aynı seyi yazmak için gelmiştim lalecimgecmiş olsun
oğlumunda 2 yanağında olustu malesef
mustelanın nemlendiricisini aldık
arkadasın oğlunun 2 yıldır gecmiyordu denemedikleri sey kalmadı
bu krem gecirmiş dr da bunu önerdi
ben sabuntozu kullandım bi ara hacısakir beğenmedim hiç kazık gibi oluyo camasırlar,camasırlarını 2 kez durulatıcam artık
baska önerisi olan var mı ?
Benim oglum atopik dermatit oldu. Basis krem verdi dr. Birde mustelanin temizleyicisi ile temzileyecegim artik. Camasir deterjani dalin kullaniyorduk o yapmis. Dr cok kimyasal o dedi. Haci sakir kullanacagim artikama bildiginiz organik bir deterjan var mi? Daha organik birsey kulanmayi tercih ederim.
aynı seyi yazmak için gelmiştim lalecimgecmiş olsun
oğlumunda 2 yanağında olustu malesef
mustelanın nemlendiricisini aldık
arkadasın oğlunun 2 yıldır gecmiyordu denemedikleri sey kalmadı
bu krem gecirmiş dr da bunu önerdi
ben sabuntozu kullandım bi ara hacısakir beğenmedim hiç kazık gibi oluyo camasırlar,camasırlarını 2 kez durulatıcam artık
baska önerisi olan var mı ?
Lale.. Toobe.. Çok geçmiş olsun kızlar...Çabucak geçer inşallah.
Bende hacışakir sabun tozu kullanıyorum bazen köpüklü görürsem çift durulama yapıyorum. Herşeyini ütülüyorum.
Çıkmayan lekeler içinde akşamdan kalıp sabunla ovalayıp bırakıyorum sonra makinaya atıyorum.
Bizim kız bu sıralar bütün parmaklarını ağzına sokmaya başladı :) salyaları bitmiyo.
Geceleri 12 den önce uyku yok. bazen 1,30 a kadar sürüyo uykuya dalmak.
arada bende havuç, elma ve armut suyu ve püresi veriyorum. bitince ağlıyo çok komik oluyor ozaman :))
benim kuzu oburmu olucak ne :) oyun halısı aldık kuzuma çok sevdi, üstündeki oyuncaklarıyla çok güzel oynuyo :)
mama sandalyesi alan varmı arkadaşlar. biz yeni yeni bakmaya başladık ama karar veremedik.
slm kızlar bizde önümüzdeki ay istanbula gitmeyi düşünüyoruz ama ikizlerle nasıl olacak bilmiyorum... babanemiz dedemiz eşimin tüm akarabaları bekliyorlar eşim araçla gidelim diyor ben ise uçakla gitme taraftarıyım araçla yaklaşık 11-12 saat sürer uçakla 1 saat sürüyor ama tabi 3 saat sayabiliriz bunu beklemeydi inmek bavul alma felan derken 3 saati bulur... bende kararsızım açıkcası bizimkiler beşik olmadan uyumuyor anne yanı beşiklerimiz var ama ikisini nasıl götüreyim zaten eşyamızda çok olur bir haftalık tatil içinde ordan beşik almak mantıklı değil... araçla gitsem her şeyi götürebilirim arabamız geniş ama 12 saat bebişleri araçta zaptedebilirmiyim bilmiyorum... sizler çıktınızmı bebişlerinizle yolculuğa ne tavsiye edersiniz...
slm kızlar bizde önümüzdeki ay istanbula gitmeyi düşünüyoruz ama ikizlerle nasıl olacak bilmiyorum... babanemiz dedemiz eşimin tüm akarabaları bekliyorlar eşim araçla gidelim diyor ben ise uçakla gitme taraftarıyım araçla yaklaşık 11-12 saat sürer uçakla 1 saat sürüyor ama tabi 3 saat sayabiliriz bunu beklemeydi inmek bavul alma felan derken 3 saati bulur... bende kararsızım açıkcası bizimkiler beşik olmadan uyumuyor anne yanı beşiklerimiz var ama ikisini nasıl götüreyim zaten eşyamızda çok olur bir haftalık tatil içinde ordan beşik almak mantıklı değil... araçla gitsem her şeyi götürebilirim arabamız geniş ama 12 saat bebişleri araçta zaptedebilirmiyim bilmiyorum... sizler çıktınızmı bebişlerinizle yolculuğa ne tavsiye edersiniz...
