Aglayin diye yazdim zatenkarasu canım ne güzel anlatmışsın ağlattın benirabbim inşallah hepimize bu günleri nasip etsin...
çok sevindim canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh
ağrılarının geçmesine çok sevindim
ne güzel artık kocaman aile oldunuz rabbim mutluluğunuzu daim etsin
Kızlar merhaba, cok şükür yeni evimize taşındık doğumdan önce. Bizim Sezer'in tarihimiz de 8 ekim. Hem korkarak hem heyecanla bekliyorum. Son hazırlıklar konusunda tecrübeli arkadaşların önerilerini okumAk iyi olur. Dogum yapan herkese geçmiş olsun diyorum. Saglicakla büyütün kuzuları
Selam kızlar uzun zamandır gıremedım çok şükür 18 eylül salı günü spinal anesteziyle oğlumu kucağıma aldım benim oğluşum çok küçük doğdu 40 +5te 2kilo480 gramdoğdu kan şekeri düşüklüğü nedeniyle 1 hafta yoğun bakımda yattık emmeyi 1 hafta sonra öğrendi ama şuanda 5 dakıkadan fazla emziremıyorum sutumu sagıp her 3saate bir şırıngayla verıyorum3 bucuk klo olana kadar boyle devam edecegız ...anne olmak çok güzelanlatılması tarifsiz bi duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah doğum yapacak arkadaşlarada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim
merhaba kızlar..
ben ayın 25inde sezeryanla doğum yaptım..
bebeğimin nabzı çok hızlı attığından hemen alındım..
tam 38+0da dünyaaya geldi kızım.3,5 kilo 49 cm..
ama kızımda sarılık olduğundan bugün hastaneye yatırdıkçok kötü oldum,ne zormuş kuzudn ayrı kalmak,Rabbim biranönce şifasını versin dua edin..
doğum yapann arkadaşlar hayırlı olsun..
hayırlıolsun canım Allah analı babalı büyütsün .dualarımız seninle inşAllah tez zamanda iyileşirmerhaba kızlar..
ama kızımda sarılık olduğundan bugün hastaneye yatırdıkçok kötü oldum,ne zormuş kuzudn ayrı kalmak,Rabbim biranönce şifasını versin dua edin..
sağol canım dediğin gibisabretmek lazım herşey zamanla yoluna girer inşAllah ..biberonu versem alıyo ama benı emmeyı unutur dıye vermıyoruz sadece anne sütü alması ıyı olur dedı dr..3 bucuk kılo olana kadar şırıngayla ıdare etcez ..dr senı emerse enerjı kaybeder dıyo oyuzden sadece 5 dakıka unutmasın dıye emzır dıyor ama oğlum daha fazla emmek ıstıyor bıraktırınca ağlıyor buyuzden bıraz zolanıyorum kıyamıyorum bıraktırmayakızlar hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz..rabbim sağlıkla büyütmek nasib etsin inşallah...sağ sağlim kucağınıza aldınız şükürki gerisi yoluna girer merak etmeyin...
kamelya canım biberonudamı alamıyor bebişin? o kadarda az kiloda değil..
nazende benim bebişlerde ağır sarılık geçirmişti..gerçekten çok üzülüyor insan ama çok şükür geçti tabi..sizinde geçecek..biz ışık tedavisiyle yarıya indirdik değeri..sonra eve çıkınca bolca besleyerek ve sabaha kadar ışık altında tutarak atlattık çok şükür....
merhaba kızlar..
