2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Selam guzel anneler nasilsinz bakalım sudenaz cnmm hadı bize guzel hbrle gel bakalım ben de merak ediyorum kızın be oğlun nasıl lar biz iki hafta sonra tekrar gidicez görmeye bebeğimi ay gece rüyam da kucağım da kızım vardı göğsümdeydi emiyordu yüzüne sutum geliyordu cok komikti cok guzel bir kiz bebekti bembeyezdi teni renkli gözleri ve kara sacları cok heyecanlıyım göğsüme basıyordum surekli kızımı hiç uyanmak istemedim uyandım gözlerimi sıkıca sıkıyordum tekrar kaldığım yerden kızımı görmek istiyordum ayyy ne kadar heyecanlı ve mutlu uyandım o günleri görmek nasip olsun insallh Rabbim gercekten de onları kucağımıza alıp koklamayi sarılmayı saglikla büyütmeyi nasip etsin insallhh

Selam guzel anneler nasilsinz bakalım sudenaz cnmm hadı bize guzel hbrle gel bakalım ben de merak ediyorum kızın be oğlun nasıl lar biz iki hafta sonra tekrar gidicez görmeye bebeğimi ay gece rüyam da kucağım da kızım vardı göğsümdeydi emiyordu yüzüne sutum geliyordu cok komikti cok guzel bir kiz bebekti bembeyezdi teni renkli gözleri ve kara sacları cok heyecanlıyım göğsüme basıyordum surekli kızımı hiç uyanmak istemedim uyandım gözlerimi sıkıca sıkıyordum tekrar kaldığım yerden kızımı görmek istiyordum ayyy ne kadar heyecanlı ve mutlu uyandım o günleri görmek nasip olsun insallh Rabbim gercekten de onları kucağımıza alıp koklamayi sarılmayı saglikla büyütmeyi nasip etsin insallhh

kızlar aldıklarınız çok cici çok beğendim hepsini. ben de oğluşuma ciciler aldım en yakın zamanda koyacam, teyzoşları da görsün.

lalecim cicileriniz çok güzel..rabbim güzel günlerde giymek nasib etsin...

kızlar doktordan geldik..herşey yolunda çok şükür..oğlumuzu 1 kg yaptık sonunda :) kızımızda 950 gr ...ama ben artık hiç net göremiyorum bebişleri.o kadar çok birbirine girmişlerki belli olmuyo hiç...bir sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra...

evet hastane dönüşü bikaç cic aldık yine....

bu tulumu kipa dan aldık oğluşum için..ama kız versiyonlarının bedenleri yoktu...bu arada yakınlarınızda kipa varsa çok güzel ciciler var,kaliteleride gayet iyi bakın derim..

bu badilerin mavilisi kipadan,pembelisi ve çoraplar lc waikiki dan.

bu paketlerde mothercar dan her birinde 3 tulum,2 çıtçıtlı badi,2 önlük,1 atlet,1 bere,1 patik var..bunları ev içinde günlük giydirmek için aldım..

bunlarıda komşu dün bitirdi verdi bana..ellerine sağlık çok beğendim...

evet yarında annecim birkaç günlüğüne istanbula gitmişti ciciler almış bize bakalım neler var...aldıkça eklerim artık

İkisi e de masallh Cnm nazar değmesin kilolarında harika boyları nasıl merak ettim Dr um bana dediki ince uzun olucak cok kilolu bir kiz doğurmayı beklemeMerak etti. Senin bebelerin de boylarını Rabb'in kucagimizada almayı nasip etsin insallh cicileriniz de harika Rabbim onlarida giydirmeyi nasip etsin hepimize

lalecim sudenazcım maşallah subhanallah barekallah bebişlerinize, aldıklarınıza, size
Hepsine ayrı ayrı bayıldım..
Rabbim sağlıkla mutlulukla giydirmeyi nasib etsin..
Arada sizin topiğe girip yeni heyecanlarınızı okumak iyi geliyor bana..
Hepinizi çok öpüyorum..
Sağlıkla mutlulukla kalın..

sağolun kızlar...böyle topice bir renk geldi valla güzel oldu..devam edelim fotolara böyle..

karasu canım benim doktor boylarını hiç ölçmüyo niyeyse geçenkinde sormuştum ölçmeden salladı valla...zaten aslında ölçülcek gibide durmuyolar çok karışık...neyse bi dahakine sorarım yine...bebişlerin kilo boy tablosunu yapasım varda devam ettirebilirmiyim diye tereddütteydim...ama yaparız yani istek varsa neden olmasın

hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız..lale sudenaz çok güzel ciciler maşAllah Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde giydirmeyi nasip etsin:).. arkadaşlar benım bıkaç gundur belım aradada kasıklarım agrıyo sızdede oluyomu normalmi..

