2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

bu arada Tefal2in yoğurt makinası çok cıvık yapıyor. Süreyi uzatıp tekrar denedim bu sefer kesik kesik ve cıvık oldu. Tavsiye etmiyorum..

Cnm sen kendin yapsana tencerede ben 2litre süte 3carba kasığı maya koyuyorum yaklaşık 6saat sofra bezinde sarılı bekletiyorum acıyorum oh mis gibi birde arada mayasına 1corba kasığı kese yoğurt karıştırıyorum cok guzel oluyr keci sutu karışık yaptım mükemmel tavsiye ederim buarada cnm plesenta 20.haftada mı kesinleşiyor durumu

Kızlar, Göztepe Medical Park'da Başar Önal'a muayene oldum. eğer 7. aya kadar plasenta yukarı çıkmamış olursa ameliyata hocam Ateş Karateke ile birlikte girerim dedi.Kanama durmazsa rahmi almak gerekebilir ama zaten sizin bu değerlerle gebe kalmanız bile mucize dedi. (amh: 0,2) demiştim. Rahim alınmasa bile 2. çocuk olmazmış büyük olasılıkla. Daha önce ameliyat, yapışıklık vs. geçirdiğim için kasık ağrısı normalmiş. günde 200 gr. progesteron hormonu fitillerine devam edeceğim. Bebişimiz 190 gr. olmuş, sağlıklı gözüküyor ve erkekmiş:)

bir ay sonraya tekrar çağırdı. bu arada Bağdat caddesinde Fetüs diye bir yere gönderiyormuş detaylı organ taraması için.. biz bakıyoruz ama yine de 2. bir gözün görmesi iyi olur dedi.

FETUS ARAŞTIRMA VE TANI MERKEZİNE Bağdat Cad. Esen Apt. 197/2 Çiftehavuzlar/Kadıköy. 0216 360 85 85. Fiyatı 260 Tl.imiş.. İlgilenenlerin bilgisine..

Geçmiş olsun cnm. ALLAH'ın izniyle inşallah 7.ayına kadar yukarı çıkar. sen mümkün oldukça ayaklarını yüksek tutarak dinlen.pozitif düşün. dualarım seninle Rabbimin gücü kudreti sonsuz. Onun gücü herşeye yeter. Sen duanı eksik etme ALLAH'ın izniyle inşallah sağlıkla doğum yapıp bebişini kucağına alıcaksın..
hayırlı olsun canım prensine ve kendine çok iyi bak.

Tatlım senin için girip bir bakayım dedim..
Maşallah bir paşa geliyor demek
Allah ikinizide korusun lalecim.
İnş sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına aldığın günleri göreceğiz ben çok inanıyorum..
Öpüyorum senii

Canim melih beyde detayli ultrason1500lira civarinda küsürati var nen 19haftadayim bugun bakildi bizde durum can sikici kizimizda kalbinde ve kafasibda iki tane olguya ulasildi down sendromu riski tasiyor kesin konusabilmemeiz icin amniyo sentez oneriyoruz dedi oda riskli tayfun hocayla konustuk temiz cikma olasiligi yuksek ama bir risk gorulmus amniyo sentez yapilirsa riski ortadan kaldiririz ve kafan rahat olur dedi ama temiz ciktiginda dusuk riski var 4-5hafta sonucta ikisindende sivi aliriz diyor girmisken ve dusuk riski olursa iki vebwkte gidiyormus diyelimki dedi down sendromu teshisi koyduk ve bebegin kalbini durduruyorlarmis bizim onayimiz dogrultusunda ve bu fetustanda diger bebege tehlike gecme olasiligi % 10mus dondurulmus fetus digerine zararda verbiliyormus herseyi gectim diyelimki down sendromlu nasil kiyilir o cana off allahim nasil zor bir durummus anlatamam rabbim kimseye yasatmasin oradaki melih beye biz bu riski goze alamayiz hersey rabbimden dedik ve yapmama karari aldik atasehir acibademe cuma gunleri istanbul univ. Bir prof geliyormus yarinda ona gidelim dedi esim dua edin kizlar kafam cok karisik

