dogum yapan arkadaslar, sezeryandan kac gün sonra ayaklandiniz zorlanmadan? sanci cok oluyormu? beni aydinlatirsaniz sevinirim :18:
dogum yapan arkadaslar, sezeryandan kac gün sonra ayaklandiniz zorlanmadan? sanci cok oluyormu? beni aydinlatirsaniz sevinirim :18:
WAlla cnm ben hic yatmadim ki ayklanayim sezeryn gecesi dolaniyrdum ben hastnede odam suitti ve cok genisti surekli oda da ayaktydim annem bagiriniyrdu acusi cikick bunun sendn yat diye hamdolsun hicte yatmadim ben evde de 7. Gunu mevlud yaptim kizima sadece nazar degdi diyorum sutu azaldi goren aa neguzel sezerynda sur olmaz ama bak sende var diyrlrdi neyse yani hic zor degil raht ve pozitif ol ben dogumgecesindn beri kizimla kendim ilgileniyorum
cnm endiselenme kesinlikle bünyeye bağlı insallah seninde kolay ve cabucak gecer
benim ağrım oldu ama inan sadece yavrunu düsündüğün için kendini unutuyorsun
çarşamba günü doğumum var kızlar sezeryan olacam... sondadan çok korkuyorum iğneden felan diğilde sonda rüyalarıma giriyor yaaa
yok canm ya öle korkulacak bişey deil karasunun da dediği gibi bende hiç yatmadım hemn ayaklandm. bi ilk saatler biraz zor oldu oda olacak artık. valla beni sadece gögüs ucu mahvetti. 10 kere sezeryan olmaya razıydm böle olmasaydı da. yeni yeni toparlnıyor şükürde yavrumu emzirebiliyorum. bi süre sagıp vermk zorunda kldım o yüzdenmidr bilmiyorum sütüm hala cok az mama takviyesi yapıyoruz....
ins. sende olmaz böle bişey
Kızlar iyi geceler yarın onikide de benim sezeyanim var. Ne olur dua edin cok korkuyorum. Sizlere iyi haberler vermek üzere hoscakalin
evet insallah iyi gecer allahin izniyle, 1 haftadir zaten sag kalcam cok agriyor hic yürüyemiyorum, zor adim atiyorum , sezeryandan sonra nasil olacak hic bilmiyorum ama pozitif düsünmeye calisiyorum tabiki..
karasu cnm sende iyi cesaret etmissin hemen mevlüt yapmissin 40 ´ini bekleseydin bari , bu zaman sana lazim, insanlar istemedende nazar etmistir tabiki bol bol oku cnm
son günler gercekten gecmiyormus cok acayip yaa
Bn dgmdn 3 gun once basladum sezeryn oldu fakt bebegim hemn emdi sutum geldi hic sorn olmadi hamdolsun kuzenm bnden once normal dogm yapti ve 3 gun sut priblemi yasadi bu bunye meselesu bence huc kirkma guzelce dinlen cok dolanma eger bebegin beklesin istiyrsan dikkat benim bebegim hep asagidaydifakt ben huc kendimi yormadim hyrli olsunayyy ne güzel herkes bebeklerine kavuşmaya başladı.. listenin en sonundayım her doğum yapandan sonra sıra bana geliyor diye heyecan basıyor.. benim bebek iyice aşağıya inmiş doktor erken bile gelebilir dedi.. ama kilosu falan çok az,biraz zayıf doğacak,ne kadar beklese o kadar iyi diye düşünüyorum...sezeryan olmak istiyorum normal doğumdan korkmaya başladım.. doktora söyleyemedim sezeryan istediğimi.. yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek..
bu arada humana çayı için henüz erken mi? ne kadar zaman önce başlamak gerekiyor? sezeryan sadece süt konusunda endişelendiriyor beni..
Kızlar iyi geceler yarın onikide de benim sezeyanim var. Ne olur dua edin cok korkuyorum. Sizlere iyi haberler vermek üzere hoscakalin
Cok buyuk bir hatayaptim mevlut konusnda frkindayim ama ida gecti bitti sali gunu kizim tam kirkgunluk olucak insallh dgmdn sonra gunler o kadar hizli ve yorucu gecti ki oy oy inn ki hic yatmadim hamdolsn rabbime bir tane daha dgrmk istiyrdum takiiii uykusz gecelr baslayana kadar rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin kuzularinuzi buarada ben dgmdn 3 gun ince humana still tea basladim dgm sonrasi sut prblemi hamdolsun yasamadim bugunlede daha itiyim sadece gunse bir kere mama veriyorum rabbim hepimiZe bol bol sut versin insllhhhh
ayyy ne güzel herkes bebeklerine kavuşmaya başladı.. listenin en sonundayım her doğum yapandan sonra sıra bana geliyor diye heyecan basıyor.. benim bebek iyice aşağıya inmiş doktor erken bile gelebilir dedi.. ama kilosu falan çok az,biraz zayıf doğacak,ne kadar beklese o kadar iyi diye düşünüyorum...sezeryan olmak istiyorum normal doğumdan korkmaya başladım.. doktora söyleyemedim sezeryan istediğimi.. yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek..
bu arada humana çayı için henüz erken mi? ne kadar zaman önce başlamak gerekiyor? sezeryan sadece süt konusunda endişelendiriyor beni..
bugün tam 7. günümüz. billuribin degerimiz 17 nin üzerinde çıktı. yarın tkr bakılacak, düşme yoksa hastaneye yatıs yapabiliriz..Dua edin bize.. Bu arada doğum yapan kızlar süt pompasıyla 2 göğüsten kaç cc süt sağabiliyorsunuz 15 dakkada?
Dr. süt sağma pompası ve mamaya sıcak bakmıyor..
Meme uçlarım yara olmuştu çok acıyor. Madecasol iyi geldi. Dr. verdi. Bir hafta boyunca sabah akşam sürüp emzirmeden yıkıyorsunuz memeleri. Bilginize..
Bende sezeryandan sonra mecburi ayaklandım bebek için fakat iç dikişler atarsa karın fıtıgı olabilirmişiz. Uyardılar beni. Mümkün oldugunca yatıp dinlenmek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?