kzlar devıt3 damlayı sabah ogle aksam 3er damla veroyorum. sız nasıl kullanıyosunuz . kuzenıme doktor gunde 1defa 3damla demıs sasırdım bebekten bebege degısırmı
anladım cnm ,kolay gelsin oğlusunun sünneti hayırlı olsun buaradakızlar biz d vitamini olarak monovit kullanıyoruz..kendi doktorum günde 1 kere 5 damla demişti,sağlık ocağıda günde 1 kere 3 damla dedi..ben ikisinin arası olan günde 1 kere 4 damla veriyorum..:)
toobe canım maaşallah bebişine ...bizim doktor bebişler 5 ay doğum kilolarını 2 ye katlamalıymış diyor..gerçi bizimkilerde 3 ayda 2 ye katladı...sanırım sen 4 kg doğum yapmıştın..yaklaşmış bayaa...senin yapacağın öğün aralarını uzatmak ve daha çok uyutmak..
evet o egzersizini yap mutlaka bebişlerin bacakları ayrık olmalıymışş...biz o yüzden çift bez kullanıyoruz...
bizimde bugün 4 aylık aşılarımız var 2 tane yapılcak sanırım...
kzlar devıt3 damlayı sabah ogle aksam 3er damla veroyorum. sız nasıl kullanıyosunuz . kuzenıme doktor gunde 1defa 3damla demıs sasırdım bebekten bebege degısırmı
anladım cnm ,kolay gelsin oğlusunun sünneti hayırlı olsun buarada
bizde bu ay düsünüyoruz sorun yasamadınız di mi
Doktorumuz gunde 3 defa 3er damla dedı aradım sordum tekrar yok ben sana gunde 3 damla dedım dıyo ozamn bu zamana kadar fazla d vıtamını aldı bebegım nolcak dıyorum dorun olmaz dedı ama baska bı doktoradA sorucam. bızım bıngıldagımız bır parmak boslugu kadar acıklık kalmıs doktor getır bakalım dedı. fazla d vıtamını kullanmak zararlı olmaz ınsallh. hangı doktora ınanıp guvenıcez bılemıyorum
yok canım düşündüğümdende kolay oldu..ameliyattan çıkardılar kucağıma aldım odasına bir gittik çocuk gülmeye başladı..yapmadılarmı acaba dedim:) hiç ağrısı olmadı..hemen bezledim bile...bi tek bandajı düştükten sonra kağıt pet bardakları kesip koyduk pipisine beze değmesin diye..oda 2 gün..o kadar olduda bitti maaşallahhh :))
canım bencede zarar olmaz..benim doktor bana dediki; günde 5 damla vereceksin..olduda bir gün unuttun o zaman ertesi gün 10 damla,o günde unuttun bir sonraki gün 15 damla vericeksin..unuttuğun günleri atlamak yok yaniii..demek bir zararı olmuyor fazla vermenin..
benim kızımında bıngıldağı çok geniş..geçen doktora söyledim...önemli değil dedi önemli olan baş ölçümlerini yapıyolarlarya onların düzgün gelişiyor olması...
bizde aşılarımızı yaptık...ve ferro sanol damla verdiler..artık onuda kullanıcaz günde 8 damla..
Cahilligimi hos gorun bingildak neresi oluyor.birde bize hic egzersizden bahsetmediler.sonuclar normal dediler okadar. Ferro sanoluda hic bir eczanede bulamadim.toplatilmis diye okudum netten.
