2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

İyigecelr kizlr uzun zamndr yazamiyorum biz galiba cok kisa zmn sonra dis cikaricaz bir haftadr uykusz aglayark gecn geceler baskadi emmek istemiyr kizim ve inanilmz salya birde surekli elimiz agzimizda enerkn cikiyor memeden aglayark elini agzina sokup kasimaya calisiyor o kadar yorgun be yipranmis durumdayimki anlatamm bugun annm geldi cinki kayinvalidem susbiberi gibi kenarida oturuyor sinir bozmaya yariyor insllh buhafta sonu tahtini bize birakip gidicek bugun diyor ben surekli annem diyormusum al yaninda yasasin diyor bnm annem suanda karsimda kizimi oyaliyr agliyr kizim bagira bagira uyumk istemiyor ama ben bitmis durumdayim ruhsal yonden kafam hicbirsey kaldirmiyor cok yorgunum cok ne zormus bu dis donemi ve bnm kizim hatrlrsinz uyku surbu veriyrduk katila katila bagira bagira aglayrk uyuyor zorla dun dr la gorustk bu konu icin ben artik ciddi uzuntu yasiyorum bu uyku duzeninden hic uzulme sevin akilli zeki hiperaktif bebek uykuyu kayip algilar uyumk istemez uykusu gelir ama direnc gisterr uyumamak icin yani bu kiz cok zeki ve harektli oluck dedi ama beni tam 4.5 ayda bitirdi pes dedim bu zekilik karsisnda yani bebeklerinz uykuya direnc gisteriyorsa uzulmeyin zeki olucaklarmis

Sudenaz canim senin bebisler kac aylik oldu boylari kilolari nekadar birde uzattigin bir seyi aliyormu ve saga sola donuyorlarmi benimkilerde tik yok 4 ayi doldurduk nezaman baslarlar donmeye ve tutmaya

Karasu benim kizda hep elini emiyor hatta elini agzina sokunca cani yaniyor gibi agliyor ve istahsz.yoksa dismi cikariyr.sen damaginda sertlik falanmi gordun ben baktim gorunurde bisey yok nasil anlicaz dis cikardigini

Sudenaz canim senin bebisler kac aylik oldu boylari kilolari nekadar birde uzattigin bir seyi aliyormu ve saga sola donuyorlarmi benimkilerde tik yok 4 ayi doldurduk nezaman baslarlar donmeye ve tutmaya

canım çoğu şey 4 aydan sonra başladı...ilk başlarda önlerine gelen oyuncağa el değdiriyorlardı..şimdi son 15 gündür sağlarında sollarında ne varsa uzanmaya çalışıyorlar,alabildiklerinide hemen ağızlarına götürüyorlar...ama henüz dönmüyolar,çabalıyorlar ama olmuyor...biz dün kontroldeydik..5 aylık kontrolümüzde kızım 6 kg 61,5 cm........oğlum 6,900gr 65 cm..tabi 4 aylık sayıyor doktorum...daha seninkiler anca başlar canım...önlerine oyuncak uzat sürekli....seninkilerin ne kadar oldu boy,kilo?

şu ağız akmasından banada illallah geldi..heryer salyadan geçilmiyor,günde kaç önlük değiştiriyorum haddi hesabı yok..bizimkilerde ellerini şapur şupur yiyorlar :)bakalım ne zaman çıkcak dişlerimiz...ama bizim uyku problemimiz yok...gece en fazla 3 kere kalkıyorlar....yalnız acayip sinirli bişey oluyorlarr..hele oğlum sinirlendimi kucakta kendini atmaya çalışıyor bunların sinirleride bana kafayı yedirtcek..

bizde dün 5 aylık kontrolümüze gittik...kızım 850 gr ,oğlumda 820 gr almış bu ay..gayet güzel dedi...ek gıda menümüze birde yayla çorbası ekledi,kahvaltı için erken dedi,sanırım önümüzdeki ay başlatıcak...onun dışında gelişimleri güzel,çok şükür bir sağlık sorunumuz yokk..

Karasu benim kizda hep elini emiyor hatta elini agzina sokunca cani yaniyor gibi agliyor ve istahsz.yoksa dismi cikariyr.sen damaginda sertlik falanmi gordun ben baktim gorunurde bisey yok nasil anlicaz dis cikardigini

Evet cnm damak sert ama gorunurde yok ama. Dis yaklasik 1.5 aydir salya akiyor simdi huzurszluk hatsafhada surekli el agzinda agliyor rabbim kolaylastirsin insallh kiyamiyorum hic aglarken

