2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

normal gebelerin %0.47'sinde koroid pleksus kisti gözlenir. Bu sonuç gözönünde bulundurularak koroid pleksus kisti görüldüğünde 18 trizomi riskinin 4-19 kat arttığı belirtilebilir.

Cnm Rabbim bebeğine saglik versin insallh hiç stres yapma ne olur dualarımız da olucaksin buarada 2012tup bebek günlüğümüz de aminosentez yaptıran arkadaslar var şükür bebekleri de gayet iyi hamileliklerinde saglikla devam ediyor şükür 1ayi gecti belki daha uzun olmuştur 2arkadsta sağlıklı dua et insallh hepimiz saglikla alalım bebeklerimizi kucağımıza

canım çok geçmiş olsun..çok üzüldüm tabi sonuçta kesin bişey yok ama işte bizler için şüphesi bile zor...rabbim yardımcın olsun inşallah bişey yoktur..çok duyduk down sendromu teşhisi konulup sağlıklı doğanları...

merhaba.. inan bana 1 haftadır şuan yaşadığın endişeleri yaşıyorum.. 2 li testimde risk yüksek çıktığından amniyosentez yaptıracaksın dedi doktor.. başka bir doktora gittim içim rahat etmedi.. 3 lü ve 4 lü testi yaptırdıktan sonra karar verilir dedi.. çok üzüldüm sadece bir ihtimal bile olsa insan ne yapacağını şaşırıyor..
senin hamileliğin daha ileri ve durumun daha karışık şanırım.. Allahım inşallah işini rast getirir ve bebeklerine hiç bişi olmaz..
2 hafta sonra doktorlar yaptır dese bile sanırım yaptıramıycam.. diyelim ki yaptırdım ve bişey çıkmadı boşu boşuna bebeği riske atmış olucam.. haa eğer bu işlemden sonra yine risk var derlerse bu kadar zor sahip olduğum bir bebeği(oğluşumu) nasıl alın öldürün derim ben..

dualarım seninle... bana da dua edin lütfen.. Allah hepimzin bebeklerine sağlık versin...

Cnm. Rabbim insallh saglikla kucağına almayı nasip edicek raht ol bende senin gibi 4lu tet bile yaptırmak istemedim fakat Dr um karsı çıktı bu duruma mecbur yaptırdım fakt şükür yi çıktı seninde iyi çıkacak cnm bnm seyran detaylı tarama var bebeğimin randevu aldığımda dr dediki 22.haftayi doldurmayın eğer bir durum var ise ters giden yasal süreyi getmeyelim dedi fakat benim icim r aht insallh yarın guzel hbrler vericek size Rabb'ime emanet kuzu. Hersey Rabbimin takdir etiği gibi olucak bizede kabul etmek düşecek herseyin hayrlisi insallh cok kafana takma dua et lütfen bol bol

zaten sadece dua ediyorum.. yapacak başka bişey yok.. birçok kişinin amniyosentez sonucu normal çıkıyormuş..inşallah benimki de öyledir...

zaten sadece dua ediyorum.. yapacak başka bişey yok.. birçok kişinin amniyosentez sonucu normal çıkıyormuş..inşallah benimki de öyledir...

İnsallh cnm insallh senin de iyi çıkacak sonuçta bizim aktardığımız 2li ve 4lu testler de yanılma var insallh 4lu test sonucuna göre hiç gerek kalmaz Rabbim dualarımızı kabul etsin insallh hepimizi. Evlatlarına saglik sıhhat versin senin sonuçta guzel gelicek 2012tup bebek günlüğümde aminosentez yaptrn arkadaslar var gayette iyiler cnm bebeleri de cok iyi

cnm ne dicemi bilmiyorum bikaç doktora danısmakta fayda var,tabi ki dualarımız seninle..

yerim ben o erkeği plasenta previa cok yaygın,en yakın örnek benim teyzem 5.aydan sonra dinlenerek atlattı sadece takip ve dinlenme sart benim de riskim devam ediyor

cok zor karar simdi buarada önceliğine karar vermelisin amniyosentez yaptırıp atlatan kişi cok ama riski gözardı etmek ne kadar doğru?:44:
dün gittiniz galiba acıbademe doktor ne dedi?cnm kararınız hangi yönde olursa olsun Allahım korusun bebeklerini,tümkalbimle dua edicem

Slm annecikler biz öğlen kızımı gorucez insallh detaylı organ taramamız var dua edin lütfen bize size iyi haberle geliriz insallh Rabbimin izniyle cok öptük sizi

Hangi perinatoloji uzmanı yaptı canım? Güzel haberlerini bekliyoruz..

