lalecim cicileriniz çok güzel..rabbim güzel günlerde giymek nasib etsin...
kızlar doktordan geldik..herşey yolunda çok şükür..oğlumuzu 1 kg yaptık sonunda :) kızımızda 950 gr ...ama ben artık hiç net göremiyorum bebişleri.o kadar çok birbirine girmişlerki belli olmuyo hiç...bir sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra...
sağolun kızlar...böyle topice bir renk geldi valla güzel oldu..devam edelim fotolara böyle..
karasu canım benim doktor boylarını hiç ölçmüyo niyeyse geçenkinde sormuştum ölçmeden salladı valla...zaten aslında ölçülcek gibide durmuyolar çok karışık...neyse bi dahakine sorarım yine...bebişlerin kilo boy tablosunu yapasım varda devam ettirebilirmiyim diye tereddütteydim...ama yaparız yani istek varsa neden olmasın
https://www.babymallonline.com/catalog/product_info_category.php/cPath/21/products_id/2256
bu site mesela cnm
bi de ebay ve aliexpress
ben daha almadım ama beğendik bi kaç parça alıcaz
sanırım 100 doları gecmemesi lazım yoksa takılıyor gümrüğe eşim hep yurtdısından alısveris yapar ama sorun cıkmadı simdiye kadar
bakalım ben deneyim memnun kalırsam sölerim size
canım ne güzel demi bebek alışverişi insanın herşeyi aşası geliyor...oda olarak nasıl bir şey düşünüyorsun bende ikiz bebek bekliyorumda ondan sordum şu büyüyebile yataklar dahamı pratik olur acaba senin düşüncen nedir...birde ben 20 haftadayım dün biraz pırpır hissettim bu haftada sanırım sürekli hareket beklememek lazım senin nasıl olmştu...
cnm güle güle kullansınlar ne kadar güzel hepsi
kundak seklindeki battaniyeyi nerden aldın acaba:30:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?