Bizde acayip bir uyku kavgasi var kizim sallanirkn eeee eee diye gozlerini kapatip vizildaniyr gerci bunu yaklasik iki aydr yapiyr fakt uyku ya dalmamak icin direniyor felaket sinir agliya agliya uyuyor ben gunu hic uyumadn gecirn bebek gormedim cevremde ama bnm kizim enaz 12 saat hic uyumadn ayakta kaliyor ve beni cildrtiyor

canım bu anlattığını ben nadirde olsa kızımda yaşıyorum ve hakikaten çok sinir bozucu oluyor..gözünden uyku akıyor ama inadına uyumuyor..sürekli ağlayıp eeee yapıyor kendi kendine...ama eşim bir yöntem buldu öyle sakinleşiyor...şimdi bu yer minderleri vardırya kare şeklinde içinde sünger oluyor ben yazlık balkon sandalyeleri için yaptırmıştım...eşim onun üstüne uzatıyor..iki elinide alta koyup ağırlık çalışırmış gibi yukarı aşağı indirip kaldırdımı sakinleşiyor...bi dene istersen bizde her seferinde işe yaradı..ama bunu ben yapamıyorum..kol dayanmıyor.. eşim yapıyor sadece..sonrasında yatağına koyup sallıyorum uyuyor...bide ben gündüzleri bazen gözlerine tülbentle örtüyorum o zamanda kapıyor gözlerini..diğer türlü kapatmak bilmiyor...

Benim oglum meme almak istemiyor. Memeye koyunca kaskatikesilip avazi ciktigi kadar bagiriyor.benzertecrubesi olan varsa paylassin lutfen..ne yapicam bilmiyorum..birde agayarak uyaniyor bu aralar

Benim oglum meme almak istemiyor. Memeye koyunca kaskatikesilip avazi ciktigi kadar bagiriyor.benzertecrubesi olan varsa paylassin lutfen..ne yapicam bilmiyorum..birde agayarak uyaniyor bu aralar

canım aynen benim oğlm da öyle hiç istemiyor zaten yok denecek kadar az geliyor sanırım bırakıcak benimki çok üzülüyorum...seninki daha zor olmalı çünkü meme ağırlıklı beslenmesi..ben daha çok ağlarken vermiyorum da neşeliyken birden koyuveriyorum ağzına o zaman çekiyor..

ağlayarak uyanması normal benimkilerde öyle uyanıyor genelde...

aynısı benim oğlumda da oluyordu uykudan birden ağlayarak uyanıyordu memeyi emmeyi istemiyordu sürekli huzursuzluğu vardı ve alt solunum yolu enfeksiyonu çıktı ayrıca kulağı akmıştı onunda etkisi olmuş enfeksiyondan kurtulunca ve sünnet olunca düzeldi şükür... zaten çocuk memeyi emmeyi red ediyorsa mutlaka bi rahatsızlığı oluyormuş özellikle sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde.. bizler bazen zorun a gidiyor memeyi emmek biberon kolayına geliyor diyoruz ama bebeklerin farklı sorunlarıda çıkabiliyor...

Sutu sagarsam iciyor. Dr.da almak sitemiyorsa aglatma sagip ver dedi. O zaman da hepten birakir diye korkuyorum. Geceuyur uyanik arasi agzina dayarsa, emiyor. Yoksa almak istemiyor. Insallah baska bir sorun yoktur. Eli de surekli agzinda.

Peki saginca aliyor muydu yoksa onu da mi almiyordu

nasılsınız anneler
esim gripti maske taktı yanımıza yaklasmadı bile fakat yine de oğluma bulastı
atesi cıktı,öksürmeye basladı bi gece hiç uyumadı
neyse doktora gittik ilaç takviyesiyle daha iyi şimdi
haftaya cuma 4 aylık oluyoruz bu hafta sonu doktora gidicez bakalım gelişimimiz nasıl
haftaya cmt ev tasıcaz bu soğuk hava da nasıl olur altından nasıl kalkcam bilmiyorum:44:
annem gelicek bi de kayınvalidem güçlerimizi birlestircez artık
lale 3-4 aylıkken bebekler bırakmaya calısırmıs memeyi
ısrarcı olmak gerekirmiş oyalayarak vermeyi dene bence sık sık

bebeklerinin iyi uyuması için yorulması gerekiyormus sanırım
biz zıplatmaya filan basladık hem cok eğleniyor hem de daha iyi uyuyor
uzanmaya basladı mı sizin bebişler bizim ki hala uzatmıyor elini bilincli

canm benmki de öle almak istemiyor, zaten sütüm fazla deil mama agırlıklı besleniyor, azda olsa emsin istiyorum kendini öle bi sıkıyor öle bi geriye cekiyorki beli kırılacak sanıyorum ama sunu farkettim tam uykuya dalarken verirsem cok daha ii ve uzun süre emiyor. ayıkken cok nadiren emiyor iki cekip bırakıyor ozamanda.

Benimki de gece uykusa mkirdanirken agzina dayarsam emiyor, gunduz uyanikken gozundne yas gelesiye agliyor mecbur sagiyorum gunduz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…