3300 canim masallah kilosu iyi ama cigerleri gelismemis en son gelisen organ cigermis. Bugun ziyaretine gittik hemsireyle birlikte bezini degistirdik minisimin ayaklarina dokundum. Dr la konustuk masallah daha iyi dedi bakalim ne zaman cikarticak hastanedencanım çok geçmiş olsun...bende şaşırdım valla nasıl rahatlık bu... inşallah biran önce toparlarsın...bebişinede maaşallahh...
canım hayırlı olsun oğluşunn..rabbim şifa versn..inşallah bir an önce toparlar kucağına kavuşurr...kilosu kaç çıktı merak ettim?
Canim hic korkma derin nefes al hic hareket etme acimiyo popodan yapilan igne bile daha cok acitir. Benim hastaneden taburcu olduktan sontlra evde cok agrim oldu bugun 4. Gunum hala yardimsiz yataktan kalkamiyorum. Ben bebegi kuvezde birakip eve elim bos donunce heralde agrim sizim cok oldu. Evde bebek olsa kendimi bu kadar dinleyemezdim heralde simdi evde hasta gini yatiyorum. Heryerim agriyo ben kendimi boyle bilmezdim uzuntuden oldu heralde pek nazli oldum uzerinize afiyet.herkese iyi akşamlar, doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın; allah analı babalı büyütsün. sezeryan olanlar o ilk iğne yapılırken çok acıyor mu? ben çok tırsak bişey oldum. pazartesi nasipse doğumum olacak. kombine spinal+epidural dediler. hayırlısı bakalım. inşallah iyi geçer. korkuyorum biraz
3300 canim masallah kilosu iyi ama cigerleri gelismemis en son gelisen organ cigermis. Bugun ziyaretine gittik hemsireyle birlikte bezini degistirdik minisimin ayaklarina dokundum. Dr la konustuk masallah daha iyi dedi bakalim ne zaman cikarticak hastaneden
Canim hic korkma derin nefes al hic hareket etme acimiyo popodan yapilan igne bile daha cok acitir. Benim hastaneden taburcu olduktan sontlra evde cok agrim oldu bugun 4. Gunum hala yardimsiz yataktan kalkamiyorum. Ben bebegi kuvezde birakip eve elim bos donunce heralde agrim sizim cok oldu. Evde bebek olsa kendimi bu kadar dinleyemezdim heralde simdi evde hasta gini yatiyorum. Heryerim agriyo ben kendimi boyle bilmezdim uzuntuden oldu heralde pek nazli oldum uzerinize afiyet.
Kamelya06.
Nazende
jakobı
lale
hayırlı olsun
3300 canim masallah kilosu iyi ama cigerleri gelismemis en son gelisen organ cigermis. Bugun ziyaretine gittik hemsireyle birlikte bezini degistirdik minisimin ayaklarina dokundum. Dr la konustuk masallah daha iyi dedi bakalim ne zaman cikarticak hastaneden
Canim hic korkma derin nefes al hic hareket etme acimiyo popodan yapilan igne bile daha cok acitir. Benim hastaneden taburcu olduktan sontlra evde cok agrim oldu bugun 4. Gunum hala yardimsiz yataktan kalkamiyorum. Ben bebegi kuvezde birakip eve elim bos donunce heralde agrim sizim cok oldu. Evde bebek olsa kendimi bu kadar dinleyemezdim heralde simdi evde hasta gini yatiyorum. Heryerim agriyo ben kendimi boyle bilmezdim uzuntuden oldu heralde pek nazli oldum uzerinize afiyet.
maşAllah canım bebeklerine anne sütünüde almaları çok güzel..benım bı oncekı kontrolde kılo kaybettıgı ıcın dr 5 dakkıkadan fazla emzırme demıstı carsamba tekrar kontrole gııtım cok sukur kılo almıs artık ıstedıgı kadar emdırebılıyorum ustunede 35 cc sutumu sagıp sırıngayla verıyorum 3 kılo olana kadar cok sukur suan hersey yolunda cnmdoktorun dedikleri bana pek mantıklı gelmedi..yazık değilmi 5 dkka göster kapat gibi...nasıl kıyılır yaa...enerji kaybederse kaybetsin...öyle çabuk toparlanyolarki inanamazsın...benim kızım 1900 gr doğdu 1760 a düştü..emme refleksi yoktu..ama ebeler o kadar uğraştılarki emdirmek için...en fazla bir iki çektirebildiler...kendileri biberonla mama verip beslediler..sütümde yoktu o zaman..eve geldik...bende biberonla vermeye çalıştım..ama biberonu bile kavrayamıyodu..kaşıkla verdim yutmuyor..çok zor geçti ilk zamanlar...sonra sonra zorlaya zorlaya sonunda biberonu çeekmeye başladı...sağdım sütümü ,onuda biberonla verdim...ve ben 2 hafta sonra göğsümü denetmeye başladım...ve çekti..benim bebişlerimin ikiside şuan hem biberonla mama alıyolar hemde benden fazlasıyla emiyolar..hiç bırakma gibi bişey olmadı çok şükür...
