2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Bugün ilk kontrolümüze gittik 11 günlük olduk ya
göbüsümüz düstü
4.450 gr olmusuz
boyunu da ölçtü doktor bize 51 cm doğdu denmişti
bugün 56 cm ee 11 günde 5 cm uzayamayacağına göre tam ölcememişler dedi doktorumuz
meğersem bi Tarık Akanımız varmıs
sadece sütle beslememi,o uyanmadan uayandırmamamı(kilo problemi olmadığı için)
her emzirmeden sonra ağzına küçük çay kaşığıyla su verebileceğimi(pamukçuk olmasını engelliyormus) söledi.

cnm cok gecmiş olsun pompayı ben göğüslerim yumusayıncaya kadar kullanıyorum ilk zamanlar 15 dk ta cok az geliyordu simdi 150 cc sağabiliyorum aslında tam da rahatlatmıyır ama Sarp'a süt kalmazsa diye korkuyorum..
kendine cok dikkat et evet bebekle ilgilen ama yanında birileri olsun muhakkak

son 3 gün.... geceleri heyecandan kalkiyorum uyuyamiyorum... :125:
cnm hiç korkma stres yapma bebişin de stres yapar inan bana cok rahat gecicek

Son düzenleme:

wow 56 cm tü tü tü masallah :) evet tam bir tarik akan yaa :) kac gün hastanede kaldin ve kac saatte bir emziriyorsun?

wow 56 cm tü tü tü masallah :) evet tam bir tarik akan yaa :) kac gün hastanede kaldin ve kac saatte bir emziriyorsun?

cnm 1 gün kaldım,yaklasık 3 saatte bir uyanıyor önceleri cok uyursa uyandırıp emzirmeye calısıyordum
ama huzursuz olduyordu doktor teyzemiz zaten acıkırsa uyanır dedi

baharb ve akasya_34 arkadarşlar dualarım sizinle..sağlıklı doğumlar geçirmeniz dileğiyle güzel habrleriniz bekliyoruz....

Slm kizlar bnm minigimin kalbinde ufurme varmis dr a gittik prf a 5 yasin da birdaha kontrol dedi suanda zararsz dedi

Geçmiş olsun Karasu insallah ciddi birşey değildir. Biz 48 cm. ve 3150 gr. doğduk fakat 1 haftada doğum kilosunu yakalayamadı oğlumuz. İlk gittiğimiz çocuk doktoru anne sütü yeterli demişti. Oysaki birkaç saatte bir 45 cc çıkıyor sütümüz ve doymuyor. Sarılık değeri o yüzden yükselmiş 17 den 19'a ve dün geceyi hastanede ışın tedavisi alarak geçirdi. Annelik çok zormuş. Sabah taburcu oldu. Hastanedeki çocuk doktoru bir öğün meme bir öğün mama ile beslememi istedi. Gündüz 2 saatte bir 45 cc içiyor. Gece 4 saate kadar uyumasına müsaade ediyorum. Dün gece hastanede mamayı dayamışlar şırıngayla, 100 gr. almış bir gecede. İyi beslenmezse sarılık değeri yükselebir dedi dr. cuma tkr. tartılmaya gidecek..

Sezeryan olan arkadaslara bir sorum var. Ben doğumdna beri dayak yemiş gibiyim. Etlerime odunla vurmuşlar gibi arıyor. Uyusamda uyumasamda dinlenemiyorum. Bir üşüme bir terleme geliyor. Sizde benzer bir durum yaşadınız mı?

canm umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu benimde sütüm az o yüzden ilk gündn beri mama takviyesi yapıyoruz. huzurları yerinde olsun karınları dogsun da tek ne yapalım.
canm sen üşütmüş olabilirmisin acaba. bende 15 gün kadar önce bi öle bişey oldu acayip bi titretme ve arkasından ates şükür uzun sürmedi. aman dikkat et lohusa hastalıgı dedikleri bişey var ona yakalanmayasın

lalecim cok gecmiş olsun evet cok zormus anne olmak bakarken bile içi sızlıyor insanın..
sakın üzülme bebekler o kadar cabuk toparlanıyor ki
hem sadece mama vermiyorsun anne sütünden alacağını alıyordur bebiş
ben de hala toparlanamadım 12 serum oldu bakalım cmt kontrol var temizlenmiş mi enfeksiyon
o kadar terliyordum ki bi gecede 8 tane tişört değiştirmişim
yalnız dinlenerek geciyor sen dinlen annesi o hemen toparlanıcak insallah

cok gecmiş olsun cnm cok sükür zararsızmıs
Sagl cnm sujur simdlk sorun yok

Cnm t edwrim evt annelk cok zormus bnm de iki dr um da mama skin verme sut uetli demisti am birgece sabha kadr agladi bebgim cunki acmis sutu de dert etme bak simdi ben sadece gece veriyrum zamnla sut artiyr emin ve raht ol takma kafana ben uc ogn veriyrdum golden goat mama var tacsiye ederim aptamil gaz yapti bizde

geçmiş olsun canım senin baya yükselmiş ama ışın tedavisi çokk işe yarıyor..biz kızım 13 oğlum 15 değeriyle hastaneye yattık..ışın tedavisiyle bir gecede 8 e düştü değerleri...ama tamamen bitmesi bizde baya uzun sürdü..nerdeyse 1 aylık olana kadar tam geçmemişti...sarılık oldukları zaman ben sadece kızıma mama veriyodum bide sağarak veriyodum, oğlumuda sadece emziriyodumm.ama meğersem oğluşuma yetmiyomuş kan şekeri düşük çıktı..tabi o yüzdende sarılık değeri arttı..o günden beri oğlumada mama takviyesi yapıyorum...doktorunun dediği gibi iyi beslenmezse değer düzelmez...

canım sezeryandan sonra ben yaşamadım öyle şeyler ama sen üşütüş olabilirsin..dikkat et kendine...

canım iyi düşmüş değerin korkma artıkk...benimkiler 15 e yükselmişti hastaneye yatırdığımızda...bir gecede 8 e düştü...ben hala 2 saatte bir emziriyorum uyanıklarsa..uyuyolarsa en fazla 3-4 saat müsade ediyorumm..ama benimkiler kurulu saat gibiler vakitleri geldimi hemen uyanıyolar..3 saati pek geçmiyor beslenmeleri....doktorunda dediği gibi aç olunca ne yaparsan durmuyolar zaten..

Kızlar ilk ne zaman yıkadınız bebeklerinizi? Birde hangi pişik kremi tedavi tedaviye yönelik hangisi pişik önlemeye yönelik?

Kızlar ilk ne zaman yıkadınız bebeklerinizi? Birde hangi pişik kremi tedavi tedaviye yönelik hangisi pişik önlemeye yönelik?

bana hastanede göbüş düşdükten birkaç gün sonra yıkayın dediler ama biz 3 günlüktü yıkadık..8 günlükken göbüşleri düştü..pişik kremini kullanmadım hiç..içimden gelmedi nedense...ben hakiki zeytinyağı sürüyorum arada bir...bugün 57 günlük olduk..çok şükür pişik olmadılar..

slm kizlar , yarin sabah doguma giriyorum, birazdan hastaneye ön kontrölleri yaptirmaya gidecegim, banada dua edin lütfen. Güzel haberlerle dönerim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…