Slm guzel anneler bugün benim alt bölgemde genital bölgede içeriden hafif hafif sancılar var ara ara insallh önemli değildir vee yarın kızımı görmeye gidicem sabah gerçi enaz haftada bir görüşüyoruz kendisiyleNapim dayanamıyorum ki ben sabırsızlık var ben de oh onu görüncede rahatlıyorum ee siz nasilsinz bakalım ne var ne yok gerçi bizim topikte kimse yok
Yok canim ya esimde kiziyo artik dr begenmiyosun diye persembe gunu acibademde melih beyde tarama testim var ic organlarina bakilacak bebeklerin o gun tayfun hocaylada gorusucem tekrar medipolde gittigim dr tayfun hoca ve melih beyin iyi tanidigi biri hala guveniyoruz devam et derlerse devam ederim demezlerse artik bilmiyorum bide medical park kaldi zaten gitmedigim olmadi bide oraya giderim artik iki gundurde gobek deligimde hem agri hemde aci var bisey degdiginde bole bi sorunu olan varmi bilmiyorum netten baktim normal diyor ama yine de endiseleniyorum belkide yarin bi dra giderim artik
cnm bende de oluyo ara ara doktor da hep normal diyor
benim de 15 gün oldu görmeyeli bebişimi özledim
hem de endise ediyorum
yrn baska bi doktora gidcem tabi hastaneler calısıyorsa malum yrn emek ve dayanısma günü
sen de kuzuna bol bol öpücük yolla bizden...
cok üzüldüm canm yaBu sabah dr.daydık. Ne yazıkki kötü haberlerim var size. Yüksek riskli gebelik sınıfındaymısım. Bebeğin plasentası rahim ağzını kapatmış. Kanama riski zaten vardı. Kanama olursa buraya gelmeyi bekleme Anadolu yakasında da kan ünitesi olan bir hastane ayarla dedi. 6-7 unite kan almam gerekebilirmiş ve rahmi almaya kadar gider dedi. Sürekli yatmam gerekiyormuş. Tam teşhiş plasenta previa totalis sanırsam.. üff.. şimdi Anadolu yakasında kan bankası olan bir merkez bulmak lazım birde. Ben de tüp bebek dr.um Tayfun hocaya danısacağım..
Günkül fitil miktarıda ikiye çıktı..
Bu sabah dr.daydık. Ne yazıkki kötü haberlerim var size. Yüksek riskli gebelik sınıfındaymısım. Bebeğin plasentası rahim ağzını kapatmış. Kanama riski zaten vardı. Kanama olursa buraya gelmeyi bekleme Anadolu yakasında da kan ünitesi olan bir hastane ayarla dedi. 6-7 unite kan almam gerekebilirmiş ve rahmi almaya kadar gider dedi. Sürekli yatmam gerekiyormuş. Tam teşhiş plasenta previa totalis sanırsam.. üff.. şimdi Anadolu yakasında kan bankası olan bir merkez bulmak lazım birde. Ben de tüp bebek dr.um Tayfun hocaya danısacağım..
Bu sabah dr.daydık. Ne yazıkki kötü haberlerim var size. Yüksek riskli gebelik sınıfındaymısım. Bebeğin plasentası rahim ağzını kapatmış. Kanama riski zaten vardı. Kanama olursa buraya gelmeyi bekleme Anadolu yakasında da kan ünitesi olan bir hastane ayarla dedi. 6-7 unite kan almam gerekebilirmiş ve rahmi almaya kadar gider dedi. Sürekli yatmam gerekiyormuş. Tam teşhiş plasenta previa totalis sanırsam.. üff.. şimdi Anadolu yakasında kan bankası olan bir merkez bulmak lazım birde. Ben de tüp bebek dr.um Tayfun hocaya danısacağım..
lalecim cok gecmiş olsunBu sabah dr.daydık. Ne yazıkki kötü haberlerim var size. Yüksek riskli gebelik sınıfındaymısım. Bebeğin plasentası rahim ağzını kapatmış. Kanama riski zaten vardı. Kanama olursa buraya gelmeyi bekleme Anadolu yakasında da kan ünitesi olan bir hastane ayarla dedi. 6-7 unite kan almam gerekebilirmiş ve rahmi almaya kadar gider dedi. Sürekli yatmam gerekiyormuş. Tam teşhiş plasenta previa totalis sanırsam.. üff.. şimdi Anadolu yakasında kan bankası olan bir merkez bulmak lazım birde. Ben de tüp bebek dr.um Tayfun hocaya danısacağım..
Arkadaslar türk kahvesi icmek zararlimi ? ben hamile kaldigimdan beri hic icmedim ama bugun 1fican ictim. bi fincandan bisey olmaz sanirim. ama ozlemisim ya :)
Arkadaslar türk kahvesi icmek zararlimi ? ben hamile kaldigimdan beri hic icmedim ama bugun 1fican ictim. bi fincandan bisey olmaz sanirim. ama ozlemisim ya :)
Ohhhh be sönün da gördük 100.sayfayi yuppiiii hadi kutlayalım :119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?