2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Amin canim insallah saglikla kucagimiza alalim en hayirli vakitte. . İlk 3ay ayni yatakta yatirilabilir diye okumustum sonrasinda istesende yatiramiyormussun hareketlenmeye baslayinca tehlikeli oluyor ilk uc aydada sesden cabuk etkilenen bebekler ayni yatakta olunca birbirlerini uyandiriyorlarmis insan dusundukce altindan cikamiyor bazi sorularin sorularim biriktirip psikologuma sorucam cok tecrubeli cunku oda tup bebekle ikiz annesi:))sizinlede paylasirim

bu sabah dr. daydık. Bebeğin eşi ne yazıkki aşağıdaymış. fitil verdi ilk üç ayda oldugu gibi. bu durumu yasayan yada bilgisi olan var mı?

Canim gecmis olsun bir tehlikesi olsaydi drun mukakkak soylerdi sen icini ferah tut tabi ayni zamandada dikkatli ol ama tayfun hocayi ara durumu bildir o bile gerekeni soyler ben en ufak sikintimda ariyorum cok yardimci oluyor sagolsun icinde rahatlamis olur

Sagol acnim onerin icin carsamba randevum var o zamana kadar gecmezse sorayim bakalim ne diyecek pastil zararsizsa o bile rahatlatir soylemen iyi oldu

Bebegin hayirli olsun canim hosgeldin ayni haftalarda olmamiz bilgi alisverisi acisindan cok iyi oluyor ve hepimizin ayni duygulari yasayip bu asamalra gelmemiz birbirimizi daha iyi anlamamizi sagliyor . . Saglikla sihatle gelsin prensesiniz insallah

Son düzenleme:

Canim en kisa zamanda sende hissedersin cok az kalmis bence hissetmene. . Kasik agrisibendede vardi dr ultrason cihaziyla bakmisti ve benim 28 tane yumurtam toplanmisti cok yumurta toplandigi icin ondan kaynakli agri demisti birde rahim genislemeye basliyor bu agrilar olucak korkma demisti bizede iliski yaskti halada yasak o da agriyi tetikliyor olabilir mumkun oldugunca dinlen bana gunde 5taneye kadar siddetli agri olursa parol icebilirsin dedi drum

insallah,cnm benden de 34 yumurta toplanmıstı ondan olabilir demek ki
yorulmaya da bağlı sanırım dün dinlendim baya azaldı ağrısı sükür
ben de parol kullanıyorum siddetli olunca
ilk hissettiğimde buraya yazcam

Canim senin bendende cok yumurtan toplanmis masallah muhtemelen onun agrisidir benim cunku hala yerleri aciyor agrilarim bi kac gundur yok oldu sayilir bu seferde kaburgam agriyor yemek yiyince ozellikle yarin kontrolum var bu kadar erken olmasi normal mi onu sorucam

selam kizlar 7 haftalik hamileyim size sorum olacak bende kan pirtilasma iynesi kullaniyorum ama hic düsük yasamadim hic düsük yasamayip kullananlar var mi aranizda bir de kaniniza her hafta baktiriyormuydunuz................................cevaplarsaniz cok sevinecem endise icindeyim......:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

selam kizlar 7 haftalik hamileyim size sorum olacak bende kan pirtilasma iynesi kullaniyorum ama hic düsük yasamadim hic düsük yasamayip kullananlar var mi aranizda bir de kaniniza her hafta baktiriyormuydunuz................................cevaplarsaniz cok sevinecem endise icindeyim......:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Slm kızlar ben bugün kızımı gordum teyzeleri gayet iyi ve sağlıkliydi uykulu gibiydi çok hareketli degildi ama dil çıkarıyordu bize sureklide ağızı açıp kapatıyordu komik kızım bnm Rabbim evlatlarımızı korusun insallh

Gebeliginiz hayirli olsun test her hafta yapilmadi iki gun arayla uc kez yapildi duzenli artis oldugunda kese ici. Gittik ama 7.haftada kese olusmustur buyuk ihtimal genetik testi mi yapildi size pihtilasma ignesi kullaniyorsunuz benim genetik test sonucu kanimda pihtilasma yani heterezigot olmama ragmen drum gerek gormedi keske bi drunuza sorsaydiniz bunu ne icin kullaniyorum diye hatta bir baska drun bile gorusunu almakta fayda var bence yalnis yonlendirmis oluruz buradan ne desek

Tunaydin kizlar bugun kontrolum vardi dogum icin dusundugum doktorumla ilk defa tanistim cok alistigim soylenemz :18: kafam dahada karisti hayirlisi bakalim. . . 6kg aldim cok almissin dedi morelim.bozuldu biraz dedim ama ikiz olsun cok dedi salata et iki gun balik sut ve yogurt ye dedi baska seyleri yaskladi neredeyse iff ya morelim bozuldu sizin doktorunuz ne diyor aldiginiz kg hakkinda

bir arkadaşım Medical park Göztepe'de Başar Önal'a sezeryan yaptırmış ve memnun kalmış. Kuvez ücreti de alınmıyormuş burada. Ben 2,5 kg. aldım henüz herhangi bir uyarıda bulunmadı dr.
Sen kime gittin?

Bende simdi orayi aramayi dusunuyordum bana tayfun hoca medipolde cevahir hanimi onerdi ama hastane cok cok kalabalik doktor hakkindada yorum yapamiyorum ilgili biriydi ama sanirim yeni birine bebekleri emanet etmek cok zor olacak zaten kuvez ucretini dusunmesem dogum ucreti umrumda degilde tayfun hocada 1ay kuvezde kalacak gibi kendinizi ayarlayin insallah olmaz ama olabilirde hazirli olmak gerek diyor kafam cok karisti valla kg konusuna gelince tayfun hoca hic bisey demezken ikiz olacak okadar derken bunun oo cok almissin demesi canimi sıkti

evet genetik testi yapildi kan pirtilasmasi var dedi ama heterzigot mu homozgot mu yum bilmiyorum doktoruma soracam iyneyi kullaniyorum insallah birsey olmaz....

Canım bende de plasenta previa ve Adenomiyozis hastalığı var. Erken doğum riskim mevcut. Alman Has.nde günlük kuvez ücreti 1.100 tl. imiş. Medical park'da ise sgk lılardan kuvez ücreti alınmıyor diye duydum. Ya bende dr.u Medical'a getirteceğim doktorumu kabul ederse yada doğum sonrası ambulansla kuvez ücretinin daha uygun oldugu bir hastaneye gideceğiz. Riskli gebelik konusunda uzman dr.lar var orada ama yeni doğan yoğun bakım ın kalitesi hakkında bilgim yok. Hastane hakkında iyi şeyler duydum genel olarak. İyice araştırmak gerek..

kızlar mrb herkese
ben de 3 kilo almısım
dün üçlü test için gittim doktora çlçüler normal dedi ama bebek önde duruyo dedi
moralim bozuldu var mı böle bişi duyanınız simdilik sorun olmaz ama ilerde kanama olabilir
önlem alırız dedi
bu arada benim yeme düzenim pek değişmedi
yani istahta filan artma olmadı anlamadım ki hamile olunca daha da mı az yememiz gerekiyor
ben spor olayını sordum hayır dedi plates için filan bebeğin pozisyonundan sanırım
gerci okulda hep ayaktayım cok yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…