2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

gecmis olsun canim umarim cabuk gecer ilk üc ay cok oluyormus bu durum bebeklerde

Evt gercektn cok zor kizim agldkca ben cok usuluyrm onun o caresz ce aglamasina dun babasinin gobeginde uyudu en son esim hic kipirdamadi tek dinlensindiye o minik bdeni o kadar agladiki 12 saat tam gozunu kirpmadi insallh duzelicek simdi yorgun ve uyuyr dua edin bize

geçmiş olsun canım..malesef aynı şeyi bizde çekiyoruz hem de 1 değil 2 siyle birden..doktor size sakinleştirici fitil vermedimi? bize paranox diye bir ftil verdi...ağrı kesici,ateş ,düşürücü,gaz sancısı v sakinleştirici özelliğe sahip...doktorum çok fazla ağladığından bu fitilden yarım ver dedi..biz veriyoruz ve bir süre sonra uyuyp kalıyolar...ayrıca gaz damlasınıda sancıları geldimi sürekli veriyorum..

tabi bu arada en önemlisi yediklerine dikkat ediceksin...ben doktora sormuştum ne yiyip ne yememem lazım diye..bana dediki; bu kişiden kişiye değişir..sen bulcaksın bunları,herşeyden yiyeceksin ve bir ajandan olucak hangi öğün ne yediysen yazıcaksın...sonrasında bebeğinin gaz sancıları tuttuğunda ajandana o gün ne yediklerine bakıcaksın ona göre yemeklerini seçiceksin dedi..ve çok mantıklı gerçekten...benim bir ajandam var günlük herşeylerini yazıyorum..sat kaçta kimi ne kadar besledim..ne ilacı verdim...ben ne yedim v.s. çok kolaylık oluyor bana herkese tavsiye ederim...

Cnm cok t ederim ne guzl yazmissin dr uma sirucm bu fitili kolik bebek cd si varmis esim alick yarin ama ben biliyorum bnm yedigim dokundu bugun iyiyz hmdolsun insllh gecemuzde rht gecer fitil isi mantikli bende denucem Allh sana yrdim etsin ben hep diyrdum keske ikiz olsa diye ama sozumu geri aldimm bn biriyle zor basa cikiyrm rabbim evltlarina omur sana da sabir versn insallh

kasıklarımda cok ağrı var adet sancısı gibi
cuma olan kontrolümü yarına aldım

merhaba kizlar, bugün kontrölüm vardi, kizim 3300 gr olmus, doktor dogum terminine kadar 4kg gecebilir dedi ozaman normal dogum yapamassin dedi, 2 hafta sonra tekrar gidecegim ona göre belki suni sanciyla erkene alacaklar dogumu. bakalim hayirlisi artik, sezeryana sicak bakmiyorum gerekmedigi müddetce.. ama kafamda karisti biraz

Tobe: gecmis olsun canim belki dogum habercisidir sancilarin hayirlis artik

Karasu Allah yardımcın olsun geçer umarım bu durum biran önce.çok uzun sürmediğini duymuştum..

toobe benimde yatakta bazen karnım sertleşiyo ve nefes alamayacak gibi oluyorum sağa sola dönmek faydasız oluyor,canım çok yanıyo benim artık sağa sola dönerken zaten.
benim karnım aşağı indi biliyor musunuz heyecanlanmaya başladım demek yaklaştı doğum dicemde zaten nekadar kaldıki normal doğum tarihine

ceylo sen daha önce vdoğum yapmış mıydın karıştırdım mı yoksa,bende normal düşünüyorumda ondan sordum..

günaydın cnm
aynen arada kaskatı oluyor karnım sanki bi tarafta toplanıyor bebiş
asağı inmesi güzel demek ki yaklastı günün
benim ki hala tepemde ağzıma değecek modda

Cnm demkki dogm cok yakin hayrlisi olsun rabbm saglikla yavruna kavstrsun insallhh biz sorunu bulduk benm kizim doymuyrmus ac oldugu icin okadar aglamis dungece aptamil verdim sabh 4.30 a kadar baygin uyudu demkki gece sutum yok bugun pimpalamaya basliyorum yazik yavrum ac oldugu icib uaygara koparmis cahillk iste tecrube oldu

ewt canm doymadıkları zamanlar bas bas bagırıyorlar bizde ilk zamanlar gazı felan var zannediyorduk meger yavrum acmıs. dediğin gibi cahillik işte ama öle böle öğrenecez ilk kontrolumuzde dr amcamız kızdı ac bırakmısınız die alabildiği kadar mama takviyesi verdi şükür o günden beri ii. benm sütüm hala cok fazla deil zaten emziremiyorumda maalesef(((( gögüs uclarım felaket sekilde yara oldu, enfeksiyon baslangıcı da varmıs doktor cok dikkat etmemi söledi sonu kötü olabilir dedi. o yüzden mikrop kapmasın die sagıp veriyorum (

slm kızlar... yine uzun bi ara verdim ve geldim aranıza... çünkü 29 Ağustosta doğum yaptım... benim bıdıklar duramadılar 33. haftada sancım tuttu ve rahimde 4 cm açılma olunca gece saat 10:30 da acil sezeryana alındım... kızım elif saat 10:45 te 1.740 gr oğlum emir 10:47 de 2.180 gr olarak doğdu... çok şükür sağlıkları yerinde ama mecburen doğunca hemen küveze alındılar.. oğlum 15 gün kladı geçen hafta çıkardık kızım hala hastanede kilo alımı yavaş olduğu için kalıyor...kısa zamanda onunda gelmesini çok istiyorum onu öğlece orda bırakıp gelmek çok zor oluyor..

sizler nasılsınız formu okumaya çok vaktim olmuyor ev hastane arası koşturmaca içerisindeyim.. karasum hayırlı olsun esramız hayırla gelmiş saülıcakla büyüt inşallah başka doğum yapan arkadaşlarımızda varsa hayırlı olsun diyorum hepimiz inşallah yavrularımızı sağlık sıhat içerisinde büyütürüz bizelere hayırlı salih saliha evlatlar olurlar inşallah...

Son düzenleme:

Gelincik canım profilime bakarken mesajını gördüm. Bir bakayım dedim uzun süredir yoktun ve doğum yapmış olduğunu okudum. Çok sevindim güzelim. Allah'ım analı babalı büyütsün, güzel günlerini göstersin, hayırlı, sağlıklı ömürler versin inşaallah... Kızına en kısa zamanda kavuşursun inşaallah canım. Bol bol kokla, öp onları. Mis gibilerdir şimdi

vefakar ardaşım çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah seninde doğum haberinle sevinelim...

Son düzenleme:
gelincik hayırlı olsunn,inşallah kısa sürede kızında kilosuna sağlığına kavuşup evine gelir..

ya kızlar öylemi diyosunuz doğumum yaklaştı yaniii,zaten rüyamda hep sancı çektiğimi gördm o psikolojiyle uyudum sanırımmm..

karasu sevindim çözüm bulmanıza içiniz rahat etmiştir böylelikle..

ya herkes doğurdu atlattı bi biz kaldık tırsıyorum iyicee

gelincik hosgeldinnn
Gözün aydın kavusmussun kuzucuklarına umarım kızında cabucak toparlanıp katılır aranıza
doktora gittik geldik
hersey normal cok sükür
doktorumla uuzun fikir alısverislerinden sonra sezeryanda karar kıldık
Eylül 28'de geliyor yavru kusumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…