2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

necccc
tsk cnm ben de sizi takip ediyorum güzel hbrlerinizle mutlu oluyorum
evet cnm senin gibi oğlumuz olacak insallah
hep bi endise 2 hafta da bi görünce rahatlıyordum haklısın
yarın gidicez galiba doktora:26:
magnezyumu da sorcam yarın
senin de az kaldı umarım cabucak sorunsuz gecer ve meleğinize hemencik kavusursunuz

aminnn canımm ALLAHIM yavrularımızı korur, sağlıkla zamanında kavuşmayı nasip eder inşallah.. çok öpüyoruz sizi

canım merhaba, ben de senin hamileliğini duyunca çok sevindim. çok şükür rabbime bu günleri yaşıyoruz. evet çok zor günler yaşadık o sınavları geçtik inşallah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz. allah bizim gibi bekleyen arzu eden tüm kadınlara nasip etsin inşallah. yaz arada sırada.

Kızlar ben keçi şutu icmeye başladım buarada yaşadığınız sehirlerdeki Mado lardan alabilirsiniz dogal 3gun kullanma süresi de anne sütüne es deger bebek icin de cok faydalı mutlaka bulursan iç dedi dr um Mado dn alıyoruz sipariş veriyorsunuz bilginiz olsun

Canim tadi nasil ben keci koyununun etini bile yiyemiyorum ve pastoruze sut ice biliyorum sadece eger pastoruzeye yakinsa icebilirim bide hamililekten olsa gerek her hafta şileden sut getiriyoruz yogurt yapiyorum evde ama.o bile kokuyor

Canim tadi nasil ben keci koyununun etini bile yiyemiyorum ve pastoruze sut ice biliyorum sadece eger pastoruzeye yakinsa icebilirim bide hamililekten olsa gerek her hafta şileden sut getiriyoruz yogurt yapiyorum evde ama.o bile kokuyor

Cnm süt kokmuyor dersem yalan olur ama İnan dene bir kere ben de pek yemezdim keçi sütünden olan ürünleri iste Dr um dediki burnunu tıka iç hemen 1bardak bile olsa bak Mado larda var sadece katkısı keçi sutu 3gun kullanım süresi cam sise de zaten yarım lik şişede ben şimdi keçi sütünden yoğurt yapmaya başladım 2gunde bir bitiriyorum cok faydalı insallh bebeklerimiz icin ve bizler icin bir aile dostumuz var o hep dogal keçi sütüyle beslendi bebisi kiz olmasına rağmen 57cm doğdu ve anne baba uzun değil anne sütüne es deger en azindn al bir kere dene tıka burnunu dik ic

Arkadaşlar merhaba. 31 martta 2 adet 4 hücreli 2. gün transferi yapıldı
13. gün değerim 38.06 (doktorum gebelik ama var sınırda bir değer dedi tekrarlayalım)
15.gün değerim 66.05 (tekrar istendi)
17.gün değerim 99.09 (doktorum bu değelerle sağlıklı bir iç gebelik olması zor dedi ve ilaçları kestik,dış gebelik şüphesi konuldu)
20.gün değerim 225.25
23.gün değerim 446.36
25.gün değerim 947 (usg ile bakıldı kesemizi gördük 5+4 günlük idim.kesemiz çok küçükmüş tekrar bakıcam dedi doktorum ve bu pazartesi kontrol var.umarım herşey yoluna girmiştir kızlar.hayırlısıyla sağlıkla,sıhhatle kucağımıza alırız bebeklerimizi.... resim eklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum.

olmuş :) ortadaki o yuvarlak kesemiz oluyor işte arkadaşlar.fikir verirseniz mutlu olurum

Canim insallah gebesindir bence senicini ferah tut degerlrin gayet iyi katlanmis aslinda benim ilk degerim 106 di 2 gun sonra 149 oldu ikiye katlanmasi gerekiyordu sonrada 270 drum beklicez dedi iki hafta sonra gittik kesemin teki buyukken digeri o kadar kucuktu ki nokta seklindeydi drum gider kucuk olan hazirlikli olun dedi cok sukur suan ikiz gebeyim darisi basina insallah ama kendine dikkat et ilk uc ay cok onemli

Hu hu neden kimse yok bakım bu topicte Heleki hafta sonu hiçkimse yok

Ben varim sekerim nasilsin bakalim keci sutu icmek icin kendimi zorlucam bu arada tadi ne kadar kotu olabilirki cektiklerimiz maddi manevi sikintilarin acilarin yaninda cok sukur bu gunlere gelebildik saglikla kucagimiza alalim insallah valla hersey yavrucuklarimiz icin

Cnm aynen ya aslında kötü değil tadı icmek lazım gercekten bebegin kemik gelisimi icin cok faydalımıs dene bir kere zaten yarımlik sise Mado da dene bakalım beğenmezsen atma çöpe koy kaba ver sokak kedisine bak onlar bizden daha guzel iciyor İnsallh saglikla alalım bebeklerimizi kucağımıza ay daha cok var Eylül e tabi ki etken gelmez ise bebeklerimiz

Cnm kesen icin yorum yapamıyorum fakat degerin dış gebelik degeri değil bence normal yükseliş olmuş Rabbim insallh yüzünü güldürsün herşy yoluna girmiştir insallh

Dr. buldun mu?....

Yok canim ya esimde kiziyo artik dr begenmiyosun diye persembe gunu acibademde melih beyde tarama testim var ic organlarina bakilacak bebeklerin o gun tayfun hocaylada gorusucem tekrar medipolde gittigim dr tayfun hoca ve melih beyin iyi tanidigi biri hala guveniyoruz devam et derlerse devam ederim demezlerse artik bilmiyorum bide medical park kaldi zaten gitmedigim olmadi bide oraya giderim artik iki gundurde gobek deligimde hem agri hemde aci var bisey degdiginde bole bi sorunu olan varmi bilmiyorum netten baktim normal diyor ama yine de endiseleniyorum belkide yarin bi dra giderim artik

günaydın
herkese güzel,sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…