Boşver kiloyu yat dinlen sen ikiz annesisin. Doğumdan sonra bebişlerin peşinde koşmaktan verilir nasılsa kilolar..Bana hiç bacak krampı girmedi ama nefes almakta zorlanıyorum. Karnım çok gergin ve kaşınıyor.. Sadece elevit ve ferro sanol alıyorum..
canım dert etme kiloyu onn çaresi bulunur yeterki bebişler iyi olsun....demek seninklerde ıpırdak çıktı benimde aynen öyle çok hoşlar...
kramp olayı çok kötü benim ilk kez iki gün önce sabah kalkarken oldu..hala baldırım acıyor...ben günde 2 kez alıyorum magnezyumu
Canim benimde baslarda ara sira giriyordu ama son gunlerde geceleri birkac kez giriyor ve dedigin gibi gun boyu agrisi gecmiyor magnezyumu almadigim gunler dahada artiyor haftaya sorucam ikiye cikarmalimiyim diye. . Teyzeleri biz bu arada bebek alisverisine cikti birsuru ciciler aldik kelebeklerime (bebeklerime kelebek diyorum cunku resmen icimde kanat cirpiyolar) sadece odamiz kaldi onuda haftaya siparis vericez bundan sonra hosuma giden bi kac sey olursa onlari alicam rabbim saglikla sihatle dunyaya getirsin ins hepimizin meleklerini
cnm havalar ısındı iyice,benimde cnm sürekli soğuk seyler istiyor cacık yapıp içine buz atıyorumsudenaz canim bende 70 kilo ile hamile kaldim 20. haftamdayım 74 kiloyum. arkadaslar bi kac gundur ayaklarimin alti yaniyo. bazen ellerimde de oluyor. surekli soguk seyler yemek icmek istiyorum sizde oylemisiniz.
benim karnım kasınmıyor ama malesef göğüslerde çatlama var ee 75 bedenden 85 e cıkınca oldu sanırımKarin kasinma sebebi catlama belirtisiymis ve kasimak catlamayi artiriyormus sakin kasima!havalar isindi zaten hergun ilik dus alip nemlendirici biseyler surmemiz gerekiyormus artik ne kullaniyorsan catlak onleyici onu surebilirsin eleviti cok hizli kilo alinca kesti dr ferra sanol ve magvital kullaniyorum ama tayfun hoca ve diger drlarin verdigi ilaclar bazen farkli oluyordu tayfun hocaya sordugumda bole seylere takilma hepsi vitamin ve bebeklerden cok anne icin sen aclik sinirinda yasasan bile bebekler almasi gereken vitamini senin depolarindan kullanacaktir dedi . . Aman kramp girmez ins sana cok kotu bisey gun boyu agrisi hic gecmiyor
benim de günde birkez oluyor ama tüm gün ağrıyor bacaklarım,ilk magnezyumu bugün alıcam hayırlı olsun cicilerinizCanim benimde baslarda ara sira giriyordu ama son gunlerde geceleri birkac kez giriyor ve dedigin gibi gun boyu agrisi gecmiyor magnezyumu almadigim gunler dahada artiyor haftaya sorucam ikiye cikarmalimiyim diye. . Teyzeleri biz bu arada bebek alisverisine cikti birsuru ciciler aldik kelebeklerime (bebeklerime kelebek diyorum cunku resmen icimde kanat cirpiyolar) sadece odamiz kaldi onuda haftaya siparis vericez bundan sonra hosuma giden bi kac sey olursa onlari alicam rabbim saglikla sihatle dunyaya getirsin ins hepimizin meleklerini
evet istanbul olunca alısveris sansı daha yüksek oluyor ben gaziantepteyim kanz vs hiç indirim olmuyor ben genelde internetten alıyorum mesela kanz mağaza da bi tulum 50 lira ama netten alınca yarı fiyatı oluyor kızlar bi de yurtdısından bazı siteler var güvenilir cok farklı sirin kıyafetler var bazıları freeshipping bazıları ise 2 dolar filan bakmanızı öneririmKızlar Kozyatağında byotel'in sokağında Demstock outlet var. Mothercare'in outleti, 7 body 30 tl, astronot mont aldık 60 tl. ye çok güzel zebra şeklinde:) Kaliteli ürünler uygun fiyata, mutlaka gitmenizi öneririm. Zira İngiltere'deki tekstil ürünleri yoğun kalite prosedürlerinden geçiyor..
Birde Chicco'nun Yenibosna ve Viaport'da outleti var. Puset için de oraya bakacağız..
Hangi siteler bu bahsettiklerin cnm?
https://www.babymallonline.com/catalog/product_info_category.php/cPath/21/products_id/2256
bu site mesela cnm
bi de ebay ve aliexpress
ben daha almadım ama beğendik bi kaç parça alıcaz
Ben daha önce paten vb. getirttim USA'dan. Gümrüğe takıldı. Komisyoncu tutmak zorunda kaldım. Çok daha pahalıya geldi. O yüzden çekiniyorum getirtmeye.. İyi araştırmak lazım..
Slm kizlar biz dr dn geldik kizim buyumuss yuppi 900 gr olmusBoyumuzda 34 cm olmuss cok sevindim yuzunde ayaklari vardi gostermedi poz vermedi bize poposuda havada karnima dayamis dr dedi dikunbak vur bizimki poposunu saga sola salliyor rabbim kucagimizada almayi nasip etsin
Canim benimde baslarda ara sira giriyordu ama son gunlerde geceleri birkac kez giriyor ve dedigin gibi gun boyu agrisi gecmiyor magnezyumu almadigim gunler dahada artiyor haftaya sorucam ikiye cikarmalimiyim diye. . Teyzeleri biz bu arada bebek alisverisine cikti birsuru ciciler aldik kelebeklerime (bebeklerime kelebek diyorum cunku resmen icimde kanat cirpiyolar) sadece odamiz kaldi onuda haftaya siparis vericez bundan sonra hosuma giden bi kac sey olursa onlari alicam rabbim saglikla sihatle dunyaya getirsin ins hepimizin meleklerini
Kızlar Kozyatağında byotel'in sokağında Demstock outlet var. Mothercare'in outleti, 7 body 30 tl, astronot mont aldık 60 tl. ye çok güzel zebra şeklinde:) Kaliteli ürünler uygun fiyata, mutlaka gitmenizi öneririm. Zira İngiltere'deki tekstil ürünleri yoğun kalite prosedürlerinden geçiyor..
Birde Chicco'nun Yenibosna ve Viaport'da outleti var. Puset için de oraya bakacağız..
canım ne güzel demi bebek alışverişi insanın herşeyi aşası geliyor...oda olarak nasıl bir şey düşünüyorsun bende ikiz bebek bekliyorumda ondan sordum şu büyüyebile yataklar dahamı pratik olur acaba senin düşüncen nedir...birde ben 20 haftadayım dün biraz pırpır hissettim bu haftada sanırım sürekli hareket beklememek lazım senin nasıl olmştu...
Canım, aldıklarına bayıldım. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Pijamaları kaç aylık alıyorsun?
Bebek bakım çantası malzemeleriyle mi satılıyor mothercare'de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?