2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

herkese günaydın
akasya insallah öğrenirsin cinsiyetini bu hafta
lale ve karasu hastane cıkısını aldığınızda buraya foto ekleyebilirsiniz
aslında aldığımız cicilerin fotolarını eklesek mi fikir olur?

Tatlım tabiki ekerim fakat benim hastene çıkışını yaptırmam Haziran sonunu buluristanbula gidip kendim begenmicem modelini hazır olunca sanada resim yollarım bnm prensesimin birçok eşyamı hazır artık kıyafet alıcam sadece tulum almayı planlıyorum fakat cok kararsızım ben bizim Ağustos sonu Eylül bası diyor Dr ben uzun kollumu giydiricem kızıma kararsizkaldim onun icin almıyorum tulum O gunu bekliyorum nasip Rabbim bilir bakalım insallh bu aldıklarımızı giydirmeyi nasip etsin Rabbim

Insallah cnm. persmbe gunu baska bi doktora gidicem bakalim belli olmazsa 20 hazirana kadar beklemeye dvm edicem :) ben henuz hic bisey almadim. nasip olursa son bi ay kala almayi dusunuyorum.

günaydınnn
bu hafta da cabucak ve sağlıklı,güzel hbrlerle gecsin insallahh

Slm guzel anneler nasilsinz bakalim toobe dedigin gibi cabuk gecsin bu haftada hatta bu son aylar cabuk cabuk gecsin insallhhh dogum zamanlarimiz yaklassin saglikla Ay cook guzl birhafta olsun bebislerinizle bu hafta bizim seker yuklememiz var insallh hic birsorun cikmaz dua edin bize yarin sabah yaptirmayi dusunuyorum

arkadaşlar bızım ıkılı taramamız 10 gün olmasına rağmen çıkmamış bir de özel hastanede yaptırdık çok sinir oldum ya bu sonuç bu kadar uzar mı ne güzel hem sonucu alıp hemde bebişi görecektık

arkadaşlar rabbım tüp bebekle sınadı çok şükür atlattık derken şimdi de işimle sınıyor eğer doğum iznine ayrılırsam işimden olabıleceğimi öğrendim ne olur dua edın

herkese merhaba,
cuma günü kontrolümüz vardı ilk defa bebeğimizi 4d boyutlu gördük. çok masumlar ya. süper bi his, rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin. cumartesi TAÇ dan nevresim takımıyla uyku seti aldım ben de. acayip şirin şeyler var. düşünürseniz bu ara %25 indirim de var. %100 pamuk. ben de yavaş yavaş bebeğimin eşyalarını alıyorum. inşallah giydirmek o takımların içinde uyutmak nasip olur.
karasu senin tüp doktorun kimdi? merak ettim. tüm anne adaylarına sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler diliyorum.

arkadaşlar rabbım tüp bebekle sınadı çok şükür atlattık derken şimdi de işimle sınıyor eğer doğum iznine ayrılırsam işimden olabıleceğimi öğrendim ne olur dua edın

Rabbim yardımcin olsun. ne is yapiosun. nasil olurki oyle bisey. ikili test sonucum benim 3gun icinde cikmisti. bende ozelde yaptirdim. 3gun icinde verdiler sonucu. Insallah test sonucunu en kisa zamanda ogrenirsin. hayirli sonuclar Alirsin insallah.

Masallah ...saglikla buyusun bebegin. ne guzel sen 4boyutlu gormussun darisi bana 20 haziranda bnm randevum. Rabbim aldigin cicileri saglik ve mutlulukla kullanmayi nasip etsin hayirli ugurlu olsun. saglikli ve sorunsuz hamilelik yasariz insallah.

Arkadaslar merhaba.. nasilsiniz. herkes iyidir insallah. ben ne yazikki kotuyum bende bel fıtığı var 2tane. bugun tutuldum. doktora gittim şükürler olsun bebeğim iyi bitkisel krem ve srup verdi doktorum kullanicam.gecmezse fizik tedaviye yonlendiricekmis. Rabbim kimseye boyle bi agri vermesin cok kotu. cokta dikkat ediyordum hareketlerime ama senede bir basima geliyo iste. hamilelikte olmasin diye cok dua ettim Ama ne yazikki ki bugun oldu. insallah en kisa zamnda gecer.

Çok geçmiş olsun. Sürekli dinlenmen lazım..

Cnm bnm tip bene Dr um irenbe aral bey demek ilk defa girdin 4d ye bnm Dr um her gittiğim de 4d le bakıyor cnm birsuru fotomuz ve bir sürü DVD miz var Rabbim insallh aldığımız bütün herseyi kullanmayı nasipetsin evlatlarımıza saglikla kucağımıza alalım insallh

Cooook gecmis olsun cnmmm dinlen Güzelce

tesekkur ederim arkadaslar. dinleniyorum insallah en kisa zmnda gecer. kan sulandırici igne, fitil,magnezyum,kan,demir haplarina ilave krem srup ve agri kesici ALLAHIM ilaç deposu gibiyim ama sen beterinden koru yarabbim

Akasya 34 Rabbim evet beterindn korusun hepimizi napalim insallh bebeklerimiz kucağımıza gelince bitecek hepsi ay o günler de gelsin insallh

Rabbim bu mübarek gunun ilk başlangıcında bütün dualarımız kabul etsin girmiş olduğumuz 3aylar hakkımızda hayrlara vesile olsun yaa neden Kimsecikler yok bizim topicte kulaklarınız çekicem nerdesiniz ayol annecikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…