Cnm yeni okudum tabiki dua ederiz ama bu sana verilen yasal bir hak sen bunu sikayet etsen kazanırsın yani sakin sana psikolojik baskı yapmalarına izi. Verme kafana da takma bu SSK nin anne adayına verdigi yasal bir hak bu hakkında kimse elin den alamaz senin bu konuyu iyi ve SSK ile görüş ve araştır ne demek ki bu nasıl bir işveren çalışan hakkını gözetlemiyor Allah'tan günah bu cok Hüyük bir kul hakkıdır iyice araştır bu konuyu sikayet edebilirsinarkadaşlar rabbım tüp bebekle sınadı çok şükür atlattık derken şimdi de işimle sınıyor eğer doğum iznine ayrılırsam işimden olabıleceğimi öğrendim ne olur dua edın
cnm bnm insallh böyle acil bir durum yasama hiç vaktinde gelsin bebegin saglikla takma kafaya ama araştırmanı yap hazırlıklı ol herseye rabim yardımcın olsun saglikla vahinde gelsin bebeginMerhaba,
Gebeliğin basındna berş Alman Hast.ne gidiyorum biliyorsunuz. Fakat oradaki doktorum Doç. Dr. Ziya Günenç kanama olursa en yakın kan bankası olan hastaneye gitmemi söyledi. Biraz araştırdım, Yeditepe üni. hastanesi kan bankası olmasına rağmen kendi hastası olmayanları başka yerlere yönlendiriyormuş böyle bir durumda.. Bu demek oluyorki, kanamalı hasta ambulansla şehir turu yapacak hemen hergün ana haber bültenlerinde izlediğimiz gibi..
Medical Park Göztepe'de acilde nöbetçi dr. bulunuyor fakat kim oldugu belli değil. Dışarıdan gelen bir dr. da olabilir ve sürekli değişiyor nöbetçi listesi. Acil bir durumda canımızı kime emanet edeceğiz belli değil. Zira hast. hastası olsanız bile dr.lar gece gelip müdahale etmiyor.
Eve en yakın hastane olan Florence Nightingale Kadiköy hast.nde geceleri gelen bir nöbetçi dr. var.. Üstelik 5-6 ünite kan da ellerinde bulunuyor. Yetmezse kızılay'dan tedarik ediyorlar. Plasenta Previa totalis sezeryanlarında kan transferi gerektiği için acil sezeryan vakalarında kan bulundurmaları önem arz ediyor. Ücrete gelince; Florence ve Alman aynı fiyat. İkiside 7.000 tl. ye sezeryan yapıyor.. Kuvez ise 1.500 tl. gecelik.
Açıkçası kafam karıştı biraz. Doğum planlı olursa Alman'daki doktor gerçekleştirecek ama olası acil bir durumda Florence Kadiköy'den de iyi bir uzman ayarlamam gerek sanırım.. Bu günlere çok zor geldik o yüzden tedbiri elden bırakmamakta fayda var sanırım..
Yasal haklarını koru cnm,öle bisey yapamazlar..arkadaşlar rabbım tüp bebekle sınadı çok şükür atlattık derken şimdi de işimle sınıyor eğer doğum iznine ayrılırsam işimden olabıleceğimi öğrendim ne olur dua edın
ne güzelll ,hayırlı olsun cicileriniz,ben de annemi bekliyorum alısveris içinherkese merhaba,
cuma günü kontrolümüz vardı ilk defa bebeğimizi 4d boyutlu gördük. çok masumlar ya. süper bi his, rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin. cumartesi TAÇ dan nevresim takımıyla uyku seti aldım ben de. acayip şirin şeyler var. düşünürseniz bu ara %25 indirim de var. %100 pamuk. ben de yavaş yavaş bebeğimin eşyalarını alıyorum. inşallah giydirmek o takımların içinde uyutmak nasip olur.
karasu senin tüp doktorun kimdi? merak ettim. tüm anne adaylarına sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler diliyorum.
dinlen bol bol akasyacım,fıtık zordur biliyorum cok cok gecmiş olsun..Arkadaslar merhaba.. nasilsiniz. herkes iyidir insallah. ben ne yazikki kotuyumbende bel fıtığı var 2tane. bugun tutuldum. doktora gittim şükürler olsun bebeğim iyi bitkisel krem ve srup verdi doktorum kullanicam.gecmezse fizik tedaviye yonlendiricekmis. Rabbim kimseye boyle bi agri vermesin cok kotu. cokta dikkat ediyordum hareketlerime ama senede bir basima geliyo iste. hamilelikte olmasin diye cok dua ettim Ama ne yazikki ki bugun oldu. insallah en kisa zamnda gecer.
