2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Tüplerinin hangi sebepten ötürü kapalı olduğu önemli. Dr. iyiyse tüplerin açılmaması diye birşey yok. Benim biri % 100 diğeri % 50 kağalıydı ama Yücel Karaman ameliytla açtı çünkü çok ağrım vardı endometriozisden dolayı.. Tüpler açılırken yumurtalık kistleri de alındıgı için rezerv azaldı biraz.. Senin de tüplerinin kapalı olma nedeni böyle birşey ise sakın vakit kaybetme..

Canım arkadaslarım nasilsinz ben bugün full uyudum öğleden sonra dün yogun bir kandil programindaydik kızimla hepimize dua ediyorum Rabbim sağlıklı vakitli dogum nasip etsin bnm prensesim bu hafta cok sakındı hep uyudu ama bugün yine başladı kıpırdamaya ay Rabbim insallh evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleride gösterir

Herkese günaydın jakobiiii demek açıktır bende geceleri hiç uyuyamiyorum o saatlerde bende ayaktaydim Demir ilacı iciyorum aynen acıkıyorum fakt ben cooook kilo aldım yaa kızlar bence kıl yapan elevit inanın ben cok yemk yemiyorummm abur cubur da kestim sadece cok harekt etmiyorum bugün yürüse başlıyorum siz kaç kilo aldınız

Ya bu tetenoz aşısının keisn bir vakti yok mu acaba? Herkese farklı haftada yapmışlar..
bana 20. hafta demişti doktorum,fakat ası için gittiğimde bir bayan vardı 24.hafta da yaptırdı:44:
sanırım 20.haftadan sonra..

Herkese gunaydin. Cok aciktigim icin bu saatte uyandim.
günaydın

günaydınnn
cnm hareket etmeye calıs,ben okulda cok hareketliyim
okul kapanınca evde eliptik bisikletim var onu kullanıcam
doktora sordum yavas yavas yapabilirsin dedi
vitaminler iştah acıyor
5 kilo aldım

Toobe cm ay keske bende 5 kilo alsam Benm kilom 12 yi buldu fakat ben 7 hafta kadar hiç kıpırdamadan yattım yamasaydım bu kadar çok almaz dim sadece yatarken 6 kilo almıştım başladım yürüse Benm de evimin altın da spor salonm var yürüse bandım bisiklet ve cok fazla alet var ama ben uyuşduk bir anne adayı oldumciktim onceden pire gibiydim şimdi sısko oldum Neyse ben doğumdan sonrası Halime kesin donerim

Herkese iyi pazarlar diliyorummmm

Bende 52 ile basladi simdi 60 oldum en basta crinone jel kilo aldirdi simdi ise yatmak 7 haftadir yatiyorum sanirim sonuna kadar yatcam. Bende kıllandim elevittenmiymis bunu bilmiyodum

Bende 52 ile basladi simdi 60 oldum en basta crinone jel kilo aldirdi simdi ise yatmak 7 haftadir yatiyorum sanirim sonuna kadar yatcam. Bende kıllandim elevittenmiymis bunu bilmiyodum

Cnm bnm Rabbim yardimcn olsun yatmk cok zor yi biliyorum yatarken insan cok kilo alıyor zaten tedavi ile hamile kaldık onun da etkisi var olsun diyorum artık doğumdan sonra veririz kilo insallh esim de bu konuda Allah razı olsun destek hiç moralini bozma diyor aslında tip olarak üzür bozulmadım aksine yüzüm biraz toparlandı Buda guzel oldu ben cidden cok inceydim bebeğim sağlıklı olsun da önemli değil sen biraz bizden fazl kilo alabilirsin normal bu yatmk daha cok kilo aldırıyor cnm bosver ben elevitin kilo yaptığını bir Dr arkadstanda duymuştum ben artık birgun içip birgun icmeyim diyorum Dr uma sorucm haftaya kontrol var

herkese merhaba
ben cumartesi doktora gittim
böbrek ağrısı nedeniyle
daha önce tas düsürdüğüm için endiseli gittim
doktor baktı ultrasonla bebişimiz iyi cok sükür 400 gr olmus
sonra ayrıntılı ultrasona yönlendirdi
sağ böbrekte büyüme varmıs,gebelikte olabiliyormus(
takip edicez simdilik bol su iç ve hep sol tarafa yatmaya dikkat et dedi
sizler nasılsınız,gğzel bi hafta diliyorum herkese..

mrb arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum sizde beyaz sperm kıvamında bir akıntı oluyormu...benim hamileliğin başından beri var normaldir diye düşünüyordum ama sanki arttı gibi...normalmidir sizce...birde sanki hamilelikten sonra ayıptır söylemesi vajinam büyüdü gibi...ya bugünde buna taktım varmı benim yaşadıklarımı yaşayanlar

Geçmiş olsun canım.. Bizde bir değişiklik yok. Herhalde önümüzdeki hafta girerim bende ayrıntılı ultrasona..

Cnm korkma normal ama yine de Dr U na söyle ben de zaman zaman halen var
ay cooook gecmis olsun bol su iç ben hep soluma yatıyorum cnm ve bol su iciyorum sonrada wc den ayrılmıyorum fazlası da zarar diyorlar ama Rabbim beterindn korusun hepimiz saglikla alalım bebeklerimizi kucağımıza dikkat et kendine

Biz de bugün seker yoklaması yaptırdık cok şükür ki sorun çıkmadı cok sevindim ben bu duruma yani cok korkuyordum yüklemeden sorun çıkar diye hamd olsun hersey yolun da artık başka bir testimiz kalmadı şimdide insallh bir 31. Haftayi göreyim diyorum insallh bebeklerimiz le kavuşacağımız o büyük gune saglikla ulaşırız hepimiz

Canım gecmis olsun. dikkat et kendine. ALLAHin izniyle insallah doguma kadar sorun olmaz. Ben iyiyim cok sukur. agrilarim azaldi ama istirahat ediyorum devamli. bende 20 haziranda 4lu tarama icin gidicem nasipse.

canim sagol cevabin icin akintimi normal yoksa vajinanin buyumesimi sis gibi duruyor sendede oylemi

Bendede akinti artti banada buyumus gibi geliyor evet bende uc hafta sonra kontrole e seker yuklemeye gidicem ama arada dayanamayip baska dr a giderim gibi . Ayrintili ultrason zamanini kacirmak istemem ama dr um bana hicbisey soylemedi onunla konusupta oyle yaptiriym diyorum. Gunaydin herkese bu arada.

canim sagol cevabin icin akintimi normal yoksa vajinanin buyumesimi sis gibi duruyor sendede oylemi

Yani cnm ikisi de norml bence bnm de genital bölgem biraz sis gibi dolgun yanii akıntı da hepimiz de var Dr una söyle akıntı kolmuyorsa ve idrarında yanmıyorsa sorun yoktur bence arada tit yaptir mutlaka ben enaz ayda bir kere yaptırıyorum bnm Dr umda. İstiyor bunu heray

Yani cnm ikisi de norml bence bnm de genital bölgem biraz sis gibi dolgun yanii akıntı da hepimiz de var Dr una söyle akıntı kolmuyorsa ve idrarında yanmıyorsa sorun yoktur bence arada tit yaptir mutlaka ben enaz ayda bir kere yaptırıyorum bnm Dr umda. İstiyor bunu heray

Bnm gittiğim dr 22.haftaya kalmadan gel demişti ayrıntılı icin Dr un la görüş tlfn da seker yüklemede 24 ile28. Hafta arasında yapılıyor ben dün yaptırdım cnm insallh sizde de sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…