cnm cok gecmiş olsun pompayı ben göğüslerim yumusayıncaya kadar kullanıyorum ilk zamanlar 15 dk ta cok az geliyordu simdi 150 cc sağabiliyorum aslında tam da rahatlatmıyır ama Sarp'a süt kalmazsa diye korkuyorum..bugün tam 7. günümüz. billuribin degerimiz 17 nin üzerinde çıktı. yarın tkr bakılacak, düşme yoksa hastaneye yatıs yapabiliriz..Dua edin bize.. Bu arada doğum yapan kızlar süt pompasıyla 2 göğüsten kaç cc süt sağabiliyorsunuz 15 dakkada?
Dr. süt sağma pompası ve mamaya sıcak bakmıyor..
Meme uçlarım yara olmuştu çok acıyor. Madecasol iyi geldi. Dr. verdi. Bir hafta boyunca sabah akşam sürüp emzirmeden yıkıyorsunuz memeleri. Bilginize..
Bende sezeryandan sonra mecburi ayaklandım bebek için fakat iç dikişler atarsa karın fıtıgı olabilirmişiz. Uyardılar beni. Mümkün oldugunca yatıp dinlenmek lazım..
cnm hiç korkma stres yapma bebişin de stres yapar inan bana cok rahat gecicekson 3 gün.... geceleri heyecandan kalkiyorum uyuyamiyorum... :125:
Bugün ilk kontrolümüze gittik 11 günlük olduk ya
göbüsümüz düstü
4.450 gr olmusuz
boyunu da ölçtü doktor bize 51 cm doğdu denmişti
bugün 56 cm ee 11 günde 5 cm uzayamayacağına göre tam ölcememişler dedi doktorumuz
meğersem bi Tarık Akanımız varmıs
sadece sütle beslememi,o uyanmadan uayandırmamamı(kilo problemi olmadığı için)
her emzirmeden sonra ağzına küçük çay kaşığıyla su verebileceğimi(pamukçuk olmasını engelliyormus) söledi.
arkadaslar saglık ocagında bebege 1 aylıken yapılan ası sonrası agrı yada ates oluyormu???
yaptıran arkadaslar oldumu?
wow 56 cm tü tü tü masallah :) evet tam bir tarik akan yaa :) kac gün hastanede kaldin ve kac saatte bir emziriyorsun?
arkadaslar saglık ocagında bebege 1 aylıken yapılan ası sonrası agrı yada ates oluyormu???
yaptıran arkadaslar oldumu?
Slm kizlar bnm minigimin kalbinde ufurme varmis dr a gittik prf a 5 yasin da birdaha kontrol dedi suanda zararsz dedi
gecmis olsun canim umarim problem olmaz
Geçmiş olsun Karasu insallah ciddi birşey değildir. Biz 48 cm. ve 3150 gr. doğduk fakat 1 haftada doğum kilosunu yakalayamadı oğlumuz. İlk gittiğimiz çocuk doktoru anne sütü yeterli demişti. Oysaki birkaç saatte bir 45 cc çıkıyor sütümüz ve doymuyor. Sarılık değeri o yüzden yükselmiş 17 den 19'a ve dün geceyi hastanede ışın tedavisi alarak geçirdi. Annelik çok zormuş. Sabah taburcu oldu. Hastanedeki çocuk doktoru bir öğün meme bir öğün mama ile beslememi istedi. Gündüz 2 saatte bir 45 cc içiyor. Gece 4 saate kadar uyumasına müsaade ediyorum. Dün gece hastanede mamayı dayamışlar şırıngayla, 100 gr. almış bir gecede. İyi beslenmezse sarılık değeri yükselebir dedi dr. cuma tkr. tartılmaya gidecek..
Sezeryan olan arkadaslara bir sorum var. Ben doğumdna beri dayak yemiş gibiyim. Etlerime odunla vurmuşlar gibi arıyor. Uyusamda uyumasamda dinlenemiyorum. Bir üşüme bir terleme geliyor. Sizde benzer bir durum yaşadınız mı?
Geçmiş olsun Karasu insallah ciddi birşey değildir. Biz 48 cm. ve 3150 gr. doğduk fakat 1 haftada doğum kilosunu yakalayamadı oğlumuz. İlk gittiğimiz çocuk doktoru anne sütü yeterli demişti. Oysaki birkaç saatte bir 45 cc çıkıyor sütümüz ve doymuyor. Sarılık değeri o yüzden yükselmiş 17 den 19'a ve dün geceyi hastanede ışın tedavisi alarak geçirdi. Annelik çok zormuş. Sabah taburcu oldu. Hastanedeki çocuk doktoru bir öğün meme bir öğün mama ile beslememi istedi. Gündüz 2 saatte bir 45 cc içiyor. Gece 4 saate kadar uyumasına müsaade ediyorum. Dün gece hastanede mamayı dayamışlar şırıngayla, 100 gr. almış bir gecede. İyi beslenmezse sarılık değeri yükselebir dedi dr. cuma tkr. tartılmaya gidecek..
Sezeryan olan arkadaslara bir sorum var. Ben doğumdna beri dayak yemiş gibiyim. Etlerime odunla vurmuşlar gibi arıyor. Uyusamda uyumasamda dinlenemiyorum. Bir üşüme bir terleme geliyor. Sizde benzer bir durum yaşadınız mı?
Slm kizlar bnm minigimin kalbinde ufurme varmis dr a gittik prf a 5 yasin da birdaha kontrol dedi suanda zararsz dedi
Sagl cnm sujur simdlk sorun yokcok gecmiş olsun cnm cok sükür zararsızmıs
canım beni de bi arkadaşım sondadan çok korkutmuştu,inan korkmanı grektirecek bişey değil hele çıkarması hiç mesele değil..hala kızıyorum ben arkadaşıma..nolur gözünde büyütme hiçbişi değil o hem çok büüyük rahatlık emin ol..
sezeryandan sonra da yapılacak en güzel şey yürüyüş,gazı attıkça doğrulmak kolaylaşıyor,bol sıvı ve de..
teşekkürler kızlar,kuzumun sarılık değeri 10 a düştü,değer nasıl sence sudenaz?seninkilerde olmuş ya,benimki 17ydi yüksekken..
birde bebişleri kaç saatte besliyosunuz,doktor artık o istedikçe emzir dedi
Kızlar ilk ne zaman yıkadınız bebeklerinizi? Birde hangi pişik kremi tedavi tedaviye yönelik hangisi pişik önlemeye yönelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?