Cnmm Rabbim evladını sana bağışlasin insallh , biliyorsun kesin sonuc veriyor Benm 4lu test yapilmadn dr karşısına aldı ve bak hersey gelebilir sonuc olarak ben esime bile yaptım aminosentez rahat ol dedi düşük riski inanki cok az tecrübeli elde yaptırdın mı sorun yok dedi insallh Rabbimin izniyle sonucunda iyi gelicek icini ferah tut doğru yere sığınıyorsun sana tek yardımcı olucak Rabbim cnm dua hep ediyorum ama özelden adını yaz cnm sana ismen dua etmek isterim Rabbim hepimize evlatlarımıza saglikla kucağımıza vakti geldiginde almayı nasip etsin dua et bol bol bizi habersiz bırakma
canım bende izmirdeyim detaylı ultrason baktırmışsın sonuçların iyi çıkmış ne mutlu...bende izmirdeyim soner beydediğin kim? soyadı nedir ücreti nekadar bunları öğrenmek isterim birde amniyosentez yaptırdınmı sen yapturdıysan kime yaptırdın bilgi verirsen mutlu olurum...inşallah amniyosentez yaptıracak diğer arkadaşlarında sonuçları güzel çıksın Allah yardımcıları olsun...
Kizlar desteginiz ve dualariniz icin hepiniz cok sagolun ne yazikki bizde haberler kotu dun prof. Dr.murat yayla ya gittik perinatolog bulgumuz ikiyken daha detayli inceleme sonucu bobreklerinde genisle oldugunu fark etti ve bulgular uce cikti ayrica kalbinde caprazlasma var vede kardiyologun gormesi gereken bir bosluk var dedi hem zihinsel hemde kalp hastasi dogma olasiliginin yuksek oldugunu ve tibben boyle bir bebegi dunyaya getirmenin dogru olmayacigini ifade etti bulgular dogru gosterge ise sayet kalbinde problem varsa dogunca ameliyalar gecirecegini bunun zihin engelli bir cocugun kaldiramayacagini ifade etti. . Ve yarin amniyo sentez yapilacak olusabilecek tum riskleri ogrendim allahtan baska kimseye siginamyorum insallah amniyo sentez sonucumuz temiz cikar ve kalbimizde beklenilenden daha ufak biseydir allah rizasi icin dua edin teyzeleri kizima bisey olmasin ve iki yavrumdan bu sinavdan basariyla ciksin
Kizlar desteginiz ve dualariniz icin hepiniz cok sagolun ne yazikki bizde haberler kotu dun prof. Dr.murat yayla ya gittik perinatolog bulgumuz ikiyken daha detayli inceleme sonucu bobreklerinde genisle oldugunu fark etti ve bulgular uce cikti ayrica kalbinde caprazlasma var vede kardiyologun gormesi gereken bir bosluk var dedi hem zihinsel hemde kalp hastasi dogma olasiliginin yuksek oldugunu ve tibben boyle bir bebegi dunyaya getirmenin dogru olmayacigini ifade etti bulgular dogru gosterge ise sayet kalbinde problem varsa dogunca ameliyalar gecirecegini bunun zihin engelli bir cocugun kaldiramayacagini ifade etti. . Ve yarin amniyo sentez yapilacak olusabilecek tum riskleri ogrendim allahtan baska kimseye siginamyorum insallah amniyo sentez sonucumuz temiz cikar ve kalbimizde beklenilenden daha ufak biseydir allah rizasi icin dua edin teyzeleri kizima bisey olmasin ve iki yavrumdan bu sinavdan basariyla ciksin
Kizlar dualariniz icin allah razi olsun sevindirici haber amniyo sentez yapilmadi drum riske atmicam dedi ve icimi cok rahatlatti haftaya kalbine tekrar bakilacak inaniyorum insallah oda temiz cikicak daha sonra ayrinti anlatirim merak etmeyin diye soylim dedim
Kizlar dualariniz icin allah razi olsun sevindirici haber amniyo sentez yapilmadi drum riske atmicam dedi ve icimi cok rahatlatti haftaya kalbine tekrar bakilacak inaniyorum insallah oda temiz cikicak daha sonra ayrinti anlatirim merak etmeyin diye soylim dedim
Arkadaşlar merhaba nasılsınız. keyifler nasıl. ya benim bi kaç gündür midemde yanma var, bazen 2 günde bir bazen günde 1 şişe soda içiyorum bi zararı varmıdır acaba.
internette biraz araştırdım zararı yok diye yazmışlar ama yinede içim rahat etmiyo. önümüzde haftaya doktora gidicem. ozaman onada sorarım artık.
Ben soda değil ama gün aşırı maden suyu içiyorum. Bir zararı yoktur..
Teşekkür ederim cevabin icin. soda midemin yanmasina daha iyi geliyo.
Gunaydinnnn cnm bana da Dr um gaviskon şurup verdi ben de zaten reflu problemi vardı yıllardır onun icin Benm yanmalarım bebeğim cok küçükten başladı cok rahatsız olunca bir kasık iciyorum gunde 3kasik icebilirsin soda da vermişti Benm Dr mide bulantinada iyigeliyor demisti
Arkadaşlar merhaba nasılsınız. keyifler nasıl. ya benim bi kaç gündür midemde yanma var, bazen 2 günde bir bazen günde 1 şişe soda içiyorum bi zararı varmıdır acaba.internette biraz araştırdım zararı yok diye yazmışlar ama yinede içim rahat etmiyo. önümüzde haftaya doktora gidicem. ozaman onada sorarım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?