2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

toobe ggulomm . hayırlı olsun kızlar rabbım dıger murvetlerını gormeyıde nasıp etsın.
nasılsınız kızlar arada gırıp okuyorum ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum. bızımde carsamba gunu kobtrolumuz var kızım cok huysuz ıkı gundur gunduz hıc uyku yok. gecede en dazla 7 saat memede uyuyor yatagına koyunca cıyaklıyor cıldırıcam az kaldı doktor bakalım carsamba gunu ne dıcek . kızımdan hıc bısey yapmaya fırsat kalmıyor sızın bebıslerde huzursuzmu nasıllar. rabbım hepımızın yardımcısı olsun

tsk ederm canm amin :).
of canm ya desene alışmış iice kucaga allah yardmcın olsun. sallanan anakucakları gibi alternatifler denesenz belki işe yarar. ins ii haberlerle gelirsnz dr dan.
cok şükür bizm öle fazla huzursuzlugumz olmuyor uslu bir bebek. ins da hep böle devam eder:)

Bizmkide yatağa koyuncq ciyaklıyor. Gezdirerek uyutuyorum. Etrafı seyrede seyrede uyuyor...

aranıza yeni katıldım beni de ekleyin lütfen listeye sat 5 aralık keseyi ve kalp atışını bekliyorum beklemek zor zor....

Neden cnm birgun arayla bendemi oyle yapayim ki kizim cook severek yiyir biberonu alinca agliyor

canım benimkilerde arada çıkartıyorlar ama hepsini değil..fazla koyduysam kaşığa bir kısmını çıkrıyorlar..başlarda ben çenelerinden açıp koyuyodum kaşığı..şimdi maaşallah açıyorlar ağızlarını,bir güzelde çiğneyişleri var :)) zamanla alışacaktır canım,sen yavaş yavaş vermeye devam et..

Neden cnm birgun arayla bendemi oyle yapayim ki kizim cook severek yiyir biberonu alinca agliyor

yok canım bir nedeni...öyle veriyorum sadece..

Herkese merhaba bız doktordan geldık boyumuz 62 cm kılomuz 6.400 olmus herseye normal dedı uykusuzlugumuz hala gaz sancısından dolayı duzenlı degılmıs bır ay daha gazı olurmus bebısımın ne sorduysam herseye normal dedı. her bebegın duzenı ayrı olurmus bnm bebegımde boyleymıs. bızden haberler boyle
Ah bu gaz sıkıntımız bı gecsede kızımda bende rahatlasam

bırde bn kızımı 2 saatte bır emzırıyorum 3 saatt bır emzır dedı ama kızım dayanırmı bılmem. yaklasık 3 haftadır mamada vermıyorum doktor verme sutun bebegıne yetıyor dıyor bakalım bır dahakı kontrol ve ası 5 subatta . bakalım kac kılo alıcak

Hemen hemen aynı benim oğlumla.. Gaz için rezene çayı verıyorum ben milupa yada hipp marka

Emzirmen saatimi oşur ayol, her acıktıgında veriyorum.. Anne sütünün zararı olmaz. Hareketlenince zayıflarlar zaten

rezenenın faydasını goruyormusunuz. ben verıyordum ama kızdı gaz ılacı (nurse) ondan baska bısey verme dedı benım kız 2saate acıkıyor olmazsa eskı duzenımde devam ederım

slm devamli takip ediyorum pek yazamiyorum senin kizin kac aylik oldu bayadir giremiyorum. benim kizim iki bucuk aylik oldu burnunda tikaniklik var baska bi sorun yok sukyr rabbim herkezin cocuguna saglik huzur vrrsin isallah

slm devamli takip ediyorum pek yazamiyorum senin kizin kac aylik oldu bayadir giremiyorum. benim kizim iki bucuk aylik oldu burnunda tikaniklik var baska bi sorun yok sukyr rabbim herkezin cocuguna saglik huzur vrrsin isallah

Kızım 3 ayımız bıttı 4 e gırdık. Allah bağışlasın. Rabbım saglıgını daım etsın ınsallah. Masallah gazınız olmasında tek sorununuz burun tıkanıklıgı olsun. Bızımde gaz sancıları hergun azalıcagına gun gectıkce sıddetlenıyo sankı buda gecer ALLAHIN ıznıyle ınsallah.

rezenenın faydasını goruyormusunuz. ben verıyordum ama kızdı gaz ılacı (nurse) ondan baska bısey verme dedı benım kız 2saate acıkıyor olmazsa eskı duzenımde devam ederım