karasu iyice dinlen bari bende anlayıssız insanlara cook gıcık oluyorum
akasyacım biz almadık henüz ama chicco düsünüyoruz senin cadı obur olacak galiba
gelincik ikiz bebekle araba daha kolay olur gibi yolun coğunda uyurlar zaten
lale bende bugün corba yapıcam patates,havuc,irmik corbası
et ve tavuk suyu yapıp dondurucuya atttım corbalara ondan koyucam
dün yoğurt,elma püresi ve azcık kabak cekirdeğini rondodan gecirdim karıstırdım verdim bayıldı
badem,ceviz,kabak cekirdeği bunları rondadan gecirdim kücük kavanozlara koydum
dönüsümlü olarak gıdalara eklemeyi düsünüyorum
burdan tarifleri paylasalım
Merhaba arkadaslar keyifler nasil sizi takip etmeye calisiyorum ama malesef hic yazmaya vaktim olmuyor sizi tebrik ediyorum vakit bulup paylasimlariniz icin bizim yavrucuklar cok fena valla zaten yine hastane yatisimiz oldu oglum cok agir bronsit gecirdi tam gecti derken laranjit oldu o gecmeden tekrar bronsit vede zatureyle final yaptik cok sukur bu ay iyiyiz kizimda hep hafif atlatti ek gidaya gectik meyve ve sebze puresi birde yogurt yiyoruz vede muallebimiz var pirinc unu vede devam sutuyle hazirladigim birazda pekmez katiyorum kizim icin cunku beni emmiyor ve devam sutunu hic mi hic icmiyor zorla uykuda gunde max 300 cc verebiliyorum sizler ek gidayla birlikte ne kadar anne sutu veya davam sutu veriyorsunuz tavuk suyu vede et suyuna nezaman basladiniz duzeltilmis 5ayimiz bitti dun verebilirmiyim acaba badem ceviz kabak cekirdeginden bahsetmissin tobee super fikirmis drunuzmu tavsiye etti. . Bizim drumuz oglum sebze puresini cok sevmedigi icin bal kabagi vede muz katarak tatlandirmami onerdi bende bal kabagi katiyorum daha cok seviyor sizede oneririm. .Bizde haberler boyle kendinize iyi bakin
merhaba arkadaslar nasılsınız? sizden bi ricam olacak verdiğinz ek gıdaları tüm detaylarıyla paylasabilirmsnz. karasucum sabah kahvaltıda yumurtaya basladık demişin baska neler veriyosun yanında...
Cnm ben iki tane cicibebe bircay kadigi tereyag 50cc annesitu yarim kibrtkutudu gecedn suda bekletilmis tamyagli peynir iyi haslnmis 4/1 yumurta sarisi busabh bir caykasigi cevizde ekledim
Canim boz ilk olarak elma suyuyla basladik bir gun uc tatli kasigi elma suyu verdim sadece. . Eretesi gun elmayi cam rendede rendeledim 3gun elma puresi sonra armut ekledim elmaya 3gun armutlu elma sonra muz. . Henuz baska meyvemiz yok sizlerin verdigi baska meyve varmi ? Meyve purelerine basladiktan bir hafta sonra sebze puresine gectik patates havuc ve pirinc pistikden spnra zeytin yagi ekledim. . Alerjik durumunu kontrol edip ispanak semiz otu piresa vede kereviz ekledim. .sebze puresinden bir hafta sonra ev yapimi yogurt verdim meyve ile karistirip. .ögün seklimiz 11de meyve puresi 13de sebze puresi 17de yogurt. .Sabah kalkinca ve gece yatarken kizima muallebi yaptim ogluma sadece gece yatarken muallebiye 200cc suda 4tatli kasigi pirinc ununu pisirdim ılıyınca 6olcek mama ve uzum pekmezi kattim. .Bir ay bunlari verdim sadece. .Dun konrolumuz vardi corbamiza 1tatli kasigi irmik ve 1tatli kasigi kirmizi mercimek ekledik birde kesinlikle organik olmak uzere tavuk suyu verdi 15gun sonra tavuguda cekebilirsin dedi. . Birde kahvaltiya basladik bugun 3adet bebe biskuvi 2olcek mama 1tatli kasigi pekmez 1tatli kasigi aksamdan suya konulmis keci peyniri vede suan 1cay kasigi haslanmis yumurta sarisi 1ay icinde butun yumurta sarisina cikaricaz. .Teryagina onumuzdeki ay baslariz dedi. .birde geceleri donusumlu olarak tarhana corbasi vericez yatmadan once ev yapimi vede baharatsiz. .onemli olan yeni bir gida eklemeden once 3gun bekleyip bir onceki gidanin alerjik reaksiyonunu olcmek. .Simdilik biz sadece bunlari veriyoruz tuz ve seker 1yasina kadar asla yok vede verdigim herseyin organik olmasina dikkat ediyorum yogurdumuzuda donusumlu olarak yapiyorum keci sutu ve inek sutuyle. .ayy uzun uzun yazabildim cok sukur bizim bidiklar uyuyorda yazayim dedim yazdiklarimin hepsi drumuzun listesidir. Cunku biraz erken basladik ekstra bisey vermiyorum duzeltilmis4aylik basladik ek gidaya. .Kizlar cevizi sormayi unuttum vermek istiyorum duzeltilmis 5aylik olduk sizler hangi ay basladiniz?merhaba arkadaslar nasılsınız? sizden bi ricam olacak verdiğinz ek gıdaları tüm detaylarıyla paylasabilirmsnz. karasucum sabah kahvaltıda yumurtaya basladık demişin baska neler veriyosun yanında...
Gecmis olsun. Yogurtga yapar dedi henuz baslatmadi dr. Muhalebi de yok bizde. Balkabagi iyi fikirmis. Bizd sadce meyva ve sbzevar onu da sevmedi tukuruyoryada simsiki kapatiyor agzini. Dvam sutu sinirsiz veriyorum, ne kadar alirsa midesi. Sutbitti bende maalesef
Gecmis olsun. Yogurtga yapar dedi henuz baslatmadi dr. Muhalebi de yok bizde. Balkabagi iyi fikirmis. Bizd sadce meyva ve sbzevar onu da sevmedi tukuruyoryada simsiki kapatiyor agzini. Dvam sutu sinirsiz veriyorum, ne kadar alirsa midesi. Sutbitti bende maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?