Günaydın arkadaşlar, geçmişimi anlatarak size bir soru sormak istiyorum eminim bir bilen vardır.
2 yıl evvel korunurken hamile kaldım, eşimle tayinciyiz ayrı şehirlerdeyiz o zmanda öyleydi hala öyle.gebeliğim ikizdi, kalp atışları alınamadığı için kürtaj oldum.2 yıldırda bebek istiyrouz olmuyor ilk gebelikten ötürü sıkıntı yoktur denk gelmedi dedik hep dr larda öyle, derken zoraki hsg istedim tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim.birinde çok az açıklık olduğunu fakat sıvı geçişine müsati olmadığını öğrendim, tüp dendi.tüp bebekçiylede görüştüm ve önce histereskopi yapalım açabileceğime imakna veren bi ışık görürsem lap. yaparız açarız aama açılmayadabilir o zman tüpe başlayacağız dedi.tüp bebekle bu amaeliyatların maliyetide aynı desem yeridir.ben bu durumda direk tüp denesem şansım az mı ? histereskopi şart mı ? olsa iyi olur olmasa sorun değil durumu mu ? 2 tüpüde kapalı olur hamile kalnlar var mı ? en önemlisi son soru, ben tüp bebekle hamile kalabilrim şansım iyi mi ? yumurta sperm sorunumuz yok, kürtajdan sonra kapanmış olabileceği ihtimali varmış.
Allah hepimizi bebeklerimize kavuştursun sağlıcakla .. sanırım hayattaki en zor sınavlarda biri evlat hasreticanı gönülden diliyroum hepimiz anneliği tadalım .. rabbim duysun sesimizi.
bana 20. hafta demişti doktorum,fakat ası için gittiğimde bir bayan vardı 24.hafta da yaptırdı:44:Ya bu tetenoz aşısının keisn bir vakti yok mu acaba? Herkese farklı haftada yapmışlar..
günaydınHerkese gunaydin. Cok aciktigim icin bu saatte uyandim.
günaydınnnHerkese günaydın jakobiiii demek açıktır bende geceleri hiç uyuyamiyorum o saatlerde bende ayaktaydim Demir ilacı iciyorum aynen acıkıyorum fakt ben cooook kilo aldım yaa kızlar bence kıl yapan elevit inanın ben cok yemk yemiyorummm abur cubur da kestim sadece cok harekt etmiyorum bugün yürüse başlıyorum siz kaç kilo aldınız
Herkese günaydın jakobiiii demek açıktır bende geceleri hiç uyuyamiyorum o saatlerde bende ayaktaydim Demir ilacı iciyorum aynen acıkıyorum fakt ben cooook kilo aldım yaa kızlar bence kıl yapan elevit inanın ben cok yemk yemiyorummm abur cubur da kestim sadece cok harekt etmiyorum bugün yürüse başlıyorum siz kaç kilo aldınız
Bende 52 ile basladi simdi 60 oldum en basta crinone jel kilo aldirdi simdi ise yatmak 7 haftadir yatiyorum sanirim sonuna kadar yatcam. Bende kıllandim elevittenmiymis bunu bilmiyodum
Geçmiş olsun canım.. Bizde bir değişiklik yok. Herhalde önümüzdeki hafta girerim bende ayrıntılı ultrasona..herkese merhaba
ben cumartesi doktora gittim
böbrek ağrısı nedeniyle
daha önce tas düsürdüğüm için endiseli gittim
doktor baktı ultrasonla bebişimiz iyi cok sükür 400 gr olmus
sonra ayrıntılı ultrasona yönlendirdi
sağ böbrekte büyüme varmıs,gebelikte olabiliyormus(
takip edicez simdilik bol su iç ve hep sol tarafa yatmaya dikkat et dedi
sizler nasılsınız,gğzel bi hafta diliyorum herkese..
Cnm korkma normal ama yine de Dr U na söyle ben de zaman zaman halen varmrb arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum sizde beyaz sperm kıvamında bir akıntı oluyormu...benim hamileliğin başından beri var normaldir diye düşünüyordum ama sanki arttı gibi...normalmidir sizce...birde sanki hamilelikten sonra ayıptır söylemesi vajinam büyüdü gibi...ya bugünde buna taktım varmı benim yaşadıklarımı yaşayanlar
ay cooook gecmis olsun bol su iç ben hep soluma yatıyorum cnm ve bol su iciyorum sonrada wc den ayrılmıyorum fazlası da zarar diyorlar ama Rabbim beterindn korusun hepimiz saglikla alalım bebeklerimizi kucağımıza dikkat et kendineherkese merhaba
böbrek ağrısı nedeniyle
herkese merhaba
böbrek ağrısı nedeniyle
Cnm korkma normal ama yine de Dr U na söyle ben de zaman zaman halen var
ay cooook gecmis olsun bol su iç ben hep soluma yatıyorum cnm ve bol su iciyorum sonrada wc den ayrılmıyorum fazlası da zarar diyorlar ama Rabbim beterindn korusun hepimiz saglikla alalım bebeklerimizi kucağımıza dikkat et kendine
Biz de bugün seker yoklaması yaptırdık cok şükür ki sorun çıkmadı cok sevindim ben bu duruma yani cok korkuyordum yüklemeden sorun çıkar diye hamd olsun hersey yolun da artık başka bir testimiz kalmadı şimdide insallh bir 31. Haftayi göreyim diyorum insallh bebeklerimiz le kavuşacağımız o büyük gune saglikla ulaşırız hepimiz
canim sagol cevabin icin akintimi normal yoksa vajinanin buyumesimi sis gibi duruyor sendede oylemi
canim sagol cevabin icin akintimi normal yoksa vajinanin buyumesimi sis gibi duruyor sendede oylemi
Bendede akinti artti banada buyumus gibi geliyor evetbende uc hafta sonra kontrole e seker yuklemeye gidicem ama arada dayanamayip baska dr a giderim gibi . Ayrintili ultrason zamanini kacirmak istemem ama dr um bana hicbisey soylemedi onunla konusupta oyle yaptiriym diyorum. Gunaydin herkese bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?