Masallh ismi gibi guclu olsun insallhbi de cocuk odası enza mobilyadan baktık hos ve kaliteli seyler var
yalnız arkadaslarımın tecrübelerine dayanarak bikaç bilgi edindim;
genelde büyüyen yatak modeli cok ünlü bu aralar
15 yasına kadar kullanılabileceği söleniyor
ama hemen deforme olabiliyormus
onun yerine besik yataklar daha kullanıslı oluyormus
zaten 15 yasında genc odası ister ufaklıklar beğenir mi öle cicili bicili seyleri
bi de ne zaman hissetcem acaba ben de oğlusumun hareketlerini sabırsızlanıyorum
isim olarak ta 'demir' düsünüyoruz
tetenoz asisi cnm ben ceptn giriyrm arada boyle sacma seyler cikiyor aslinda bnm dr her gidiste bakiyr4d ile ama diyorki sen cok pimpiriklisin bu konuda seni 2.bir dr gorsun istiyorum belkide gitmemYeteniz aşısı ne canım? biz daha gelmedik organ tarama aşamasına..
Evet yaa bizim sayfalar hic ilerlemiyorSorma canim var herkes ugrayip cvp yazmadan kaciyor heralde soru soruyorum bir kisi bile cvp yazmamis 3.sayfalara dusuyor cogu zaman aramakla buluyorum sayfayi sanirim agirlasmalar basladi neyse sizler ve bebisleriniz saglikli olsun yeter
oylediyor bana esim ya birazcik yavas biraz sakin ol bak bebekte sana benzicek olabilir cunki onlari biz simdidn alistiriyorz tv de dinledim anne hamile iken herseyden yemeli bebek anne karnindayken o tatlara alisiyordiye bende yandim sabhin korunde kalkarimSabahin korunde uyaniyorum bebikimdemi boyle erken uyanirki
Ben body, patikli pijama altı, tulum, patik gibi şeyleri beğendikçe ve denk geldikçe alıyorum. Temmuz'da da oda takımı alırız herhalde. Baktık Modoko'da kaliteli ve güzel takımlar var. Derece, biberon, temizlik malzemesi gibi şeyleri en son alırım herhalde..
lale mrb cnm,
karasu tetanoz asısı demek istedin galiba cnm
beni de aile hekimim aradı 20.hafta da ası olacaksınız diye
happywomen cnm ben daha hiçbişi almadım
ama arastırıyorum
5.ay gibi almaya baslarım sanırsam
nette gezerken söle bi liste buldum işe yarayanları listenize ekleyebilirsiniz
Bebeğimizin Genel İhtiyaç Listesi:)
GİYİM İHTİYAÇ LİSTESİ
Pamuklu Zıbın 3 adet - Body 4 adet
Bebek Takımları 4 Alt ve üst ayrı giyilen, günlük ev içi giyim
Dışarı çıkış giyisileri 2 - Pijama 2 adet
Patik ve Çorap 6 - Önlük 2 adet
Şapka 1-3 Ev için ince, penyeden
Eldiven 2 Ev için ince, penyeden ilk 3 aya kadar
Hırka ve Yelek 2 adet
Şapka, Atkı, Eldiven 1 Dışarı çıkış için - Bebek Montu 1 adet
İlk adım ayakkabısı 1 adet
BESLENME İHTİYAÇ LİSTESİ
Plastik biberon; 125ml ve 250ml. Kaynatılabilir, sterilize edilebilir
Biberon emzikleri; Kaynatılabilir, sterilize edilebilir
Emzik ve koruyucu kutusu; Hava çıkışlı, sterilize edilebilir ve kaynatılabilir olmalıdır. silikon
Emzik Zinciri - Diş kaşıyıcı
BAKIM İHTİYAÇ LİSTESİ
Alt değiştirme ve bakım yatağı
Bebek bezleri,alkolsüz ıslak mendil,
Pişik kremi, Şampuan, Sabun
Vücut termometresi, Fırça tarak seti, Tırnak makası
Temizleme pamuğu, Kulak çubuğu
Nemlendirici Krem; Cildin kurumasını önleyen özelliklerde olmalıdır.
Göbek bağı bandı, İlaç kaşığı; Bebeğe ağzına uygun büyüklükte olmalıdır.
Temizleme havluları, Bornoz veya başlıklı havlu
Küvet ve filesi, Bebek banyo süngeri
Banyo termometresi, Yüzebilir oyuncak
YATAK ODASI İHTİYAÇ LİSTESİ
Karyola; Yanları yüksek,
Yatak şiltesi ve Yatak şilte koruyucusu
Yorgan Takımı; Yorgan, yastık, kenar minderleri
Cibinlik, Battaniye, Pike, Nevresim takımı, Çarşaf 2-3 adet lastikli
GEZİNTİ VE TAŞIMA İHTİYAÇ LİSTESİ
Puset; kolay açılıp kapanabilen hafif
Kanguru; Bebek 1,5 aylık olduğundan itibaren kullanılmaya başlanır.
Port bebe; Bebek doğduğundan itibaren kullanılır.
Malzeme çantası; Bebeğin eşyalarının içine rahatlıkla sığabileceği şekilde olmalıdır.
