2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Canim ben yemeklere azda olsa tuz katiyordum ama onu bile kesmeye karar verdim bol su icmeye calisiyorum havalar da isiniyor acaba diyorum birazda yememe icmememe mi dikkat etsem ama acliga dayanamiyorum nasil olacak bilmiyorum

normalde tuzu çok severim ama bende çok azalttım tuzu ama bu saatten sonra şişen ayaklar inmiyor malesef..doktora sordum sıcaklarda daha erken başlayabiliyomuş..soğuk suya koy ayaklarını falan dedi..tabi bodrum burası resmen pişiyorum çok sıcak...idare edicez artık...

lale canım cicileriniz pek güzelmiş..maaşallah doğuştan fanatik olacak :)

kızlar bizde bugün bebiş odamızı sipariş ettik..hazır almıyorum...yerine göre yaptırıyoruz...çok heycanlıydım çok fiyat vericekler diye korktum açıkcası çünkü biz aynı zamanda ev yaptırıyoruz ve doğumdan önce bitirip taşınmayı düşünüyorum..masraflarımız çok fazla anlıycağınız...önce 3800tl fiyat verdiler sonra 2700 tl ya zor düşürdük..bakalım nasıl olacak...şimdiden merak sardı

annecim 2 günlüğüne istanbula gitmişti..o arada derede bize ciciler almış..

sonunda 1 geceliğim oldu...burda lohusa geceliği bulmak çok zor ..bırak lohusa geceliğini fantazi geceliklerinden başka gecelik yok..neyse birde pijamadünyası.com da birkaç model beğendim onları sipariş edicem..ama tek tereddütüm beden konusu...kalıpları nasıl acaba..bu siteye bakın çok güzel şeyler var..

Ayy canim saglikla gelsinlerde ben onlara zarari olacak diye korkuyorum gerisi umrumda pek degil cicileriniz cok guzelmis yine pisti olduk pelus battaniyenizin pembesini ve mavisini bizde aldik gule gule kullansinlar insallah kuzucuklar bu arada odaniz nasil bisey gardolabiniz kac kapili nette resmi falan varmi ne renk iki cinsiyet bir arada olunca biraz zor oluyor

canım ben beğendiğim modelleri verdim onlara...3 kapılı gardolabı (normalde 3 kapılı dolaplar 130cm eninde oluyor ben 165cm istedim..odamızda öyle bir bölüm var) ,şifonyer,şifon üstü oyuncak rafı,2 tanede beşik...tamamı beyaz renk olucak...açıkcası bende merak ediyorum ama gelmeleri 1 ayı bulur...çünkü bizim evin mutfak,banyo dolabı,parke tüm mobilya işlerinide yapıyolar..en son bebek odası gelicek...

evet pişti olduk yine
ayrıca annem mavisini alıcaktı çünkü kızımın battaniyesini almıştık ama yokmuş rengi....

İnsallah istedigin gibi olur canim bende beyaz yada sedefli krem arasinda gidip geliyorum onumuzdeki hafta sonu bizde veririz insallah esim bu aralar cok yogun da. . Olsun o rengide guzel gule gule kullansinlar teyzesi bu arada kuzucuklarimin ismi ayse buğlem-ahmet kayra olacak insallah

bunlar da evdeki olanlar ve netten yeni aldıklarımız
sude lale hepsi cok güsel güle güle güysin yavrularımız insallah
bakım ürünlerine bakıcam biraz

Eklentiler

• $121A812_Default.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 20
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isteyen bi anne adayıyım...topiğinizi çok sevdim uzun süredir takip ediyorum çok şeyler öğreniyorum sizlerden ne zamandır da yazmak istiyorum ama zor bi gebelik geçiriyorum sürekli yatıyorum kanamalar rahat bırakmıyor çok şükür bu aralar yok inşallahta olmaz...sudenezcım listeyi sen güncelliyorsun sanırım bilgilerimi yazayım....4. denememde ikizlerime gebe kaldım. bi kızım bi oğlum olacak inşallah...29 yaşındayım sat 12 ocak doğumda 18 ekim ama o günü görmemiz zor tabi...başka yazmam gereken bişey varmıydı olursa eklerim isim olarsk emir nuri-elif nur düşünüyoruz ama tam kararda veremiyorum insan zorlanıyor karar vermekte... kiloya gelince yattım için kilo almam hızlı oluyor 12. haftada 63 tü 20. hftada 68 olmuşum... bu arada eklediğiniz cicilerinize bayıldım...hepsi çok şeker sevimli şeyler inşallah bende kız kardeşime ekletecem bizim daha aldığımız bişey yok ama anane ve babanemizin aldıklarını eklerim...

hosgeldin cnm,hayırlı uğurlu olsun bebişlerin
sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Hoş geldin canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Resimleri bekliyoruz. Hangi şehirdesin? Nerede doğum yapacaksın?

Hosgeldin canim aramiza saglikla sihatle kucagina alirsin insallah bebeklerini. . Kanamamlarin kesilmistir bi dahada gelmez insallah burdaki herkes seni cok anlar emin ol hepimiz ayri ayri sorunlarla bugunlere gelebildik cok sukur ikiz oldugu halde cokta kilo almamissin yatarak ben rekordayim topikte 25.haftadayim 15 kilo aldim sayilir ama bende hep yatanlardanim ama hepimize bir yigin hormon yuklemesi yapildi olsun okadarda napalim bebislerimiz saglikli olsunda . .

Toobe Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Sizin bebek de Beşiktaşlı olacak desene..
Biz bugün Chicco nun fabrika satış mağazasına gittik Pendik'.. Hiçbir şey yoktu. Görevli sayısı azdı onlar da kasadaydı. Fiyatlar da ucuz değildi..

Bugün puset de baktık. Maxi cosy ler rahat değil, kullanımı hantal geldi. Concord air ana kucağı ve concord neo puset beğendim. Kullanımı ve sürüşü rahat geldi. Fiyatı 1.500 tl. ikisi.. Aynı iskelete ilk bir sene ana kucağı takılıyor. Sonra bebek büyüğünde ana kucağını çıkartıp concord neo'yu takıyorsun. Şimdi nette araştırma yapacağım biraz..Bakalım yetkili servisi falan nasılmış, kullananlar memnun muymuş..

Bu arada English home outletten 39.90 tl. ye aldığımız ürün web sitesinde 34, 90 tl. Outlet daha pahalıymış netten:)

kızlaaaaaaar 2012 ekim anneleri topiğine de bekleriz.. herkesin gebeliği hayırlı uğurlu olsun....

Bu arada English home outletten 39.90 tl. ye aldığımız ürün web sitesinde 34, 90 tl. Outlet daha pahalıymış netten:)

Canim nette hersey daha ucuz artik almadan cok iyi arastirmak gerekiyor ben e bebekte kizimizin hastane cikisini 100tl ye gordum cok begendim butik bebeden 65 tlye aldim kargo geldiginde hic bir sorun yoktuda takip etmek gerek . . Deterjan konusunu ne yapmayi dusunuyorsunuz ben yumusatici kullanmayi dusunmuyorum zararliymis granul sabun saglikli ve dogal geliyor ama kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…