Cok soru sordum ama benim bebisler uc ayini doldurdu cildiricam bas edemiyom gunduz uykulari hic yok gibi onar dk uyuyorlar oda yarim saat sallamayla bbacaklarim koptu.kendi kendinede oyalanmiyorlar agliyorlar budurumda olan varmi nezaman gececek bu halleri neyapmaliyim valla kafayi yemek uzereyim.bunlarla kapi onune cikamaz oldum bir yol gosterin arkadaslar
Herkese merhabaaa
Oncelikle bebislerinizi gule gule buyutun.ben henuz anne olamadim sanirim olamicamdayasim 27 esimde morfoloji sorunu var %1 bendede rezerv azligi ( sizi okuyunca biraz umutlandim ve size sormaya karar verdim aranizda benim sorunumu yasayan varmiydi
Canim merhaba hic morelini bozma vakti ve zamani vardir benimde esimde morfoloji %0di ama bu yukselebiliyor biz arginmax men vitamin kullandik ilk denemeden sonra 3kutu vede artiracak olan seyleri arastirdim vede surekli esime yedirdim ve suan rabbime binlerce kez sukurler olsun ikierim var5aylik olacaklar neredeyse bu gunler geciyor sabirli olmak gerekiyor ama biliyorsunki rezerv problemi olanlar biraz acele etmek zorunda tedavi gordunmu bilemiyorum iyi bir hastane ve hekim bulup dua et bol bol rabbim bu duyguyu isteyen herkese yasatsin allah yar ve yardimcin olsun
Tesekkur ederim canım Bende ilk tüp bebek negatifimi gecen hafta aldım.Sabırlı olmak gerekiyor ama insan bazen ya hiç olmazsa diyor işte o an çok kötü oluyorum sizleri okuyuncada düzeliyorum.Benim sorunuma ilgili bal tarçın çörekotu yapıyorum eşimde proxeed plus evicap keçiboynuzu falan kullanıyor.Umarım benimde ikincide şansım güler senin gibi bebeğimi kucağıma alırım.Acıbadem maslakta denedim ben sen nerde tedavi görmüştün?
Cahilligimi hos gorun bingildak neresi oluyor.birde bize hic egzersizden bahsetmediler.sonuclar normal dediler okadar. Ferro sanoluda hic bir eczanede bulamadim.toplatilmis diye okudum netten.
Cok soru sordum ama benim bebisler uc ayini doldurdu cildiricam bas edemiyom gunduz uykulari hic yok gibi onar dk uyuyorlar oda yarim saat sallamayla bbacaklarim koptu.kendi kendinede oyalanmiyorlar agliyorlar budurumda olan varmi nezaman gececek bu halleri neyapmaliyim valla kafayi yemek uzereyim.bunlarla kapi onune cikamaz oldum bir yol gosterin arkadaslar
Herkese merhabaaa
Oncelikle bebislerinizi gule gule buyutun.ben henuz anne olamadim sanirim olamicamdayasim 27 esimde morfoloji sorunu var %1 bendede rezerv azligi ( sizi okuyunca biraz umutlandim ve size sormaya karar verdim aranizda benim sorunumu yasayan varmiydi
Surubn adi day& night ise yaradu bende ibiyim hic gundz uykumuz yok dun gece maxicosiyi sallayark havda uyuttum bugunde ayni butun gun dikislerim agridi halende ayni en sonun da bizim bebek arabamiza maxicosi takiliyr aklima sinradn geldi taktim aksm ustu gezdrdim butun evi anca uyudu azincede once arasunda gezdiksersemkedi meme aldim oyle bayildikbenim kizim kesin operaci olucak bir bagiriyr ciyakciyak cok hosuna gidiyorsesi korkuyorum bogazina zarar vericek diye butun gun bulbul gibi bagiriyor cok his arada ariza yapiyor ciyak ciyak agliyor evin ici oyle dagildiki acil kadun ariyirum bugun yemegi 10 dk da yaptim ona bile dayanamiyr surekli yaninda onunde istiyor bizi tekbadima yetiseniyorum ama o keyifli olunca cok hosuma gidiyr telsizunden evin ici inliyor bugun babamla konusrkn nasil ciyak ciyak dayanamadi babam sevmeye geldi sesini duyunca ama bnm suanda silum iptal oldu ayy anne hakki iste rabbim keyifle buyutmeyi nasip etsin yani hetgun bir formul uretiyoruzbıgıdak bebegın tam kafaasının utundekı yer ellersen kafa ustunu ellersen hıssedersın zaten yumusak bı bolge. benım kızımda gunduzlerı oyle gecelerı de bazen uyuyor ama genelde zorla uyuyoruz. uykuya dalma sorunumuz var.
karasu kullandıgın uyku srubu ıse yarıyomu en sonunda dayıcam surubu uyusun 7\24 bendw rahat edeerım. sureklı ya kucakta
ya omuzda. ya ayakta. yıne uyumuyor kafayı yıcem yakında sanırım alısana kadar boyle dvm edıcek.
Kullandiginiz vitamini okurken aaa bulent hoca bizede vermisti diye icimden gecirdim ve sonunu okudugumda maslak acibadem kismini aaaaa drumuz ayni sanirim dedim. . ilk denememizi bulent tiras yapmisdi acibadem maslakta bizimde. .esimede ayni vitamini verdi ama ben arginmax arastirdim onu kullandik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?