yGünaydın canlarimmmm nasilsinz yok ben yukleyemiyorum resim şirkete gittiğim bir gun yüklucem insallh ay kızım artık iyi ce beni içeriden tekmeliyor yaramaz oldu bu kiz son zamanlarda masallh kuzularımızaHeyecanla kucağımıza alicagimiz günleri bekliyorum evlatlarımızı daha cok heyecanlı geçmeye başladı günler Rabbim hayrli sağlıklı doğumlar nasip etsin insallh
mrb cnm benim de 6 kilo oldu senin normal hep yattığın için ben okulda cok hareketliydim yarın kapanıyor o zamanda yavas yavas spor yapcamGunaydin canlarim, bende 17. Haftamdanberi haftada 1 kilo almaktayim toplamda 11 kilo aldim daha 21.haftadayim resmimi koymaya gerek yok bildiginiz 9 aylik gorunuyorum. Catlak kremi kullanmama ragmen gogus altimda iri orumcek agi seklinde damarlanmalar olmus vucut bozuldu daha simdiden. Cok yemiyorum ama surekli yatak istirahatindeyim. Hareketsizlikten boyle oldu tabi birde ilk 12 hafta criynone jel yuzunden 6 kilo almistim bile. Sanirim en cirkin goruneni meme catlagidir
nilcim gecmiş olsun doktorunla görüs mutlaka malesef benim de göğüs altı çatlağım oldugünaydın jakobi... göğüs uçlarımda benimde çatlamalar oldu bide sol göğsümü sıkınca 1 damla kan geldi diğer kanlallardan süt gibi akıntı geldi hafif ama 1 delikten 1 damla kan geldi şimdide çok acıyor çok korkuyorum böyle birşey yaşayan oldu mu...
ben de henüz arastıyorum bebek arabasında konforlu olanlar cok büyük ben hem kaliteli hem de arabanın bagajında cok yer kaplamayacak bi model arıyorumKızlar bu aralar puset bakacağız. Hangi marka ve model tavsiye edersiniz? Aldınız mı?
Travel sistem düşünüyordum ama maxi cosy'ler de fena değil sanki?
Bu arada bugün perinatalog'a gittik. Detaylı ultrasona girdik. Bebeğin cd. sini verdi. Burnu aynı babasına benziyor:) Bakalım doğunca değişiecek mi..
Sağlığımız yerinde görünüyor, plasentamız yukarı çıkıyor..
Ay com tatlı demek hissettin masallh sana ne kadar da hisli bir annesinbuarada gecen bebeğimi hıckırık tuttu sanırım
cok ritmik bi şekil de hissettim cok tatlıydı
doğsa da sevsek artık bıdıkları
Kızlar bu aralar puset bakacağız. Hangi marka ve model tavsiye edersiniz? Aldınız mı?
Travel sistem düşünüyordum ama maxi cosy'ler de fena değil sanki?
Bu arada bugün perinatalog'a gittik. Detaylı ultrasona girdik. Bebeğin cd. sini verdi. Burnu aynı babasına benziyor:) Bakalım doğunca değişiecek mi..
Sağlığımız yerinde görünüyor, plasentamız yukarı çıkıyor..
