2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Tatlım benim yukarıda yazdıgım mesajı okumadın mı? Plesenta previa onun adı. Yani eşin aşağıda olması durumu. Bebek değil plasentadır önde duran.

Tatlım benim yukarıda yazdıgım mesajı okumadın mı? Plesenta previa onun adı. Yani eşin aşağıda olması durumu. Bebek değil plasentadır önde duran.

cnm okudum gecmiş olsun,dikkat et kendine
yazını okuduktan sonra ben de arastırdım hemen malesef benimki de plesante previa o zaman
ya baya ciddi bişi galiba ,lale sen de var mı verdiği bi rahatsızlık
yoksa sadece risk durumları mı mevcut
erken doğum kanama gibi Allah korusun
yani günlük hayatımızı kıstlamamız gerekiyor mu
doktorda hiçbişi demedi ki
neyse sorarım bu gidişimde...

Cnm bn ilk tedavime Ekim'de 58kilo ile başladım sonra 60ile dondurulmuş tedavi oldum 8ila9 kilo arası aldım fakat ben 7haftaya yakında kıpırdamadan yattım ben düşük riskim vardı bnm aman ben böyle Dr a kızıyorum yaa zaten doğumdan sonra veririz bn kendimi kandırıyorum kilo dan nefret ederim fakat şimdi en zevkli günlerimiz heristedigimi yerim iste ben bana ne Gicik senin Dr un

Gecmis olsun insallh boylebirsey olmaz vaktinde gelir bebegin bu dediğin hastalık belirtisi varmı cnm yani sana verdigi bir rahatsızlık gibi sancı gibi bnm de ara ara sancılarım var genital bölgemde erken dediği Dr un kaç hafta da cnm herseyin sonu çok guzel olsun insallh

Canım bnm insallh hiç birsorun olmicak
Biz hepimiz vaktinde alıcaz yavrularımızı kucağımıza konus bakım onunla uslu uslu uyusun içeride

Kanama riski oldugu için ilişkiyi yasakladı dr. Bu hafta şehir dısına uçacaktım tatil amaçlı fakat böyle bir teşhiş konulunca korktum ve gitmiyorum hiçbir yere.. Kendimi yormamaya daha fazla özen gösteriyorum artık ve uzun yürüyüşlerden kaçınıyorum. Herhangi bir belirtisi yok şu an için. Plesenta zaman içinde yukarı çıkıyor rahim genişleyince fakat yukarı çıkmazsa sezeryanla gerçekleştiriyorlar doğumu çünkü normal doğumda kanama riski var. birde kanama ve erken doğum riskine karşı kuvez araştırıyorum. Sgk geçen hastanelerde kuvez farkı alınmıyormuş..

öncelikle hayırlı olsun gebeliğin rabbim tamamına erdirsin saglıcakla kucagına almayı nasip etsin...
canm bende hiç düşük yasamadım ama transfer günündeden beri hala kullanıyorum o iğneyi. herhangi bi tahlil felanda yapılmadı. tüpbebek doktorum önlem amaclı vermişti şimdiki doktorumda devam et doguma kadar dedi. zaten yakında tüm gebelerde kullanacaz önlem amaçlı dedi. bende devam ediyorum sonucta ne olur ne olmaz. en fazla agrı ve morartı yapıyor ama bunlarada katlanacaz artık...

Ayy canim insallah vakitli dogarda gerek kalmaz ama tedbir almak zorundayiz kac gun kalacagida belli olmadigi icin o risk goze alinmaz drunun gelmesi super olur aslinda ambulansla degilde yogunbakim transportumu ney onunla sevk edilmesi gerekiyormus her hastanede yokmus ama alman hastanesinde vardir buyuk ihtimal yinede arastir bugun aradim yarim saat tlf bekledim bakan olmadi medical park ta yarin yine aricam bakalim ne diyecekler bahsettigin dr u sitesinde goremedim acaba ayrilmis olabilir mi ordan

Başar Önal - Medical Park - 444 44 84

Hala orada çalışıyor Başar Önal. Ben de bugün yarım saat bekledikten sonra ulaşabildim medical park'a. Benim dr. Alman da çalıştıgı için kabul etmiyor medical park. Bir hastaneye bağlı olmayan, sadece muaynehanesi olan dr.ları dışardan getirtebiliyormuşun. Bu durumda yapılacak şey doğum sonrası bahsettiğin araçla transfer herhalde. Alman Hastanesi universal grubun artık biliyorsun. Böyle durumlarda yine kendi hastaneleri olan universal çamlıcaya sevk ediyorlarmış genelde. Orda sgk geçtiği için fark alınmıyormuş kuvez den devlet karşılıyormuş. Yeni doğan yoğun bakım ünitesi de varmış Universal Çamlıca'nın

Gunaydin kizlar bebek alisverisi icin liste yapmaya basladim fikirlerinize ihtiyacim var henuz hic bisey almadik mayis sonu gibi toplu alisveris yapariz diye dusunuyorum

Son düzenleme:
KiZlar selam ben buğun yine bebeğimi gordum yarın csak yolculugu var ucabilirim rapor almaya gittim Dr um hadı bebeği görelim dedi gördük kızım maşallah Kipirdiyor ve gülüyordu 1mayista tekrar kontrol var haftaya da yeteniz asım olucak buarada istanbulda organ tarama nerde yaptırıyorsunuz merak ettim

Gunaydin anneler ya bizim brda neden kimse yok hele sudenaz nerede
Hepinize guzel bir hafta diliyorum bebislerinizle optuk sizi
Cok uyumayin cocuklarida uykucu yapicaksiniz

