2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Biraz fazla gerçekten. Ben ikili test için gereken kan tahliline 90 tl. verdim sadece:) sigortamız yok, sadece barolar birliği indirimimiz var %50 civarı.

Super fiyat dogrusu ben zaten acibademdeki dogum ve kuvez ucretini duyunca dedimki tup bebegi gercekten bedavaya yapiyorlar ortalama fiyatlarin biraz ustunde sadece siz avrupa yakasinda mi oturuyorsunuz amerikan hastanesi bize cok uzak kuvez korkum cok fazla oldugu icin mumkun oldugunca yakin bi hastane olsun istiyorum git gellerimiz cok fazla olabilir insallah olmaz ama tedbiri elden birakamiyorum

Arkadaslar merhaba. nasilsiniz keyifler nasil. benim gecen gun kasiklarimda agri var demistim dayanamadim bugun doktora gittim şükürler olsun her sey yolundaymis. miniğimi gordum icim rahatladi. :) haftaya ikili test icin randevu adim. doktor magnezyum vitamin yazdi. simdilik haberler boyle. Saglikla buyusun bebislerimiz INSALLAH...

mrhaba canm iiyiz cok şükür sen nasılsın. sevindim bi sorun cıkmamasına, umarım hep böle devam eder...
bende bugün 3 lü test sonucumu öğrendim şükür temiz cıkmıs. insallah sende ii haberler verirsinn...

sagol canim bende iyiyim sükürler olsun. Test sonucunun iyi cikmasina sevindim.hep guzel saglikli sonuclar aliriz insallah. hep saglikla devam eder insallah. bende haftaya ikili test icin randevu aldim. sen tecrubelisin kac dk ultrasonda kaldin canim birde 4boyutlu ultrasonlami bakiliyo ozamn bebise. doktorum belki cinsiyeti belli olabilir dedi bu yuzden daha heycanliyim :)

canım hayırlı olsun 3lu test de ayrı bır stres ıyı cıkmasına sevındım

ben ıkılı testı 12. hafta sonlarına dogru yaptırmıstım ultrason 3 boyutluydu yaklasık 15 dakıka durdum ozaman cınsıyetıde tahmın ettı ama kesın bısey soyleyemem demıstı bende gıderken cok heyecanlıydım ıns. guzel sonuc alırsınız.

Slm kizlar biz yazamadik bnm kayinvalude geldi 2haftadir bende ve benim sonunda aritmim tekrarladi sayesinde simdi bize ekg holter takildi bakalum yarin okunucak makine dua edin kizimda birazciketkilenmis bnm duzensiz ritimletunden kalbimin

Çok gecmıs olsun canım ıns. en kısa zamanda saglıgınıza kavuşursunuz,prensesde annesının rahatsızlıgına uzulmustur. ıkınızede saglıklı sıhhatlı mutlu gunler dılıyorum.

Bende haftaya cuma gidicem kismetse. ultrasonun kac boyutlu oldugunu soylemedi ama cinsiyeti belli olabilir deyince 4boyutlu aklima geldi. peki cinsiyet tahminleri dogru cikiyormu. bende cok heycanliyim. Tesekkur ederim Insallah ALLAHin izniyle guzel cikar.

ıkılı testı guzel alın guzel haberlerın devamı gelır once ense boyu olculuyor doktor orda dıyor zaten ıyı cıkar sonuc ense boyu ıyı dıye sonrada sızden kan tahlılı ıstıyor tahlıl sonucunda grafıklı bır deger cıkıyor onunla ense kalınlıgı bırlıkte degerlendırıyorlar.4 boyutlu olunca ayrıntılı oluyormus ıste onların fıyatları 400den 1500e kadar degısıyor kuruma gore.onun ıcın uc boyutludur buyuk ıhtımalle yoksa sıze soylerlerdı fıyat farkını.uc boyutludada dedıklerıne gore 12.haftadan sonra dogru cınsıyet tahmını oluyormus genelde, bende yarın gıdıp kesın cınsıyetlerını ogrenecegım sıze haber verırım ıkılı testtekı ile aynımı cıkacak valla heyecan bastı yıne, her an heyecan ıcındeyız ıkılı uclu dortlu testler bıtmıyor malum bebıslerımız zorluklarla oldu Allah hepımıızınkını saglıkla kucagımıza almayı kısmet etsın

Hayirli olsun simdiden. RABBIM gönlune gore nasip etsin insallah. ozamn 3boyutludur ultrason. bize soylemediler kac boyutlu oldugunu. ama dedigin gibi 4boyutlu olsaydi mutlaka fiyat farkini soylerdi. hayirli haberlerle gelirim insallah. bizim bebislerimiz kiymetli :) heycan hiç bitmiyo evet. ama olsun tatli heycanlar bunlar. Rabbim yardimcimiz olsun Insallah. yarin guzel haberlerini bekliyoruz.

