2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Slm guzel anneler bugün benim alt bölgemde genital bölgede içeriden hafif hafif sancılar var ara ara insallh önemli değildir vee yarın kızımı görmeye gidicem sabah gerçi enaz haftada bir görüşüyoruz kendisiyle Napim dayanamıyorum ki ben sabırsızlık var ben de oh onu görüncede rahatlıyorum ee siz nasilsinz bakalım ne var ne yok gerçi bizim topikte kimse yok

cnm bende de oluyo ara ara doktor da hep normal diyor
benim de 15 gün oldu görmeyeli bebişimi özledim
hem de endise ediyorum
yrn baska bi doktora gidcem tabi hastaneler calısıyorsa malum yrn emek ve dayanısma günü
sen de kuzuna bol bol öpücük yolla bizden...

canım mesaj kutun doluymuş mesaj atıcam sen boşaltmadan mesaj atamıyor muşum....

Cnm özel hastaneler çalışıyordur bence bnm Dr randevuu verdiğine göre mesai var yani yaaa bn de cok özlüyorum minigimi her hafta gidiyorum abarttım biliyorum ama biz tüp bebe anneleriyz ve bu kadar sık gitmemiz normal bende merkediyorum ama artikcok net tekmeleri hissettiğim icin daha rahatım insallh en kısa zamn da sn de hissedersin cnm bnm 16.haftada başlamıştı harektler tabiki 2haftadr maşallah kızıma gümbür gümbür oynuyor Artık babamiz bile hissediyor onu iktrdi küçük tekmesiyle esim Suna bak hissettim dye bağırdı sevinçten ah Rabbim saglikla kucagimizada almayı nasip etsin insallh bak keci sutu mutlaka tüket cnm tadı kötü değil aslında soğuk icersen koymuyorda keci sutu opucik yollarım teyzesi snde op kuzunu bizim icin

Bu sabah dr.daydık. Ne yazıkki kötü haberlerim var size. Yüksek riskli gebelik sınıfındaymısım. Bebeğin plasentası rahim ağzını kapatmış. Kanama riski zaten vardı. Kanama olursa buraya gelmeyi bekleme Anadolu yakasında da kan ünitesi olan bir hastane ayarla dedi. 6-7 unite kan almam gerekebilirmiş ve rahmi almaya kadar gider dedi. Sürekli yatmam gerekiyormuş. Tam teşhiş plasenta previa totalis sanırsam.. üff.. şimdi Anadolu yakasında kan bankası olan bir merkez bulmak lazım birde. Ben de tüp bebek dr.um Tayfun hocaya danısacağım..
Günkül fitil miktarıda ikiye çıktı..

cok üzüldüm canm ya ((( gecmiş olsun. umarım hersey yoluna girer biran önce...
cok dikkat et kendine madem öle yat hiç kalkma zor olur biliyorum ama elden gelen bişey yok...
hep ii haberler vermen dilegiyle...

Kıyamam sana Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin insallh yat cnm bn uzun süre kıpırdaman yattım 7 hafta kadardı tabi senin süreç daha uzun insallh hersey guzel olucak yat cnm Rabb'in yardimcn olsun dualarımız seninle

Selam kızlar baya oldu görüşmeyeli şükür biz kızımla çok iyiyiz her hangi bir sorun yok hatta kızımın adını bile koyduk EYLÜL :) geçmişi henüz okumadım inş herkes iyidir öpüyorum hepinizi kendinize ve meleklerinize dikkat edin ve çok iyi bakın

Gecmis olsun arkadasim.Ben senin icin dua ediyorum. Sende dua et Allahim insallah saglikla bebegini kucagina almayi nasip eder insallah.Rabbim dilerse o isterse imkansiz denen seyler olur. yuregini Ferah tut moralini herzamankinden yuksek tut. surekli istirahat et. ALLAHIN izniyle guzel haberlerini alicaz insallah.

lalecim cok gecmiş olsun
senin kanaman oldu mu peki simdiye kadar?
cnm canını sıkmadan kan ünitesi olan hastaneyi arastır
benim de tehlike var biliyorsun ben de doktora gidicem yarın
o kadar cok kişiden duydum ki ama herkes atlatmıs bi şekilde yavrusunu kucağına almıs
sadece moralini yüksek tut ve yorma kendini bi deee internet bişiler okuyup canını sıkma
calısıyor muydun bu arada?

Ohhhh be sönün da gördük 100.sayfayi yuppiiii hadi kutlayalım :119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

Arkadaslar türk kahvesi icmek zararlimi ? ben hamile kaldigimdan beri hic icmedim ama bugun 1fican ictim. bi fincandan bisey olmaz sanirim. ama ozlemisim ya :)

Canim cok gecmis olsun sen hic canini sikma ve tayfun hocayla bir gorus bakalim o ne diyecek biliyorsun o sizin icin en dogru karari verecektir ve hastane konusunda bile yardim iste muhakkak onerecegi bir yer olur sen simdilik drunun sozunu dinle dinlenmene bak risk her hamilelikte var unutma rabbim ol dedikten sonra hic birsey engel olamaz allah yardimcin olsun

Kızlar size birşey sorucm ben hep altı baleni ve cup südyen kullandım fakat2aydir m&s dn sudyen aldım fakat memnun değilim yeni alcam oradaki bayan dediki hamileler altı baleni Telli sudyen takamız süt bezlerine zarar verirmiş ben de inan dim sattığı Sutyeni aldım yani bu sanki cok saldı göğüslerimi digerleri kalıp gibi tutuyor yaa siz nasıl kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…