kızlar mrb herkese
ben de 3 kilo almısım
dün üçlü test için gittim doktora çlçüler normal dedi ama bebek önde duruyo dedi
moralim bozuldu var mı böle bişi duyanınız simdilik sorun olmaz ama ilerde kanama olabilir
önlem alırız dedi
bu arada benim yeme düzenim pek değişmedi
yani istahta filan artma olmadı anlamadım ki hamile olunca daha da mı az yememiz gerekiyor
ben spor olayını sordum hayır dedi plates için filan bebeğin pozisyonundan sanırım
gerci okulda hep ayaktayım cok yoruluyorum
Tatlım benim yukarıda yazdıgım mesajı okumadın mı? Plesenta previa onun adı. Yani eşin aşağıda olması durumu. Bebek değil plasentadır önde duran.
Cnm bn ilk tedavime Ekim'de 58kilo ile başladım sonra 60ile dondurulmuş tedavi oldum 8ila9 kilo arası aldım fakat ben 7haftaya yakında kıpırdamadan yattım ben düşük riskim vardı bnm aman ben böyle Dr a kızıyorum yaa zaten doğumdan sonra veririz bn kendimi kandırıyorum kilo dan nefret ederim fakat şimdi en zevkli günlerimiz heristedigimi yerim iste ben bana neBende simdi orayi aramayi dusunuyordum bana tayfun hoca medipolde cevahir hanimi onerdi ama hastane cok cok kalabalik doktor hakkindada yorum yapamiyorum ilgili biriydi ama sanirim yeni birine bebekleri emanet etmek cok zor olacak zaten kuvez ucretini dusunmesem dogum ucreti umrumda degilde tayfun hocada 1ay kuvezde kalacak gibi kendinizi ayarlayin insallah olmaz ama olabilirde hazirli olmak gerek diyor kafam cok karisti valla kg konusuna gelince tayfun hoca hic bisey demezken ikiz olacak okadar derken bunun oo cok almissin demesi canimi sıkti
Gecmis olsun insallh boylebirsey olmaz vaktinde gelir bebegin bu dediğin hastalık belirtisi varmı cnm yani sana verdigi bir rahatsızlık gibi sancı gibi bnm de ara ara sancılarım var genital bölgemde erken dediği Dr un kaç hafta da cnm herseyin sonu çok guzel olsun insallhCanım bende de plasenta previa ve Adenomiyozis hastalığı var. Erken doğum riskim mevcut. Alman Has.nde günlük kuvez ücreti 1.100 tl. imiş. Medical park'da ise sgk lılardan kuvez ücreti alınmıyor diye duydum. Ya bende dr.u Medical'a getirteceğim doktorumu kabul ederse yada doğum sonrası ambulansla kuvez ücretinin daha uygun oldugu bir hastaneye gideceğiz. Riskli gebelik konusunda uzman dr.lar var orada ama yeni doğan yoğun bakım ın kalitesi hakkında bilgim yok. Hastane hakkında iyi şeyler duydum genel olarak. İyice araştırmak gerek..
Canım bnm insallh hiç birsorun olmicakcnm okudum gecmiş olsun,dikkat et kendine
yazını okuduktan sonra ben de arastırdım hemen malesef benimki de plesante previa o zaman
ya baya ciddi bişi galiba ,lale sen de var mı verdiği bi rahatsızlık
yoksa sadece risk durumları mı mevcut
erken doğum kanama gibi Allah korusun
yani günlük hayatımızı kıstlamamız gerekiyor mu
doktorda hiçbişi demedi ki
neyse sorarım bu gidişimde...
cnm okudum gecmiş olsun,dikkat et kendine
yazını okuduktan sonra ben de arastırdım hemen malesef benimki de plesante previa o zaman
ya baya ciddi bişi galiba ,lale sen de var mı verdiği bi rahatsızlık
yoksa sadece risk durumları mı mevcut
erken doğum kanama gibi Allah korusun
yani günlük hayatımızı kıstlamamız gerekiyor mu
doktorda hiçbişi demedi ki
neyse sorarım bu gidişimde...
selam kizlar 7 haftalik hamileyim size sorum olacak bende kan pirtilasma iynesi kullaniyorum ama hic düsük yasamadim hic düsük yasamayip kullananlar var mi aranizda bir de kaniniza her hafta baktiriyormuydunuz................................cevaplarsaniz cok sevinecem endise icindeyim......:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Canım bende de plasenta previa ve Adenomiyozis hastalığı var. Erken doğum riskim mevcut. Alman Has.nde günlük kuvez ücreti 1.100 tl. imiş. Medical park'da ise sgk lılardan kuvez ücreti alınmıyor diye duydum. Ya bende dr.u Medical'a getirteceğim doktorumu kabul ederse yada doğum sonrası ambulansla kuvez ücretinin daha uygun oldugu bir hastaneye gideceğiz. Riskli gebelik konusunda uzman dr.lar var orada ama yeni doğan yoğun bakım ın kalitesi hakkında bilgim yok. Hastane hakkında iyi şeyler duydum genel olarak. İyice araştırmak gerek..