Merhaba,
Gebeliğin basındna berş Alman Hast.ne gidiyorum biliyorsunuz. Fakat oradaki doktorum Doç. Dr. Ziya Günenç kanama olursa en yakın kan bankası olan hastaneye gitmemi söyledi. Biraz araştırdım, Yeditepe üni. hastanesi kan bankası olmasına rağmen kendi hastası olmayanları başka yerlere yönlendiriyormuş böyle bir durumda.. Bu demek oluyorki, kanamalı hasta ambulansla şehir turu yapacak hemen hergün ana haber bültenlerinde izlediğimiz gibi..
Medical Park Göztepe'de acilde nöbetçi dr. bulunuyor fakat kim oldugu belli değil. Dışarıdan gelen bir dr. da olabilir ve sürekli değişiyor nöbetçi listesi. Acil bir durumda canımızı kime emanet edeceğiz belli değil. Zira hast. hastası olsanız bile dr.lar gece gelip müdahale etmiyor.
Eve en yakın hastane olan Florence Nightingale Kadiköy hast.nde geceleri gelen bir nöbetçi dr. var.. Üstelik 5-6 ünite kan da ellerinde bulunuyor. Yetmezse kızılay'dan tedarik ediyorlar. Plasenta Previa totalis sezeryanlarında kan transferi gerektiği için acil sezeryan vakalarında kan bulundurmaları önem arz ediyor. Ücrete gelince; Florence ve Alman aynı fiyat. İkiside 7.000 tl. ye sezeryan yapıyor.. Kuvez ise 1.500 tl. gecelik.
Açıkçası kafam karıştı biraz. Doğum planlı olursa Alman'daki doktor gerçekleştirecek ama olası acil bir durumda Florence Kadiköy'den de iyi bir uzman ayarlamam gerek sanırım.. Bu günlere çok zor geldik o yüzden tedbiri elden bırakmamakta fayda var sanırım..
Arkadaslar merhaba.. nasilsiniz. herkes iyidir insallah. ben ne yazikki kotuyumbende bel fıtığı var 2tane. bugun tutuldum. doktora gittim şükürler olsun bebeğim iyi bitkisel krem ve srup verdi doktorum kullanicam.gecmezse fizik tedaviye yonlendiricekmis. Rabbim kimseye boyle bi agri vermesin cok kotu. cokta dikkat ediyordum hareketlerime ama senede bir basima geliyo iste. hamilelikte olmasin diye cok dua ettim Ama ne yazikki ki bugun oldu. insallah en kisa zamnda gecer.
kızlar bugün bizde kontroldeydik..şeker yüklememiz vardı ama yaptıramadık..aslında aç karnına gitmiştim ama kayınvalidem bendeydi yalnız diye,bide 1 saat beklemek zorundayım diye haftaya bıraktık...çok şükür bebişler iyi suları normal herşey düzgün görünüyor...ama tabi zorlu son 3 aya girdik...ayda bir olan kontrollerimizi 2 haftada bire düşürdü...erken doğum işaretlerini anlattı,çok dikkat etmemi ve ağır iş yapmamamı daha fazla dinlenmemi söyledi...eğer kendiliğinden gelmezlerse 37. haftada alıncak..ama en önemlisi 32 haftayı atlatmakmış..yani bir aksilik çıkmazsa son 12 haftamız..çok heyecanlıyım yaa...
bu arada oğlumuz 730 gr,kızımızda 600 gr..boylarıda 20-21 cm civarıymış...inanılmaz hareketliler...gerçekten karnımda davul çalıyorlar...sağdan soldan heryerden darbeler alıyorum...bu arada artık hissetmekle kalmayıp karnımın üstünden hareket ettikleri anlaşıyor..vurdukları yer kalkıp iniyor 3 gündür eşim gözünü karnımdan alamıyor..çok hoşlar yaa...
bide biz alman hastanesinde yapıcaz...bugün küvez fiyatını sordum gecelik 1500tl tek bebek için...yuh dedim yaa...Allahım inşallah gerek kalmaz...sezeryanımızda 3000 tl ymış..
ah canım geçmiş olsun..ya bende çok kötü sırt ağrısı çekiyorum,,2 haftadır yatağa bağladı beni...kemiklerim btıyor resmen...çoğu gitti azı kaldı diye kendimi teselli ediyorum..Allah yardımcımız olsun..
