2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

hoşgeldin canım..
senin oğlunun maşallahı var canımm
benimki 2.800 ancak olmuştur herhalde cuma doktorumuz var..
doğum konusunda sende biara tereddütteydin sanırım değil mi ama 4 ü geçmesi durumunda zaten normal doğum pek önermezlerdi değil mi
ya benim psikolojim biraz dalgalı herşeyden alınır herşeye üzülür herşeyi kafaya takar oldum bugünlerde size de oluyor mu

cnm öle deme daha fazla almıstır benimde en son 2700 filandı son haftalar alırmıs zaten bebişler
hem sağlıklı olsun da nasılsa büyürler doğunca
evet normal hala istiyorum ama imkansız gibi bide benimkinin kafası büyükmüş azcık
neyse hayırlısı hepimiz için
ahh duygusallık ben bi ağlamaya baslayınca durduramıyorum malesef
hormonlar tavan normal yani

tabi canım mühim olan sağlıklı olmaları bilmiyorum gerçi hareketleri yavaşladıda belki büyümüştür
tabii her bebeğin gelişimi farklı muhakkak,Rabbim sağlıkla sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı nasib etsin inş..
evet hormonlardan sanırım gelgitler fena halde benimm

T ederim cnm rabbim hepimize aile olarak buyutmeyi nasip etsin rabbim
günaydın canm anen bizde öle gaz sancımız vardı sizde de mi durum aynı...

Cnm bizde gaz simsriklik sinir ne ararsan var yok yok bizde yani keyif bebegi kizim bnm memeyi yalnci meme olark kullaniyorda akilli bidik durum fena bizde rabbim yardim etsin insllh bbugunlrde gecicek hamdolsun ki saglikli evlatlarimz

T ederim cnm rabbim hepimize aile olarak buyutmeyi nasip etsin rabbim
günaydın canm anen bizde öle gaz sancımız vardı sizde de mi durum aynı...

Cnm bizde gaz simsriklik sinir ne ararsan var yok yok bizde yani keyif bebegi kizim bnm memeyi yalnci meme olark kullaniyorda akilli bidik durum fena bizde rabbim yardim etsin insllh bbugunlrde gecicek hamdolsun ki saglikli evlatlarimz

masallah tombis bebis geliyor demek kac kilo aldin?

Gunaydinnnn ooo s gibi uyuyun bakalim biz gecelri ayktyz olsun ben bir tane daha dogurmk istiyorumm kizlarr doguma gidicegim gun muhtesemdi sanki dugune gidiyrduk bnm icin oyleydi gerci hadtanede insanlr bize donup donup bakiyrdu hem kalabalik birr ekip hemde hepimiz ogun icin hzrlnmistik ve imkan varsa mutlaka d. Fitgrafcisi olsun yaninizda ve birde kamera hergun izliyrm tekrar tekrar o anlari anne olmk tarfsz bir duygu anne olmak hayatimin degistigi anmis aslinda simdi yanimda uyuyn bir melk var guluyor onu izlemk dokunmk ve suanda hickiriyor bebegim sinir oluyrm su hickirik nobetlerine ben karnmdayken de cok hickiriyrdu halen aynii optukk hepinizii

Hayırlı olsun doğum tarihiniz.. Maşallah oğluşunun kilosu güzel Benim kızım içinde doktorum öyle diyo ama bakalım. sağlıklı olsunlar her zaman inşallah benim kontrolümde önümüzdeki cuma bakalım kuzum kaç gr olmuş. bende şimdiye kadar nst'ye hiç girmedim merak ediyorum :)
Hayırlı olsun odanız,sağlıkla güle güle kullanın.

yine iyi canim ben 16 kg aldim daha 4 hafta var , gecen biri kac cocugun olacak dedi ama gercektende son 2 haftadir bir istahim acildi ve cok tatli seyler canim cekiyor, gece uyuyamadigim icin aliskanlik oldu 3 gibi kalkiyorum oturup birseyler atistiriyorum. bu arada cokta su topladim, ellerim ayaklarim hobbitlerinkine döndü
ama hic takmiyorum evladim saglikli dünyaya gelsin, kilolari elbet veririm irade olduktan sonra

insallah diledigin gibi birdaha tadarsin bu duygulari, benim ilk cocugum normal yolla oldu simdi 8 yasinda oglum ve cok bekledim , cok ümitsizdim birdaha evlat sahibi olamayacagim diye, sonra iyiki tüp bebek tedavisini yaptik allahin izniyle bir kizim olacak, bazen inanamiyorum hayal gibi geliyor. allah isteyen herkese nasip etsin..

