Herkese merhaba nasılsınız kızlar bebısler nasıl. Sudenaz yoğurdu ne zamandan ıtıbaren vermeye basladın 1 yasından once ınek sutu vermenın zararlı oldugunu okudum ozamn yogurdun bı zararı olurmu? bız ek gıdalara nısanın ılk haftası baslıcaz kısmet olursa cok heycanlı bı donem daha baslıcak bızım ıcın kızım uyurken gunduz ona heceleyerek soyledıgım kelımelerı soyluyor sankı cok guluyorum o halınebu sıralar elıne ne gecse agzına sokuyor sanırım damakları kasınıyor kuzumun topıkte dıs cıkaran varmı varsa tecrubelerını bızımle paylasırsa cok sevınırız kızım uykusunda cok sıcrayarak uyanıyor normal dedı doktor ama benımle aynı durumu yasayan varmı .bıde hayırlısıyla uykumuz duzene gırse cok guzel olucakta hayırlısı bakalım beklıyoruz
canım bu son gidişimde muhallebi yapıyımmı dedim..neyle yapıcaksın dedi..bende süt,un falan deyince inek sütü olmaz dedi..illa muhallebi vermek istiyosan arada kutu muhallebilerden al dedi..peki yoğurt veriyoruz ya dedim..oda bana yoğurt mayalandığında tamamen değişiyormuş ,işte bakteriler ölüyor gibi baya bişey anlattı..onun dışında kahvaltımıza bile karışımda süt yerine mama koyucaz...
bizim kahvaltımız 1 bebek için : bir kaç cici bebe bisküvi,yarım iyi pişmiş yumurta sarısı (gün aşırı bu),yarım kibrit kutusu tuzsuz beyaz peynir tam yağlı,fındık kadar tereyağı,2 ölçek mama ve kıvamının ayarını nasıl yapacaksan o kadar ılık su...1 ay sonra pekmezde ekleyebilirsin dedi..ilk kez sabah deniycem..sonucu yazarım..bir süre sonrada tek tek verebilirsin dedi.yani karıştırmadan..
SUDENAZ tesekkur ederım cevabın ıcın. Masallah ne guzel kahvaltıyada gecmıssınız sımdıden afıyet olsun yarasın kuzucuklara. bende heycanla beklıyorum :)
ek gıdalara basladıgımızda kafama takılan herseyı doktorumuza sorucam.
LALE sen bebısı oturtmaya basladınmı yurutec ıcın erken degılmı. ben kızımı oturtmak ıstıyorum ama doktor 1 ay daha beklıceksın dedı.
canm kızın oturmak istiyorsa bırak otursun bizimki 3 ayı bitirdikten sonra oturmaya basladı kendi istedi. gecenlerde eşim için ortapedi dr una gitmiştik sordum bi sorun olmaz, oturmak istiyorsa bırakın otursun cocuktan cocuga değişiyor bu durumlar dedi. yani her dr farklı bişeyler sölüyor. bes ayımız biteli 1 hafta oldu yavas yavasta desteksiz oturmaya basladı.SUDENAZ tesekkur ederım cevabın ıcın. Masallah ne guzel kahvaltıyada gecmıssınız sımdıden afıyet olsun yarasın kuzucuklara. bende heycanla beklıyorum :)
ek gıdalara basladıgımızda kafama takılan herseyı doktorumuza sorucam.
LALE sen bebısı oturtmaya basladınmı yurutec ıcın erken degılmı. ben kızımı oturtmak ıstıyorum ama doktor 1 ay daha beklıceksın dedı.
canm ben bayadr bakınıyorum bana göre en iisi ve en fazla tutulanda fisher priceMerhaba,
Dr yurutece izin vermedi ama hoppala alabilirsiniz dedi.la alan arkadaslar var mi.? Hangi marka tavsiye edersiniz?
Lindam hoppala aldik ebebekten cok sevdi bizim oglumuz. En iyisi oymus Dr kisa sureli kulanmak kaydiyda izin verdi. Gunde yarim saati gecmeyecegiz.
Karasu sana tavsiyem cok titizlenmemen biz 18 aylik olduk ilk defa grup gibi oldu hafif oda esim kystu diye arabayi sildi kapilari acip cocuk arada kaldi ilacaiz atlattik 20 si cikti kar kis yagmur demedim hergun istisnasiz ciktik cocuklarla oynadi ttavsiyem ustune dustukce daha hasta oluyolar birak alissin
MasAllh size cok haklisn uzerine cok titremek dogru degil kendi hayatimdanda gidiyor surekli kisustrma hergun ev arkadn one temizleniyor 300 mlik bir evbiberonlr Her kullanmdan once kayniyor ensonunda surekli takur tukur kaynatmaktan dun yine bir bibern catladi yani bnm halim wahim acil degsmm lazim az ince giydirdim disari cikayim dedim kapidn dondum hava serin diye balkonda takildik ailecek degisicem artik boyle olursa zaten baska cocuk doguramam ben kendimdn cook veriyorum t ederim tavsiyen icin masallh tekrr size insallh hic hasta olmayin
Kızlar benım kuzu yıne 3 gundur kaka yapmıyor fıtıl vermedım ama cok huzursuz degıl normalmı 3 gunde bır yapması. fıtıl versemmı acaba
Benelmavehavucsuyuvwrmeyebasladimogluma 1 ekim dogumlu. Erken mi acaba?
Sgk çalışılmayan dönemler için para veriyormuş. Başvuran var mı ? Nasıl ne hangi belgelerle başvurdunuz? Süt parası için de ayrıca mı başvurdunuz?
Merhaba,
Dr yurutece izin vermedi ama hoppala alabilirsiniz dedi.la alan arkadaslar var mi.? Hangi marka tavsiye edersiniz?
Slm kizlr bende kizima kahvalti basladim ama bnm minigim anca bir kasik aliyor hic sevmedik az once cok az kereviz havuc pirinc ve cay kadigi irmik li corba yaptim yarin kahve fincani yedi benim kizim tarhana cirbasini cok sevdi sap sap yiyor kasik yaklasinca agzini aciyor birde hergun armut cicibebe onu yiyoruz bazi gunler muz ve elmada karistiriyorum kahvalti disinda sorun yok gbi buarada simdide kizim nezle oldu galiba surekli hapsuruyr burnu akiyor ben cok ustune titriyorum rabbimde beni boyle imtihan ediyor diyorum kimseye elletmk istemiyrm hic evdn cikmiyrm sadece titiz oldugunu bildigm yerlere gorturuyrm cok uzerine titriyrz anliyacaginz cam fanus yaptir diyrkar ordan sevelim dalga geciyorlr benimle anne olmak coook zormus endise hali surekli
Kizlr ben bugün bebeğime hipp marka organik kayısı Puresi aldım Dr la gorstum verebilirsn dedi üzerinde 4. Aydn itibaren yaziyr guzel meyve pireleri var bilginize ben özellikle kayii aldım kabizlik sorunu başladı ek gidayagectigimsdn beri gecelerinde hergece değil ama aptmil tahlili mama veriyorum dün de kereviz havuç ve pirinci çorba verdim cok hosuna gitti birde haftada iki gun tarhana çorbası veriyorum icine cay kasığında tereyağı koyuyorum bircezveye bir buçuk tatlı kasığı tarhana koyuyorum deneyin sizde bebislerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?