toobecim ismini görünce merhaba demek istedim. herşey yolunda olmasına çok sevindim canım.. listede gördüğüme göre oğlun oluyormuş inşallah, adı da demir. Allahım adıyla yaşatsın inşallah.. hareket hissedene kadar gerçekten insana 1 ay çok uzun geliyor ben hiç o kadar duramamıştım aralarda hep gittim. sen de git canım, yavrunu gör rahatla.. kasılmalar ve ağrılar konusunda magnezyum gerçekten iyi geliyor. yine de doktoruna danış al derim.. güzel haberlerimiz hep devam eder inşallah..
Tefal yoğurt makinası aldım. Bebeğim hem anne karnında hemde sonrasında sağlıklı beslensin diye:)
Merhaba kızlar ..
Herkese güzel bir gebelik ve sağlıklı doğumla diliyorum ..
Baharb merhaba arkadaşım .. Nasılsın ?
Dna hasar testi yaptıranlar topiğinde yazışıyorduk ..
Oraları gezerken gördüm , hamilesin çok sevindim ..
Bende senin gibi oğlumu bekliyorum ..
Rabbim sana , bana , burdaki arkadaşlarıma ve tüm gebelere sağlıklı sıhhatli doğumla nasip eylesin ..
İnşallah isteyen dileyen herkes tez zamanda kavuşur yavrularına ..
Ordaki yazılarımızı okudum , efkarlandım ..
Ne günlermiş..
Umdut etmek , savaşmak hepsini yaşadık ..
Rabbim'e hamd olsun bu günleri gördük..
İnşallah devamıda güzel olur..
Herkese kocaman sevgiler güzel anneler
işe yarar kullanışlı bir makine mi? ben de düşünüyorumda
Kızlar ben keçi şutu icmeye başladım buarada yaşadığınız sehirlerdeki Mado lardan alabilirsiniz dogal 3gun kullanma süresi de anne sütüne es deger bebek icin de cok faydalı mutlaka bulursan iç dedi dr um Mado dn alıyoruz sipariş veriyorsunuz bilginiz olsun
Canim tadi nasil ben keci koyununun etini bile yiyemiyorum ve pastoruze sut ice biliyorum sadece eger pastoruzeye yakinsa icebilirim bide hamililekten olsa gerek her hafta şileden sut getiriyoruz yogurt yapiyorum evde ama.o bile kokuyor
işe yarar kullanışlı bir makine mi? ben de düşünüyorumda
Arkadaşlar merhaba.Eki Görüntüle 402467 31 martta 2 adet 4 hücreli 2. gün transferi yapıldı
13. gün değerim 38.06 (doktorum gebelik ama var sınırda bir değer dedi tekrarlayalım)
15.gün değerim 66.05 (tekrar istendi)
17.gün değerim 99.09 (doktorum bu değelerle sağlıklı bir iç gebelik olması zor dedi ve ilaçları kestik,dış gebelik şüphesi konuldu)
20.gün değerim 225.25
23.gün değerim 446.36
25.gün değerim 947 (usg ile bakıldı kesemizi gördük 5+4 günlük idim.kesemiz çok küçükmüş tekrar bakıcam dedi doktorum ve bu pazartesi kontrol var.umarım herşey yoluna girmiştir kızlar.hayırlısıyla sağlıkla,sıhhatle kucağımıza alırız bebeklerimizi.... resim eklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum.
Arkadaşlar merhaba.Eki Görüntüle 402467 31 martta 2 adet 4 hücreli 2. gün transferi yapıldı
13. gün değerim 38.06 (doktorum gebelik ama var sınırda bir değer dedi tekrarlayalım)
17.gün değerim 99.09 (doktorum bu değelerle sağlıklı bir iç gebelik olması zor dedi ve ilaçları kestik,dış gebelik şüphesi konuldu)
20.gün değerim 225.25
23.gün değerim 446.36
25.gün değerim 947 (usg ile bakıldı kesemizi gördük 5+4 günlük idim.kesemiz çok küçükmüş tekrar bakıcam dedi doktorum ve bu pazartesi kontrol var.umarım herşey yoluna girmiştir kızlar.hayırlısıyla sağlıkla,sıhhatle kucağımıza alırız bebeklerimizi.... resim eklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum.
Hu hu neden kimse yok bakım bu topicte Heleki hafta sonu hiçkimse yok
Ben varim sekerim nasilsin bakalim keci sutu icmek icin kendimi zorlucam bu arada tadi ne kadar kotu olabilirki cektiklerimiz maddi manevi sikintilarin acilarin yaninda cok sukur bu gunlere gelebildik saglikla kucagimiza alalim insallah valla hersey yavrucuklarimiz icin
Cnm kesen icin yorum yapamıyorum fakat degerin dış gebelik degeri değil bence normal yükseliş olmuş Rabbim insallh yüzünü güldürsün herşy yoluna girmiştir insallhArkadaşlar merhaba.Eki Görüntüle 402467 31 martta 2 adet 4 hücreli 2. gün transferi yapıldı
20.gün değerim 225.25
23.gün değerim 446.36
Dr. buldun mu?....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?