Ana kucağı; Sallanan, Titreşim ve Müzikl
Neden kimse yok bakim bizim burda
Arkadaşlar herkese merhaba.. nasılsınız iyimisiniz... herkes iyidir inşallah. aranızda kan ilacı kullanan varmı..
ben normalde tok karnına içiyordum bi iki gün aç karnına içtim ama mide ağrısından öldüm.. doktora gittim aç karnına içildiği zaman mide problemleri olabiliyormuş kullanan varsa aklınızda olsun benim gibi aç karnına içmeyin
Arkadaşlar herkese merhaba.. nasılsınız iyimisiniz... herkes iyidir inşallah. aranızda kan ilacı kullanan varmı..
ben normalde tok karnına içiyordum bi iki gün aç karnına içtim ama mide ağrısından öldüm.. doktora gittim aç karnına içildiği zaman mide problemleri olabiliyormuş kullanan varsa aklınızda olsun benim gibi aç karnına içmeyin
Biz iyiyiz canim sen nasilsin ben uzun suredir kan ilaci kullaniyorum gunde iki tane kansizlik yok ama niye iki tane iciyorum bilmiyorumac karnina aliyorum ama bi yan etki gormedim midem cok hassas degil heralde bide magnezyum kullaniyorum gecen haftadan beri eleviti kesti niye kesti acaba bu arada bu degisiklikleri yapan tup bebek drum degil dogum icin dusundugum drum sizler baska ne kullaniyorsunuz kizlar
ben kan ilacı,magnezyum,elevit,corasprin kullanıyorum hala....
selam kızlar..bayadır giremedim..malum havalar güzel ve tadını çıkarıyorum...ileride bu kadar gezemeyebilirim :)
biz çok iyiyiz..en son gittiğimizde kafa kafaya vermiştiler yani aradaki zar olmasa birbirine girecekler :) ikiz olmasının dezavantajı artık pek net göremiyoruz...iyice karıştılar...her yerden kol bacak çıkıyor :)) son bir haftadır çk net hissediyorum hareketlerini..hastta gümbür gümbürler...öyle bişeyki gülesim geliyor hep sanki hareketleriyle gıdıklanıyorum...özellikle derin nefes aldığımda küt diye çarpıyolar...çok güzel bir duygu yaa..ne kadar şükretsek az...
biz tetanoz aşısını 18. haftada vurdum...2. si 22. haftada....yalnız 3 gün çok kötü kol ağrısı çektim ya...özellikle ilk günün akşamı üstüne yatmışım öldüm valla kötek yemiş gibi oluyor...solak olduğumdan sağ kola vurdurdum...yarında ayrıntılı ultrasona giricez...
bebişlere şimdilik hastene çıkışları gibi şeyler aldık...açıkcası mobilya gibi eşyaları önce beğenip doğmdan sonra almayı düşünüyorm...korkuyorum hala ikiz gebelik erken doğum vs. işte...sadece ilk altı 6-7 ay yatak odasında ve içeri taşımak için küçük beşiklerden alıcam...
Eki Görüntüle 398180 ilk zamanlar için çok kullanışlı geldi bana...odalarına sonra mobilya alıcam...şimdilerde hala araba konusunda çok zorlanıyorum...araştırıyorum ama kafama yatan bişey olmadı...gerçi onuda doğumdan sonra alıcam ama işte önce belirlemeliyim...
Biz iyiyiz canim sen nasilsin ben uzun suredir kan ilaci kullaniyorum gunde iki tane kansizlik yok ama niye iki tane iciyorum bilmiyorumac karnina aliyorum ama bi yan etki gormedim midem cok hassas degil heralde bide magnezyum kullaniyorum gecen haftadan beri eleviti kesti niye kesti acaba bu arada bu degisiklikleri yapan tup bebek drum degil dogum icin dusundugum drum sizler baska ne kullaniyorsunuz kizlar
selam kızlar..bayadır giremedim..malum havalar güzel ve tadını çıkarıyorum...ileride bu kadar gezemeyebilirim :)
biz çok iyiyiz..en son gittiğimizde kafa kafaya vermiştiler yani aradaki zar olmasa birbirine girecekler :) ikiz olmasının dezavantajı artık pek net göremiyoruz...iyice karıştılar...her yerden kol bacak çıkıyor :)) son bir haftadır çk net hissediyorum hareketlerini..hastta gümbür gümbürler...öyle bişeyki gülesim geliyor hep sanki hareketleriyle gıdıklanıyorum...özellikle derin nefes aldığımda küt diye çarpıyolar...çok güzel bir duygu yaa..ne kadar şükretsek az...
biz tetanoz aşısını 18. haftada vurdum...2. si 22. haftada....yalnız 3 gün çok kötü kol ağrısı çektim ya...özellikle ilk günün akşamı üstüne yatmışım öldüm valla kötek yemiş gibi oluyor...solak olduğumdan sağ kola vurdurdum...yarında ayrıntılı ultrasona giricez...
bebişlere şimdilik hastene çıkışları gibi şeyler aldık...açıkcası mobilya gibi eşyaları önce beğenip doğmdan sonra almayı düşünüyorm...korkuyorum hala ikiz gebelik erken doğum vs. işte...sadece ilk altı 6-7 ay yatak odasında ve içeri taşımak için küçük beşiklerden alıcam...
Eki Görüntüle 398180 ilk zamanlar için çok kullanışlı geldi bana...odalarına sonra mobilya alıcam...şimdilerde hala araba konusunda çok zorlanıyorum...araştırıyorum ama kafama yatan bişey olmadı...gerçi onuda doğumdan sonra alıcam ama işte önce belirlemeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?