bende 15 kilo aldım ama buara benimde canım çok tatlı çekiyo onlar inanılmaz kilo aldırdı yoksa ilk 5 ay hiç almadım kilo alımım çok normaldi..
lale kontrolün nasıl geçti,tarih verdimi net olarak doğum için,kaç kilo olmuş bebişin?

ya karasu benim kızımda anne karnında çok hıçkırıyo doğuncada devammı diyosun yanii
yaa negüzel Rabbim bizede tattırsın meleklerimizi izleme şansını,bende doğum yapacağım gün stressiz olmak sancılarımı çekerken onlara hakim olmaya çalışmak için kendime telkinde bulunuyorum hadi hayırlısı inş

Masallh ne guzl ikinci kezanne olmk rabbim herkese versin onsallh bende cook istiyorum ikinci bir bebek hatta uc bile olabilir Kizini saglikla al insallh kucaginaaa

Evt cnm bnm bebegimayni anne karninda neysE disridada ayni tekmeler uykuszluk ve hickirik krizleri hic degsmwdi insallh stressz olursun ben cok mutluydm sadece korku vardi rabbim nasip etsin sana hyrli ve saglik dogum cnmm

Kontrolümüz güzel geçti. 2.660 gr. olmusuz. Doğum kilosu tahmini 3.200 ile 3.500 arasında olacak. Doğum Ekim'in biri, ikisi yada üçü gerçekleşecek. Erkek bebeklerin bağışıklık sistemi daha zayıf oluyormuş. Bu yüzden 38. haftayı geçiyorlarmış erkek bebeklerde..
Haftaya nst'ye gireceğim. Ondan sonraki haftada 24 Eylülde kontrol var yine..

hadi hayirlisi canim cok az kalmis bebisini kucagina almana, benimde bugün kontrolüm var bakalim ne diyecek doktor.

oh maşallah lale hayırlısıyla büyüsün kuzucuuğun inş,doğum kilosuda güzelmiş maşallah,umarım sağlıklı olur..

ceylo;umarım güzel geçer kontrol,benimde kontrolüm var bugün çatı muayenesi olur muyum diye tedirginliğim yok değil ama benim plesenta biraz aşağıda bilmiyorum alakası vrmı ama belki oyüzden doğum anındada olabilir bu muayene diye de telkinde bulunuyorum kendime

buarada şaşırdım sizlere ben kaç muayenedir giriyorum NST ye bu seferde bağlanıcam bakalım sancı belirtisi varmı yoksa kızım hala oralı mı :)

günaydın cnm
güzel hbrlerle gel insallah
ben de ilk kez nst girdim genelde 36-37.hafta da bakılır demişti doktorum
Çatı muayenesi
gelince yaz muhakkak

slm herkese cok hareketli bir ay gecirdim kizlar.31+1 de hic biseyim yokken siklasan kasilmalar yuzunden gece 12 de hastaneye yattim. yarim saatte bir nidilat ciger gelistirici igneye bir hafta kaldim hastanede.sonra ilac 4 sate bire dustu eve ciktim.boylece 32. haftayi doldurduk 33+3 e kadarda evde dayandik.doktor 34 bitirsek iyi olur dedi. fakat o kadar ilactan sonra karaciger enzimlerim yukseldi asiri kasinti basladi elde ayakta.doktor 34 bitirip alcakti cocuklari benim sagligim icin. 33+4 de sabah suyum geldi ve hastaneye yattim carsamba aksam 16.00 itibariyle dunyaya geldi bebislerim.kizim beril 2050 oglum emir 1756 gr dogdu. oglumun cok sukur durumu iyi kucuk olmasina ragmen.kizim cok hizli nefes aliyor solunum destegi veriyorlar ama iyi olacak dedi doktor.kuzularim cok kucuk teyzeleri dua edin neolur.onlarin yanimda olmamasi canimi acitiyor. ama onemli biseyleri yok sukur.saglikla evime getiririm insallah..cok dikkat edin son haftalara heran hersey olabiliyor..simdi sut sagip goturuyorum.ama yok denecek kadar az.doktor bir damlada olsa getir dedi. dogum yapan arkadaslar sizin nekadar zamanda geldi sutunuz artirmak icin neler yaptiniz onerilerinize ihtiyacim va. birde sudenaz senin bebislerde hizli nefes aliyordu galiba ilk dogduklarinda onlara solunum destegi verdilermi. ne kadar surede duzeldiler simdi nasillar morale ihtiyacim var kizlar surec zorlu.uzuluyorum yavrularima. dua edin neolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…