herkese iyi akşamlar, doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın; allah analı babalı büyütsün. sezeryan olanlar o ilk iğne yapılırken çok acıyor mu? ben çok tırsak bişey oldum. pazartesi nasipse doğumum olacak. kombine spinal+epidural dediler. hayırlısı bakalım. inşallah iyi geçer. korkuyorum biraz
Rabbim insllh bebgnle eve donunce unutturuck sana bugunleri hersey geride kalick haklisn ama katiliyrm sana insan bebegnden nazlanmaya frsatbulamiyor ki bnm de sutum yeterli gelmiyor gunde uc kere mana veriyorz yani sorunlar ve uzuntuler hic bitmiyor rabbim beterinden korusun insllh sende en kisa zamanda bebegine saglikla kavus insllhh
herkese iyi akşamlar, doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın; allah analı babalı büyütsün. sezeryan olanlar o ilk iğne yapılırken çok acıyor mu? ben çok tırsak bişey oldum. pazartesi nasipse doğumum olacak. kombine spinal+epidural dediler. hayırlısı bakalım. inşallah iyi geçer. korkuyorum biraz
Baharb hayırlı dogumlar sımdıden. Rabbım hepımıze saglıklı dogum nasıp etsın hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsall
ah. Senınle dogum gunlerımız aynı bende nasıpse pazartesı doguma gıdıcem. genel anestezı olucak benımde. aayy cok heycanlıyım. 3 gun kaldı rabbım hayırlısıyla nasıp etsın
canım acı yok merak etme..çok az...bende tırsmıştım ama boşunaymış..rahat geçtii...hayırlı doğumlar olsun inşallah...
canım hangi mamayı kullanıyosunuz..?biz ilk aptamil prematil kullanıyoduk küçükler diye...ama oğluşumun gaz sorunu ve kızımın kabızlığı hiç düzelmediğinden şimdi aptamil comformil e geçtik..bu mama gaz ve kabızlığa iyi geliyomuş..oğluşumun gaz sorunu biraz azaldı..ama kızım gazlandı şimdi :) kızımda kendiliğinden 2-3 kere kaka yaptı ama şimdi yine kabız
Merhaba,
1 Ekim'de oğlumuz Deniz Can 3.150 gr. dünyaya geldi. Ameliyata girmeden evvey sonda taktılar. Canım yandı. Uyanıncada çok ağrım vardı. Hemşireye yalvardım ağrı kesici yapması için dosyanız gelmeden yapamam dedi bir süre. Sonra yaptı. 10.50'de ameliyata girdim. 10.58'de bebeğimiz dünyaya geldi. 15. 30 falandı kendime geldiğimde. Oğlumu gösterdiler. Sezeryan çok zormuş. bugün 4. gün haka tek basıma yatakten kalkarken zorlanıyorum. Gündüz 2 saatte bir gece 4 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama göğüs uçlarım ilk günden yara oldu. Lansiosh hiçbir işe yaramad. Mother love nipple cream kullanıyorum. Bu daha iyi sanki ve daha doğal. Avent'in mini boy silikon ucuyla emzirebiliyorum sadece. Sütüm çok az. İyice içine çekmezse gelmiyor. Göğüs pedi falan kullanmıyorum yani..Ağzındna nefes alıyor bebek galiba burnu tıkalı. Henüz çocuk doktoruna götürmedik. İlk ne zaman götürmek gerek acaba doktora? İlk tahlillerine zaman yapılıyor hastaneden çıkınca. Birde Bübchen pişik yaptı. Daha iyi bir pişik kremi var mı tavsiye edebileceğiniz?
Merhaba,
1 Ekim'de oğlumuz Deniz Can 3.150 gr. dünyaya geldi. Ameliyata girmeden evvey sonda taktılar. Canım yandı. Uyanıncada çok ağrım vardı. Hemşireye yalvardım ağrı kesici yapması için dosyanız gelmeden yapamam dedi bir süre. Sonra yaptı. 10.50'de ameliyata girdim. 10.58'de bebeğimiz dünyaya geldi. 15. 30 falandı kendime geldiğimde. Oğlumu gösterdiler. Sezeryan çok zormuş. bugün 4. gün haka tek basıma yatakten kalkarken zorlanıyorum. Gündüz 2 saatte bir gece 4 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama göğüs uçlarım ilk günden yara oldu. Lansiosh hiçbir işe yaramad. Mother love nipple cream kullanıyorum. Bu daha iyi sanki ve daha doğal. Avent'in mini boy silikon ucuyla emzirebiliyorum sadece. Sütüm çok az. İyice içine çekmezse gelmiyor. Göğüs pedi falan kullanmıyorum yani..Ağzındna nefes alıyor bebek galiba burnu tıkalı. Henüz çocuk doktoruna götürmedik. İlk ne zaman götürmek gerek acaba doktora? İlk tahlillerine zaman yapılıyor hastaneden çıkınca. Birde Bübchen pişik yaptı. Daha iyi bir pişik kremi var mı tavsiye edebileceğiniz?
Merhaba,
çarşamba günü doğumum var kızlar sezeryan olacam... sondadan çok korkuyorum iğneden felan diğilde sonda rüyalarıma giriyor yaaa
Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?