Cnm izmirde soner bey yaptı süper gecti hamdolsun Rabb'ime şükür bir sorun çıkmadı prensesim iyi ama Rabbim bilir artık gerisini takdir ettigi guzel günler vardır insallh hepimiz icin
Hersey yolunda dedi yaklaşık 45dk sürdü SuperDi uzun uzun kızımı gordum Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin insallh

Kizlar desteginiz ve dualariniz icin hepiniz cok sagolun ne yazikki bizde haberler kotu dun prof. Dr.murat yayla ya gittik perinatolog bulgumuz ikiyken daha detayli inceleme sonucu bobreklerinde genisle oldugunu fark etti ve bulgular uce cikti ayrica kalbinde caprazlasma var vede kardiyologun gormesi gereken bir bosluk var dedi hem zihinsel hemde kalp hastasi dogma olasiliginin yuksek oldugunu ve tibben boyle bir bebegi dunyaya getirmenin dogru olmayacigini ifade etti bulgular dogru gosterge ise sayet kalbinde problem varsa dogunca ameliyalar gecirecegini bunun zihin engelli bir cocugun kaldiramayacagini ifade etti. . Ve yarin amniyo sentez yapilacak olusabilecek tum riskleri ogrendim allahtan baska kimseye siginamyorum insallah amniyo sentez sonucumuz temiz cikar ve kalbimizde beklenilenden daha ufak biseydir allah rizasi icin dua edin teyzeleri kizima bisey olmasin ve iki yavrumdan bu sinavdan basariyla ciksin

canm cok üzüldüm((( rabbim yar ve yardımcınnn olsun umarım bir mucize olur ve hiç bişey dedikleri bi cıkmazz. dualarımız seninle...

Allah yardımcın olsun arkadaşım.. seni çok iyi anlıyorum bende 2 haftanın geçmesini bekliyorum bakaım doktorlar ne karar verecekler diye.. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın..

Allah yardımcın olsun arkadaşım.. seni çok iyi anlıyorum bende 2 haftanın geçmesini bekliyorum bakaım doktorlar ne karar verecekler diye.. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın..

Amin canim insallah hepimizin yardimcisi olur guclu olmaya calisiyorum ben uzulunce esim ve ailem daha cok uzuluyor icimde firtinalar kopuyor hicbisey yokmus gibi davraniyorum rabbim hepimizin yavrusunu korusun

allah yardımcınız olsun. Dualarımız seninle ve ailenle. İnşallah amniyosentez sonucu iyi çıkar.. Her belirti kötü çıkacak diye bir şey yok ama her olasılığı da dikkate almak lazım.. Amniyosentez iyi bir uzman tarafından ve hijyen kurallarına uyularak yapılırsa düşük riski az. Hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyoruz.

Peki amniyosentez kesin sonuç veren bir işlem mi? Olumlu yada olumsuz herşeyi % 100 gösteriyor mu? Ne kadar sürede sonuçlanıyor?

Cnmm Rabbim evladını sana bağışlasin insallh , biliyorsun kesin sonuc veriyor Benm 4lu test yapilmadn dr karşısına aldı ve bak hersey gelebilir sonuc olarak ben esime bile yaptım aminosentez rahat ol dedi düşük riski inanki cok az tecrübeli elde yaptırdın mı sorun yok dedi insallh Rabbimin izniyle sonucunda iyi gelicek icini ferah tut doğru yere sığınıyorsun sana tek yardımcı olucak Rabbim cnm dua hep ediyorum ama özelden adını yaz cnm sana ismen dua etmek isterim Rabbim hepimize evlatlarımıza saglikla kucağımıza vakti geldiginde almayı nasip etsin dua et bol bol bizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…