Bütün annelere iyi geceler diliyoruz
Tatlım tabiki ekerim fakat benim hastene çıkışını yaptırmam Haziran sonunu buluristanbula gidip kendim begenmicem modelini hazır olunca sanada resim yollarım bnm prensesimin birçok eşyamı hazır artık kıyafet alıcam sadece tulum almayı planlıyorum fakat cok kararsızım ben bizim Ağustos sonu Eylül bası diyor Dr ben uzun kollumu giydiricem kızıma kararsizkaldim onun icin almıyorum tulum O gunu bekliyorum nasip Rabbim bilir bakalım insallh bu aldıklarımızı giydirmeyi nasip etsin Rabbimherkese günaydın
akasya insallah öğrenirsin cinsiyetini bu hafta
lale ve karasu hastane cıkısını aldığınızda buraya foto ekleyebilirsiniz
aslında aldığımız cicilerin fotolarını eklesek mi fikir olur?
herkese günaydın
akasya insallah öğrenirsin cinsiyetini bu hafta
lale ve karasu hastane cıkısını aldığınızda buraya foto ekleyebilirsiniz
aslında aldığımız cicilerin fotolarını eklesek mi fikir olur?
arkadaşlar rabbım tüp bebekle sınadı çok şükür atlattık derken şimdi de işimle sınıyor eğer doğum iznine ayrılırsam işimden olabıleceğimi öğrendim ne olur dua edın
herkese merhaba,
cuma günü kontrolümüz vardı ilk defa bebeğimizi 4d boyutlu gördük. çok masumlar ya. süper bi his, rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin. cumartesi TAÇ dan nevresim takımıyla uyku seti aldım ben de. acayip şirin şeyler var. düşünürseniz bu ara %25 indirim de var. %100 pamuk. ben de yavaş yavaş bebeğimin eşyalarını alıyorum. inşallah giydirmek o takımların içinde uyutmak nasip olur.
karasu senin tüp doktorun kimdi? merak ettim. tüm anne adaylarına sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler diliyorum.
Arkadaslar merhaba.. nasilsiniz. herkes iyidir insallah. ben ne yazikki kotuyumbende bel fıtığı var 2tane. bugun tutuldum. doktora gittim şükürler olsun bebeğim iyi bitkisel krem ve srup verdi doktorum kullanicam.gecmezse fizik tedaviye yonlendiricekmis. Rabbim kimseye boyle bi agri vermesin cok kotu. cokta dikkat ediyordum hareketlerime ama senede bir basima geliyo iste. hamilelikte olmasin diye cok dua ettim Ama ne yazikki ki bugun oldu. insallah en kisa zamnda gecer.
herkese merhaba,
cuma günü kontrolümüz vardı ilk defa bebeğimizi 4d boyutlu gördük. çok masumlar ya. süper bi his, rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin. cumartesi TAÇ dan nevresim takımıyla uyku seti aldım ben de. acayip şirin şeyler var. düşünürseniz bu ara %25 indirim de var. %100 pamuk. ben de yavaş yavaş bebeğimin eşyalarını alıyorum. inşallah giydirmek o takımların içinde uyutmak nasip olur.
karasu senin tüp doktorun kimdi? merak ettim. tüm anne adaylarına sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler diliyorum.
Arkadaslar merhaba.. nasilsiniz. herkes iyidir insallah. ben ne yazikki kotuyumbende bel fıtığı var 2tane. bugun tutuldum. doktora gittim şükürler olsun bebeğim iyi bitkisel krem ve srup verdi doktorum kullanicam.gecmezse fizik tedaviye yonlendiricekmis. Rabbim kimseye boyle bi agri vermesin cok kotu. cokta dikkat ediyordum hareketlerime ama senede bir basima geliyo iste. hamilelikte olmasin diye cok dua ettim Ama ne yazikki ki bugun oldu. insallah en kisa zamnda gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?