2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Lakecm buarada bnm kizimda ayni gece ucte kalkiyor a3 e 4 kadar uyumuyrdu simdi biz yatmadn bir saat once day night durup veriyrm iki gecedr raht uyuyrz bakalim bu gece nasil oluck dr una sorsende kullan

Selam nasılsanız kızlar ben fizik tedaviye başladım ağrılarım devam ediyor. KAAN için Bakici tuttuk. Cok iyi oldu kadın gün icinde bana yardımcı oluyor. Yemek bulaşık ütü islerini de halledecek. Ben esk de yasıyorum esimle ailelerimiz Ankara'da burda yardımcı olacak kimse olmadıgı için cok zor oluyordu. KAAN bı kaç gündür kaka yapamıyor ne yapayım

günaydın düs asılarımızı yaptırdık
gece pek uyumadık

Gecmis olsun cnm biz de dun uc asi olduk ama sorun cikmadi allahtan. Saglik ocagindqki dr. Fitil ve calpol vermisti qma ozeldeki dr. Calpo agir gelir meme emen bebege ddedi. Saglik ocagindqki salak dr. Fitilin cocuk icin olanini vermis. Bebek icin olani ayriymis. Icinde bir madde eksikmis. Hemen degistirdik ama onu kullanmaya da gerek olmadi. Masallahimiz var.

Gecmis olsun cnm, bakici olayicok iyi olmus. Bizimki kabiz oldugunda dr mamasina bir damla zeytinyagi damlat demisti

calpol şurubu bizde sünnetten sonra bir kaç gün kullandık..bi sorun olmadı,biz ağrı kesici niyetiyle kullandık ama aşı sonrası kullanılmasına gerek yok zaten..iyi yapmışsın kullanmamakla..

Herkese merhaba nasılsınız bebısler nasıl .
kızlar bebıslerın uyku duzenını sız kendı duzenınıze goremı ayarlıtosunuz yoksa uyudukları zaman uyandırmadan uyudukları kadar uyusunmu dıyosunuz. kızum dun butun gunu uyuyarak gecırdı neredeyse gecede 4 e kadar uyumadınasıl uyku duzenı olusturucam bılemıyorum

cnm bizim ki gece uyuyor gündüz cok az uyuyor saat bası uykusu geliyor yatağına yatırıyorum en fazla yarım saat uyuyor
aksam 8de uyuyor sabah 6da kalkıyor tabi arada uyanıp emip uyuyor
aslında kendi düzenlerini olusturuyorlar ama gündüz oyala uyutmamaya calıs iyice yorulsun aksam güzel uyur
bende yüzüstü yatırmaya calısıyorum benle inatlasıyor o sekilde uyumam diye bakalım kim galip gelcek :86:
kafasının arkası yuvarlak , cok severim yuvarlak kafayı ama sırtüsü yatarsa sekli bozulacak diye korkuyorum
hem de ellerinden korkmaz sürekli,biraz önce 1 saat uğrastım pes etti uyudu zorla
bi de gecen trt cocuğu bi actım bakayım ilgisini cekiyor mu diye bi kahkahalar inanamadım
hemen kapattım

Son düzenleme:
Slm kizlar guzel anneler tatli bebisler nasillar bakalim. . Ben yorgun uykusuz bebeklerim saglikli huzursuz vede huysuz vakit geciriyoruz. .gece uykularini birturlu duzene sokamiyorum sabah 4 5 anca uyuyorlar nasil yapicam bilemiyorum oglumun kalca aci degerleri normale ulasti ultrason cektirdik cift bezdenkurtulduk cok sukur oglum cok fazla kg aliyor dr diyet verdi mamayi yasakladi gece yatmadan veriyorum sadece ama surekli emmek istiyor kizimda almasi gerekeni aliyor sadece o cok istahli degil aralarinda 1500gr fark var,abi kardes gibiler. .bizde haberler boyle sudenazcim sen bebeklere tek basinami bakiyorsun merak ettim ben simdiye kadar hic yalniz kalmadim bir hafta validem bir hafta annem kaliyor aslinda bu durumdan biraz sikildim kendi duzenimi olusturmak istiyorum artik iki bebekle nasil olur bilmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacim var biraz acelemi ediyorum acaba yalniz kalmak icin

Ben bir bebekle bile kafayi yiyorum. Anneme geldim kalmaya gece ayaginda salliyor ben uyuyorum. Iyi oluyor..oglin kac kg aldi ki yasakladi mamayi? Bizim oglan ikinci ayinda 1300 gr almisti masallah ama yasaklamadi mamayi cunku anne sutu kilosuymus az mama veriyorum. Gunde 150 ml yi gecmiyor..

