2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Yaaaa:))) inşallah bende senin gibi mutlu sona ulaşırım.ikinci denemeni nerde yaptırdın yine Bülent hocadamı?

Insallah canim en kisa zamanda sende kucagina alirsin bebegini. . Biz ikinci tedaviyi kadikoy acibadem prof.dr.tayfun bagis da yaptik ama ben bulent hocadan memnundum sadece cok umutluydum olmasindan yana olmayinca orayi goresim gelmedi tayfun hocaylada bulent hocadan once gorusmustuk tekrar ona gittik ama gittigimizde bize bulent tiras bizim hocamizdir vakti degilmis olmamistir dedi tekrar orayada gidebilirsin bizde yardimci olabiliriz dedi bana tayfun bagis cok daha samimi geldi 7/24 ulasabildim cok memnun kaldim ekip olarakta daha samimi ozellikle maslakta derya hanm vardi cok da samimi olmayan burda ole biri yok vede gerektiginde psikolog esliginde tedavi gorebiliyorsun benim transferimde ve tum takiplerimde psikolog yanimdaydi 7ay boyunca yani dogum olana dek tum ekip yanimdaydi cok sukur memnundum herseyden

Bende simdi kararsizlari oynuyorum.dun esim gitti bulent hocayla gorusmeye ama yokmus hoca ayse hanim var diger doktor onunla ve embriyologla gorusmus sizinki talihsizlik hersey cok iyiydi demisler.ikinci icin hiteroskopi ve genetik test istemisler ama kesinlikle bulent hocayla yine gorusun diyolar.ben seviyorum bulent hocayi ama oraya nasil gidicem bilmiyorum kesin hamile donucegimi dusunmustum( size ikincide ne gibi islemler yapildi birinciden farkli herhangi bir sey uygulandimi kusura bakma yine cok soru sordum sana

Ya canim seninle hep ayni seyleri yasamisiz bizede hersey yolundaydi ama talihsizlik oldu dendi bendende histeroskopi istendi vede genetik testler genetik testler yapidi heterezigot yani kanimda pihtilasma cikti bulent hoca buna bagladi kan sulandirici verdi ama tayfun hocada bu bir cok insanda var artik bunun testi bile istenmiyor o engel degil diyordu histeroskopi icinde ust uste olan basarisiz tup bebek uygulamasinda histeroskopi yapilir suan icin gerek yok dedi vede yapmadik genetik testleri gordugundede allah allah bulent abi bunlari niye istemiski ilk denemede bence gerek yokmus dedi ama onlari yaptiis bulunduk iyi arastir derim ama gorustugum kisiler var orada tedavi gordugum ve herkesden ayni testleri istiyorlar bence problem odakli hareket edilmeli bu uygulamalari cokda etik gelmedi bana. .hemen derya hnm ucret toplamini bildiren bir kagit tutusturdu elimize histeroskopi ve genetik testler icin iyi dusunun kafana takilanlari sor

İyi geceler kizlar bizim dun gece sabha kadar agir bir mesaimz vardi bugecede ayni gibi bebegim cilgin gibi bagiriyr konusmaya calisiyr komik bur haldeyiz allhtn annem var yanimda bakalim bugece kacta uyucaz bugun bitmeyn kanammdn oturu dr a gittim pko dn dedi ve hamile kalirsin dikkt et bu ay iyi yumurtan var dedi :18:Cok agrim var belimde ve kasiklarimda bide cok uykum var

Sakin senin kiz dis cikartiyor olmasin

Merhaba kızlar nasılsınız ben KAAN la uğraşmaya devam ediyorum. 75 günlük olduk zaman hızla geciyor. Memeden emmeye başlamasıyla çok rahat ettim. Onceden hep sagıp bineronla veriyorduk çok zor oluyordu. Gündüz bızımkı de hemen hemen hıc uyumuyor. Bakıcı tuttuk o da yardım edıyor ıdare edıyoruz sımdılık. Fızık tedavıye devam edıyorum bir yandan da. Bu aralar sorunumuz KAAN I'n kakası. Son uç seferdır fıtılle yaptı. Gazını tötünden rahatça yapmasına rağmen kaka yapmıyor. Sadece anne sütü verıyorum. 3 4 gün kaka yapmazsa da fıtıl. Sızınkıler kaç günde kAka yapıyor? Iyıce fıtılle alışacak dıye korkuyorum.

Bizimde aynı sorunumz var kakamiz artık katı gibi cok zor yapıyor bazı zaman 3 gunu bazı zaman da 4 gunu buluyor raht ol Dr sorun yok düzene girer dedi

canm bizimki şükür her gün yapıyor kakasını bazen günde iki yada üç sefer bile olabiliyor. şimdiye kadar en fazla iki gün yapmamıslıgı vardr. ins korktugun gibi olmaz ve biran önce düzelir....

benım kızımda oyle ama fazla ızlettırmıyorum sanırım renklı oldugu ıcın dıkkatlerını cekıyor. :)
Kızlar ıshal olursa bebıs nasıl anlarız.
bırde bebek buyudıkce cıs yapma sıklıgı azalırmı. onceden dolu dolu alıyordum bezlerını sımdı cok dolu degıl normalmı acaba

Selmlar bugunde otomatik sallann salincak aldik kizima bakalim bu kac gun idare edicek bizi gecn gun abimn oglunun var aynisndn cok. Sevmisti gulerek sallaniyordu kizimn arkasindn kesin enaz 10 cocuk buyutr aldiklarimiz onumuzdeki iki ay sonrada orumcek alicm cokguzel modeller var artik hergun kakada yapiyr kizim donmeye ve yataga yuzustu yatrdigimda surunmeye basladi kendikendinede konusuyr

Masallah canim.

merhaba arkadaslar bı ara sıze yazmıstım hamıleyken o zamandan berı ugramadım bende 5 yıl denemenın ardından ocak 2012 de memorıalde tup bebek denedım allaha sukur oldu kızım dogdu suanda4 ayı bıtıyor...

nasılsınız hatunlar:92:
biz an itibariyle 3. ayımızı bitirdik
gercekten gelişmeler var di mi bebiklerde
yine yoruluyorum ama cok sükür gaz nöbetlerimiz cok cok azaldı
daha cok gülücük atıyor bizim kuzu,ayrıca oyun oynamaya da basladık
bu hafta sünneti var,tedirginim kolay gecer umarım
iznim bitiyor 4 ocakta okulda olmam gerekli
ama bi şekilde rapor filan uzatabildiğim kadar uzatıcam cünkü daha bakıcı vs bulamadık
heyet raporu almak lazımmıs ona da drlar sorun cıkarıyormus
neyse bi şekilde ayarlıcaz artık

tobee masallah bebısıne... neler oynuyorsunuz bebısle. oturtuyormusun bebısı. ben ıstoyorum ama erken dıyorlar.
bızımde gaz sancılarımız azaldı ama kızım hala mızmızlanıyor.
tobee kac saatte bır emzırıyosun bebısını.
bızımde 9 ocakta kontrolumuz var bakalım neler dıcek doktorumuz.

Canım bizim ogluşlar yakın birbirine 8 Ocak da da biz 3. Ayımızı doldurmuş olacağız. Kilo boy ne alemde (6200 60) benim oğlum kakasını yapamıyor şurup başladık. İşe de 14 ocak da başlamam lazım. Rapor 10+10 gün veririm dedi doktorum. Sizde rapor durumları nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…