2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

masallah prensesimize kocaman olmus annesi... büyüyorlar yavas yavas artık... zaman cok cabuk geciyor aslında... bakalım bizimde yarın kontrolumuz var umarım hersey yolundadır...
amin canm insallah

masallah prensesimize kocaman olmus annesi... büyüyorlar yavas yavas artık... zaman cok cabuk geciyor aslında... bakalım bizimde yarın kontrolumuz var umarım hersey yolundadır...
amin canm insallah

Evet aslında çabuk geçiyor ama hiç gecmek bilmiyor sanki evet yaa masallh Büyüyorlar insallh sizde de hersey yolunda Dir arada dogum fotoğrafçısı secmek icin araştırma yapıyorum ay pit pit agliyom akıyor gözyaşlarım Rabbim bizede nasip etsin ben cok heyecanlaniyorum

Canım, aldıklarına bayıldım. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Pijamaları kaç aylık alıyorsun?
Bebek bakım çantası malzemeleriyle mi satılıyor mothercare'de?

canım sağol..amin inşallah..pijamalar yeni doğan 0-3 aylık...mothercare dan çantayı 100 tl ya aldım..içinde biberonluk,altaçma,kirli poşeti,cüzdan ve ayna vardı çok beğendm..resimde küçük gözüktü ama çok kullanışlı...ben diğer bez çantalardan almayı düşünmüyorum...

kızlar sağolun hepiniz...rabbim giydirmeyide nasib eder inşallah...yalnız küçük yerde oturmanın dezavantajı burda hiç bebek mağazaları yok çıldırıcam ya...burası bodrum ama millet doğurmuyomu ben anlamadım...

valla bir tane olsa 1 yaşa kadar herşeyi alıcam ama iki tanee zor oluyor yaa...öncelik ilk 3 aya kadar giyeceklerini almak...daha birer takım daha çıkış seti alıcam sonra tulum larını alıcam..daha kendime hiç bişey almadım...bitek lohusa tacım var :)) artık bende netten almaya başlıycam..unnado sitesini takip ediyorum iyi indirimler oluyor...bide e-minico sitesine bakın çok uygun şeyler var..burda bir topicte yazmışlar alanlar memnun kalmış...

tobee cim seninkilerde çok güzel maaşallah...karasu resimleri kaybetme merak ediyorum fırsat bulduğun bir yerde atarsın..

Cnm benim al sana iste is asana oraya guzel bir bebe mağazası demek ki eksik böyle bir yere kafam da çalışıyor hemen bak ticarete yok cnm kaybetmem eklerim bir ara insallh ben de heveslendim siz de görünce ben de paylaşmak istedim sen iki tame almama konusun da haklisin cnm benim kızım 1tane sen var 2 tane Masallh Zaten o kadar da cok hediye geliyormuş ki öyle diyorlar ben abarttım farkındayım birşey görsem hemen atlıyorum almaya Rabbim bunları kullanmayı nasip etsin sende yarn ize yaz bebelerin nasıl bakalım

Sudenaz ve toobe cicileriniz çok güzell.. RABBIM saglikla mutlulukla kullanmayi nasip etsin.. ben henuz hic bisey almadim kismetse 7. aydan sonra almaya ormeye baslicam ozamn koyarim insallah.

ayyy çoook güzeller maşAllah ALLAHIM hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin sanada bizede aldıklarımızı..bizde çoğu alışverişimizi yaptık bıara bende ceker yuklerım :)

Sudenaz'cım hastahane çıkış setini çok alma bence. Çok çabuk büyüyorlarlamış. Hatta kayın validem anlattı, bir tanıdıgın bebeği kilolu doğmuş, giydirememişler. Hemen gidip yeni ciciler almışlar. Bende 4 kg.nun üzerinde doğmusum. Benim oğlanda annesine çeker diye herşeyi bir beden büyük alıyorum.. Bol bol giysin dar olacağına.. Hatta beklenen doğum tarihimiz 10 ekim olmasına rağmen astronot montu 6-9 aylık aldım mothercare'den.. en kıza zamanda koyacağım bende aldıklarımın fotolarını..

canım o dediğin bir bebiş için..ikiz olunca o kadar kilolu doğmaları çok zor...3 kg altında olurlar...bide bakma sen çok gözükmesin gözüne...her bir bebişin 2 çıkışı var şuan...2 tane çıkış hastaneden çıkana kadar yetmez...arkadaşlardan çok duydum..kusuyolar falan sık değişmek zorunda kalıyosun...işte çifter çifter alınca çok gibi oluyor...ama 1 tane daha almam gerek diye düşünüyorum...

REsim yüklemek istiyorum ama çok yüklü oldugu için yüklemedi. Nasıl küçültürüz bilen var mı?

mesaj yazdığın alandaki simgelerden ataça benzeyen var üzerine geldiğinde eklentiler diyor..oraya gir..dosya ekle ye tıkla..ordan bilgisayarındaki resimleri seç o zaman benim eklediğim gibi küçük çıkar..

canımm hepside çok şeker maşallah insan aldıklarının içinde bebeklerini hayal edince ne kadar da mutlu oluyor ben de aldıklarıma bakıp bakıp bebişlerime kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum rabbim hepimize o günleri göstersin inş..hafta sonu anneannemiz gelecek o da yaptıklarını getirsin bende eklerim hepsini...

mesaj yazdığın alandaki simgelerden ataça benzeyen var üzerine geldiğinde eklentiler diyor..oraya gir..dosya ekle ye tıkla..ordan bilgisayarındaki resimleri seç o zaman benim eklediğim gibi küçük çıkar..

Maalesef boyutlar yüklü oldugunda yükleyemiyorum. Küçültmek lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Selam guzel anneler nasilsinz bakalım sudenaz cnmm hadı bize guzel hbrle gel bakalım ben de merak ediyorum kızın be oğlun nasıl lar biz iki hafta sonra tekrar gidicez görmeye bebeğimi ay gece rüyam da kucağım da kızım vardı göğsümdeydi emiyordu yüzüne sutum geliyordu cok komikti cok guzel bir kiz bebekti bembeyezdi teni renkli gözleri ve kara sacları cok heyecanlıyım göğsüme basıyordum surekli kızımı hiç uyanmak istemedim uyandım gözlerimi sıkıca sıkıyordum tekrar kaldığım yerden kızımı görmek istiyordum ayyy ne kadar heyecanlı ve mutlu uyandım o günleri görmek nasip olsun insallh Rabbim gercekten de onları kucağımıza alıp koklamayi sarılmayı saglikla büyütmeyi nasip etsin insallhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…