Hamileyken 20 kg aldim. 10 gitti 10 u duruyor. Dr. Kesinlikle diyet yapmamdedi sutun kalitesini dusuruyormus. Sut az oldugundan herseyi yiyorum sut olsun diye.. Birde benim gece uykum 4-5 saati gecmiyor. Bizimki gece 3 den sonra uyumuyor. Gun isiyincada ben uyuyamiyorum. Aksamlari sinirlerim cok bozuk oluyor uykusuzluktan..
günaydın düs asılarımızı yaptırdık
gece pek uyumadık
Selam nasılsanız kızlar ben fizik tedaviye başladım ağrılarım devam ediyor. KAAN için Bakici tuttuk. Cok iyi oldu kadın gün icinde bana yardımcı oluyor. Yemek bulaşık ütü islerini de halledecek. Ben esk de yasıyorum esimle ailelerimiz Ankara'da burda yardımcı olacak kimse olmadıgı için cok zor oluyordu. KAAN bı kaç gündür kaka yapamıyor ne yapayım
Surubun tam adi nedir googla cikmadi once day night diye
Gecmis olsun cnm biz de dun uc asi olduk ama sorun cikmadi allahtan. Saglik ocagindqki dr. Fitil ve calpol vermisti qma ozeldeki dr. Calpo agir gelir meme emen bebege ddedi. Saglik ocagindqki salak dr. Fitilin cocuk icin olanini vermis. Bebek icin olani ayriymis. Icinde bir madde eksikmis. Hemen degistirdik ama onu kullanmaya da gerek olmadi. Masallahimiz var.
Herkese merhaba nasılsınız bebısler nasıl .
kızlar bebıslerın uyku duzenını sız kendı duzenınıze goremı ayarlıtosunuz yoksa uyudukları zaman uyandırmadan uyudukları kadar uyusunmu dıyosunuz. kızum dun butun gunu uyuyarak gecırdı neredeyse gecede 4 e kadar uyumadınasıl uyku duzenı olusturucam bılemıyorum
Slm kizlar guzel anneler tatli bebisler nasillar bakalim. . Ben yorgun uykusuz bebeklerim saglikli huzursuz vede huysuz vakit geciriyoruz. .gece uykularini birturlu duzene sokamiyorum sabah 4 5 anca uyuyorlar nasil yapicam bilemiyorum oglumun kalca aci degerleri normale ulasti ultrason cektirdik cift bezdenkurtulduk cok sukur oglum cok fazla kg aliyor dr diyet verdi mamayi yasakladi gece yatmadan veriyorum sadece ama surekli emmek istiyor kizimda almasi gerekeni aliyor sadece o cok istahli degil aralarinda 1500gr fark var,abi kardes gibiler. .bizde haberler boyle sudenazcim sen bebeklere tek basinami bakiyorsun merak ettim ben simdiye kadar hic yalniz kalmadim bir hafta validem bir hafta annem kaliyor aslinda bu durumdan biraz sikildim kendi duzenimi olusturmak istiyorum artik iki bebekle nasil olur bilmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacim var biraz acelemi ediyorum acaba yalniz kalmak icin
Ben bir bebekle bile kafayi yiyorum. Anneme geldim kalmaya gece ayaginda salliyor ben uyuyorum. Iyi oluyor..oglin kac kg aldi ki yasakladi mamayi? Bizim oglan ikinci ayinda 1300 gr almisti masallah ama yasaklamadi mamayi cunku anne sutu kilosuymus az mama veriyorum. Gunde 150 ml yi gecmiyor..
Cok zor elbette ama herseye deger sevgileri oglum ilk aylarda 1200 aliyordu dr iyi diyordu artik 600 gr almalari gerekiyor hadi 900 alsin diyor ama benim aslan kralim 10 gunde500gr almis kizimda200 almasi gereken budur artik diyor sik sik az az emziriyorum yatmadan once120cc mama veriyorum
Masallah oglusuna.. 120 .cc icince kac saat uyuyorlar. Ben en fazla 60 veriyorum tek seferde ama benimki daha kucuk seninkilerden. Ondan mi kisa uyuyor acqba..
3. Aydan sonra mi 600 gr almalar gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?