2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

amin canm insallh... tabikide gececek bi bakmısızki kocaman olmuslar:) rabbim saglıkla sıhhatle huzur içinde büyütmeyi nasip etsin.
nisbet yapar gibi bide gülüyormu cadı. günlük toplam ne kadar uyuyor, gündüz yada sabahları ii uyuyormu bari yinemi böle. insallh bu gecede biraz uyurda sizde dinlenmiş olursunuz.

Cnm dün gece 4 te yattı bölük pörcuk sabh 10 30 da tammn çıktı yatkın akşam üstü uyudu tam 2 saat 7 de uyandı ve halen ayakta az önce yurutece koydum hopluyor kahkaha atark dolanıyor yanı bu gece 4 te tam 24 satılacak yaptıgım hesap yani 24 saat te toplam 10 saat. Uykumuz tabi inşllh4 e kadar oturmaz eğer oturursa 8,5 saat uyumuş olusak gidiş hat oturacak gibi niyeti yok gibi uyumaya çok ilginç bir durum bak biberonla yediriyorum gözleri dönüyor resmen kolumda silkeleniyor resmn bırakıyor emmeyi ben meme ye alıyorum bir iki çekiyor uyumak gibi oluyor bağırarak beni iktiriyor ciddi benim bir psikologa ihtiyacım olacak yakında uykusuzluktan dengem şaştı sinirim bozuk annem azönce kuzum kızımı kuruttun ne istiyorsun ki diyor annem çok acıyor Halim'e bak ne yaptım azönce annmin kucağında çorap ağzına sokuyor ben elinden çorabı çekicem beynime o komutu verdim ama ben birtane kafasına vurdum ver o çorabıdiyerek annemle birbirimize baktık kızım gülüyor beni ağlamak tuttu yaptığıma bak zaten tek korkum uykusuzluktan kucağımdan düşürmek yatılı bayan arıyorum artık o kadar vahim haldeyiz bu sebepten. Önümüzdeki ay bu evden taşınacak

Merhaba kızlar, ben bugün milupa ve hipp marka tahıllı ek gıda aldım ama hipp daha çok içime sindi. İçerikleri çok farklı. Siz nasıl ve ne sekilde kullanıyorsunuz?

Merhaba kızlar, ben bugün milupa ve hipp marka tahıllı ek gıda aldım ama hipp daha çok içime sindi. İçerikleri çok farklı. Siz nasıl ve ne sekilde kullanıyorsunuz?

merhaba canım,
sanırım kasık mamalarını soruyorsun demi. ben milupanın sütlü pirinçli kasık mamasını almıstım ama pek yemedi. (gerci bizimki ek gıdaya karsı pek istekli deil canı isterse cok güzel yiyor canı istemezse bi kasık dahi almıyor belki ondan da olabilir.)
cocuk doktorumuzun asistanı yakın arkadasım gecenlerde onlardayken bebelacın kasık maması varmıs sütlü irmikli muhallebi gece için, ondan verdim sevdi galiba yedi. ertesi gün bende aldım. arkadasım kasık mamasında doktorun aptamil yerine bebelacınkini önerdiğini söledi tadı daha güzel oldugu için. gercektende öle milupa ya göre daha ii. içerik olarakta aynı die biliyorum tam incelemedim ama.
hipp nasıl hem tat hem içerik olarak birde ondan deneyelim olmazsa.

Evet gulom özellikle tahıl karışımı alması gerekiyormuş bebeklerimizin. Hipp in tadı fena değil ama yine de çok istekli içmiyor. bir şekilde bir şeylere karıştırıp vermeye çalışıyorum..

Bu arada dr kahvaltıda yumurta sarısı ver dedı ama annem tamamı ı koymus. Bana da mantıklı geldi hepsini koyöak. Zararı olur mu acaba?

Bu arada dr kahvaltıda yumurta sarısı ver dedı ama annem tamamı ı koymus. Bana da mantıklı geldi hepsini koyöak. Zararı olur mu acaba?

hiç zannetmiyorum canm bi zararı olsun çünkü ben hiç yarım vermedim tamamını veriyorum. bazende iki bıldırcın yumurtasının sarısını veriyorum.

hiç zannetmiyorum canm bi zararı olsun çünkü ben hiç yarım vermedim tamamını veriyorum. bazende iki bıldırcın yumurtasının sarısını veriyorum.