Sabahin korunde uyaniyorum bebikimdemi boyle erken uyanirki

Gunaydin anneler ya bizim brda neden kimse yok hele sudenaz nerede
Hepinize guzel bir hafta diliyorum bebislerinizle optuk sizi
Cok uyumayin cocuklarida uykucu yapicaksiniz

Sorma canim var herkes ugrayip cvp yazmadan kaciyor heralde soru soruyorum bir kisi bile cvp yazmamis 3.sayfalara dusuyor cogu zaman aramakla buluyorum sayfayi sanirim agirlasmalar basladi neyse sizler ve bebisleriniz saglikli olsun yeter

Gunaydin kizlar bebek alisverisi icin liste yapmaya basladim fikirlerinize ihtiyacim var henuz hic bisey almadik mayis sonu gibi toplu alisveris yapariz diye dusunuyorum

Ben body, patikli pijama altı, tulum, patik gibi şeyleri beğendikçe ve denk geldikçe alıyorum. Temmuz'da da oda takımı alırız herhalde. Baktık Modoko'da kaliteli ve güzel takımlar var. Derece, biberon, temizlik malzemesi gibi şeyleri en son alırım herhalde..

Yeteniz aşısı ne canım? biz daha gelmedik organ tarama aşamasına..

lale mrb cnm,
karasu tetanoz asısı demek istedin galiba cnm
beni de aile hekimim aradı 20.hafta da ası olacaksınız diye
happywomen cnm ben daha hiçbişi almadım
ama arastırıyorum
5.ay gibi almaya baslarım sanırsam

nette gezerken söle bi liste buldum işe yarayanları listenize ekleyebilirsiniz

Bebeğimizin Genel İhtiyaç Listesi:)

GİYİM İHTİYAÇ LİSTESİ

Pamuklu Zıbın 3 adet - Body 4 adet
Bebek Takımları 4 Alt ve üst ayrı giyilen, günlük ev içi giyim
Dışarı çıkış giyisileri 2 - Pijama 2 adet
Patik ve Çorap 6 - Önlük 2 adet
Şapka 1-3 Ev için ince, penyeden
Eldiven 2 Ev için ince, penyeden ilk 3 aya kadar
Hırka ve Yelek 2 adet
Şapka, Atkı, Eldiven 1 Dışarı çıkış için - Bebek Montu 1 adet
İlk adım ayakkabısı 1 adet

BESLENME İHTİYAÇ LİSTESİ

Plastik biberon; 125ml ve 250ml. Kaynatılabilir, sterilize edilebilir
Biberon emzikleri; Kaynatılabilir, sterilize edilebilir
Emzik ve koruyucu kutusu; Hava çıkışlı, sterilize edilebilir ve kaynatılabilir olmalıdır. silikon
Emzik Zinciri - Diş kaşıyıcı

BAKIM İHTİYAÇ LİSTESİ

Alt değiştirme ve bakım yatağı
Bebek bezleri,alkolsüz ıslak mendil,
Pişik kremi, Şampuan, Sabun
Vücut termometresi, Fırça tarak seti, Tırnak makası
Temizleme pamuğu, Kulak çubuğu
Nemlendirici Krem; Cildin kurumasını önleyen özelliklerde olmalıdır.
Göbek bağı bandı, İlaç kaşığı; Bebeğe ağzına uygun büyüklükte olmalıdır.
Temizleme havluları, Bornoz veya başlıklı havlu
Küvet ve filesi, Bebek banyo süngeri
Banyo termometresi, Yüzebilir oyuncak

YATAK ODASI İHTİYAÇ LİSTESİ

Karyola; Yanları yüksek,
Yatak şiltesi ve Yatak şilte koruyucusu
Yorgan Takımı; Yorgan, yastık, kenar minderleri
Cibinlik, Battaniye, Pike, Nevresim takımı, Çarşaf 2-3 adet lastikli

GEZİNTİ VE TAŞIMA İHTİYAÇ LİSTESİ

Puset; kolay açılıp kapanabilen hafif
Kanguru; Bebek 1,5 aylık olduğundan itibaren kullanılmaya başlanır.
Port bebe; Bebek doğduğundan itibaren kullanılır.
Malzeme çantası; Bebeğin eşyalarının içine rahatlıkla sığabileceği şekilde olmalıdır.
Ana kucağı; Sallanan, Titreşim ve Müzikl

bi de cocuk odası enza mobilyadan baktık hos ve kaliteli seyler var
yalnız arkadaslarımın tecrübelerine dayanarak bikaç bilgi edindim;
genelde büyüyen yatak modeli cok ünlü bu aralar
15 yasına kadar kullanılabileceği söleniyor
ama hemen deforme olabiliyormus
onun yerine besik yataklar daha kullanıslı oluyormus
zaten 15 yasında genc odası ister ufaklıklar beğenir mi öle cicili bicili seyleri
bi de ne zaman hissetcem acaba ben de oğlusumun hareketlerini sabırsızlanıyorum
isim olarak ta 'demir' düsünüyoruz

Sabahin korunde uyaniyorum bebikimdemi boyle erken uyanirki

mrb jakobi nasılsın diğer topicte yazını gördüm
plasenta previa varmıs sanırım
ben de en son 3lü test sonucu için gittim doktora
cok sükür hersey normal dedi

bana da şimdilik öle görünüyor ama tanı koymak için en az 20 haftalık olması gerekiyor dedi
umarım gecer genel de düzebiliyormus
benim tek sıkıntım kasık ağrıları ona da normal diyor doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…