Kızlar bugün 5+6 galiba. Son adet tarihim 10 ocaktı. Bugün doktora gideceğim. Tüp bebek doktorum değil. Ona randevumuz 1 hafta sonra. Merak ettik eşimle bugün başka bir doktora gidiyoruz. Sizce bu dönemde keseler görünür mü? Ya da kalp atışları? Ikiz olup olmadıkları?
tşk ediyorum cevap için evet keseyi gördüm tahlillerimde gayet iyi allaha şükür
sizin ne kadarlık oldu
maşallah tahlıl ıyıyse korkmayın yakında hızlı ve tatlı kalp atısını duyarsınız :)
benım yaklasık 12 hafta oldu, haftaya gıttıgımde ense kalınlıgı ölçecekler stres bıtmıyor.
Kızlar bugün 5+6 galiba. Son adet tarihim 10 ocaktı. Bugün doktora gideceğim. Tüp bebek doktorum değil. Ona randevumuz 1 hafta sonra. Merak ettik eşimle bugün başka bir doktora gidiyoruz. Sizce bu dönemde keseler görünür mü? Ya da kalp atışları? Ikiz olup olmadıkları?
benimde kistim oldugu için ağrım olmuştu, ağrıya ek olarak bır kac gun ıcınde ıgne batması gıbı bısey hıssedebılırsınız,tup bebekte dıs gebelık oranı cok az dıye bılıyorum hemde olumlu dusunelım güzel sonuç alırsınız inş. Bende 2 defa olumsuz sonuc aldım 3. tuttu sukur ve pek yerımden kalkmadım burda okudugum uzere kuru ıncır gunde bır dılım ananas ve cevız yedım tutunmaya yardımcı oluyormus bu bekleme surecı gecmek bılmıyor gıbı gelıyor ama o guzel sonucu alınca hersey bıranda bıtıyor 8 gun sonra mutlu haberınızı almak dılegıyle.
benım yaklasık 12 hafta oldu, haftaya gıttıgımde ense kalınlıgı ölçecekler stres bıtmıyor.
kızlar kontrolden geldim. karından bakıldı. tek kese gördüğünü söyledi. bana 5. gün çift emriyo yerleştirilmişti. betahcg değerim de baya yüksek 709 çıkmıştı 12. gün. o yüzden ikiz ihtimali kuvvetli diye düşünüyoruz. (gönlümüzden geçen tek olması ama.) söyledik doktora ısrarla iyice bakması içintek görünüyor dedi. bakalım hayırlısı olsun artık. rabbim bugünleri de kısmet etti ya çok şükür. darısı sırası bekleyen diğer arkadaşlarımıza olsun.
kızlar kontrolden geldim. karından bakıldı. tek kese gördüğünü söyledi. bana 5. gün çift emriyo yerleştirilmişti. betahcg değerim de baya yüksek 709 çıkmıştı 12. gün. o yüzden ikiz ihtimali kuvvetli diye düşünüyoruz. (gönlümüzden geçen tek olması ama.) söyledik doktora ısrarla iyice bakması içintek görünüyor dedi. bakalım hayırlısı olsun artık. rabbim bugünleri de kısmet etti ya çok şükür. darısı sırası bekleyen diğer arkadaşlarımıza olsun.
arkadaşlar tecrübenize dayanaraktan sizden bir konuda yardm almak istiyorum.
benim bugün transferimin 4. günü belirti falan aramıyorum bunun için çok erken olduğunu biliyorum. ancak sol tarafımda (tek taraflı) belirgin bir şekilde gerginlik ve ağrı var, daha önce 2 defa sol tarafımdan dış gebelik geçirmiş biri olarakta bu durum beni çok huzursuz ediyor ve yinemi dış gebelik diye kendime sormadan edemiyorum.
gerçekten çok merak ediyorum sizlerin arasında hamile olduğunu öğrenmeden önce benim gibi tek taraflı ağrı yaşayanınız oldumu diye.
şu anda karnınızda olan meleklerinizi günü geldiğinde sağsalim kucağınıza da almanız dileğiyle hoşçakalın.
maşallahh baya büyümüşsünüz
Hadi gözün aydın keseyi gördünüz demek..bu arada benimde sat ım 12 ocakSıra kalp atışlarında hayırlısı ile inşallahh..bu arada kalp atışı için zaman söyledimi doktor
gözünüz aydın olsun rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin. B hcg değeri yanıltıcı olabiliyor cok yüksek olup tek gebelik, düşük olup ikiz bekleyenlerde var. Rabbim herseyin hayırlısını versin hepimiz için...
[sıze=3]canım 5. Haftada üstten bir kese bile gözükmesi zor ihtimalken görmüşsünüz..aslında alttan bakılması gerek..benim alttan 6. Haftada 2 kese göründü..8 haftada üstten baktırdım..2. Kese görülmedi,tekrar alttan bakarak görüldü...burda toobe arkadaşta var değeri 500 küsürdü..bir kese görülmüştü daha teni 2. Kesesi meydana çıktı,saklanmışş...hiç belli olmaz yani sonradanda çıkabilir..hakkınızda hayırlısı olsun inşallahh...
arkadaslar aranızda ikili test ve ense kalınlığını ölçtüren oldumu?????? 11 haftadan itibaren bakılıyormus sanırım
evet cnm ben 27 şubatta baktırıcam 12.haftamda ama cuma gunu dr dydım dr um dediki baktım şimdiden söyleye bilirim ense ölçüsü iyi dedi
evet cnm ben 27 şubatta baktırıcam 12.haftamda ama cuma gunu dr dydım dr um dediki baktım şimdiden söyleye bilirim ense ölçüsü iyi dedi
canım benim çok saol cvbın için, bu arada 2. miniğinin gelişiminin iyi olduğunu çoğul gebelikler topiğinde okudum bugün çok sevindin inşallah rabim sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
sudenaz sen de aydın beyin hastasıydın. Sana da 2 emriyo konuldu sanırım. Ne olursa hayırlısı olsun diyorum. Bugün 6+0 aslında. haftaya aydın beyle randevumuz var. 7. haftanın başı olmuş olacak pazartesi günü alttan mı bakar?
arkadaslar aranızda ikili test ve ense kalınlığını ölçtüren oldumu?????? 11 haftadan itibaren bakılıyormus sanırım
İnslhh cnm hepimizin test sonucları iyi çıksın saglikla alalım bebeklerimizi kucağımıza sen git tabii vakti geldiyse bende galiba one aldiricm randevu hayrlisi inslhhsevindm canm ii cıkmasına, ikilide ii cıkar umarım. bazı drlar gerek görmüyormus ikili testi. ense kalınlığı ii olduktan sonra. bende bu hafta içi bi dr gideyim diorum yaparlarsa bende yaptırmayı düşünüyorum. ins hepimiz ii sonuclar alarız (aminn)
sevındım ense ölçüsünün ıyı oldugunabende haftaya ölçtüreceğim cok streslendım
İnslhh cnm hepimizin test sonucları iyi çıksın saglikla alalım bebeklerimizi kucağımıza sen git tabii vakti geldiyse bende galiba one aldiricm randevu hayrlisi inslhh
bende cnm öyle baktım iyi dedi bakalım hayrlisi strese yapma cnm ya kızlar hepinize birşey sorucm devlet karşılıyorum 2li test merk ettim
kızlar bu alttaki bantları nasıl nerden yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?