cnm oh be geldin sönün da ay ne guzel sen cok kilo almamissin beni de ekle ben 58 ile hamile kalmışım ama hamile kaldığım ay bakılmadı ilk tüp denemem deki kilom suan da 72 73 arasi kilom ay cok aldım biliyorum cnm Benm de bugün daha dogrusu 4 gündür boğazım acıyor grip oluyorum galiba pastil aldım ama sanki boğazım da diken var yutkunurken cnm acıyor Pazartesi bizim de kontrol var bakalım kızım kaç kilo olduklardan kaç gr m oldu acabaselam kızlarr..bizde salı günü şeker testimizi yaptık...açlık ve yüklemeden sonra normal çıktı çok şükür..ayrıca tekrar kan sayımı ve idrar bakıldı..kan değerlerim düşmüş..kan ilacı içiyorum..magnezyumda günde 2 ye çıktı...bide idrarda lökosit bu sefer pozitif çıktı..doktor enfeksiyon olabilir dedi..kültür baktırmak için tekrar idrar verdim..sonucu yarın çıkıcak..eğer bişey çıkarsa antibiyotik kullanıcakmışım...
bu arada ayaklarım acayip şişmeye başladı...arada ellerimde şişiyor...bide karnımın tam gögüs altındaki kısmı çok acıyor,kesik acısı gibi....geceler çok zor geçmeye başladı...Allah yardımcımız olsun...sorunsuz doğumlarımız olur inşallah...
hayırlı sabahlar arkadaşlar nasılsınız.. bende eylül ayında doğacak bebiş annesiyim banada aranızda yer varmı:)
sudenaz'cım bu arada Alman Hastanesi sadece Taksim'de var. Diğerleri Universal diye geçiyor.. Hepsi universal gruba bağlı fakat Taksim Alman'ın işleyişi farklı, maalesef sgk geçmiyor
teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldum:)bilgilerim:
4.deneme..
sat 7 aralık
doğum tarihi 12 eylül
yaş 25
cinsiyet erkek
isim eymen tuğra
doğum yapacağım hastane ankara tıp fakültesi
başlangıç kilom58 25. haftadaki kilom 68
yatarak gecırmek kıloyu baya etkılıyo .ama napalım bebişlerimiz hayırlısıyla saglıklı bı sekılde gelsınlerde kılolarıda verırız :)Ay en cok kilo ben de utandım wallaAma ben uzun süre yattı. Kıpırdamadan bana ne ben yatmasaydim almazdim ki bu kiloyu demek bir pasa daha geldi topigimize masallh
yatarak gecırmek kıloyu baya etkılıyo .ama napalım bebişlerimiz hayırlısıyla saglıklı bı sekılde gelsınlerde kılolarıda verırız :)
mrb
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
ayy bu kilo konusunu acmasa mıydık acep
57 ile basladım bugün itibariyle 63 kiloyum(22 hafta bitti )
ama böbreklerim için su içmeye basladım baya azaltıyor iştahı
okul kapanıyor bu hafta
yürüyüse baslıcaz
bende de arada sertlesme oluyor doktorum kramp olursa magnezyum al dedi
ama almadım henüz
masallah oğlum bu aralar pek kıpırık
iyi haftasonları
ya arkadaşlar tabloya bakınca moralim bozuldu.. ben niye kilo almıyorum.. hamile kaldığımda 59 civarıydım, sonra 56 ya düştüm.. son 1 haftadır 57 yim.. doktora söyledim bişey olmaz dert etme daha ne istiyorsun dedi..
biraz erken olduğu için mi böyle?? acaba 20.haftadan sonra hızlı bir şekilde kilo almaya başlar mıyım?
slm herkese ya ben 5 gün önce mantar olmuştu bende dr bana vajinal tablet verdi sonrası bu tablet sarı akıntı olarak geri geliyor bugun şeker pembesi geldi ve ben çok korkuyorum acaba bişey mi oldu diye
ya arkadaşlar tabloya bakınca moralim bozuldu.. ben niye kilo almıyorum.. hamile kaldığımda 59 civarıydım, sonra 56 ya düştüm.. son 1 haftadır 57 yim.. doktora söyledim bişey olmaz dert etme daha ne istiyorsun dedi..
biraz erken olduğu için mi böyle?? acaba 20.haftadan sonra hızlı bir şekilde kilo almaya başlar mıyım?
Slm arkadaslar uzun suredir yazamadim size biz iyiyiz cok sukur kilo konusunda rekordayim heralde 60la basladim suan 73 kiloyum ve 24.haftadayim 3ay surekli kanamam oldu yattim 1aydirda amniyo sentezden dolayi yatiyorum 4-5hafta dusuk riski var bebeklerim iyi olsunda gerisi hic umrumda degil dogrusu simdi haftaya tekrar kizimizin kalbine bakilacak ameliyat yerine ve vaktine karar verilecek ama rabbim cok buyuk insallah gerek kalmaz belki bir mucize olur diyorum umut iste:26: ya kizlar iki aydir gunde bir tane magnezyum aliyorum ama baacgima geceleri 4-5kez kramp girmeye basladi bu kadar cok kramp giren varmi korkuyorum aksi bi durum olacak diye. .Bide benim yavrucuklar cok hareketlendi biri sagdan biri soldan kipirdanip duruyorlar cok guzel bi duygu rabbim herkese yasatsin
Slm arkadaslar uzun suredir yazamadim size biz iyiyiz cok sukur kilo konusunda rekordayim heralde 60la basladim suan 73 kiloyum ve 24.haftadayim 3ay surekli kanamam oldu yattim 1aydirda amniyo sentezden dolayi yatiyorum 4-5hafta dusuk riski var bebeklerim iyi olsunda gerisi hic umrumda degil dogrusu simdi haftaya tekrar kizimizin kalbine bakilacak ameliyat yerine ve vaktine karar verilecek ama rabbim cok buyuk insallah gerek kalmaz belki bir mucize olur diyorum umut iste:26: ya kizlar iki aydir gunde bir tane magnezyum aliyorum ama baacgima geceleri 4-5kez kramp girmeye basladi bu kadar cok kramp giren varmi korkuyorum aksi bi durum olacak diye. .Bide benim yavrucuklar cok hareketlendi biri sagdan biri soldan kipirdanip duruyorlar cok guzel bi duygu rabbim herkese yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?