hoşgeldin canım Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebeklerinimerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isteyen bi anne adayıyım...topiğinizi çok sevdim uzun süredir takip ediyorum çok şeyler öğreniyorum sizlerden ne zamandır da yazmak istiyorum ama zor bi gebelik geçiriyorum sürekli yatıyorum kanamalar rahat bırakmıyor çok şükür bu aralar yok inşallahta olmaz...sudenezcım listeyi sen güncelliyorsun sanırım bilgilerimi yazayım....4. denememde ikizlerime gebe kaldım. bi kızım bi oğlum olacak inşallah...29 yaşındayım sat 12 ocak doğumda 18 ekim ama o günü görmemiz zor tabi...başka yazmam gereken bişey varmıydı olursa eklerim isim olarsk emir nuri-elif nur düşünüyoruz ama tam kararda veremiyorum insan zorlanıyor karar vermekte... kiloya gelince yattım için kilo almam hızlı oluyor 12. haftada 63 tü 20. hftada 68 olmuşum... bu arada eklediğiniz cicilerinize bayıldım...hepsi çok şeker sevimli şeyler inşallah bende kız kardeşime ekletecem bizim daha aldığımız bişey yok ama anane ve babanemizin aldıklarını eklerim...
canım bende yumuşatıcı kullanmıycam hacişakirin sabun tozunu aldım kullanan arkadaşlarda memnun kalmışCanim nette hersey daha ucuz artik almadan cok iyi arastirmak gerekiyor ben e bebekte kizimizin hastane cikisini 100tl ye gordum cok begendim butik bebeden 65 tlye aldim kargo geldiginde hic bir sorun yoktuda takip etmek gerek . . Deterjan konusunu ne yapmayi dusunuyorsunuz ben yumusatici kullanmayi dusunmuyorum zararliymis granul sabun saglikli ve dogal geliyor ama kararsizim
hosgeldin cnm,hayırlı uğurlu olsun bebişlerin
sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Hoş geldin canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Resimleri bekliyoruz. Hangi şehirdesin? Nerede doğum yapacaksın?
Hosgeldin canim aramiza saglikla sihatle kucagina alirsin insallah bebeklerini. . Kanamamlarin kesilmistir bi dahada gelmez insallah burdaki herkes seni cok anlar emin ol hepimiz ayri ayri sorunlarla bugunlere gelebildik cok sukur ikiz oldugu halde cokta kilo almamissin yatarak ben rekordayim topikte25.haftadayim 15 kilo aldim sayilir ama bende hep yatanlardanim ama hepimize bir yigin hormon yuklemesi yapildi olsun okadarda napalim bebislerimiz saglikli olsunda . .
hoşgeldin canım Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebeklerini
herkese merhaba aranızda ıkız gebelık yasayan ve bır bebegı anne karnında 1 ay gerı olan varmı yada gelişim geriligi.. ben temmuzda dogumda yapıcam ve doktorun söledıgıne gore gelısım gerılıgı olan bebegı her an kaybetme rıskım var bır bebegım 31 hafta gozukurken otekısı 27 lerde.. ciger geliştirici igneside oluyorum her ıhtımale karsı aranızda bu sorunları yasayan varsa ve paylaşırsa cok sevınırım
herkese merhaba aranızda ıkız gebelık yasayan ve bır bebegı anne karnında 1 ay gerı olan varmı yada gelişim geriligi.. ben temmuzda dogumda yapıcam ve doktorun söledıgıne gore gelısım gerılıgı olan bebegı her an kaybetme rıskım var bır bebegım 31 hafta gozukurken otekısı 27 lerde.. ciger geliştirici igneside oluyorum her ıhtımale karsı aranızda bu sorunları yasayan varsa ve paylaşırsa cok sevınırım
Gecmis olsun bu konuda bilgim yok bende ikiz gebeyim 28 haftadan sonra kuvezde gelisimleri tamamlanabiliyor diye biliyorum bence iyi bir perinatologla gorus ve kendini asla yorma ne kadar cok anne karninda kalirlarsa o kadar iyi gelisirler drlar en iyisini bilir sen sadece morelini yuksek tut allahin izniyle hic bisey olmaz bebegineherkese merhaba aranızda ıkız gebelık yasayan ve bır bebegı anne karnında 1 ay gerı olan varmı yada gelişim geriligi.. ben temmuzda dogumda yapıcam ve doktorun söledıgıne gore gelısım gerılıgı olan bebegı her an kaybetme rıskım var bır bebegım 31 hafta gozukurken otekısı 27 lerde.. ciger geliştirici igneside oluyorum her ıhtımale karsı aranızda bu sorunları yasayan varsa ve paylaşırsa cok sevınırım
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isteyen bi anne adayıyım...topiğinizi çok sevdim uzun süredir takip ediyorum çok şeyler öğreniyorum sizlerden ne zamandır da yazmak istiyorum ama zor bi gebelik geçiriyorum sürekli yatıyorum kanamalar rahat bırakmıyor çok şükür bu aralar yok inşallahta olmaz...sudenezcım listeyi sen güncelliyorsun sanırım bilgilerimi yazayım....4. denememde ikizlerime gebe kaldım. bi kızım bi oğlum olacak inşallah...29 yaşındayım sat 12 ocak doğumda 18 ekim ama o günü görmemiz zor tabi...başka yazmam gereken bişey varmıydı olursa eklerim isim olarsk emir nuri-elif nur düşünüyoruz ama tam kararda veremiyorum insan zorlanıyor karar vermekte... kiloya gelince yattım için kilo almam hızlı oluyor 12. haftada 63 tü 20. hftada 68 olmuşum... bu arada eklediğiniz cicilerinize bayıldım...hepsi çok şeker sevimli şeyler inşallah bende kız kardeşime ekletecem bizim daha aldığımız bişey yok ama anane ve babanemizin aldıklarını eklerim...
herkese günaydin güzel annecikler ve tatli bebisleri. sağlik ve mutluluk dolu bir hafta olsun insallah..
Şeker yükleme testi yaptırdınız mı? Kaçıncı hafta ve kaç mg. ile yaptınız? Başka da rutin test kalmadı herhalde..
Şeker yükleme testi yaptırdınız mı? Kaçıncı hafta ve kaç mg. ile yaptınız? Başka da rutin test kalmadı herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?