Kizlar biz masqlci kuzu satin aldik. Cok seker bir oyuncak masallqr anlatitor ogluma..
Anne sutunu biraktirmayan dar akisli biberon tavsiyesi olan var mi?
Anne sutunu biraktirmayan dar akisli biberon tavsiyesi olan var mi?
Kizlar biz masqlci kuzu satin aldik. Cok seker bir oyuncak masallqr anlatitor ogluma..
Dr browns step 1 biberon kac aya kadar kullaniliyor
canm step 1 dediğin biberon emziği sanırım demi. öleyse 3 ayın sonuna kadar kullanabiliyorsn ama ben 4 ayın bitimine kadar kullandm sana baglı birazda. dar akıslı istiyorsan 1 le devam et bence zaten anne sütü mamaya göre daha akıskan.
Dar akaisli olsun diye step 1 aldim bende. O zaman anne sutu sagarsam step 1biberona koyayim, mama gecmezse o delikten elimdeki avent biberonlari kullanayim..
Dar akaisli olsun diye step 1 aldim bende. O zaman anne sutu sagarsam step 1biberona koyayim, mama gecmezse o delikten elimdeki avent biberonlari kullanayim..
Selm kizlar bnm kizimikigundr yinebizi uyutmuyorcoook yorgunum iki haftadr eskisi gibi uyaninca makyaj yapipi giyiniyrdum simdi iki gundr dusa bile girenedim birak giyinmk bir kenara pjamala dolaniyorum dungece 1 de yatti3 edogru esigi den agiriyor eee eeeeee agliyor deli gibi firladimyataktan nasilduzelicek bu uyku sorunumuz bilemiyorum bes ay olucak dogdugu gecedn beri aynibnm yawrum tas olsacatlar. BEnde catlamk uzereyim artik az kaldi
Selm kizlar bnm kizimikigundr yinebizi uyutmuyorcoook yorgunum iki haftadr eskisi gibi uyaninca makyaj yapipi giyiniyrdum simdi iki gundr dusa bile girenedim birak giyinmk bir kenara pjamala dolaniyorum dungece 1 de yatti3 edogru esigi den agiriyor eee eeeeee agliyor deli gibi firladimyataktan nasilduzelicek bu uyku sorunumuz bilemiyorum bes ay olucak dogdugu gecedn beri aynibnm yawrum tas olsacatlar. BEnde catlamk uzereyim artik az kaldi
Biz uyku sorununa 2 gundur coUm bulduk. Aman masallah diyeyiim. Aksam karnini iyice doyuruyorum ve battaniyesine sarip arabaya bindiriyoruz. Bir tur atip gelesiye kadar uyumus oluyor. Battaniyeyle olunca soyma derdi de olmuyor ve acilmiyor uykusu.. Oncesinde gazi da varsa bebk cayi verin rezene papatya falan..bu aksam da tutarsa yontem artik her gece arabada uyutacagiz demektir..
Kaan da akşamları uyumadan önce çok ağlıyor. Eeeee diyerek kolumda sallaya sallaya evin içinde geziyorum. Biraz sıkı tutup göğsüme yaklaştırınca kirpikler ıslak halde uyuyup kalıyor. Gece 2 saatte bir uyanıyor emip geri yatırıyorum. Bezini de çoğunlukla sabah açıyorum. Hemen ılık bir duş yaptırıyorum pişik olmasın diye. Kakasını 5 günden önce yapmıyor. Rezene çayı veriyorum yapsın diye. Çok salyası vAr. 3.5 ayını doldurdu hala oyuncaklarını tutamıyor. Bide Demir ilacına ne zaman başlanıyor. Bizden haberler böyle. Doğum iznim bitti.10 gün rapor da bitti. İyi bir bakıcı arıyoruz hala. heyet raporu alan var mı? Varsa Nasıl aldınız ?
Uyku sorunu sanırım biçoğumuzda var. bende bi yerde yanlışmı yapıyorum diyorum ama sanırım çoğumuzun bebişi uyumuyo.
Kızım gündüz hiç uyumuyo uyusada en fazla 1 saat bazen 2 okadar. Geceleride 11,30 da bazen 12 de anca uyuyor.
Grip oldum çok fena maske kullanıyorum ilaçda verdi doktor kullanıyorum ama kızım çok huysuz .
Bugün doktora götürücem muayne etsin neden böyle önceden bu kadar değildi
Bizim kızda eller hep ağzında salyası köpükeri bitmiyor. bazen midesini bulandıracak kadar sokuyor boğazına.
Hiç bi iş yapamıyorum sürekli kucakta elde. Yemek bile zor yapıyorum( Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?