2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

arkadaslar iğne hiç acıtmıyor korkmayın
normal enjeksiyondan cok cok hafif
sondayı da hiç hissetmedim bile
sakın kasmayın kendinizi

dogum yapan arkadaslar, sezeryandan kac gün sonra ayaklandiniz zorlanmadan? sanci cok oluyormu? beni aydinlatirsaniz sevinirim :18:

dogum yapan arkadaslar, sezeryandan kac gün sonra ayaklandiniz zorlanmadan? sanci cok oluyormu? beni aydinlatirsaniz sevinirim :18:

WAlla cnm ben hic yatmadim ki ayklanayim sezeryn gecesi dolaniyrdum ben hastnede odam suitti ve cok genisti surekli oda da ayaktydim annem bagiriniyrdu acusi cikick bunun sendn yat diye hamdolsun hicte yatmadim ben evde de 7. Gunu mevlud yaptim kizima sadece nazar degdi diyorum sutu azaldi goren aa neguzel sezerynda sur olmaz ama bak sende var diyrlrdi neyse yani hic zor degil raht ve pozitif ol ben dogumgecesindn beri kizimla kendim ilgileniyorum

cnm endiselenme kesinlikle bünyeye bağlı insallah seninde kolay ve cabucak gecer
benim ağrım oldu ama inan sadece yavrunu düsündüğün için kendini unutuyorsun

cnm endiselenme kesinlikle bünyeye bağlı insallah seninde kolay ve cabucak gecer
benim ağrım oldu ama inan sadece yavrunu düsündüğün için kendini unutuyorsun

evet insallah iyi gecer allahin izniyle, 1 haftadir zaten sag kalcam cok agriyor hic yürüyemiyorum, zor adim atiyorum , sezeryandan sonra nasil olacak hic bilmiyorum ama pozitif düsünmeye calisiyorum tabiki..

karasu cnm sende iyi cesaret etmissin hemen mevlüt yapmissin 40 ´ini bekleseydin bari , bu zaman sana lazim, insanlar istemedende nazar etmistir tabiki bol bol oku cnm

son günler gercekten gecmiyormus cok acayip yaa

yok canm ya öle korkulacak bişey deil karasunun da dediği gibi bende hiç yatmadım hemn ayaklandm. bi ilk saatler biraz zor oldu oda olacak artık. valla beni sadece gögüs ucu mahvetti. 10 kere sezeryan olmaya razıydm böle olmasaydı da. yeni yeni toparlnıyor şükürde yavrumu emzirebiliyorum. bi süre sagıp vermk zorunda kldım o yüzdenmidr bilmiyorum sütüm hala cok az mama takviyesi yapıyoruz....
ins. sende olmaz böle bişey

çarşamba günü doğumum var kızlar sezeryan olacam... sondadan çok korkuyorum iğneden felan diğilde sonda rüyalarıma giriyor yaaa

canım beni de bi arkadaşım sondadan çok korkutmuştu,inan korkmanı grektirecek bişey değil hele çıkarması hiç mesele değil..hala kızıyorum ben arkadaşıma..nolur gözünde büyütme hiçbişi değil o hem çok büüyük rahatlık emin ol..
sezeryandan sonra da yapılacak en güzel şey yürüyüş,gazı attıkça doğrulmak kolaylaşıyor,bol sıvı ve de..

teşekkürler kızlar,kuzumun sarılık değeri 10 a düştü,değer nasıl sence sudenaz?seninkilerde olmuş ya,benimki 17ydi yüksekken..
birde bebişleri kaç saatte besliyosunuz,doktor artık o istedikçe emzir dedi

sagolun valla sizden böye duyunca rahatladim, tabi hemen ayaklanmak istiyorum demiyorum ama günlerce yatip kalkamamak falan. okula giden cocugum var onuda düsünüyorum, esimiminde cok fazla izni yok, annemler uzakta oturuyor o sebeple endiselerim, ama allah kolaylik verir insallah.
insallah sütün bollasir cnm daha oralara gelmedim henüz :) zaten sezeryanda süt daha gec geliyormus diyorlar, elimizden geleni yapcaz artik. rabbim bol bol süt versin bizlere :)

Kızlar iyi geceler yarın onikide de benim sezeyanim var. Ne olur dua edin cok korkuyorum. Sizlere iyi haberler vermek üzere hoscakalin

Cok buyuk bir hatayaptim mevlut konusnda frkindayim ama ida gecti bitti sali gunu kizim tam kirkgunluk olucak insallh dgmdn sonra gunler o kadar hizli ve yorucu gecti ki oy oy inn ki hic yatmadim hamdolsn rabbime bir tane daha dgrmk istiyrdum takiiii uykusz gecelr baslayana kadar rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin kuzularinuzi buarada ben dgmdn 3 gun ince humana still tea basladim dgm sonrasi sut prblemi hamdolsun yasamadim bugunlede daha itiyim sadece gunse bir kere mama veriyorum rabbim hepimiZe bol bol sut versin insllhhhh