Dr memeyi her sitediginde ver dedi. Her saat emiyor uyanikken..asla kisitlamadim. Meme emen bebegin ozguveni de gelisirmis. Karnitokolsada keyif memesiemiyor silikonu agzinda tutuyor. Yoruluyorum ama cani sagolsun oglumun.

Cok zor elbette ama herseye deger sevgileri oglum ilk aylarda 1200 aliyordu dr iyi diyordu artik 600 gr almalari gerekiyor hadi 900 alsin diyor ama benim aslan kralim 10 gunde500gr almis kizimda200 almasi gereken budur artik diyor sik sik az az emziriyorum yatmadan once120cc mama veriyorum

Masallah oglusuna.. 120 .cc icince kac saat uyuyorlar. Ben en fazla 60 veriyorum tek seferde ama benimki daha kucuk seninkilerden. Ondan mi kisa uyuyor acqba..
3. Aydan sonra mi 600 gr almalar gerekiyor

Masallah oglusuna.. 120 .cc icince kac saat uyuyorlar. Ben en fazla 60 veriyorum tek seferde ama benimki daha kucuk seninkilerden. Ondan mi kisa uyuyor acqba..
3. Aydan sonra mi 600 gr almalar gerekiyor

Sadece iki gundur 5saat uyuyor geceleri karni tok olunca vede cok uykusu oldugunda ama 60cc verdigimde ortaligi birbirine katiyor bence oglun karni aciktigi icin uyaniyordur 2.ayindan sonra 7saat kadar deliksiz uyumalari gerekiyormus geceleri ama nerdeeee. . .biz dort bucuk aylik olduk duzeltilmis iki bucuk aylik. . 3aydan sonra hizli kg alimi obez riskini artiriyormus cok fazla huysuzluk yaptiginda sutumu sagip emzige batirip agzina vermemi onerdi oyalanmasi icin yoksa surekli emip surekli kusuyor ama gercekten drumuzu dinledikten sonra kusmalarimiz azaldi vede karni sik acikdigi icin gunduz fazla uyuyamiyor bir sure sonra geceleri dayanamayip uyur artik diye tahmin ediyorum

happywomen canım benim evde sürekli kalan biri yok..hatta doğumdan itibaren gece kalan hiç olmadı...gündüz annem geliyor yada ona gidiyoruz...akşam 4 gibi dönüyorum yada annem gidiyor..7 de eşim işten geliyor ..sonrasında eşimle bakıyoruz...ben çok alıştım yaa kontrolü elime aldım....buarada bende (bu annem bile olsa) evde sürekli kalan biri olsun istemem,sıkılırım çok...aslında uyku ve yeme düzenleri oluştumu gerisi kolay...

başta bizimkilerde gündüz uyuyor gece uyanıklardı..ama son 2 aydır gece uyuyorlar ama en uzun 5-6 saat uyudukları oldu..yedirip yatırdığımda uyumaya devam ediyorlar...akşam 11 de hazırlıyorum onları,yemekleriydi altlarıydı,vitaminleri verip yatırıyorum ışıkları kapatıp sessiz ortamda uyutuyorum...bu arada ben yarı kundak yapıyorum,sadece kollarını bağlıyorum o zaman uzun uyuyorlar...mutlaka deneyin derim..çünkü elleri uykuda bile yüzlerine değse hemen uyanıyorlar...

ve ben uyumalarını aldığım anadizine borçlu olduğumu düşünüyorum...gündüz üzerine oyuncak asıyorum uzanmaya çalışıyorlar,oyalanıyorlar...3 aydan sonra daha iyi gördüklerinden üzerlerine oyuncak asın yada oyun halısı alın..

bizde yarın tam 4 aylık oluyoruz (düzeltilmiş 3 ay) cumada kontrolümüz var...bakalım nasıl gelişmişlermi? biz günlük herbiri 800-900cc mama içiyor (zaten 400gr bir kutu mama 2,5 gün gidiyor) günlükte 3 er kere falan emziriyorum ama öğünden saymıyorum çünkü doymuyorlar, zaten sütüm bitti bitecek son demleri inşallah 6 aya kadar verebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…