Haklısın rabbım ömür versin inşllh yawrularımıza saglıklı oldunlrda bugunler gecıck inşllh bak 11 de yatrdım annm geldi bugun yardıma 15 dk sonra uyandı sindş annm evi gezdıyr uyutmayım diye yüzüne bakıp gülüyr ilginç birdurum yasıyruz birî uyumayn bîr bebeğin oluck deseydı inanmazfım inşllhh eabbim guzelgunler göstersin evladlarımıZa
amin canm insallh... tabikide gececek bi bakmısızki kocaman olmuslar:) rabbim saglıkla sıhhatle huzur içinde büyütmeyi nasip etsin.
nisbet yapar gibi bide gülüyormu cadı. günlük toplam ne kadar uyuyor, gündüz yada sabahları ii uyuyormu bari yinemi böle. insallh bu gecede biraz uyurda sizde dinlenmiş olursunuz.
Merhaba kızlar, ben bugün milupa ve hipp marka tahıllı ek gıda aldım ama hipp daha çok içime sindi. İçerikleri çok farklı. Siz nasıl ve ne sekilde kullanıyorsunuz?
merhaba canım,
sanırım kasık mamalarını soruyorsun demi. ben milupanın sütlü pirinçli kasık mamasını almıstım ama pek yemedi. (gerci bizimki ek gıdaya karsı pek istekli deil canı isterse cok güzel yiyor canı istemezse bi kasık dahi almıyor belki ondan da olabilir.)
cocuk doktorumuzun asistanı yakın arkadasım gecenlerde onlardayken bebelacın kasık maması varmıs sütlü irmikli muhallebi gece için, ondan verdim sevdi galiba yedi. ertesi gün bende aldım. arkadasım kasık mamasında doktorun aptamil yerine bebelacınkini önerdiğini söledi tadı daha güzel oldugu için. gercektende öle milupa ya göre daha ii. içerik olarakta aynı die biliyorum tam incelemedim ama.
hipp nasıl hem tat hem içerik olarak birde ondan deneyelim olmazsa.
Bu arada dr kahvaltıda yumurta sarısı ver dedı ama annem tamamı ı koymus. Bana da mantıklı geldi hepsini koyöak. Zararı olur mu acaba?
hiç zannetmiyorum canm bi zararı olsun çünkü ben hiç yarım vermedim tamamını veriyorum. bazende iki bıldırcın yumurtasının sarısını veriyorum.
Bir zararı olur mu sizce? Beklemil yumurtanın
Bir zararı olur mu sizce? Beklemil yumurtanın
hiç zannetmiyorum canm bi zararı olsun çünkü ben hiç yarım vermedim tamamını veriyorum. bazende iki bıldırcın yumurtasının sarısını veriyorum.
Bıldırcın yumurtasıda erkn ıstersen net te arastr ben hamileliktn önce hergun yıyordum hatrladıgım kadarıyla daha alerjen ve belli bîr yaştn önce böbrekleri yoruyordiye hatrlıyorum bir araştır cnm net t.
İkizlerden firsat bulup anca yaziyorum.yumurta beklemesi iyi olmaz bence.ayrica yumurtanin beyazi bir yasina kadar yasak diye biliyorum.bence doktora danis.
Hipin tahilli mamasini bende denedim 100 ml su+100 ml mamayla hazirlanir yaziyor.yaptim cok degilmi bebislere okadaro nasil yesinler benmi yanlis yaptim acaba.benim dedigim hazir corba poseti gibi posette olanlardan.siz hangisini kullaniyorsnz.bide ben sehriye corbasi yaptim ama yemediler tanelerini siz taneli seyler veriyormsnz arkadaslar.acikcasi ben hazir mama yerine evde yapip yedirmeyi secyorm.tarhana yapiyrm mesela onu sevdiler gibi siz neler hazirliyorsnz evde.artik sasirdm ne yedircegimi
Lalecim ben hiç yumurtayı beklemiş vermedim kahvaltıyı yemzse atıyorumbiraz bekleyip devm sutu hazırlıyrm etı cici bebe ile birde yumurta akı için biraz erkn banada dr um sadece sarısı dedi dr una danış öyle ver
Buzdolabında bır saat falan tutuyorum.dısarda olsa zararı olur ama bılmıyorum arastırmak lazım. Sabah kahvaltıya ceviz, yumurta, pekmez , tereeyağı, peynir katıyorum. Devam sutu yerine pekmez ve meyva ile sulandırıyorum. Bu arada köy sutunu kaynatıp sulandırıp versem diye düşünüyorum arada..
Annem köy sütünü kaynatıp sütlaç ayapmış az şekerli. Yedirdim oğlan perişan vazıyette. Gece 9 kez kaka yaptı. Reflor verdik. Aman haa diyim sakın süt vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?