merhaba bugün alşamüzeri 1.5 saat uyudum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Saat 23:30 Kaan uyudu birazdan uyanır ama aç uyudu çünkü. İşe başlayan var mı? Ben de uzatmaları oynuyorum Nisan a kadar uzatmak istiyorum. Bakıcımız başladı bu süre içinde onu da iyice tanımak isyorum. İnşallah iyi olur. Sizden ne haber
mrb ahh uyku
cnm sarp 8de uyuyor napsam gec yatıramıyorum
erken uyuyunca gece hortluyor tabiönceden 2 kez uyanırdı simdi 8 kez filan
acaba doymuyor mu diye mama vermeyi denedim ama biberonu almıyor daha cok ağlıyor
buaralar ev tasıdım yorgunluktan stresten sütüm mü azaldı acaba
ben 2 doktor ayarladım 2 aylık heyet raporu için nisana kadar uzuyor iznim
dün masadan ilk tabağımızı cekip kırdık buarada uzanmalar basladı
artık basıyorda yere bu aylarda bastırmak gerekmiş bilginizeee
biberon önerisi olan var mı nuk ve dr browns var almıyor bi türlü
merhaba arkadaslar nasılsınız? hersey yolundadır umarım. dün kontrolumuz vardı 65 cm 7,5 kg olmusuzşükür hrsey yolundaymıs. birde kan ilacı yazdı aranzda baslayanlar oldumu???
4. Ay kontrolunde sizin bebisler kac gr. almis?
[SUP][/SUP]Slm kizlar bnm bebegim hasta oldu gecen hafta hafif balgam birikmis gibiydi bogazinda hissettim ve hemn cuma gunu dr a goturdum dr umuz hafif bogazinda kizariklik var dedi bogaz kulturu aldi sonuc temiz geldi ikimizdnde dalga gecti bnmle sen hastasn su cocugu raht birk diye fakt6 gun sonra kizimda brinsit baslangici dedi ve birsuru ilac verdi kortizonlu borhap verdi inat ettim vermedim ikigun fakt kizimn hiriltisi artti ikigecedir hic uyumuyrz kizimi mememde tutuyrm oksurunce agliyr gece uykusunda icim parcalniyr resmen acayip oksuruyr saligunu nu beklicez esimle eger iyilesme olmazsa dr degstiricez bizm dr burde ozel cok sinir oldum o gun ilac verseydi belki bukadar ilerlemzdi cok uzgunm birde biz cok nadr disari cikiyorz anlamiyrm nasil hasta oluyor
Slm kizlar bnm bebegim hasta oldu gecen hafta hafif balgam birikmis gibiydi bogazinda hissettim ve hemn cuma gunu dr a goturdum dr umuz hafif bogazinda kizariklik var dedi bogaz kulturu aldi sonuc temiz geldi ikimizdnde dalga gecti bnmle sen hastasn su cocugu raht birk diye fakt6 gun sonra kizimda brinsit baslangici dedi ve birsuru ilac verdi kortizonlu borhap verdi inat ettim vermedim ikigun fakt kizimn hiriltisi artti ikigecedir hic uyumuyrz kizimi mememde tutuyrm oksurunce agliyr gece uykusunda icim parcalniyr resmen acayip oksuruyr saligunu nu beklicez esimle eger iyilesme olmazsa dr degstiricez bizm dr burde ozel cok sinir oldum o gun ilac verseydi belki bukadar ilerlemzdi cok uzgunm birde biz cok nadr disari cikiyorz anlamiyrm nasil hasta oluyor
herkese merhaba kızlar adet olan varmı?ben oldum ama kanamam cok fazla normalmı sızde durum nasıldı. doktora ulasamadım umarım normaldır.
Masallh cnm bebislerine ben dogumdn buyana 18.5 kilo verdim insallh geri kalnda guder biz hic uyumuyrz ama cok sosyal bir bebegim var bakinmktan uyumuyor o beni yorunca bnn kilolarda gitti yesemdeselam kızlar takip ediyorum sizi sürekli ama yazamıyorum..aslında bizde haber yok pek..en son kontrolümü yazmıştım..ayın 12 sinde kalça usg lerimizin tekrarı var..inşallah çift bezden kurtuluruz..ayın ortasındada 6 ay kontrollerimiz var...
bu arada 10 gün önce annemler dedemlerin yanına gitti 1 aylığına.. 3 gün evde bebişlerle tek başıma tırlatıyodum resmen..şükür sonra kardeşim geldi..şimdi onunla bakıyoruz....bizim bebşlerde aktivite açısında çok gelişme var..her geçen gün dahada büyüyoruz..inanmıycaksınız ama kızımın ağzından hece hece kelimeler çıkıyor,duyan şaşırıyor..
bizim uyku durumumuz süper.....akşam 11 de yatış sabah 6:30 da kalkış..yedirip yatırıyorum..bidaha 9-9:30 gibi tamamen kalkıyoruz..gün içersindede sık sık uykuları geliyor..sanırım fazla yoruyorum..egzersiz yaptırıyorum..artık bende daha zindeyim...
bide kiloları versem tam süper olucak..biz artık emmiyoruz..sütüm 2 haftadır tamamen bitti,çok üzüldüm ama bunada şükür...şimdi yemeklerime daha dikkat ediyorum..10 gündür ekmeği kestim..çaya şekeri kestim..bide bol su içmeye çalışıyorum..henüz 1 kilo verdim 10 günde..61 kiloyum..55 altına düşmem gerek..53 ile hamiş kalmıştık..bakalım artık..yaza kadar süre verdim kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?