gecmis olsun canim umarim cabuk gecer ilk üc ay cok oluyormus bu durum bebeklerde
Evt gercektn cok zor kizim agldkca ben cok usuluyrm onun o caresz ce aglamasina dun babasinin gobeginde uyudu en son esim hic kipirdamadi tek dinlensindiye o minik bdeni o kadar agladiki 12 saat tam gozunu kirpmadi insallh duzelicek simdi yorgun ve uyuyr dua edin bize
geçmiş olsun canım..malesef aynı şeyi bizde çekiyoruz hem de 1 değil 2 siyle birden..doktor size sakinleştirici fitil vermedimi? bize paranox diye bir ftil verdi...ağrı kesici,ateş ,düşürücü,gaz sancısı v sakinleştirici özelliğe sahip...doktorum çok fazla ağladığından bu fitilden yarım ver dedi..biz veriyoruz ve bir süre sonra uyuyp kalıyolar...ayrıca gaz damlasınıda sancıları geldimi sürekli veriyorum..
tabi bu arada en önemlisi yediklerine dikkat ediceksin...ben doktora sormuştum ne yiyip ne yememem lazım diye..bana dediki; bu kişiden kişiye değişir..sen bulcaksın bunları,herşeyden yiyeceksin ve bir ajandan olucak hangi öğün ne yediysen yazıcaksın...sonrasında bebeğinin gaz sancıları tuttuğunda ajandana o gün ne yediklerine bakıcaksın ona göre yemeklerini seçiceksin dedi..ve çok mantıklı gerçekten...benim bir ajandam var günlük herşeylerini yazıyorum..sat kaçta kimi ne kadar besledim..ne ilacı verdim...ben ne yedim v.s. çok kolaylık oluyor bana herkese tavsiye ederim...
Selmlar yine uykusuz birgece daha gecrdik bugun pompa siprs verdin memelerim agriyr artik
kasıklarımda cok ağrı var adet sancısı gibi
cuma olan kontrolümü yarına aldım
merhaba kizlar, bugün kontrölüm vardi, kizim 3300 gr olmus, doktor dogum terminine kadar 4kg gecebilir dedi ozaman normal dogum yapamassin dedi, 2 hafta sonra tekrar gidecegim ona göre belki suni sanciyla erkene alacaklar dogumu. bakalim hayirlisi artik, sezeryana sicak bakmiyorum gerekmedigi müddetce.. ama kafamda karisti biraz
Tobe: gecmis olsun canim belki dogum habercisidir sancilarin hayirlis artik
Karasu Allah yardımcın olsun geçer umarım bu durum biran önce.çok uzun sürmediğini duymuştum..
toobe benimde yatakta bazen karnım sertleşiyo ve nefes alamayacak gibi oluyorum sağa sola dönmek faydasız oluyor,canım çok yanıyo benim artık sağa sola dönerken zaten.
benim karnım aşağı indi biliyor musunuz heyecanlanmaya başladım demek yaklaştı doğum dicemde zaten nekadar kaldıki normal doğum tarihine
Karasu Allah yardımcın olsun geçer umarım bu durum biran önce.çok uzun sürmediğini duymuştum..
toobe benimde yatakta bazen karnım sertleşiyo ve nefes alamayacak gibi oluyorum sağa sola dönmek faydasız oluyor,canım çok yanıyo benim artık sağa sola dönerken zaten.
benim karnım aşağı indi biliyor musunuz heyecanlanmaya başladım demek yaklaştı doğum dicemde zaten nekadar kaldıki normal doğum tarihine
Cnm demkki dogm cok yakin hayrlisi olsun rabbm saglikla yavruna kavstrsun insallhh biz sorunu bulduk benm kizim doymuyrmus ac oldugu icin okadar aglamis dungece aptamil verdim sabh 4.30 a kadar baygin uyudu demkki gece sutum yok bugun pimpalamaya basliyorum yazik yavrum ac oldugu icib uaygara koparmis cahillk iste tecrube oldu
slm kızlar... yine uzun bi ara verdim ve geldim aranıza... çünkü 29 Ağustosta doğum yaptım... benim bıdıklar duramadılar 33. haftada sancım tuttu ve rahimde 4 cm açılma olunca gece saat 10:30 da acil sezeryana alındım... kızım elif saat 10:45 te 1.740 gr oğlum emir 10:47 de 2.180 gr olarak doğdu... çok şükür sağlıkları yerinde ama mecburen doğunca hemen küveze alındılar.. oğlum 15 gün kladı geçen hafta çıkardık kızım hala hastanede kilo alımı yavaş olduğu için kalıyor...kısa zamanda onunda gelmesini çok istiyorum onu öğlece orda bırakıp gelmek çok zor oluyor..
sizler nasılsınız formu okumaya çok vaktim olmuyor ev hastane arası koşturmaca içerisindeyim.. karasum hayırlı olsun esramız hayırla gelmiş saülıcakla büyüt inşallah başka doğum yapan arkadaşlarımızda varsa hayırlı olsun diyorum hepimiz inşallah yavrularımızı sağlık sıhat içerisinde büyütürüz bizelere hayırlı salih saliha evlatlar olurlar inşallah...
Gelincik canım profilime bakarken mesajını gördüm. Bir bakayım dedim uzun süredir yoktun ve doğum yapmış olduğunu okudum. Çok sevindim güzelim. Allah'ım analı babalı büyütsün, güzel günlerini göstersin, hayırlı, sağlıklı ömürler versin inşaallah... Kızına en kısa zamanda kavuşursun inşaallah canım. Bol bol kokla, öp onları. Mis gibilerdir şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?