2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Kizlar biz masqlci kuzu satin aldik. Cok seker bir oyuncak masallqr anlatitor ogluma..

aynısından bizdede var ama beyaz olduğundan pek ilgi görmüyor...

dahası bizde masal anlatan şirin baba,dinazor,ayıcık ve tavşan var hepsi çok hoş ama en fazla 10 dakka idare ediyor bizi

Dr browns step 1 biberon kac aya kadar kullaniliyor

canm step 1 dediğin biberon emziği sanırım demi. öleyse 3 ayın sonuna kadar kullanabiliyorsn ama ben 4 ayın bitimine kadar kullandm sana baglı birazda. dar akıslı istiyorsan 1 le devam et bence zaten anne sütü mamaya göre daha akıskan.

Dar akaisli olsun diye step 1 aldim bende. O zaman anne sutu sagarsam step 1biberona koyayim, mama gecmezse o delikten elimdeki avent biberonlari kullanayim..

Dar akaisli olsun diye step 1 aldim bende. O zaman anne sutu sagarsam step 1biberona koyayim, mama gecmezse o delikten elimdeki avent biberonlari kullanayim..

mamada geçiyor canm. egdirdiğin zaman bazen zor akıyor ama bebekler için sorun olmuyor. 2 hafta oldu daha 2 noya geceli ben ve mama agırlıklı besleniyoruz.

Cnm bn mamada veriyorum halen 1 numara kullaniyrm kizim hem biberon aliyor hem bnm mememi ben 1 ayliktan beri dr browns kolik bebek biberonu kullniyrm sutumu veriyrdum hep aksmlarida mama verdim

Selm kizlar bnm kizimikigundr yinebizi uyutmuyorcoook yorgunum iki haftadr eskisi gibi uyaninca makyaj yapipi giyiniyrdum simdi iki gundr dusa bile girenedim birak giyinmk bir kenara pjamala dolaniyorum dungece 1 de yatti3 edogru esigi den agiriyor eee eeeeee agliyor deli gibi firladimyataktan nasilduzelicek bu uyku sorunumuz bilemiyorum bes ay olucak dogdugu gecedn beri aynibnm yawrum tas olsacatlar. BEnde catlamk uzereyim artik az kaldi

allah yardımcın olsun canm zor bi durum. insallah biran önce düzene girersinz. yoksa nereye kadar dayanabilirsnki böle

Biz uyku sorununa 2 gundur coUm bulduk. Aman masallah diyeyiim. Aksam karnini iyice doyuruyorum ve battaniyesine sarip arabaya bindiriyoruz. Bir tur atip gelesiye kadar uyumus oluyor. Battaniyeyle olunca soyma derdi de olmuyor ve acilmiyor uykusu.. Oncesinde gazi da varsa bebk cayi verin rezene papatya falan..bu aksam da tutarsa yontem artik her gece arabada uyutacagiz demektir..

Kaan da akşamları uyumadan önce çok ağlıyor. Eeeee diyerek kolumda sallaya sallaya evin içinde geziyorum. Biraz sıkı tutup göğsüme yaklaştırınca kirpikler ıslak halde uyuyup kalıyor. Gece 2 saatte bir uyanıyor emip geri yatırıyorum. Bezini de çoğunlukla sabah açıyorum. Hemen ılık bir duş yaptırıyorum pişik olmasın diye. Kakasını 5 günden önce yapmıyor. Rezene çayı veriyorum yapsın diye. Çok salyası vAr. 3.5 ayını doldurdu hala oyuncaklarını tutamıyor. Bide Demir ilacına ne zaman başlanıyor. Bizden haberler böyle. Doğum iznim bitti.10 gün rapor da bitti. İyi bir bakıcı arıyoruz hala. heyet raporu alan var mı? Varsa Nasıl aldınız ?

