karasu masllah cimcimeye
ekle görelim prensesin cicilerini
Slm kizlar biz dr dn geldik kizim buyumuss yuppi 900 gr olmusBoyumuzda 34 cm olmuss cok sevindim yuzunde ayaklari vardi gostermedi poz vermedi bize poposuda havada karnima dayamis dr dedi dikunbak vur bizimki poposunu saga sola salliyor rabbim kucagimizada almayi nasip etsin
masallahprensesimize kocaman olmus annesi... büyüyorlar yavas yavas artık... zaman cok cabuk geciyor aslında... bakalım bizimde yarın kontrolumuz var umarım hersey yolundadır...
amin canm insallah
Canım, aldıklarına bayıldım. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Pijamaları kaç aylık alıyorsun?
Bebek bakım çantası malzemeleriyle mi satılıyor mothercare'de?
Cnm benim al sana iste is asana oraya guzel bir bebe mağazası demek ki eksik böyle bir yere kafam da çalışıyor hemen bak ticaretekızlar sağolun hepiniz...rabbim giydirmeyide nasib eder inşallah...yalnız küçük yerde oturmanın dezavantajı burda hiç bebek mağazaları yok çıldırıcam ya...burası bodrum ama millet doğurmuyomu ben anlamadım...
valla bir tane olsa 1 yaşa kadar herşeyi alıcam ama iki tanee zor oluyor yaa...öncelik ilk 3 aya kadar giyeceklerini almak...daha birer takım daha çıkış seti alıcam sonra tulum larını alıcam..daha kendime hiç bişey almadım...bitek lohusa tacım var :)) artık bende netten almaya başlıycam..unnado sitesini takip ediyorum iyi indirimler oluyor...bide e-minico sitesine bakın çok uygun şeyler var..burda bir topicte yazmışlar alanlar memnun kalmış...
tobee cim seninkilerde çok güzel maaşallah...karasu resimleri kaybetme merak ediyorum fırsat bulduğun bir yerde atarsın..
ayyy çoook güzeller maşAllah ALLAHIM hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin sanada bizede aldıklarımızı..bizde çoğu alışverişimizi yaptık bıara bende ceker yuklerım :)evet üşenmedim ve bebişlerimin cicilerini fotoğrafladım sizler için...diğer topiklerden kıskandım :) herkes çekip çekip koyuyor....bizim daha çok eksik var...bunlarında çoğunu annem aldı zaten sağolsun...sözde toplu alışverişe çıkıcaz bakalım ne zaman :)
resimlerin büyük boyutları için üzerine tıklayın...
anneciğimin ördükleri...süslemeler bana ait :)
Eki Görüntüle 436811 Eki Görüntüle 436810 Eki Görüntüle 436809 Eki Görüntüle 436808 Eki Görüntüle 436806
yine annemin ve kayınvalidemin yaptığı yüz örtüleri ve ağız mendilleri
Eki Görüntüle 436812
mothercare dan aldığım bebek bakım çantası içinde alt açma ve biberonluğu ile..
Eki Görüntüle 436813
hastane çıkışlarımız
Eki Görüntüle 436823 Eki Görüntüle 436819 Eki Görüntüle 436827 Eki Görüntüle 436825 Eki Görüntüle 436828 Eki Görüntüle 436830 Eki Görüntüle 436831 Eki Görüntüle 436832
pijamalarımız
Eki Görüntüle 436834 Eki Görüntüle 436835
kundak battaniyelerimiz ve henüz mavisini de almak için aradığım kızımızın merinos polar battaniyesi
Eki Görüntüle 436815 Eki Görüntüle 436816 Eki Görüntüle 436818 Eki Görüntüle 436837
iç badi,çorap ve banyo havlularımız
Eki Görüntüle 436836 Eki Görüntüle 436814
en son kontrol dönüşü aldığımız iki nevresim takımı..
Eki Görüntüle 436804 Eki Görüntüle 436803
Sudenaz'cım hastahane çıkış setini çok alma bence. Çok çabuk büyüyorlarlamış. Hatta kayın validem anlattı, bir tanıdıgın bebeği kilolu doğmuş, giydirememişler. Hemen gidip yeni ciciler almışlar. Bende 4 kg.nun üzerinde doğmusum. Benim oğlanda annesine çeker diye herşeyi bir beden büyük alıyorum.. Bol bol giysin dar olacağına.. Hatta beklenen doğum tarihimiz 10 ekim olmasına rağmen astronot montu 6-9 aylık aldım mothercare'den.. en kıza zamanda koyacağım bende aldıklarımın fotolarını..
REsim yüklemek istiyorum ama çok yüklü oldugu için yüklemedi. Nasıl küçültürüz bilen var mı?
evet üşenmedim ve bebişlerimin cicilerini fotoğrafladım sizler için...diğer topiklerden kıskandım :) herkes çekip çekip koyuyor....bizim daha çok eksik var...bunlarında çoğunu annem aldı zaten sağolsun...sözde toplu alışverişe çıkıcaz bakalım ne zaman :)
resimlerin büyük boyutları için üzerine tıklayın...
anneciğimin ördükleri...süslemeler bana ait :)
Eki Görüntüle 436811 Eki Görüntüle 436810 Eki Görüntüle 436809 Eki Görüntüle 436808 Eki Görüntüle 436806
yine annemin ve kayınvalidemin yaptığı yüz örtüleri ve ağız mendilleri
Eki Görüntüle 436812
mothercare dan aldığım bebek bakım çantası içinde alt açma ve biberonluğu ile..
Eki Görüntüle 436813
hastane çıkışlarımız
Eki Görüntüle 436823 Eki Görüntüle 436819 Eki Görüntüle 436827 Eki Görüntüle 436825 Eki Görüntüle 436828 Eki Görüntüle 436830 Eki Görüntüle 436831 Eki Görüntüle 436832
pijamalarımız
Eki Görüntüle 436834 Eki Görüntüle 436835
kundak battaniyelerimiz ve henüz mavisini de almak için aradığım kızımızın merinos polar battaniyesi
Eki Görüntüle 436815 Eki Görüntüle 436816 Eki Görüntüle 436818 Eki Görüntüle 436837
iç badi,çorap ve banyo havlularımız
Eki Görüntüle 436836 Eki Görüntüle 436814
en son kontrol dönüşü aldığımız iki nevresim takımı..
Eki Görüntüle 436804 Eki Görüntüle 436803
mesaj yazdığın alandaki simgelerden ataça benzeyen var üzerine geldiğinde eklentiler diyor..oraya gir..dosya ekle ye tıkla..ordan bilgisayarındaki resimleri seç o zaman benim eklediğim gibi küçük çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?