Bu sabah dr.daydık. Ne yazıkki kötü haberlerim var size. Yüksek riskli gebelik sınıfındaymısım. Bebeğin plasentası rahim ağzını kapatmış. Kanama riski zaten vardı. Kanama olursa buraya gelmeyi bekleme Anadolu yakasında da kan ünitesi olan bir hastane ayarla dedi. 6-7 unite kan almam gerekebilirmiş ve rahmi almaya kadar gider dedi. Sürekli yatmam gerekiyormuş. Tam teşhiş plasenta previa totalis sanırsam.. üff.. şimdi Anadolu yakasında kan bankası olan bir merkez bulmak lazım birde. Ben de tüp bebek dr.um Tayfun hocaya danısacağım..
Günkül fitil miktarıda ikiye çıktı..
yenı gordum cok uzuldum acıl sıfalar dılıyorum,ıns sag saglım yavrunuzu kucagınıza alacaksınız,cok zorlu ve tehlıkelı sureclerden gecıyoruz sonu guzel olsun Dualarım sızınle .kan bankasıda onemlı ama keske tanıdık olsada saglıklı kısılerden taze kan bulunsa
Arkadaşlar merhaba. nasılsınız... Ben bi kaç gündür sabah kahvaltısında yumurtayı rafadan yiyorum herhangi bi zararı varmıdır acaba ???
Arkadaşlar merhaba. nasılsınız... Ben bi kaç gündür sabah kahvaltısında yumurtayı rafadan yiyorum herhangi bi zararı varmıdır acaba ???
çok tşk. ederim. Ateş Karateke varmış medical parkda.. bir de ona mı görünsem aceba..
Herkese Gunaydinnnn ne uykulu annelersiniz siz böyleguzel bir gun olsun insallh
Bebeğinize ve size afiyet olsunrafadan yumurta kayısıda olsa zararlı olabılırmıs en ıyısı katı yemek yınede rısk almamak.
Canim cig yumurtanin zararli oldugunu okumustum iyice pismis yememiz gerekiyormus istersen daha fazla yeme
Lalecim melih beye gittinmi ne dedi benim yarin detayli ultrasonum var ic organlarina bakilacak
Canim bugun madoya gittim keci sutu siparis vermeye haftada iki gun getiriyorlarmis persembe pazar simdilik 1tane verdim acaba diyorum fazla alsam inek sutuyle bire bir karistirsam yogurt yapsam bi zarari olurmu tek yapsam belki yiyemem sutu yine burnumu tikayip icerimde yogurt zor biraz
Canim bugun madoya gittim keci sutu siparis vermeye haftada iki gun getiriyorlarmis persembe pazar simdilik 1tane verdim acaba diyorum fazla alsam inek sutuyle bire bir karistirsam yogurt yapsam bi zarari olurmu tek yapsam belki yiyemem sutu yine burnumu tikayip icerimde yogurt zor biraz
Gitmedim daha 20. haftayı bekliyorum. Doktorlar plasentanın durumu 20. haftada netleşir diyor hep.. Benim durumumda ihtimal düşük de olsa 20. haftaya kadar yukarı çıkabilirmiş diye duydum.. Birde Melih Bey' mi gitsem, Başar Önal'a mı yoksa bir başkasına mı karar veremiyorum.. Melik detaylı ultrasonu ne kadara yapıyor? Kaçıncı haftada bakılıyor detaylıya?
Keçi sütü çok faydalı biz peynirini ve tereyağını tüketiyoruz evde. Fakat keçi sütü az yağlı olduğu için sütünden yoğurt kıvamlı olur mu bilemedim. Malum, yağlı sütün yoğurdu daha katı oluyormuş..
Yüksek riskli gebelik teşhisindne sonra içim rahat etmedi. 11.00'e Başar önal'a randevu aldım. Teşhisi doğrulatmak için. Gelince haber veririm son durumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?