Yumurtanın sarısı beyazı tamamını atıyorum artık rondoya. İçine formul mama yerineelma koyuyorum. Boylece bir saat içinde yedirme zorunlluğu ortadan kslkıyor . Yediğini yiyor, kalanını buzdolabına kotup sonra yediriyorum:)

Bir zararı olur mu sizce? Beklemil yumurtanın

İkizlerden firsat bulup anca yaziyorum.yumurta beklemesi iyi olmaz bence.ayrica yumurtanin beyazi bir yasina kadar yasak diye biliyorum.bence doktora danis.
Hipin tahilli mamasini bende denedim 100 ml su+100 ml mamayla hazirlanir yaziyor.yaptim cok degilmi bebislere okadaro nasil yesinler benmi yanlis yaptim acaba.benim dedigim hazir corba poseti gibi posette olanlardan.siz hangisini kullaniyorsnz.bide ben sehriye corbasi yaptim ama yemediler tanelerini siz taneli seyler veriyormsnz arkadaslar.acikcasi ben hazir mama yerine evde yapip yedirmeyi secyorm.tarhana yapiyrm mesela onu sevdiler gibi siz neler hazirliyorsnz evde.artik sasirdm ne yedircegimi

Bıldırcın yumurtasıda erkn ıstersen net te arastr ben hamileliktn önce hergun yıyordum hatrladıgım kadarıyla daha alerjen ve belli bîr yaştn önce böbrekleri yoruyordiye hatrlıyorum bir araştır cnm net t.

tmm canım cok saol bilmiyordm bi arastırayım dediğin gibi.

Hipp 7 tahıllı verıyorum. Kıvamını ölçüye göre değil göz kararı yapıyorum. Katı olursa kusuyor benımkı hele pütürlü hiç kabul etmiyor, kusturuyor kendini.
Evde hazırladıgım corbaları icmiyor. Sadece kahvaltı ve hipp meyva püresi ve ev yoğurdu veriyorum. Bazen çiğ süt alıp kaynatıyorum bazen de keçi sütüyle yapıyorum yoğurdu. Ama çiğ süt daha yağlı, hazır sütlerin yağı alınmış oluyor.

Buzdolabında bır saat falan tutuyorum.dısarda olsa zararı olur ama bılmıyorum arastırmak lazım. Sabah kahvaltıya ceviz, yumurta, pekmez , tereeyağı, peynir katıyorum. Devam sutu yerine pekmez ve meyva ile sulandırıyorum. Bu arada köy sutunu kaynatıp sulandırıp versem diye düşünüyorum arada..

Hipp in etli sebze yemeklerini deneyen var mı? Sırf sebze olunca yemiyor acaba denesem mi tavuklu sebze knservesi falan.. Yesin de ne yerse yesin modundayım artık

Cnm bana Dr gecegunluksüt lemuhallebi hazrlaverdedi ama ben vermedimköysütü için birşey diyemem ama dikkatet

Annem köy sütünü kaynatıp sütlaç ayapmış az şekerli. Yedirdim oğlan perişan vazıyette. Gece 9 kez kaka yaptı. Reflor verdik. Aman haa diyim sakın süt vermeyin

Annem köy sütünü kaynatıp sütlaç ayapmış az şekerli. Yedirdim oğlan perişan vazıyette. Gece 9 kez kaka yaptı. Reflor verdik. Aman haa diyim sakın süt vermeyin

Gecmis olsun canim.ama doktorun uyarmadimi sut,yumurtanin beyazi,bal,patlican bir yasindan once verilmez.ben yogurduda hazir sutten yapiyrm.acik sutu kesinlikle vermem bebislere.neyse gelmis gecmis olsun.

Bu arada bizim ikiz anneleri nerye kayboldu sudenaz happywomen bi arkadas daha vardi nerdesiniz bebisler cokmu yaramazlasti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…