Uyku sorunu sanırım biçoğumuzda var. bende bi yerde yanlışmı yapıyorum diyorum ama sanırım çoğumuzun bebişi uyumuyo.
Kızım gündüz hiç uyumuyo uyusada en fazla 1 saat bazen 2 okadar. Geceleride 11,30 da bazen 12 de anca uyuyor.
Grip oldum çok fena maske kullanıyorum ilaçda verdi doktor kullanıyorum ama kızım çok huysuz .
Bugün doktora götürücem muayne etsin neden böyle önceden bu kadar değildi
Bizim kızda eller hep ağzında salyası köpükeri bitmiyor. bazen midesini bulandıracak kadar sokuyor boğazına.
Hiç bi iş yapamıyorum sürekli kucakta elde. Yemek bile zor yapıyorum ( Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

aynısını ben de yaşadım.. 40 günü bekle geçer dediler geçmedi,3 aylık olsun biter dediler çok şükür biraz düzene girmeye başladı.. arkadaşlarımdan bazılarının 5 ay,bazılarının ise 1 yaşına kadar devam etmiş..her bebeğin farklı bir huyu var inşallah seninki de bir an önce düzene girer..

bebeklerin bir çoğu arabada uyuyor, ben de huysuzluk yaptığında arabada uyutalım diye düşünmüştüm ama alışkanlık yapmasından korktum..

bizimkini eşim aynı şekilde uyutuyor.. göğsüne sımsıkı bastırıyor emzikle birlikte.. sanırım anne karnında sıkışmaya alışmış diye bana söyleniyor :)) ama genelde 1 saat beni emzik niyetine kullandıktan sonra göğsümde sızıp kalıyor.. 3,5 ay bir şeyleri tutması için erken değil mi?doktorumuz kan ilacına 4 ay bitince başlayacağız dedi..

amin...3 ayımız doldu.. doktorumuza elini ağzına götürüyor engel olmaya çalışıyorum dedim,hayır engel olmayın hiçbir kaşıyıcı eli kadar etkili olmaz,sadece ellerini sık sık temizleyin dedi.. ayrıca tükrük çıkarması sindirim sisteminin düzene girmeye başladığını gösterirmiş.. gece 11 ve 12 ye razıyım ben genelde 2 veya 3 gibi uyuyor bizimki..

bız bugun doktora gıttık ıdrar tahlılıde yaptırdık kızımın hıc bır sorınu yokmus sukurler olsun grıbım kızıma gecmemıs hersey normal. gazdan dolayı olabılır dedı. 3-4 gundur vermıyordum gazdamlası rahatlıyosa ver dedı doktor. kuzum gaz damlasını ıctı rahatladı sukurler olsun kendım ıcınde rezene anason ıcmeye devam.5-6 aydaanca duzelırmıs oyle dedı doktorumuz. 5subatta asılarımız olucakmıs

Gny kızlar dun gece perısan olduk. Oglene dogru arabayla cıktık gezerken ve alısverıs merkezınde uyudu bırkac saat saat. Fakat eve gelınce kök sökturdu. Uyumuyor, süreklı ağlıyor. 7- 8 saat agladı. Butun apartmanı kaldırdı ama hasta degıl zıra arada gulucuk te atıyor zor da olsa. Meme de almadı hep bıberon verdık ögleden sonra. Arabayla cıkardık uyudu eve gelıp yatırınca tkr uyanıyor. Aksam en sonunda annemlere gedlık. Ikıncıbır sefer arabayla cıkarıp tur attırıp öyle uyuttular. Bırkac saat uyudu ama gece acıkıp uyanınca uyutması zor oldu yıne. Kucaga cok alıstırdık bız. Sureklı kucak ıstıyor. Ya gezerek uyumak ıstıyor yada arabada uyuyor. Kucakta 1 saatgezdırmek gerekıyor, kendısı yorulunca uyuyor. Gezerken de genıs mekan ıstıyor. Annemlerın evı trıplex. Merdıven ınıp cıkartıyorkucaktahosuna gıdıyor oğlusun. Bızım ev kucuk ve sıkılıyor aynı mekandan. Cok zor ve ınatcı bır bebek. Istedıgını yaptırıyor bıze. Aklı erdıkce daha da zor oldu kandırmak. Neyı ne zaman nasıl ıstedıgıne o karar verecek. Daha 4 ayı dolmadı kısmetse aybası dolacak. Cok yoruluyorum sureklı kucakta gece gunduz. Kendı evımde kalamaz oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…