Yani cnm ikisi de norml bence bnm de genital bölgem biraz sis gibi dolgun yanii akıntı da hepimiz de var Dr una söyle akıntı kolmuyorsa ve idrarında yanmıyorsa sorun yoktur bence arada tit yaptir mutlaka ben enaz ayda bir kere yaptırıyorum bnm Dr umda. İstiyor bunu heray
idrar testimi yapiyorsun canim yoksa simer mi
İdrar cnm bu tit denilen tam idrar tetkiki sen git saglik ocagi bile yapıyor ama özelde labovtrarlar 15 tl civarı 10 na yapanda var sende yaptir azıcık cmış yapıyorsun bardağa20dk ya çıkıyor sonuc ihmal etme walla benim Dr um heray hemoglam ve bütün testlerimi yaptırıyor TSh ta önemli sen saglik Ocağı'na uğra kayıtlı oldugun iste hepsini ihmal etme
İdrar cnm bu tit denilen tam idrar tetkiki sen git saglik ocagi bile yapıyor ama özelde labovtrarlar 15 tl civarı 10 na yapanda var sende yaptir azıcık cmış yapıyorsun bardağa20dk ya çıkıyor sonuc ihmal etme walla benim Dr um heray hemoglam ve bütün testlerimi yaptırıyor TSh ta önemli sen saglik Ocağı'na uğra kayıtlı oldugun iste hepsini ihmal etme
sen hangi şehirdesin canım..
Ben izmirde yim sen nerdesin eğer izmirdeysen Benm Dr ümü kesinlikle tavsiye ederim hiç birşey atlanmiyor her gidişim de 4 d ile mutlaka bakılıyor cok açıklıyor herseyi sana tek tek anlatıyor ısını ve bebekleri cok seviyor özellikle bizim gibi tup bebeleri de kesinlikle ayrı tutuyor cok önemsiyor ben bir konu ile ilgili arasam mutlaka gun icin de birkaç kez arar nasıl oldugumu sorar Dr da cok önemli ben izmirde aslın da hastane beğenmiyorum istanbula gelecektim Plan'ım Acıbadem de dogum yapmakti fakat kendisiyle konuştuk olabilir ama gelemem diyince vazgeçtik gitmekten sen de Dr Ünal herseyi konuşabilmelisin cnm
canım bende izmirdeyim kim senin doktorun hangi hastanede doğum yaptırıyor muane ve doğum ücretleri hakkındada bilgi verirsen sevinirim
Cnm Benm Dr um irenbe de aral ozbal her hastaneye geliyor sen hangisini istersen sadece irenbe dogum icin 2500 tl alicagimiz ben medical park oda baktım ücret aldım ben ozel sigortaliyim 2200 paraistedikentbaktim VIP oda oda fiyat aynı sadece oda farkı gecelik680 tl fark dediyanikent olursa 2880 hastane 2500 de Dr icin vericem ama cnm hastane secimi sana kalmış egepol e de gelirim dedi bir arkadaşlarda orda yapicam dogumu ben Dr ümü. Tavsiye ediyorummm. O kadar ilgili ki bir görsen gecen aksam seker yüklemem icin kaç kere aradi sonuc icin aradi o kadarpozitifki insan cok rahatlıyor
Günaydın arkadaşlar sizlere nacizene bir sorum olacaktı aranızda plesenta previa olan ve düzelen var mı
duymuştum adını canım detaylı ultrasonda baktımı sana yada sen başkasınamı gittin
Cnm bnm Dr um surekl 2 Hafsa bir bizi kontrole aldı basından beri ve her seferinde bakıyor dü detaylı fakt dediki bn 2. Bir gözün daha görmesini isterim heran başka bir Dr a gönderdi ama gercekten cok ilgili bak bugün Benm kasilma sancım oldu hemen merkeze çağırdı kendi yoktu başka Dr baktı beni tv programın dn çıkınca ara di hemen o kadar ilgili ki bu ilgi bile moral veriyor Dr bir sorun yok dedi kızımızın sacları çıkmış süper dedi ve gülüyordu zilliKorkuttu biziii ben mutlaka tavsiye ederim sana aral beye
canım gerçekten doktorun çok ilgiliymiş ..düşünücem bu konuyu.....seni hangi doktora gönderdi canım
Cnm bak bu Sabah'ta aradi Dr um nasilsn diye inan ki cok önemli herseyim le kendi ailesindn mism gibi ilgileniyor ama tek bana ozel değil bnm iki arkadasımda bnm tavsiyeme gitti inan cok memnunlar Beni cnm soner Recai öner e yönlendirdi o da annemin tanıdığı bir Dr o da harikadi Cook ilgilendi sen duşun bak bnm Dr ümü
cnm...muanehanesinemi gidiyorsun merkezemi birde muane ücreti nekadardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?