Acıktıgı zaman ort 2 olcek mama iciyor tk severde ama öğün araları kısa benimkinin. Süt yetmezse mama veriyorum genelde aksam satlerinde. Rezene ve papatyayı karıstırıyorum bazende sadece rezene veriyorum. 30 ml suya yarım cay kasıgı rezene koyuyorum granul olan. Acıktırıyor ve kaka yaptırıyor bagırsak hareketını hızlandırıyor. Biz ilaç yerine caydan fayda görüyoruz. Benim oğlanda 1 ekim dogumlu. Dr hiçbir sqkınca görmedi yetermi cay bebebk cayı olsun acık alma rezeneyi sakın

Ben satlı doyurup ağlatmam bebeğimi. Tok ise diliyle itiyor zaten anlıyorsun genelde.ama kusmazsada tek seferde 80 i gecme sıvı mikqtarı olarak yoksa kusuyor benimki midesi almıyor fazlasını

mrb lar...
tek göğsümde sanırım süt bitiyor, sağdığımda çok az geliyor,oğlumda o göğüsten emerken 5 dk sonra mızmızlanıyor istemiyor.. acaba geçici midir yoksa zaten azıcık gelen sütüm kesilmeye mi başladı? çerez niyetine de olsa emiyordu yavrum...
bu arada ruhsal olarak nasılsınız? ailemdeki hiçkimse şu kadın yoruluyor,sinirleri yıpranıyor diye anlayış göstermiyor.. sırf çocuğum için kendime hakim olamaya çalışıyorum.. herkes bencil.. eşim sen izindesin ben çalışıyorum çok yoruluyorum tabiki sen bakacaksın diye afra tafra yapıyor..
annem deseniz bütün gece uyumadığım zamanlarda ( bazen sabaha kadar uyumuyor) birazcık uyusam dediğim zaman tek çocuk büyüten sen misin öğlen 2 saat uyu yeter diyor.. 60 gün boyunca öğlen uyuduğum 2 veya en çok 3 saatlik uykuyla ayakta kaldım..

iznim bittiğinde bebeğim 3 aylık olacak.. aslında rapor alıp ona zaman ayırmak istiyordum.. ama işe hemen başlasam kafam dağılır belki diye düşünüyorum...
bu kadar gergin olan sadece ben miyim kızlar? kızmakta haksızmıyım ama izindeysem maaaşım yatıyor bedavadan evde yatmıyorum,yada keyif yapmıyorum.. bebek bakmak günde 3-4 saat derse girip gelmekten daha yorucu.. eşimin bu sorumsuzluğu yüzünden yakında çok fena kavga etmezsek iyidir..

Doğum yapan kadınların %10 u doğum sonrası depresyona giriyor. Uykusuzluk ve yorgunluk bu durumu tetikliyor. Hissettikleirn konusunda yalnız değilsin. Eşinin ve ailenin sana destek olması lazım. İşin aslı ben de girdim depresyona. Bazan ağlayıp da susturamadıgımda bazan fırlatıp atasım bile geliyor ki düşün ruh halimi. Ama doğum sonrası depresyon tanımını okuduguma pekçok annenin benimle aymı durumda oldugunu gördüm. Eşin ve ve ailen seni anlamıyor , destek olmuyorlarsa bir doktora gidbilirsin. Bir uzmanın ailenle konusup uyarması daha etkili olabilir. Ben tek basıma yapamadım evde. Hiç bir iş yapmama rağmen tek basına bebek bakmak cok yordu beni anneme tasındım. Eşim h sonları geliyor uzakoldugundan. Hem okafasını toplayıp iş
Ne gücüne konsantre oluyor hemd egeceleri destek alıyorum annemden

Ki bizde 3 gün kadın olmasına rağmen bunalmıstım.. Süt konusuna gelince, meme basıemildikçe uyarılıyor ve süt sagısı artıyor. Sık sık emzirmeye calış ki süt artsın. Dolmasını bekleme zira dolmadan da süt çekiyor bebekler makinanın sagamadıgını...

cevap verdiğin için teşekkür ederim.. dediğin gibi birazcık destek olan olsa zaten daha rahat olucam..
sık sık emziriyorum ... her istediğinde veriyorum ama benimki memede rahatlıyor ,uyuyor ,uyusa da ağzında tutuyor.. 10-15 dk emmesi gerekirken emzik niyetine kullanıyor,1 saat falan duruyor sonra sızıp kalıyor.. o kadar emdikten sonra süt falan kalır mı hiç dolmuyorki göğsüm.. sadece sabahları işte o da uykudan uyanınca..

herkese merhaba nasılsınız bebısler nasıl. kızlar benım bebısımın bezlerı cok cıslı degı kaka yapmazsa bazen gunde 3tane bez degıstırıyorum sız gunde kac bez degıstırıyosunuz. yoksa sutum ıyıce azaldımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…