Ayy canim insallah vakitli dogarda gerek kalmaz ama tedbir almak zorundayiz kac gun kalacagida belli olmadigi icin o risk goze alinmaz drunun gelmesi super olur aslinda ambulansla degilde yogunbakim transportumu ney onunla sevk edilmesi gerekiyormus her hastanede yokmus ama alman hastanesinde vardir buyuk ihtimal yinede arastir bugun aradim yarim saat tlf bekledim bakan olmadi medical park ta yarin yine aricam bakalim ne diyecekler bahsettigin dr u sitesinde goremedim acaba ayrilmis olabilir mi ordan
Cnm bn ilk tedavime Ekim'de 58kilo ile başladım sonra 60ile dondurulmuş tedavi oldum 8ila9 kilo arası aldım fakat ben 7haftaya yakında kıpırdamadan yattım ben düşük riskim vardı bnm aman ben böyle Dr a kızıyorum yaa zaten doğumdan sonra veririz bn kendimi kandırıyorum kilo dan nefret ederim fakat şimdi en zevkli günlerimiz heristedigimi yerim iste ben bana neGicik senin Dr un
Canim bende 12hafta yattim cunku kanamam oldu ikiz oldugu icin dusuk riskimde vardi ama anlamadim bu dru zaten bizler normal yolla gebe kalmis kisiler degiliz butun vucut dengemiz ilaclarla degistiriliyor bir yigin hormon yuklemesi yapiliyor benim bir onceki tedavimde 4ay onceydi ve ayni ilaclari ozamanda kullanmistim acikcasi drun dedigi hic umrumda degil bebeklerimiz saglikli olsun geri kalan hersey halledilebilir
Cnm bn ilk tedavime Ekim'de 58kilo ile başladım sonra 60ile dondurulmuş tedavi oldum 8ila9 kilo arası aldım fakat ben 7haftaya yakında kıpırdamadan yattım ben düşük riskim vardı bnm aman ben böyle Dr a kızıyorum yaa zaten doğumdan sonra veririz bn kendimi kandırıyorum kilo dan nefret ederim fakat şimdi en zevkli günlerimiz heristedigimi yerim iste ben bana neGicik senin Dr un
Canim bende 12hafta yattim cunku kanamam oldu ikiz oldugu icin dusuk riskimde vardi ama anlamadim bu dru zaten bizler normal yolla gebe kalmis kisiler degiliz butun vucut dengemiz ilaclarla degistiriliyor bir yigin hormon yuklemesi yapiliyor benim bir onceki tedavimde 4ay onceydi ve ayni ilaclari ozamanda kullanmistim acikcasi drun dedigi hic umrumda degil bebeklerimiz saglikli olsun geri kalan hersey halledilebilir
Cnm bence takılma sakın bak keyfine cnın ne isterse ye ben de aynen 1ay dinlendim 2.tedavim iki aşılama biri Mayıs ayında o zaman 54 kiloydumAman umurumda değil bosver cnm Yemene bak sen bebeklerimi iyi olsun insallh
Gunaydin anneler ya bizim brda neden kimse yok hele sudenaz nerede
Hepinize guzel bir hafta diliyorum bebislerinizle optuk sizi
Cok uyumayin cocuklarida uykucu yapicaksiniz
Gunaydin kizlar bebek alisverisi icin liste yapmaya basladim fikirlerinize ihtiyacim var henuz hic bisey almadik mayis sonu gibi toplu alisveris yapariz diye dusunuyorum
KiZlar selam ben buğun yine bebeğimi gordum yarın csak yolculugu var ucabilirim rapor almaya gittim Dr um hadı bebeği görelim dedi gördük kızım maşallahKipirdiyor ve gülüyordu 1mayista tekrar kontrol var haftaya da yeteniz asım olucak buarada istanbulda organ tarama nerde yaptırıyorsunuz merak ettim
Sabahin korunde uyaniyorum bebikimdemi boyle erken uyanirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?