Sağlıkla mutlulukla büyüt yavrunu... Maşallah kilosuda boyuda güzel...Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin. Darısı bizlerin başına artık.. Zamanla sütün çoğalacaktır inşallah bebek emdikçe çoğalıyor diyorlar. Humana çayıda çok faydalıymış bende öyle duydum. Birde bol su içmekte sütü artırıyormuş.
Senmi istedin genel anestezi. Odana geçtiğin zaman,bebeğini getirdiklerinde kendine gelmiştin değlmi?Birde ilk yürüyüş çok zor oldumu? Sanırım banada genel anestezi olucak.Belimde fıtık olduğu için epidural olmazmış öyle dedi doktorum
arkadaslar hepinize tskler...
cok şükür dün yavrumu kucagıma aldm (kilomuz 3150 gr 50 cm boyumuz) cok güzel bi duygu insan bakmaya doyamıyor rabbim herkese yasatsın insallah. genel anastesi uygulandı ayılırken biraz zor oldu ama sonrası rahattı şükür. ayaklandım bile ama sütüm hala cok az geliyor malesef(( ne yapacamı bilmiyorum bu durum acayip üzüyor beni.dogum yapan arkadaslarım bu durum sizdede mi aynı oldu önerilerinize ihtiyacım var...
karasucum ben oglumla dogumgünüdas oldum benmde 8 eylül:))) hep cok istemiştim rabbimde şükürler olsun nasip etti...
Selam anneler ve bebişleri şükür bende kızıma kavuştum 38+6 haftalık 2850 gr. 49 cm doğdu epidural sezeryan ile doğum yaptım rahat bir doğumdu heyecan tabiki hat safhadaydı kızım çok iyi maşallah süt problemide çekmedik hemen hemşireler tutturdu memeyi ve kızım emmeye başladı çok fazla giremiyorum tahmin ediyorsunuzdur vaktimin tamamı kızımla geçiyor vakit buldukça girmeye çalışırım doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş. doğumu yaklaşanlarada hayırlı doğumlar diliyorum.
arkadaslar hepinize tskler...
cok şükür dün yavrumu kucagıma aldm (kilomuz 3150 gr 50 cm boyumuz) cok güzel bi duygu insan bakmaya doyamıyor rabbim herkese yasatsın insallah. genel anastesi uygulandı ayılırken biraz zor oldu ama sonrası rahattı şükür. ayaklandım bile ama sütüm hala cok az geliyor malesef(( ne yapacamı bilmiyorum bu durum acayip üzüyor beni.dogum yapan arkadaslarım bu durum sizdede mi aynı oldu önerilerinize ihtiyacım var...
karasucum ben oglumla dogumgünüdas oldum benmde 8 eylül:))) hep cok istemiştim rabbimde şükürler olsun nasip etti...
Selam anneler ve bebişleri şükür bende kızıma kavuştum 38+6 haftalık 2850 gr. 49 cm doğdu epidural sezeryan ile doğum yaptım rahat bir doğumdu heyecan tabiki hat safhadaydı kızım çok iyi maşallah süt problemide çekmedik hemen hemşireler tutturdu memeyi ve kızım emmeye başladı çok fazla giremiyorum tahmin ediyorsunuzdur vaktimin tamamı kızımla geçiyor vakit buldukça girmeye çalışırım doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş. doğumu yaklaşanlarada hayırlı doğumlar diliyorum.
Hepinize gunaydiin biz yine hic uyumadik
günaydın o zaman cnm nasıl gidiyor annelik,kuzucuk nasıl
ggonlumm
canım bebişinize ne isim verdiniz? birde doğum haftan kaç tam olarak...?
Hepinize gunaydiin biz yine hic uyumadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?