Canım geçmiş olsun, dua edeceğim inşallah Allah en kısa zamanda feraha ulaştırır. Kafada ve kalpte çıkan iki olgu nedir? Risk yüzde kaç? Down sendromu değildir büyük ihtimal, ileriki haftalarda düzelebiliyormuş bu tür anomaliler ama iyi araştırmak lazım.. bizim bir tanıdığın bebeğine risk yüksek demişlerdi kan testine göre ama çocuk sağlıklı şu an ilkokula gidiyor.. Amniyosentez düşük riskini de beraberinde getiriyor fakat fayda zarar ilişkisine bakıp karar veriyorlar. eğer risk yüksekse yaptırılabilir. En az iki uzmana daha gözükmekte fayda var bence..

Canim insallah hic bisey olmaz allahin izniyle oglusunuza. . Basar bey nasil bide orayami gitsem yarin donuste hisar intercontinantel da bi drum var ona gosterdim karar sizin diyor ayy allahim ne zor bi kararmis verilmesi

Böyle bir risk varsa perinataloji uzmanına gitmelisin.Prof. Dr. Kılıç Aydınlı ile irtibata geçmeni öneririm. Bakalım o ne diyecek..
Telefon:
0212 234 02 05
0212 234 58 10

Böyle bir risk varsa perinataloji uzmanına gitmelisin.Prof. Dr. Kılıç Aydınlı ile irtibata geçmeni öneririm. Bakalım o ne diyecek..
Telefon:
0212 234 02 05
0212 234 58 10

Melih beyde perinatoloji uzmani ama acik söylim cok enteresan bir doktor sadece isini yapiyor karsi taraf ne dusunuyor ne hissediyor hic umrunda bile degil dogrusu istiyosan yapariz diyor hasta psikolojisi hic onemli degil arti disarda dusunun hemen yapalim dedi sanki 5dakkada verilecwk bir karar

Böyle bir durumda fayda zarar ilişkisine bakılır. Amniyosentez yapılırsa düşük riski mi daha fazla yoksa yapılmazsa down riski mi? Tanı tam olarak nedir? Netten araştıralım, soruşturalım.. kılıç Aydınlı hangi hastanedeymiş?

Geçmiş olsun canım... Bu durumda ne söylenir ne denir bilmem ama bak bu testin yanılma payı var ve bence amniyo sentez yaptırma.okuduğum kadarıyla sağlıklı olan bi gebeliği bile olumsuz etkiliyebiliyormuş.bu alanın uzmanı bi kaç doktora daha görün bence. Dualarım seninle canım. bu yolda olan bütün arkadaşlarımın rabbim yardımcısı olsun. yüreğini ferah tut. ALLAH'ın izniyle inşallah bunlarda geçiçek.İnşallah hayırlı haberler verirsin sende bizlere ve tüm sevdiklerine.

Kilic aydinli hisar intercontinantel da canim hergun varmi bilmiyorum ama . . Bize iki bulgu denildi kalpte ve kafada kist seklinde bisey bizde gorduk, rapordada fetus Bde sol kalpte ekojenik fokus ile koroid pleksus kisti izlendi aileye amniyo sentes onerildi ultroson bulgulari ile down sendromlu bulgularin %70 i, trizomi 13-18 li fetuslerin ise %90-95 i suphelenilmektedir. . .Diye yaziyor

Prof. Dr. Kılıç Aydınlı /Hisar Intercontinental Hospital (sgk geçmiyor)
Muayene : 240 TL.
Detaylı ultrason: 348 TL.
Sezeyan: 7.150 TL.

" ekojenik kardiyak fokus saptanan fetüslerde down sendromu 2 kat daha fazla gözlenir fakat değerlendirme diğer usg görüntüleri ve ikli üçlü tarama testleri ile yapılmalıdır" yazmış bir dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…