2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

idrar testimi yapiyorsun canim yoksa simer mi

idrar testimi yapiyorsun canim yoksa simer mi

İdrar cnm bu tit denilen tam idrar tetkiki sen git saglik ocagi bile yapıyor ama özelde labovtrarlar 15 tl civarı 10 na yapanda var sende yaptir azıcık cmış yapıyorsun bardağa 20dk ya çıkıyor sonuc ihmal etme walla benim Dr um heray hemoglam ve bütün testlerimi yaptırıyor TSh ta önemli sen saglik Ocağı'na uğra kayıtlı oldugun iste hepsini ihmal etme

saol canım cvb ın için haftaya aşı için gitcem sağlık ocağına ozaman onuda yaptırayım tsh ı da geçen hafta yaptırdım şükür oda normal çıktı... sağlıkla tamamlayalım hepimiz gebeliklerimizi inşallah...sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun İNŞALLAHHH...

sen hangi şehirdesin canım..

sen hangi şehirdesin canım..

Ben izmirde yim sen nerdesin eğer izmirdeysen Benm Dr ümü kesinlikle tavsiye ederim hiç birşey atlanmiyor her gidişim de 4 d ile mutlaka bakılıyor cok açıklıyor herseyi sana tek tek anlatıyor ısını ve bebekleri cok seviyor özellikle bizim gibi tup bebeleri de kesinlikle ayrı tutuyor cok önemsiyor ben bir konu ile ilgili arasam mutlaka gun icin de birkaç kez arar nasıl oldugumu sorar Dr da cok önemli ben izmirde aslın da hastane beğenmiyorum istanbula gelecektim Plan'ım Acıbadem de dogum yapmakti fakat kendisiyle konuştuk olabilir ama gelemem diyince vazgeçtik gitmekten sen de Dr Ünal herseyi konuşabilmelisin cnm

canım bende izmirdeyim kim senin doktorun hangi hastanede doğum yaptırıyor muane ve doğum ücretleri hakkındada bilgi verirsen sevinirim

canım bende izmirdeyim kim senin doktorun hangi hastanede doğum yaptırıyor muane ve doğum ücretleri hakkındada bilgi verirsen sevinirim

Cnm Benm Dr um irenbe de aral ozbal her hastaneye geliyor sen hangisini istersen sadece irenbe dogum icin 2500 tl alicagimiz ben medical park oda baktım ücret aldım ben ozel sigortaliyim 2200 paraistedikentbaktim VIP oda oda fiyat aynı sadece oda farkı gecelik680 tl fark dediyanikent olursa 2880 hastane 2500 de Dr icin vericem ama cnm hastane secimi sana kalmış egepol e de gelirim dedi bir arkadaşlarda orda yapicam dogumu ben Dr ümü. Tavsiye ediyorummm. O kadar ilgili ki bir görsen gecen aksam seker yüklemem icin kaç kere aradi sonuc icin aradi o kadarpozitifki insan cok rahatlıyor

Benim birazcık uykum geldi ben çıkıyorum aksam yine uğrarım kızlar öptüm hepinizigerci Kimsecikler yok bizden başka ama

duymuştum adını canım detaylı ultrasonda baktımı sana yada sen başkasınamı gittin

duymuştum adını canım detaylı ultrasonda baktımı sana yada sen başkasınamı gittin

Cnm bnm Dr um surekl 2 Hafsa bir bizi kontrole aldı basından beri ve her seferinde bakıyor dü detaylı fakt dediki bn 2. Bir gözün daha görmesini isterim heran başka bir Dr a gönderdi ama gercekten cok ilgili bak bugün Benm kasilma sancım oldu hemen merkeze çağırdı kendi yoktu başka Dr baktı beni tv programın dn çıkınca ara di hemen o kadar ilgili ki bu ilgi bile moral veriyor Dr bir sorun yok dedi kızımızın sacları çıkmış süper dedi ve gülüyordu zilli Korkuttu biziii ben mutlaka tavsiye ederim sana aral beye

canım gerçekten doktorun çok ilgiliymiş ..düşünücem bu konuyu.....seni hangi doktora gönderdi canım

canım gerçekten doktorun çok ilgiliymiş ..düşünücem bu konuyu.....seni hangi doktora gönderdi canım

Cnm bak bu Sabah'ta aradi Dr um nasilsn diye inan ki cok önemli herseyim le kendi ailesindn mism gibi ilgileniyor ama tek bana ozel değil bnm iki arkadasımda bnm tavsiyeme gitti inan cok memnunlar Beni cnm soner Recai öner e yönlendirdi o da annemin tanıdığı bir Dr o da harikadi Cook ilgilendi sen duşun bak bnm Dr ümü

cnm...muanehanesinemi gidiyorsun merkezemi birde muane ücreti nekadardı?

Hu huu bizim topiginizin anne adayları nerelerdesiniz kızıyorum sizi dogum zaman larımız yakın olsa alıcam da ortalıkta olmamanızı şimdi nereye kaydoldunuz

kızlar bişey soracam size ya bebek kendini topluyor ya sağ tarafa bazen sol tarafa bazen tepe yapıyor bazen öyle sertleştiriyor elimle hissediyorum sizce bu normal mi çok korkuyorum ve çok huzursuz oluyorum benimkide tüp bebek bu arada.internette okudum erken doğum belirtisi diyor kontrollerimde iyi çok şükür ama korkuyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…