Selam kızlar uzun zamandır gıremedım çok şükür 18 eylül salı günü spinal anesteziyle oğlumu kucağıma aldım benim oğluşum çok küçük doğdu 40 +5te 2kilo480 gramdoğdu kan şekeri düşüklüğü nedeniyle 1 hafta yoğun bakımda yattık emmeyi 1 hafta sonra öğrendi ama şuanda 5 dakıkadan fazla emziremıyorum sutumu sagıp her 3saate bir şırıngayla verıyorum3 bucuk klo olana kadar boyle devam edecegız ...anne olmak çok güzelanlatılması tarifsiz bi duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah doğum yapacak arkadaşlarada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim
sağol canım dediğin gibisabretmek lazım herşey zamanla yoluna girer inşAllah ..biberonu versem alıyo ama benı emmeyı unutur dıye vermıyoruz sadece anne sütü alması ıyı olur dedı dr..3 bucuk kılo olana kadar şırıngayla ıdare etcez ..dr senı emerse enerjı kaybeder dıyo oyuzden sadece 5 dakıka unutmasın dıye emzır dıyor ama oğlum daha fazla emmek ıstıyor bıraktırınca ağlıyor buyuzden bıraz zolanıyorum kıyamıyorum bıraktırmaya
Merhaba arkadaslar
1 ekimde epidural sezaryenle minik oglusum dogdu cok sukur ama kucagima bile alamadan kuveze aldilar cigerleri gelismemis kuzumun. Masallah simdi daha iyiymis ama tam iyilesmeden dr cikarmadi. Sarilik durumuda yarin belli olurmus. 37+4 te dogdu ama yinede cigerleri gelismemis yavrumun.
Merhaba arkadaslar
1 ekimde epidural sezaryenle minik oglusum dogdu cok sukur ama kucagima bile alamadan kuveze aldilar cigerleri gelismemis kuzumun. Masallah simdi daha iyiymis ama tam iyilesmeden dr cikarmadi. Sarilik durumuda yarin belli olurmus. 37+4 te dogdu ama yinede cigerleri gelismemis yavrumun.
kızlar doğumdan beri atesim 38in altına düsmedi hatırlarsanız doğum öncesi de sürekli atesim yüksekti her sölediğimde antibiyotik yazdı gönderdi..Dün fenalastım yine gittik yine ilaç yazıp gönderiyordu ki ben bütün kan ve idrar tahlillerini yapmasını istedim ve sonuc kanımda enfeksiyon varmıs brusella,tuberküloz olabilir yarın yatıs yapıcaz dedilereve geldik esyalarımızı ağlayarak hazırladık,mecburen Mehmet Sarp'ta gelicekti.Sonra baska tanıdık bikaç doktora ulastık sabah hemen gittik idrarda enfeksiyon varmıs ve kana karısmıs cok sasırdılar bu sekilde nasıl sezeeryan olabildiğimi evde tedavi verildi doktor gelip evde takıcak serumları cok sükür aman kızlar lütfen bu testleri ihmal etmeyin doktorların rahatlığına bırakmayın..
baska sorunumuz yok cok sükür
bizim ki tam bi obur kuzucuk cıktı
karnı doyarsa keyfi yerinde acıkınca ama ortalığı birbire katıyor
gece 2 kez uyanıyor ama ben gündüzleri 2 saatte bi uyandırıp emziriyorum
kızlar doğumdan beri atesim 38in altına düsmedi hatırlarsanız doğum öncesi de sürekli atesim yüksekti her sölediğimde antibiyotik yazdı gönderdi..Dün fenalastım yine gittik yine ilaç yazıp gönderiyordu ki ben bütün kan ve idrar tahlillerini yapmasını istedim ve sonuc kanımda enfeksiyon varmıs brusella,tuberküloz olabilir yarın yatıs yapıcaz dedilereve geldik esyalarımızı ağlayarak hazırladık,mecburen Mehmet Sarp'ta gelicekti.Sonra baska tanıdık bikaç doktora ulastık sabah hemen gittik idrarda enfeksiyon varmıs ve kana karısmıs cok sasırdılar bu sekilde nasıl sezeeryan olabildiğimi evde tedavi verildi doktor gelip evde takıcak serumları cok sükür aman kızlar lütfen bu testleri ihmal etmeyin doktorların rahatlığına bırakmayın..
Merhaba arkadaslar
Merhaba arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?