Sudenaz'cım, Alman Hast.nde kim yapacak sezeryanını? Orada sezeryan ücreti 7000 Tl. Nasıl 3.000 Tl.ye yapacaklar?
kızlar bugün bizde kontroldeydik..şeker yüklememiz vardı ama yaptıramadık..aslında aç karnına gitmiştim ama kayınvalidem bendeydi yalnız diye,bide 1 saat beklemek zorundayım diye haftaya bıraktık...çok şükür bebişler iyi suları normal herşey düzgün görünüyor...ama tabi zorlu son 3 aya girdik...ayda bir olan kontrollerimizi 2 haftada bire düşürdü...erken doğum işaretlerini anlattı,çok dikkat etmemi ve ağır iş yapmamamı daha fazla dinlenmemi söyledi...eğer kendiliğinden gelmezlerse 37. haftada alıncak..ama en önemlisi 32 haftayı atlatmakmış..yani bir aksilik çıkmazsa son 12 haftamız..çok heyecanlıyım yaa...
bu arada oğlumuz 730 gr,kızımızda 600 gr..boylarıda 20-21 cm civarıymış...inanılmaz hareketliler...gerçekten karnımda davul çalıyorlar...sağdan soldan heryerden darbeler alıyorum...bu arada artık hissetmekle kalmayıp karnımın üstünden hareket ettikleri anlaşıyor..vurdukları yer kalkıp iniyor 3 gündür eşim gözünü karnımdan alamıyor..çok hoşlar yaa...
bide biz alman hastanesinde yapıcaz...bugün küvez fiyatını sordum gecelik 1500tl tek bebek için...yuh dedim yaa...Allahım inşallah gerek kalmaz...sezeryanımızda 3000 tl ymış..
Cnm bnm maşallah kuzularına insllh vaktinde alıcaz hepimiz kuzularımızı kucağımıza cnm yaaa merak ettim erken dogum işaretleri ne paylaşırmisn bizimle merak ettim iyimiz senin orda dogum fiyati
regaib kandiliniz kutlu olsun ...rabbim bu mübarek ayların ve günün hürmetine evlatlarımıza sağlıklı hayırlı bir şekilde kavuşmayı koklamayı nasip etsin inş...
Günaydın arkadaşlar, geçmişimi anlatarak size bir soru sormak istiyorum eminim bir bilen vardır.
2 yıl evvel korunurken hamile kaldım, eşimle tayinciyiz ayrı şehirlerdeyiz o zmanda öyleydi hala öyle.gebeliğim ikizdi, kalp atışları alınamadığı için kürtaj oldum.2 yıldırda bebek istiyrouz olmuyor ilk gebelikten ötürü sıkıntı yoktur denk gelmedi dedik hep dr larda öyle, derken zoraki hsg istedim tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim.birinde çok az açıklık olduğunu fakat sıvı geçişine müsati olmadığını öğrendim, tüp dendi.tüp bebekçiylede görüştüm ve önce histereskopi yapalım açabileceğime imakna veren bi ışık görürsem lap. yaparız açarız aama açılmayadabilir o zman tüpe başlayacağız dedi.tüp bebekle bu amaeliyatların maliyetide aynı desem yeridir.ben bu durumda direk tüp denesem şansım az mı ? histereskopi şart mı ? olsa iyi olur olmasa sorun değil durumu mu ? 2 tüpüde kapalı olur hamile kalnlar var mı ? en önemlisi son soru, ben tüp bebekle hamile kalabilrim şansım iyi mi ? yumurta sperm sorunumuz yok, kürtajdan sonra kapanmış olabileceği ihtimali varmış.
Allah hepimizi bebeklerimize kavuştursun sağlıcakla .. sanırım hayattaki en zor sınavlarda biri evlat hasreticanı gönülden diliyroum hepimiz anneliği tadalım .. rabbim duysun sesimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?