Baaharb rabbım sanada banada hayırlı dogum nasıp etsın.
Bende cok heycanlıyım hersey yolunda gıder ınsallah. dualarınızda benıde unutmayın.
Toparlanınca ALLAHIN ıznıyle sızlereguzel haberler verırım ınsallah.

ayyy ne güzel herkes bebeklerine kavuşmaya başladı.. listenin en sonundayım her doğum yapandan sonra sıra bana geliyor diye heyecan basıyor.. benim bebek iyice aşağıya inmiş doktor erken bile gelebilir dedi.. ama kilosu falan çok az,biraz zayıf doğacak,ne kadar beklese o kadar iyi diye düşünüyorum...sezeryan olmak istiyorum normal doğumdan korkmaya başladım.. doktora söyleyemedim sezeryan istediğimi.. yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek..
bu arada humana çayı için henüz erken mi? ne kadar zaman önce başlamak gerekiyor? sezeryan sadece süt konusunda endişelendiriyor beni..

Bn dgmdn 3 gun once basladum sezeryn oldu fakt bebegim hemn emdi sutum geldi hic sorn olmadi hamdolsun kuzenm bnden once normal dogm yapti ve 3 gun sut priblemi yasadi bu bunye meselesu bence huc kirkma guzelce dinlen cok dolanma eger bebegin beklesin istiyrsan dikkat benim bebegim hep asagidaydifakt ben huc kendimi yormadim hyrli olsun

Kızlar iyi geceler yarın onikide de benim sezeyanim var. Ne olur dua edin cok korkuyorum. Sizlere iyi haberler vermek üzere hoscakalin

hadi hayirlisi canim allah kolay dogum nasip etsin evladini saglikli sihhatli kucagina al , darisi bana cuma günü :)

en zoru zaten ilk 1-2 ay, gögüsler catliyor falan uykusuzluk bir yandan, insallah kolay atlatiriz hepimiz :) uykusuz gecelerin bir gecsin sonra yine istersin bebis cnm, bende caylari hazirladim umarim cabuk gelir sütüm ve stres yasamam insallah. burda almanyada dogumdan sonra eve ilk baslarda ebe geliyor emzirme konusunda filan yardim ediyor bebegi banyo filan yaptirmaya, sigorta karsiliyor bunu, türkiyede nasil bilmiyorum, annemler biraz bana uzak oturduklari icin cok iyi olacak benim icin.

cnm bende normal dogum istiyordum ama bebek büyük oldugu icin doguramasin dedi, zaten 3 gündür evden bile cikmiyorum kalcamin sancisindan adim zor atiyorum ihtiyar gibi, birde normal nasil doguracaktim bu durumda diyorum kendime, birde son kontrölümde idrarda seker cikti, test yapmadilar zaten dogum cuma günü diye, simdi dogumdan sonra hemen bebegi kontröl etmeleri lazim, gercek seker varmi diye ona göre hemen ilac veriyorlar problem olmasin diye..
rabbim hayirlisini versin , hepimize hayirli dogum nasip etsin insallah

bugün tam 7. günümüz. billuribin degerimiz 17 nin üzerinde çıktı. yarın tkr bakılacak, düşme yoksa hastaneye yatıs yapabiliriz..Dua edin bize.. Bu arada doğum yapan kızlar süt pompasıyla 2 göğüsten kaç cc süt sağabiliyorsunuz 15 dakkada?
Dr. süt sağma pompası ve mamaya sıcak bakmıyor..
Meme uçlarım yara olmuştu çok acıyor. Madecasol iyi geldi. Dr. verdi. Bir hafta boyunca sabah akşam sürüp emzirmeden yıkıyorsunuz memeleri. Bilginize..

Bende sezeryandan sonra mecburi ayaklandım bebek için fakat iç dikişler atarsa karın fıtıgı olabilirmişiz. Uyardılar beni. Mümkün oldugunca yatıp dinlenmek lazım..

arkadaslar saglık ocagında bebege 1 aylıken yapılan ası sonrası agrı yada ates oluyormu???
yaptıran arkadaslar oldumu?

Son düzenleme:

gecmis olsun umarim bir an önce atlatir, evet herkes farkli bakiyor, bazilari pompala sütün gelsin diyor bazilari kesinlikle iyi degil cocuk emdikce süt cogaliyor diyorlar, ek mama kilosu zayif degilsede vermeyi tavsiye etmiyorlar. artik bakacaz hayirlisi neyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…