Canim ben yemeklere azda olsa tuz katiyordum ama onu bile kesmeye karar verdim bol su icmeye calisiyorum havalar da isiniyor acaba diyorum birazda yememe icmememe mi dikkat etsem ama acliga dayanamiyorum nasil olacak bilmiyorum
normalde tuzu çok severim ama bende çok azalttım tuzu ama bu saatten sonra şişen ayaklar inmiyor malesef..doktora sordum sıcaklarda daha erken başlayabiliyomuş..soğuk suya koy ayaklarını falan dedi..tabi bodrum burası resmen pişiyorum çok sıcak...idare edicez artık...
Canim gule gule kullanin insallah cok guzeller . . Kraft marka olan sey ney anlayamadim resimler tablette cok kucuk gozukuyoda
Ayy canim saglikla gelsinlerde ben onlara zarari olacak diye korkuyorum gerisi umrumda pek degil cicileriniz cok guzelmis yine pisti olduk pelus battaniyenizin pembesini ve mavisini bizde aldikgule gule kullansinlar insallah kuzucuklar bu arada odaniz nasil bisey gardolabiniz kac kapili nette resmi falan varmi ne renk iki cinsiyet bir arada olunca biraz zor oluyor
canım ben beğendiğim modelleri verdim onlara...3 kapılı gardolabı (normalde 3 kapılı dolaplar 130cm eninde oluyor ben 165cm istedim..odamızda öyle bir bölüm var) ,şifonyer,şifon üstü oyuncak rafı,2 tanede beşik...tamamı beyaz renk olucak...açıkcası bende merak ediyorum ama gelmeleri 1 ayı bulur...çünkü bizim evin mutfak,banyo dolabı,parke tüm mobilya işlerinide yapıyolar..en son bebek odası gelicek...
evet pişti olduk yineayrıca annem mavisini alıcaktı çünkü kızımın battaniyesini almıştık ama yokmuş rengi....
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isteyen bi anne adayıyım...topiğinizi çok sevdim uzun süredir takip ediyorum çok şeyler öğreniyorum sizlerden ne zamandır da yazmak istiyorum ama zor bi gebelik geçiriyorum sürekli yatıyorum kanamalar rahat bırakmıyor çok şükür bu aralar yok inşallahta olmaz...sudenezcım listeyi sen güncelliyorsun sanırım bilgilerimi yazayım....4. denememde ikizlerime gebe kaldım. bi kızım bi oğlum olacak inşallah...29 yaşındayım sat 12 ocak doğumda 18 ekim ama o günü görmemiz zor tabi...başka yazmam gereken bişey varmıydı olursa eklerim isim olarsk emir nuri-elif nur düşünüyoruz ama tam kararda veremiyorum insan zorlanıyor karar vermekte... kiloya gelince yattım için kilo almam hızlı oluyor 12. haftada 63 tü 20. hftada 68 olmuşum... bu arada eklediğiniz cicilerinize bayıldım...hepsi çok şeker sevimli şeyler inşallah bende kız kardeşime ekletecem bizim daha aldığımız bişey yok ama anane ve babanemizin aldıklarını eklerim...
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isteyen bi anne adayıyım...topiğinizi çok sevdim uzun süredir takip ediyorum çok şeyler öğreniyorum sizlerden ne zamandır da yazmak istiyorum ama zor bi gebelik geçiriyorum sürekli yatıyorum kanamalar rahat bırakmıyor çok şükür bu aralar yok inşallahta olmaz...sudenezcım listeyi sen güncelliyorsun sanırım bilgilerimi yazayım....4. denememde ikizlerime gebe kaldım. bi kızım bi oğlum olacak inşallah...29 yaşındayım sat 12 ocak doğumda 18 ekim ama o günü görmemiz zor tabi...başka yazmam gereken bişey varmıydı olursa eklerim isim olarsk emir nuri-elif nur düşünüyoruz ama tam kararda veremiyorum insan zorlanıyor karar vermekte... kiloya gelince yattım için kilo almam hızlı oluyor 12. haftada 63 tü 20. hftada 68 olmuşum... bu arada eklediğiniz cicilerinize bayıldım...hepsi çok şeker sevimli şeyler inşallah bende kız kardeşime ekletecem bizim daha aldığımız bişey yok ama anane ve babanemizin aldıklarını eklerim...
Bu arada English home outletten 39.90 tl. ye aldığımız ürün web sitesinde 34, 90 tl. Outlet daha pahalıymış netten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?