2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

canım bende izmirdeyim detaylı ultrason baktırmışsın sonuçların iyi çıkmış ne mutlu...bende izmirdeyim soner beydediğin kim? soyadı nedir ücreti nekadar bunları öğrenmek isterim birde amniyosentez yaptırdınmı sen yapturdıysan kime yaptırdın bilgi verirsen mutlu olurum...inşallah amniyosentez yaptıracak diğer arkadaşlarında sonuçları güzel çıksın Allah yardımcıları olsun...

Cnm soner Recai öner ücreti 180tl ama deger cok detaylı bakıyor tavsiye ederim netten yazdın mı adını çıkıyor sayfası bana gerek duymadı dr aminosentez yapmaya şükür bu Dr da guzelseyler söyledi ama dedikleri hiç birşey %100 sonuc değil Dr diyor bebek Dr 5ay sonra görüp görmediği belli olur Rabbim bilir biz teslim olup dua edicez insallh bol bol

İnsallh senden hayırlı hbrler alıcaz Rabb'ime emanet olun ikiniz de dualarımız seninle cnm sakin stres yapma

canım inşallah işlem sorunsz geçer ve sonucundada yüzün güler endişelerin kuş olur uçar gider Allah yardımcın olsun...ikili veya üçlü test yaptırmışmıydın canım....onun sonuçlarında ne çıktı merak ettim..

Allah yardıcın olsun canım..dua edicem..inşallah güzel sonuçla rahata ereceksiniz...

Kizlar dualariniz icin allah razi olsun sevindirici haber amniyo sentez yapilmadi drum riske atmicam dedi ve icimi cok rahatlatti haftaya kalbine tekrar bakilacak inaniyorum insallah oda temiz cikicak daha sonra ayrinti anlatirim merak etmeyin diye soylim dedim

Hamdolsun Rabb'ime insallh haftaya hersey guzel çıkacak cnm rahat ol bol bol dua et hersey cok guzel olucak insallh

insallah hersey yoluna grecek canm gör bak, bişeycik cıkmayacak bol bol dua edilim hep birlikte. rabbim yavrunu sana bagıslasın...
daha ii haberlerini de bekliyoruzz umutla

Maşallah cnm geçmiş olsun. dualarım seninle.. ALLAH'ın izniyle insallah herşey yolunda gidecek İNŞAALLAH ve sağlıkla büyüyecekler.

Arkadaşlar merhaba nasılsınız. keyifler nasıl. ya benim bi kaç gündür midemde yanma var, bazen 2 günde bir bazen günde 1 şişe soda içiyorum bi zararı varmıdır acaba.
internette biraz araştırdım zararı yok diye yazmışlar ama yinede içim rahat etmiyo. önümüzde haftaya doktora gidicem. ozaman onada sorarım artık.

Ben soda değil ama gün aşırı maden suyu içiyorum. Bir zararı yoktur..

Teşekkür ederim cevabin icin. soda midemin yanmasina daha iyi geliyo.

Gunaydinnnn cnm bana da Dr um gaviskon şurup verdi ben de zaten reflu problemi vardı yıllardır onun icin Benm yanmalarım bebeğim cok küçükten başladı cok rahatsız olunca bir kasık iciyorum gunde 3kasik icebilirsin soda da vermişti Benm Dr mide bulantinada iyigeliyor demisti

Günaydın cevabın için teşekkür ederim. Benim mide yanmam 1 haftadır var ama şu bi kaç gündür fazlalaşmaya başlayınca bende çareyi soda içmekle buldum. gerçekten soda çok rahatlatıyor.doktora önümüzdeki hafta içi gidicem. ozamana kadar fazlalaşırsa mutlaka ararım doktorumu.

günaydın herkeseee

nasıl gidiyor kızlar
ilk aylar midem bulandığı için cok ekmek yemiştim
şimdiye kadar 4 kilo aldım fazla yani
bu ay beslenmeme cok dikkat ettim
yani günde 3 dilim ekmek
bol yoğurt,salata,meyve,ceviz,badem tükettim
abur cubur yemedim
cnm tatlı cektiğinde dondurma yiyorum
ara öğünler de mısır gevreği ve süt harika oluyor
yani amacım aman zayıf olayımdan ziyade
sağlıklı beslenmek,bebeğimin sağlıklı olması
sonuc nasıl olcak bakalım 5.ay bitince sölerim

içilebilir nitelikteki herhangi bir suya karbondioksit * eklendiğinde soda yapmış oluruz. yani musluk suyuna da co2 eklersek bundan da soda elde etmiş oluruz. maden suyu ise yerin en derin katmanlarından çıkar ve çıktığı yerin jeolojik özelliklerini taşır ve magmadan aldıkları karbondioksit gazının basıncıyla yeryüzüne çıkarlar. yeryüzüne çıkarken geçtikleri yolda mineraller de alırlar yani mineralce yüksektir ama sodada mineral yoktur. ikisi de mideyi rahatlatma özelliği taşır ama sodanın bundan başka işlevi yoktur oysa maden suyu aynı zamanda doğal bir mineral deposudur.
maden suyuna ruhsat sağlık bakanlığından alınır , sodanın ruhsatını ise tarım bakanlığı verir.
bir de şöyle bir laf söylemişler ki aslında bu kısaca özetliyor: "maden suyu bir ihtiyaç , soda ise bir tercihtir"

sızın ıcın dua edıyoruz canım ıns. güzel sonuclarınızı okuruz,o masum kalbıde Allahın ıznıyle saglam cıkar ıns.

gecmıs olsun canım,Karasunun dedıgı gıbı bende gavıscon surup kullanıyorum hıcbır zararı yok bebege, sızı epey rahatlatır ayrıca bır yerde okudum soda bebekte hıckırık yapabılıyormus fakat maden suyu ıcındekıler yonunden yararlıymıs hatta dogum sonrası sut artırıyormus gercı ne derece dogru bılemıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…