çok tesekkurler, sizinde hersey gönlünüze gore olsun,ıcımden sızın erkek bebısınız olacak gıbı gectı bıran hayırlısı, sevgıler

cok tsk canm insallah sendede ii haberler bekliyoruz. fazla uzun sürmedi öle muayane, ultrasyonuda gayet ii ama ne yalan söleyim biliyorum boyuttunu... insallah belli olur cinsiyeti. hadi hayırlısı bakalım rabbim gönlüne göre verir...
canım hayırlı olsun 3lu test de ayrı bır stres ıyı cıkmasına sevındım
cok tsk canm saolasın ewet aynen öle ya hersey ayrı bi stres yaratıyor . insallah hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucagımıza alırız...

çok tesekkurler, sizinde hersey gönlünüze gore olsun,ıcımden sızın erkek bebısınız olacak gıbı gectı bıran hayırlısı, sevgıler

Sağolun hersey hepimizin gönlünce olsun insallah. Valla ben pek bi tahmin yapamiyorum ama sağlikli sıhatli olsun kiz erkek farketmiyo tabiki. esimin gönlu erkekten yana sanki bana oyle geliyo ama tabiki hakkimizda hayirlisi olsun :)

Anadolu yakasında oturuyorum ama eşimle gidip geliyoruz 2-3 haftada bir. amerikan değil alman bu arada.. Bebek yeni doğan acil ünitesi de var üstelik ve sezeryan 5.500 civarı birşeydi.

Slm kizlar biz yazamadik bnm kayinvalude geldi 2haftadir bende ve benim sonunda aritmim tekrarladi sayesinde simdi bize ekg holter takildi bakalum yarin okunucak makine dua edin kizimda birazciketkilenmis bnm duzensiz ritimletunden kalbimin

canım geçmiş olsun...ne yaptınız gittinizmi? inşallah herşey yolundadır..

hayırlı olsun canım cinsiyetleriniz...bizimde ikiz bana 20. haftamda randevu verdiler ayrıntılı için...gerçekten pahalıymış...benimde özel hastane ssk da geçmiyor ama 60 tl dediler...bir defa baktırdıktan sonra bi daha baktırmaya gerek yokki..

bu arada ben 7 kilo aldım 17+5 iim..

hmmm kızlar geç gösteriyo zaten..bizim kızıda sonradan kesinleştirdik...

bana 20. haftada bakılcak....ve bir kere yapılıyor bu başka yok...

Merhaba,
Bugun doktora gıttım ve ıkı tane prenses gelıyor dedı
12. haftada doktorun emın degılım ama ıkı kız dedıgı tahmını tuttu. Eger 12. haftanızda ısenız tahmınler genelde tutuyor demıslerdı bendede tuttu. Hersey pembe, mor, lıla falan olacak artık

oyy oyy maaşallahh canımm....sağlıkla gelsinler inşallah..evet tahminler tutuyor..benimde dedikleri gibi tutmuştu..

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 900, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]K.DENEME[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]D. TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]akasya1978[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD]22 ağustos[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sihirli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]31 ağustos[/TD]
[TD]kız + erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]zeyno79[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]babyy79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]6 eylül[/TD]
[TD]kız + kız
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nil82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[TD]9 eylül[/TD]
[TD]erkek + erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Karasu81[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Sudenaz222[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD]kız + erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]SAVASECE[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]nilla[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]avukathb[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ggulomm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]morena[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD]25 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]mumble[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD]30 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]lale247[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]guzgulumm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]baharb[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]10 ocak[/TD]
[TD]16 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]sevdanehri54[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]18 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]ravzaaa84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]21 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]akasya_34[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]18 ocak[/TD]
[TD]25 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]acelya30[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]31 ocak[/TD]
[TD]6 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar başka cinsiyet belli olan varsa bildirsinnnn ekleyelimm

SLm anneler biz sukur iyiyiz artik enazindn kalbim cok xorlamiyor dunden beri cunki esim eve dondu yurtdisindydi bizde annesiyle ayni evdeydik Insallh bu haftada gidicek size bisey sorucm 21.hafta dr umz fetus ekokardiygrafi istiyr bizden dr u bahseden varmi bu konudan bide ben artik baya bir hissediyrum kizimi teyzelerii tabiki tekme ya da yumruk gibi net degil ay birde teyzoslar ben parca parca basladim alisverise napimm dayanamiyorum cok cici seyler var rabbim giydrmeyi nasip etsin evlatlarimiza biran once eylul gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…