günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalımbenim bu gün randevum iptal edildi bu yine göremicem bebişlerimi doktorumun ameliyatı çıkmış yarına ertelendi inşallah yarında bişey çıkmaz ben artık onları görmek istiyom yoksa hamile olduğuma inanmıcam artık çünkü ben hala hiç bişey hissetmiyorum:18::18::18::18::18::18::18:
slm kızlar. kötü geçen birkaçgünden sonra bügün nihayet biraz daha iyiyim. bir bakayım dedim neler yaptınız. bu arada benide listeye ekleyin. 8 aralık sat.
Sat imiz aynı. Gebelik haftasını ben hesapladim. Internette otomatik hesaplayan siteler var. Onlarla da aynı. Bu hesaba göre bu gün 6+2yiz. Senin kontrolün ne zaman. Benimkine var bir hafta daha.
bizdee geldik teyzelerii kalp atışlarımızıda kesemizin varlığınıda duyduk cok sukur bugun 6+3 musuz bence 4 olması gerkıyordu aslında:)10 gun sonrasına tekrar cagardı doktorumuz allahım sana bınlerce sukur darısı tum hasretle bekleyenlerın basına inş..
slm kızlar. kötü geçen birkaçgünden sonra bügün nihayet biraz daha iyiyim. bir bakayım dedim neler yaptınız. bu arada benide listeye ekleyin. 8 aralık sat.
2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR
Canım benide eklermisin. Yaş 29 sat 11 aralık 16 eylül d. tarihi
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
1. deneme
AY cnm bnm yaaa nazarmi degdi anlamadimm walla ogrendigim gunden beri surunuyrm yaa once kanama simfide carpinti azonce ekg cektirdim simdi dr bekliyrm soyle ohh be hamileyim diye keyif yapamadim yaa imsllh keseyi gorunce keyif yapariz dua edin bama lutfn iyi olmana sevindimm
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]K.DENEME
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]D. TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akasya1978
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sihirli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyno79
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrdlgr
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 aralık
[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]6 aralık
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SAVASECE
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilla
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]avukathb[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
avukathb aramıza hoşgeldin canım..tebrikler..
benden kaçış yoköteki topikte slm verdim buraya kaçtın bende peşinden geldi:)))))))) şaka bir yana ikiz olduğunu ne zaman tescillicen?
cok saol cnmmm inşallh duzelir bu durumrabbim hepimize kucagımıza almyı nasip etsinnnTatlım öncelikle geçmiş olsunnn.İnşalumlah bir an önce düzelir bu durumun. Topiğinde hayırlı olsun canımm hadi bakalım inşallah kucağımıza aldığımız günü görelimmm
bizdee geldik teyzelerii kalp atışlarımızıda kesemizin varlığınıda duyduk cok sukur bugun 6+3 musuz bence 4 olması gerkıyordu aslında:)10 gun sonrasına tekrar cagardı doktorumuz allahım sana bınlerce sukur darısı tum hasretle bekleyenlerın basına inş..
cok saol cnmmm inşallh duzelir bu durumrabbim hepimize kucagımıza almyı nasip etsinnn
süper darısı bize inşllh cnm bn 5+5 te gidicemm dr inşllh bizde göruru kese gerci bn bugun kan verdım özel sigortm istedi bthcg doğum poliçemi kullnabilmm için belgelememi istediler 17.gun degerim 1170 çıktı 1500 te göruluyr dei dr dua edelim hepimiz herkese i geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?