2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Hayırlı uğurlu olsun bebişlerin. İnsalah en kısa zamanda toprlanıp eve çıkarlar. Hangi hastanede doğum yaptın? Süt artırmak için humana still tea aldım ben. doğumdna sonra içmeye başlayacağım. Birde ev yapımı kompostu hazır edeceğim hastanelerinli lezzetsiz oluyor..

sağlıkla doğmuslar cnm cok sükür,bak gör cok hızlı bi şekilde toparlanacaklar
ben de bulguru duymustum süt için bi de bol bol su..

canım hayırlı olsun doğumun...ve geçmiş olsunn..inşallah en kısa zamanda bebişlerin sağlıkla kollarına kavuşur..

evet bizimde bebişler hızlı nefes alıyorlardı..nedeni ciğerlerdeki sıvıyı doğumda atamadıkları içinmiş..benimklere küvezde başlarına fanus gibi bişey geçirdiler...akşamınada düzelmişti...ertesi günde çıktılar küvezden...

süt konusunda aynı şeyi yaşadım..ilk gün zaten damardan beslendiler..ertesi gün mama verildi..sütüm yok denecek kadar azdı...zaten kızımın emme fonksiyonuda yoktu nerdeyse..o mama aldı bir kaç gün..oğlumuda emzirdim..
biraz artınca sağmaya başladım kızım için....4. gün tam olarak gelmeye başladı..sonrasında gittikçe arttı...oda oğlumu emzirdiğim için arttı...

İnsallh saglikla bebeklerini yanina alicksin hayrli olsun hic stres yapma yine ikiz gebelik olarak iyi bir haftaya geldin sutun de bol oldun insallhHumana still tea iciyrm bende memnunum sende al cnm bir de taze incir ye bol bana o da iyi geldi

Allah analı babalı büyütsün inş. bebeklerini en kısa zamanda kavuşursunuz inş. ben 32 haftalık doğum yaptım 15 gün biri 19 gün biri küvezde kaldı solunum problemi yoktu ama kilo almaları için beklemiştik süt ilk günler az geliyor canım sağdıkça çoğalıyor düzenli olarak sağ ve bebeklerine götür bol su rezene çayı meyve suları iç çok işe yarıyor küçükler diye hiç üzülme ben çok ağlamıştım yarın 2 aylık oluyolar biri 5100 gr diğeri 4300 o kadar hızlı büyüyolar ki kendin bile inanamıyosun...

ah canim insallah ogunleride gorurum. kizim bi rahat nefes alsa bende rahatlicam ciger gelistiricide vurulmustum halbuki. oglusumda mamayi kusuyormus. bol sut getir diyorlar biraz artti sanki. bende humana cay aldim. seninkiler kuveze girdiginde ve ciktiginda kac kiloydu canim.bu arada bi arkadas sormus izmir medicalparkta dogum yaptim.

canım oğlumun biri 2160 gr doğdu 1900 gr düştü 2200 gr. ile 15 gün sonra küvezden çıktı.... diğer oğlum da 1860 gr. doğdu 1600 gr. düştü 2000 gr olarak 19 gün sonrada o küvezden çıktı 1 hafta gözetim altında ben baktım bebeklerime eymen 2700 gr görkem 2200 gr olarak taburcu olduk... bu arada hastaneden çıkarken küçük oğluma doktor aptamil eoprotin mama vermemi önerdi anne sütüne karıştırıyosun kilo almasını hızlandırıyor 1 kutu kullandım yetti bize fiyatı 140 tl civarı ama bebişlerimiz için deger tabi ki... doktor önerirse kullan derim...

günaydın cnm
güzel hbrlerle gel insallah
ben de ilk kez nst girdim genelde 36-37.hafta da bakılır demişti doktorum
Çatı muayenesi
gelince yaz muhakkak

öncelikle çatı muayenesi olmadım henüz ama hemşire gözünde büyütülecek bişi değil genelde sancılar başlayınca yapılır zaten,hemde şuan orası daha esnek hiç korkma dedi..
kızım 3.200 olmuş Allahın izniyle..hareketlerine dikkat et 10 kereden az hissedrsen muhakkak gel dedi..

ya bugün gezmedeydim sanki zayıflamışsın yok şişmemişsin falan dediler daavul gibi oldum,dönerken terlikle dönmek zorunda kaldım:2:

gerçi acaip sıcaktı ve hareketsiz oturdum belkide ondan şiştim bilmiyorum ki pöfff sanki dudaklarım bile şişti ama ayaklar davul oldu napiyim sizce

Rosemm nerede dogum yaptin
Yeni dogan icin biberon oneriniz neler.anne memesine en yakin olmasi isteniyor. Hangilerinden memnun kaldiniz

Rosemm nerede dogum yaptin
Yeni dogan icin biberon oneriniz neler.anne memesine en yakin olmasi isteniyor. Hangilerinden memnun kaldiniz

