Kızlar size birşey sorucm ben hep altı baleni ve cup südyen kullandım fakat2aydir m&s dn sudyen aldım fakat memnun değilim yeni alcam oradaki bayan dediki hamileler altı baleni Telli sudyen takamız süt bezlerine zarar verirmiş ben de inan dim sattığı Sutyeni aldım yani bu sanki cok saldı göğüslerimi digerleri kalıp gibi tutuyor yaa siz nasıl kullanıyorsunuz
Ayy canim valla ilk defa bole bisey duydun o kadar cevremde dogum yapmis kisiler var ama sasirdim dogrusu ben balenli kullaniyorum digerlerinde rahat edemiyorum sanki pazarlama teknigi kullanmis gibii geldi bana
ben de içtim cnm abartmadıkça 1 fincandan bişey olmaz sanırım
Yok canim ya zarari olmaz 1fincanin ama su ic muhakkak turk kahvesi vucuttan iki bardak su atar sen onu telafi et
Bu sabah dr.daydık. Ne yazıkki kötü haberlerim var size. Yüksek riskli gebelik sınıfındaymısım. Bebeğin plasentası rahim ağzını kapatmış. Kanama riski zaten vardı. Kanama olursa buraya gelmeyi bekleme Anadolu yakasında da kan ünitesi olan bir hastane ayarla dedi. 6-7 unite kan almam gerekebilirmiş ve rahmi almaya kadar gider dedi. Sürekli yatmam gerekiyormuş. Tam teşhiş plasenta previa totalis sanırsam.. üff.. şimdi Anadolu yakasında kan bankası olan bir merkez bulmak lazım birde. Ben de tüp bebek dr.um Tayfun hocaya danısacağım..
Günkül fitil miktarıda ikiye çıktı..
Yok cnm hiç kanama olmadı ama her an olabilirmiş. Her türlü şeye hazırlıklı ol dedi.. Bebek büyüdükçe kendi plasentasına baskı yapıyor..lalecim cok gecmiş olsun
senin kanaman oldu mu peki simdiye kadar?
cnm canını sıkmadan kan ünitesi olan hastaneyi arastır
benim de tehlike var biliyorsun ben de doktora gidicem yarın
o kadar cok kişiden duydum ki ama herkes atlatmıs bi şekilde yavrusunu kucağına almıs
sadece moralini yüksek tut ve yorma kendini bi deee internet bişiler okuyup canını sıkma
calısıyor muydun bu arada?
Canim cok gecmis olsun sen hic canini sikma ve tayfun hocayla bir gorus bakalim o ne diyecek biliyorsun o sizin icin en dogru karari verecektir ve hastane konusunda bile yardim iste muhakkak onerecegi bir yer olur sen simdilik drunun sozunu dinle dinlenmene bak risk her hamilelikte var unutma rabbim ol dedikten sonra hic birsey engel olamaz allah yardimcin olsun
Kızlar size birşey sorucm ben hep altı baleni ve cup südyen kullandım fakat2aydir m&s dn sudyen aldım fakat memnun değilim yeni alcam oradaki bayan dediki hamileler altı baleni Telli sudyen takamız süt bezlerine zarar verirmiş ben de inan dim sattığı Sutyeni aldım yani bu sanki cok saldı göğüslerimi digerleri kalıp gibi tutuyor yaa siz nasıl kullanıyorsunuz
doktora gittim bugün 'evet birazcık asağıda plasenta ama rahimi kapatmıyor
biraz daha üste cıkar' dedi.
diğer hersey normal cok sükür
buarada ben hissetmeye basladım sanırım oğlusumu
böle arada pıt diye garip bisey oluyor
Rahmi kapatmıyorsa iyi ama dikkat yine de. Balona tükenmez kalemle işaret koyunca balon büyüdükçe işaret de yukarı çıkıyor ya, bu da öyle birşeymiş. Rahim büyüdükçe plasenta yukarı çıkıyor. Ama çok erken teşhiş edildiyse ve rahim ağzını tamamen kapatıyorsa değişmiyormuş genelde..
karasu ben netten almayı düsünüyorum e-gebede var hamile sütyen,toparlayıcı seklinde olanlardan kullanmamız gerekiyormus
diğerleri pek rahat olmuyor artık
cok üzüldüm canm ya((( gecmiş olsun. umarım hersey yoluna girer biran önce...
cok dikkat et kendine madem öle yat hiç kalkma zor olur biliyorum ama elden gelen bişey yok...
hep ii haberler vermen dilegiyle...
Dualarınız için çok tşk. ederim..İnşallah herşey yoluna girer.Kıyamam sana Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin insallh yat cnm bn uzun süre kıpırdaman yattım 7 hafta kadardı tabi senin süreç daha uzun insallh hersey guzel olucak yat cnm Rabb'in yardimcn olsun dualarımız seninle
İnsallah güzel haberler veririm..Gecmis olsun arkadasim.Ben senin icin dua ediyorum. Sende dua et Allahim insallah saglikla bebegini kucagina almayi nasip eder insallah.Rabbim dilerse o isterse imkansiz denen seyler olur. yuregini Ferah tut moralini herzamankinden yuksek tut. surekli istirahat et. ALLAHIN izniyle guzel haberlerini alicaz insallah.
karasu ben netten almayı düsünüyorum e-gebede var hamile sütyen,toparlayıcı seklinde olanlardan kullanmamız gerekiyormus
Sudyen icin cevb yazan arkadaşları. T ederim bu sabah Dr dn geldim oda kullanabilirsin dedi buarada teyzeleri kızım büyümüş oh keyif yapıyordu içeride poponir yerde ayaklar bir yerde kıpır kıpır oynuyordu Dr karnıma dokundukca poposu ve ayakları yüzünden karnım acıdı gulduk bayaşükür hersey yolunda haftaya detaylı organ taramaya gidicez insallh bizden hbrler boyleeee
Sudenaz sen yine nereye kayboldun ayol bir varsın bir yoksun casperkızlar maaşallah bebişlerinize...
tobee çok garip geliyor başta hareketleri..ben ilk hareket olduğunu algılayamadım..sıklaşınca çaktım :)
Sudenaz sen yine nereye kayboldun ayol bir varsın bir yoksun caspergibisini kuzularınla beraber Arada bir sıkça gel tamam mı merak ediyoruz senide
şekerim biz koca göbişimizle gezip duruyoruz :) ama hergün girip bakıyorum yaa kızma taammı
benim kuzular sağlı sollu girişiyolar aradaöyle idare ediyoz işte....
ben de bebeğimi hissetmek istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?