2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

canım kan hapının adı ne ben kullanıyorum ferrum fort diye aç karnına alıyorum...hiç bir sorun yaşamadım şimdiye dek..

kan hapı bu sanırım gyno ferro sanol, decavit, magnorm, progestan kapsül, hibor bunlara devam ediyorum canım.valla bi iki gün aç karnına aldım bi sorun olmadı 3. gün aç karnına içtim kendimi doktorda buldum. doktorum bazen böyle durumlar olabileceğini söyledi ve gün arasında tok karnına almamı söyledi. bnde o şekilde devam ediyorum.

canım evet ikizlerde ikili test hiç sonuç vermiyor..üçlü testte %40 doğru sonuç veriyor...biz yaptırdık..bi sorun çıkmadı....bence sana kalmış yapmasanda olur...kesin sonuç vermiyolar...amniyo sıvısı almak da ultrasonda şüphe görülürse isteniyor...

canım benimde seğirmelerim 3,5 aylıkken başlamıştı...inşallah kısa zamanda gösterirler cinsiyetlerini...

Sekerim burasi terkedilmisler topigi nasilsiniz bakalim ben ve bebeklerim iyi ama acaip hizli kilo aliyorum her hafta 1kg neredeyse 18haftlik oldum ve 7kg aldim korkmaya basladim odemmi oluyorum diye

Cnm B'nde cok hızlı kılalım ama ben 7hafta kadar hep yattım kıpırdamadan kanamalı gecti bnm ve o donm cok kilo aldım suanda 9kilo ldim tuzu hemen çıkar hayatindn insallh vücudumuz da ödem olmaz cnm Bende cok korkuyorum bu durumdan. Bnm vücud MÜSİAD şişmeye arada ellerim ve bacaklarım siserdi onceden de insallh ben 15kilo ile gidiçem diyorum doguma aksinin olmasını düşünmüyorum cok kilo almk istemiyorum ben

Sen neden bana cevb yazmadın bakimGezinti bizde geziyoruz bn de istnbuldayim ama uğrayıp bakıyorum ne var yok diye hayirsiz. Sudenaz. Bebeklerin iyi olmasına cok sevindim. Rabbim kucagimizada almayı nasip etsin insallh son gune kadar bekler bebekleriniz içeride anne karnında 1gun bile cok önemli Rabbim hepimize yardım etsin insallh

selam kızlar biizmde cinsiyetimiz kesinleşti. daha önce erkek olabilir demişti doktorumuz tahmini doğru çıktı, bir oğlum olacak teyzeleri. çok mutluyum. allah bekleyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.

selam kızlar biizmde cinsiyetimiz kesinleşti. daha önce erkek olabilir demişti doktorumuz tahmini doğru çıktı, bir oğlum olacak teyzeleri. çok mutluyum. allah bekleyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.

hosgelmiş prensimiz

cnm bi de kullandığımız onca ilacı unutmayalım zaten tüp anneleri ilk aylar ilaçlardan kaynaklı kilolu oluyormus
benim de hedefim 12 kilo ama pek sanmıyorum dikkat etmeme rağmen alıyorum
ebru sallının hamileler için plates dvdsini almıstım ama cesaret edememiştim acaba zorlar mıyım bebişimi diye
gecen oturdum izledim ve yaptım bildiğimiz plates diil daha cok yoga gibi
tavsiye ederim cok rahatlatıyor

hayırlı olsun canım oğluşunuz....sağlıkla gelsin inşallah....

şekerim valla gezentiyim doğru dedin...napıyım şimdilik kar ediyorum ilerde iyice şişince çıkamayabilirim...zaten şuan doktorun dediğine göre tek gebeliğin 6,5 aylık gibisiymişim :) en korktuğum şey erkekn doğum..inşallah başımıza gelmez...

evet kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdik..tüm organları normal çıktı..amniyo sıvısı iyi..rahim açılması yok....(ikizlerde 5. ayda açılma başlayabiliyomuş) oğluşumuz yüzünü göstermedi..kızımızıda yandan yüzünü gördük cd çektik..oğluşumuz 370 gr,kızımızda 330 gr olmuş...yalnız çok kilo alıyomuşum doktor dikkat etmelisin dedi 53 kilo ile başladım bugün 63 çıktım..offf yaa napcam bilmiyorum..ben herhalde 25 kilo alarak doğururum diye tahmin ediyorum

