hoşgeldin canım..
senin oğlunun maşallahı var canımm
benimki 2.800 ancak olmuştur herhalde cuma doktorumuz var..
doğum konusunda sende biara tereddütteydin sanırım değil mi ama 4 ü geçmesi durumunda zaten normal doğum pek önermezlerdi değil mi
ya benim psikolojim biraz dalgalı herşeyden alınır herşeye üzülür herşeyi kafaya takar oldum bugünlerde size de oluyor mu
T ederim cnm rabbim hepimize aile olarak buyutmeyi nasip etsin rabbimkarasucum yavrunu kucağına almışınnn. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım..
toobecimm bugün kontrolün varmış hadi güzel haberlerle gel inşallah.. doğum tarihi belli mi canım?
günaydın canm anen bizde öle gaz sancımız vardı sizde de mi durum aynı...
T ederim cnm rabbim hepimize aile olarak buyutmeyi nasip etsin rabbimkarasucum yavrunu kucağına almışınnn. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım..
toobecimm bugün kontrolün varmış hadi güzel haberlerle gel inşallah.. doğum tarihi belli mi canım?
günaydın canm anen bizde öle gaz sancımız vardı sizde de mi durum aynı...
evett biz geldik
nec cnm tskler şimdilik 25 eylül dedi doktorum ama haftaya cuma kesin belli olcak ins
Nst tecrübesini yasadık bugün
bi sorun yokmus,Mehmet Sarp 3550 gr,50 cm olmus
doktor sisko bi bebek
4 kg üzeri bekliyorum dedi
Odamız geldi perdemiz geldi tek eksiğimiz halımız
Bi de annemin aldığı ciciler
hepinizi öptük
masallah tombis bebis geliyor demekkac kilo aldin?
evett biz geldik
nec cnm tskler şimdilik 25 eylül dedi doktorum ama haftaya cuma kesin belli olcak ins
Nst tecrübesini yasadık bugün
bi sorun yokmus,Mehmet Sarp 3550 gr,50 cm olmus
doktor sisko bi bebek
4 kg üzeri bekliyorum dedi
Odamız geldi perdemiz geldi tek eksiğimiz halımız
Bi de annemin aldığı ciciler
hepinizi öptük
13 kilo aldım
Gunaydinnnn ooo s gibi uyuyun bakalim biz gecelri ayktyz olsun ben bir tane daha dogurmk istiyorumm kizlarr doguma gidicegim gun muhtesemdi sanki dugune gidiyrduk bnm icin oyleydi gerci hadtanede insanlr bize donup donup bakiyrdu hem kalabalik birr ekip hemde hepimiz ogun icin hzrlnmistik ve imkan varsa mutlaka d. Fitgrafcisi olsun yaninizda ve birde kamera hergun izliyrm tekrar tekrar o anlari anne olmk tarfsz bir duygu anne olmak hayatimin degistigi anmis aslinda simdi yanimda uyuyn bir melk var guluyor onu izlemk dokunmk ve suanda hickiriyor bebegim sinir oluyrm su hickirik nobetlerine ben karnmdayken de cok hickiriyrdu halen aynii optukk hepinizii
insallah diledigin gibi birdaha tadarsin bu duygulari, benim ilk cocugum normal yolla oldu simdi 8 yasinda oglum ve cok bekledim , cok ümitsizdim birdaha evlat sahibi olamayacagim diye, sonra iyiki tüp bebek tedavisini yaptik allahin izniyle bir kizim olacak, bazen inanamiyorum hayal gibi geliyor.allah isteyen herkese nasip etsin..
bende 15 kilo aldım ama buara benimde canım çok tatlı çekiyo onlar inanılmaz kilo aldırdı yoksa ilk 5 ay hiç almadım kilo alımım çok normaldi..
lale kontrolün nasıl geçti,tarih verdimi net olarak doğum için,kaç kilo olmuş bebişin?
ya karasu benim kızımda anne karnında çok hıçkırıyo doğuncada devammı diyosun yanii
yaa negüzel Rabbim bizede tattırsın meleklerimizi izleme şansını,bende doğum yapacağım gün stressiz olmak sancılarımı çekerken onlara hakim olmaya çalışmak için kendime telkinde bulunuyorum hadi hayırlısı inş
Kontrolümüz güzel geçti. 2.660 gr. olmusuz. Doğum kilosu tahmini 3.200 ile 3.500 arasında olacak. Doğum Ekim'in biri, ikisi yada üçü gerçekleşecek. Erkek bebeklerin bağışıklık sistemi daha zayıf oluyormuş. Bu yüzden 38. haftayı geçiyorlarmış erkek bebeklerde..
Haftaya nst'ye gireceğim. Ondan sonraki haftada 24 Eylülde kontrol var yine..
oh maşallah lale hayırlısıyla büyüsün kuzucuuğun inş,doğum kilosuda güzelmiş maşallah,umarım sağlıklı olur..
ceylo;umarım güzel geçer kontrol,benimde kontrolüm var bugün çatı muayenesi olur muyum diye tedirginliğim yok değil ama benim plesenta biraz aşağıda bilmiyorum alakası vrmı ama belki oyüzden doğum anındada olabilir bu muayene diye de telkinde bulunuyorum kendime
buarada şaşırdım sizlere ben kaç muayenedir giriyorum NST ye bu seferde bağlanıcam bakalım sancı belirtisi varmı yoksa kızım hala oralı mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?