Ay com tatlı demek hissettin masallh sana ne kadar da hisli bir annesinCnm vakitli doğsunlar da sevelim insallh cok heyecanlaniyorum cok ben hastaneye giymek icin fotoğrafçı gelicek yaa elbise diktiriyorum ozel dok guzel karsilamam lazım kızımı cok Rabbim saglikla hayrli kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Ayy canim elbise diktirmek cok guzel bi fikirmis nasil bisey diktiriyosun bende dogum fotografcisi dusunuyordum ama malesef olmayacak cunku kizimi dogar dogmaz kuveze alacaklar sonrada ameliyataama bugunumuze sukur basari sansi cok yuksek ameliyatlardan rabbim doktorunu ilacini denk getirsin insallah dermansiz dert vermedi rabbim kimseyede vermesin sadece oglumlada cektirmek dogru olmaz diye dusunuyorum
Sudenazcim pisti olduk sizin sari hastane cikisinla bizim turkuaz hastane cikisimiz ayniymissss
Cnm cok cici bir elbise uzun tam göğüs altım da bol uzun siyah bir kuşağı var ve elbisenin eteği yürürken uçuşuyor hani bir reklam var seramik reklamı olan banyo sarayli galiba ona benziyor cok özendim dedim ben gecelik sabahlik alıcam ama farklı olsun dedim çünkü fotograf çi hastane kapısın dn itibaren çekiyor anneyi babayı altına ozel platformu ayakkabı aldımevde misafirlerini de karşılamak icin farklı yine uzun değişik bir iki elbise daha dikiliyor birazcık tuzlu oldu ama olsun deger kızıma biz onu ne kadar uzun zamandır bekliyoruz hepimiz bekliyoruz o büyük gunu Rabbim hayrli saglikla almayı nasip etsin kucaklarımıza sen de rahat ol dua edelim insallh hiç ir sorun çıkmıcak kuzunu saglikla alıcaksin kucağına insan herseyi kusursuz hazırlamak istiyor ama rabbimbilir zaman zaman diyorum bu kadar özeniyorsun bakalım hayrli sağlıklı olsun insallh doğumlarımız
karasu cnm masallah ne kokos annesin sen yaaa platform ayakkabıya bittim,elbiselerin hayırlı olsun merak ettim walla
salı günü ilaç yazdırmak için doktora gittim bebeğim belki cinsiyetini gösterir diye bi umut ultrasona girdim ama bacaklarını yapıştırmış inat etti açmadı
inatçımı olucak nedir anlamadım2 hafta sonra 4'lü tarama testi için tekrar gidicem inşallah ozaman gösterir :) bazen düşünüyorum eskiden insanlar nasıl bekliyormuş sende öyle bekle diyorum kendi kendime
Cnm insallh gösterir bebegin sana kendini o eskiden mis be cnm şimdiki anneler bizler heyecanlıyım hem bunca zaman bekledikten sonra sabır edemiyoruz iste
Cnm insallh gösterir bebegin sana kendini o eskiden mis be cnm şimdiki anneler bizler heyecanlıyım hem bunca zaman bekledikten sonra sabır edemiyoruz iste
Insallah gosterir :) heycanla ve merakla 2 hafta sonrayı bekliyorum artik :)
Cnm cok cici bir elbise uzun tam göğüs altım da bol uzun siyah bir kuşağı var ve elbisenin eteği yürürken uçuşuyor hani bir reklam var seramik reklamı olan banyo sarayli galiba ona benziyor cok özendim dedim ben gecelik sabahlik alıcam ama farklı olsun dedim çünkü fotograf çi hastane kapısın dn itibaren çekiyor anneyi babayı altına ozel platformu ayakkabı aldımevde misafirlerini de karşılamak icin farklı yine uzun değişik bir iki elbise daha dikiliyor birazcık tuzlu oldu ama olsun deger kızıma biz onu ne kadar uzun zamandır bekliyoruz hepimiz bekliyoruz o büyük gunu Rabbim hayrli saglikla almayı nasip etsin kucaklarımıza sen de rahat ol dua edelim insallh hiç ir sorun çıkmıcak kuzunu saglikla alıcaksin kucağına insan herseyi kusursuz hazırlamak istiyor ama rabbimbilir zaman zaman diyorum bu kadar özeniyorsun bakalım hayrli sağlıklı olsun insallh doğumlarımız
ay evet bende görünce çaktım hemen :) ben o seti daha cinsiyet belli değildi istanbuldan almıtım evime dönmeden..gerçi resimde çok cırtlak sarı çıkmış ama çok talı açık bir sarı ve setin kalitesini çok beğendim..ama buralarda malesef yok böyle çeşitler...senin ciciler maaşallah çok güzeller..şanslısın büyük şehirde olmanın avantajları..rabbim güzel günlerde giydirmek nasib etsin canım..
Kızlar ben bu arada hepsiburada.com'dan Bubchen'in şampuan, krem, sabun vb. bebek ürünlerini sipariş ettim.. Birde dereceli ateş ölçer emzik aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?