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 900, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]K.DENEME[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]D. TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]akasya1978[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD]22 ağustos[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sihirli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]31 ağustos[/TD]
[TD]kız + erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]happywomen[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]26 kasım[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD]kız + erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]zeyno79[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]babyy79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]6 eylül[/TD]
[TD]kız + kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nil82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[TD]9 eylül[/TD]
[TD]erkek + erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Karasu81[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Sudenaz222[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD]kız + erkek [/TD]
[TD]??????? + Mert Eymen [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]SAVASECE[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]nilla[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]avukathb[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]ggulomm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]morena[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD]25 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]mumble[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD]30 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD]Demir [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]lale247[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]guzgulumm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]baharb[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]10 ocak[/TD]
[TD]16 ekim[/TD]
[TD]erkek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]sevdanehri54[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]18 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]ravzaaa84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]21 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]akasya_34[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]18 ocak[/TD]
[TD]25 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]acelya30[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]31 ocak[/TD]
[TD]6 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar başka cinsiyet belli olan varsa bildirsinnnn ekleyelim..

valla biz bu kilolarla ne yapacaz bilmiyorum sürekli bir artıs içinde:)))) hani asırıda yemek tüketmiyoruz ama bilmiyorum neden böle oluyor, sürekli artıyor. hiç alışık olmadıgım bi durum. allah sonumuzu hayır getirsin...
canm insallah 15 ile tamamlarız ne bilim son zamanlarda asıl alınıyormus fazla kilolar valla ben bu gidişattan korkmaya basladım:)))) bide hamilelikte sıvı tutumumu fazla olabiliyormus ya ödem, o kilolar daha rahat veriliyormus dogumdan sonra die okumustum bi yerde ne kadar dogru bilemiyorum gerci....

canm gözün aydın olsun tekrardan... amin canm insallah rabbim isteyen herkese yasatsın bu duyguları insallah...

cok sevindm canm herseyin yolunda olmasına... darısı bizlere insallah ayın 15ine gün verdi benm doktorda bende sabırsızlanıyorm iice malum daha var...
masallah kocaman olmuslar, canm o kilolarla hepimiz bası dertte sanırım ne yapacaz bilemiyorum dikkat etsemde aynı valla sürekli artıyor...

Sağlikla büyüsün yavrularin. Masallah canimm ne guzel hersey normal cikmis. bende henuz 1,5kilo almisim insallah doguma kadar cok kilo almam :)

cnm masallah kuzucuklara
sen kendine dikkat et,beslenmene dikkat et
kilolar doğumdan sora gider
bizim okulda ikizleri olan bi arkadas var tam 40 kilo almıs hamileliğinde
şimdi gayet formunda ..

Ah canlarim yaa hepimİzn kaderi bi tup bebe ile hamile kalan enaz15 ila 20kilo arasi aliyorlr neyse rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallh
gezenti hatun gez bakalim rabbim saglikla vakti geldiginde kucagimİza almayi nasip etsin insallh dimek organ taramada yapildi sukur rabbime hamdolsun cnm cok sevindim guzel hbrle gelmene buarada birsey sorucam senin dr her gittignde bakiyormu 4boyutlu ile

canım önce normal bakıyor..sonra 4 boyutlu gösteriyor her gittiğimde...ama işte şansıma henüz daha iyi bir görüntü elde edemedik..iki tane olduklarından birbirlerine karışıyolar yüzleri hep dönük....tabi iyi olmalarını bilmekte yeterli...

cnm masallah kuzucuklara
sen kendine dikkat et,beslenmene dikkat et
kilolar doğumdan sora gider
bizim okulda ikizleri olan bi arkadas var tam 40 kilo almıs hamileliğinde
şimdi gayet formunda ..

o neymiş öyleee..şoklardayım...

benimde bir komşum var..45 kilo iki kere doğum yaptı tek gebelik..ikisindede 25 kilo aldı..doğurduktan sonra 3-5 aya eski haline döndü..şimdi yine tahta gibi valla...bunlar bana moral oluyor..inşallah bende öyle veririm...sonuçta normal gebe değiliz..bir ton hormon ilacıyla kaldık..şuanda 4 çeşit ilacım var kullandığım...normal olanlar ilaç bile kullanıyo...ne diyelim sonumuz hayırlı olsun..hayatımda ilk kez 55 in üstünü gördüm,onun şaşkınlığı var

canim senin adina cok sevindim.ayrintili ultrason ne kadar suruyor kac para verdin biraz bilgi verirmisin canim bide sen hangi sehirdeydin. cok soru sordum ama iliski meselesini neyapiyorsunuz doktor izin verdi ama ben cesaret edemiyorum :)

Anladim cnm ben merak ettim bu organ taramasinin normal muayneden ne farki var her gittigmde dr um4 boyutlu bakiyor butun organlarada bakiyor hatta git baska bir dr a dedi ama ben gitmedim ondn merk ettim senin dr bugune kadar hic bakmadimi diye

herkese selamlar bizimde cinsiyetimiz %80 belli oldu prensesim gelecek hayırlısıyla inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…