Canim benim bebeklerim cok kucuk dogdu 25gun kuvezde kaldilar eve ciktiklarinda 10tane biberon denedim dr browons dan cok memnun kaldim kolik onleyici vede akisi cok iyi yeni dogan bebekler icin digerlerinin akisi hisli yada emzikleri sert geldi ozellikle aventin emzigi cok sert chico yumusak ama sifir numara bile bebek icin hizli yada benim bebeklerim cok ufak oyuzden. . .
Teyzeleri cok sik giremiyorum biz iyiyiz oglum3kg kizim 2,5kg oldu . .
Rosem canim hayirli olsun bebeklerin gule gule buyut hic uzulme kg cok cok iyi masallah benim kizim 1300 oglum 1700 kadar dustu 150gr vermislerdi ama simdi toparlandilar cok sukur sende en kisa zamanda alirsin insallah biliyorum cok zor bisey ancak yasayan anlar ama bebeklere sut lazim senin morelinin yerinde olmasi sart vede dinlenmeye calis sutun icin . .
Hepinizi opuyoruzzzzz

Zor bi dönem ALLAHın izniyle inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer...
Sağlıkla güle güle büyüt inşallah yavrularını ALLAH analı babalı büyütsün... İnşallah en kısa zamanda evinize sağ salim gidersiniz.
Dualarımdasınız.. Rabbim sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin.

valla benimde belim çok ağrıyo bazen,hatta çoğu zaman..karnımız iyice büyüdü artık ağırlık fazla geliyo bele bence.

rosem hayırlı olsun canım,Rabbim yardımcın olsun,ne güzel kucağına almışsın

happywomen arada gir yaz kuzular nasıl merak ediyoruzzz

Teyzesi kuzucuklar iyi cok sukur kizim sadece kalp ilaci kullaniyor insallah oda iyilesecek dunyanin en guzel duygusu anne olmakmis ama hamilelikte cok guzel tadini cikarin sanada masallh nazende az kaldi rabbim saglikla sihatle kucaginiza versin bebislerinizi

canım iyi olduklarına çok sevindim Rabbim tez zamanda kızına da şifa versin ..sende sıkıntı çektin bundan sonra hep gül inşallah kuzucukların hep yüzünü güldürsün hep sağlıklarına,sıhhatlerine şahit ol inşallah
bizim yerimize de kokla kuzuları

evet çok az kaldı 3 haftam var zamanını beklerlerse,heyecanlıyım çok,kızım gelicek çok tuhaf hissediyorum kendimi,hem bi mucizeye şahit olucam hemde evime bi kuzuyla geri dönücem Rabbim nasib ederse anlatılamaaz duygular sanırım..

buarada akıntısı olan olmuşmuydu benim iki haftadır sarı akıntım var,doktorum vajinal ilaç verdi,gerçi kullanamadım,doktor sıkıntı yaşarsın kullan dedi..

Son düzenleme:
günaydınnn
nazende benimde var akıntım ama bu haftalarda olması normal dedi doktor
benim asağı taraflarda bi baskı var anlatamam
kasık ağrılarım da basladı
bi de hazırlıksız pırtlatıverirmişim
ben sacımı kestirmedim ya da boyatmadım hiç hamilelikte
beyazım yok ama saclarım rengarenk oldu acaba doğumdan bikaç gün önce boyatsam bişi olur mu ki:18::44:

nebilim canım ya doğumda sıkıntı yaşarsın dedi doktor sonrasında yada,bende hazetmiyorum ilaçtan yoksa.
ayy bende tırsıyorum nezaman gelicek acaba zamanından önce gelir mi kalk evi topla diyor bi yanım bi yanım hazırlıksız yakalanma diyor.

ben saçımı kestirdim canım ya ama boyatmadım.bi arkadaş var hamilelikte ikinci kez saçını boyattı,ama ben cildim bozuk diye cildiyeye gitmiştim doktor krem bile kullanma kimyasal olan herşeyden uzak dur deri emer bebeğe zarar verir dedi..
hatta benim gittiğim koaför doğal boyalar var ama ben hamilelikte tavsiye etmiyorum ben kullanmam açıkçası demişiti..

ama doktora sor bi istersen canım,bende doğumdan sonra boyatıcam inş..

Selmlr cnlarimm isim zor gnlerimz basladi bebegim kolik olmus saatlerce agliyr ve bizde tels icindeyz hic kiyamiyrz esimin karninda susuyr amasaatler sonra bayiliyr resmn bebegim aglamktan
Happywomen cnmm masallh byumus bebeklerin rabbim hepimizn evladinasaglik versin geride kalan butn arkdslarimada saglikli dogm nasip etsin kizlar varya keyfinize bkin hamileligin tadini doya doya cikarin ben zamn zamn o gunleri ozluyorum onun da tadi baskamisss

merhaba canim, o ilaci kullanman lazim yoksa dogumda cocuk enfeksiyon kapabilir, genelde hamilelikte mantar olusuyor, doktorunla tekrar konus istersen

gecmis olsun canim umarim cabuk gecer ilk üc ay cok oluyormus bu durum bebeklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…