sudenazcım maşallah bebeklerine ne kadar da hızlı büyüyolar ....bizim kontrolümüzde pazartesi günü bakalım ne kadar oldular geçen hafta biri 960 biri 900 gr. bebişlerimin...boyla ilgili internette bir bilgi okumuştum 24. haftadan sonra ultrason kağıdındaki FL DEĞERİNİ 7 İLE ÇARPIYOSUN boyları o şekilde hesaplanıyomuş...ultrason görüntüsü verdilerse bi hesap yapabilirsin canım...

https://www.babymallonline.com/catalog/product_info_category.php/cPath/21/products_id/2256

bu site mesela cnm

bi de ebay ve aliexpress

ben daha almadım ama beğendik bi kaç parça alıcaz

sanırım 100 doları gecmemesi lazım yoksa takılıyor gümrüğe eşim hep yurtdısından alısveris yapar ama sorun cıkmadı simdiye kadar
bakalım ben deneyim memnun kalırsam sölerim size

Bende bu sitedeki urunleri cok begendim ama bisey alamiyorum 7 ay olmasini bekliyorum. Siteden memnun kalirsan bizimle paylasirmisin kalite falan nasil gumruge takildimi gibi konularda.

Canim alisveris yapmak super valla ama kiyafet olayini cok abartmiyorum cunku cok kalabalik bir akraba cevremiz var ablamin mevludunde yegenime 65takim gelmisti ve yarisindan cogunu giyemedi tabiki ben cok hosuma giden ve genel ihtiyaclarini aliyorum malum bide ikiz olunca herseyden iki tane. . Bizim salon haricinde iki tane kucuk odamiz var ama simdilik tek oda yapicaz 4kapili gardolop dusunuyorum 5cekmeceli sifonyer ama cok buyuk olmayacak birde buyuyen yatagin uzerini ikiye boldurucez biri sagda biri solda yatacak ilerdede bir oda daha aliriz insallah senin icin gec olurmu bilmiyorum ama temmuz ortasi gibi gelir odamiz resmini koyarim yatagimizin

Son düzenleme:
Sudenaz . .Lale cicileriiz cok guzel gule gule giysinler insallah melekleriniz bende koymaya calisicam pc yi acmak cok zor geliyor tablet kullaniyorum bundanda olur sanirim

Bunlarda bizim cicilerimizin bazilari insallah eklenmistir resimler

Eklentiler

• $2012-06-06 05.52.59.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 23
  • $2012-06-06 05.57.29.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 15
  • $2012-06-06 06.02.47.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 20
  • $2012-06-06 06.10.00.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 19
  • $2012-06-06 06.16.57.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 20
  • $2012-06-06 06.24.02.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 22
  • $2012-06-06 06.26.21.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 18
  • $2012-06-06 06.28.06.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $2012-06-06 06.37.52.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 19
  • $2012-06-06 06.39.20.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $2012-06-06 06.40.28.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 18
  • $2012-06-06 06.43.27.webp
    32 KB · Görüntüleme: 19
  • $2012-06-06 06.45.36.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 22
  • $2012-06-06 06.47.32.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $2012-06-06 06.53.45.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 21
  • $2012-06-06 07.05.38.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 20
  • $2012-06-06 07.14.57.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 17
  • $2012-06-06 07.31.43.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 19
Evet eklenmis teyzeleri ben kapi celengimizide aldim cunku ikiz kiz erkek secenegi oda susuleyen yerlerde dogru duzgun yok aklinizda olsun bide kizimin ameliyatindan dolayi henuz dogum yapacagim hastane belli degil esimi bide o telasa sokmak istemedim kristal tul alicam halasiyla teyzesi halleder artik

cnm güle güle kullansınlar ne kadar güzel hepsi
kundak seklindeki battaniyeyi nerden aldın acaba:30
:

cnm güle güle kullansınlar ne kadar güzel hepsi
kundak seklindeki battaniyeyi nerden aldın acaba:30
:

Tesekkur ederiz canim daha guzelleri sizlerin olsun eminonu havuzlu handan aldik oraya gitmek isteyenlere oneri piyasadan daha uygun olduvu soylenemez her butceye gore seyler mevcut kalitesi fiyatina gore degisiyo ama ben ozellikle bebek sekeri icin gittim onlar biraz uygun ama ikizler icin hic bisey yok malzemsini aldim kendim yapiyorum

Orgulerimiz henuz babanne ve ananemizde sadece tulumumuz geldi gorun istedim

Eklentiler

• $Foto__raf1598-1.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 16
  • $2012-06-06 06.31.31.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…