Cnm şükür şişme yok ayaklarımda ama son günlerde ne olurum bilmiyorum ki amin cnm amin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallh napim yaa ben o gun sanki düğün gunüm deki gibi cok özeniyorum kızimla buluşacağım gune ama bilmiyorum yaa Rabbim herseyin hayrlisini nasip etsin hepimize hersey cok guzel olsun diye heran dua ediyorum hepimiz icin cnm ben kızı. İcin de ne bulursam alıyorum zaten geri kalan herseyi hepimiz yapicaz oda süsleme dogum fotoğrafçısı DVD cekim ,birde ben evimizde susleticem kapıdan bina girişinden tam bir prenses gelicek insallh cok guzel bir seker arabası aldım kızıma teyzeleri bir de odaya doğduğu gun insallh bir pastane ile anlaşıcam gelicek misafirler icin masa susleticem suit oda istiyorum nasipse ay ben esimin ve annemin dediğine göre delirmişim ama bana ne nasıl heyecan basıyor beni günler yaklaşınca insallh saglikla sihatle Rabbim kucağımıza almaya nasip etsin hepimize elbise fikri de biranda geldi aklıma gecelik giymek istemiyorum eve çıkarken bebeğimle ay ay ayyy insallh dediğin gibi cok ağırlasmayiz cnm ben ufak ufak yürümeye başladım aksam yemekten sonra birde bol bol su içen enaz 4ltreye yakın icmeye çalışıyorum tuz kesinlikle yemiyorumSupersin canim ya masallah canim sana rabbim herseyi gonlune gore versin sen simdi kuzucugunada neler neler hazirliyorsundur kimbilir bizede oneride bulun degisik fikirlere ihtiyacimiz var platform icin buyuk cesaret valla ben simdiden yurumekte zorluk cekiyorum sallaniyorum saga sola bide benim artik ayaklarim sisiyor aksamlari korkuyorum biraz cok agirlasicam diye
Bubchen yeni doganlar icin uygunmu bilmiyorum ben sebamed iyi diye duydum sebamed aldik birde bebek yagi gozenekleri tikiyor diyolar ne derece dogru bilemiyorum ama saf zeytin yagi ile masaj yapilmasi cok iyi geliyormus bebege aklinizda bulunsun arastirin derim
Caným, Bubchen'ýn yedni doðan serisi var, kullananlar çok memnun. Sebamed de iyidir. Ama z. yaðý konusuna gelince; ben karnýma sýzma z. yaðý sürdüm, asitli oldugu için kuruttu cildimi, pul pul oldu. Karným için de Bubchen'in hamile bakým sütünü sipariþ ettim çatlak önleyici ve çok iyi bir ürünmüþ ama þu an maalesef sadece nette satýsý var.
Gayet guzel gozukuyor rengi bende sende gorunce dusundum sari biseyler almaliyim diye hani sarilik olmasin diye giydiriliyormus ya ondancanim burada cesit cok ama ben gezecek durumda pek degilim dogrusu ya sende cok zorlaniyomusun ben her yere arabayla gidiyorum acaba diyorum hata mi yaptim ama mecburdum ilk aylarda kanamadan yattim sonra amniyo sentezden hep korku icinde gecti gunlerim bide kizlar size bi soru sorucam ben hala araba kullaniyorum druma sormadim uzun suredir 3aydan sonra izin vermisti konu hakkinda bilgisi olan varmi sakincasi olurmu acaba
Allah mutlulugunuzu hıc bozmasın ..bizim pıtırcıkta babaya cok guzel tepkıler verıyo bence hıssedıyolar bebişlerimiz babalarını:)Günaydın canlarimmmm nasilsinz biz bugün cok mutluyuz çünkü gece kapı çaldı 4 te ana korkarak gittim bir baktım esim karşım da cok sevindim Cook biz haftanın enaz 3gecesi ayrıyz da eşimle kızım sabahtan beri göbek atıyor resmn. İçeriden babası da izliyor karnım resmen dalgalanıyor saga solaRabb'ime hamd olsun Allh herkese yaşatsın insallh
hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize saglıklı hamilelikler ..hayırlı saglıklı dogumlar nasıp etsın.:)hepinizi ve yegenlerimi opüyorum.:)
Allah mutlulugunuzu hıc bozmasın ..bizim pıtırcıkta babaya cok guzel tepkıler verıyo bence hıssedıyolar bebişlerimiz babalarını:)
Cnm ben de araba kullanıyordum fakat gecen hafta esim yasakladı ama hafta bası Dr daydık kullanabilirsin ben sana zamanı geldiğin de artık kullan ma dedim dedi sorun yok yani fakat bencede yine dikkat li ol benim arabam büyük olduğu ici. Güvenle kullanıyorum gecen gun cevreyolunda bir kaza gordum Rabbim vermesin ama bir araba iki kamyonun arasına sıkışmıştı cok korktum biraz dikkat etmemiz lazım cnm aslın da rabbi. Hepimizi korusun ama araba kullanman da sakınca yok rahat ol ben de bu konuda takintiliydim fakat Dr um beni tahatlatti
bende fazla gezemiyorum..benim ayaklarım çok şişiyor...taşımakta zorlanıyorum heryere arabayla gidiyoruz...zaten bu aralar aldık aldık bundan sonra yürümek işkence gibi gelir...araba kullanmakta bence bir sorun olmaz gibi geliyor..tekrar görüş yada doktorunla...
Canim mutlulugunuz daim olsun insallah rabbim sizi hic ayirmasin. . Ben simdiden araba kullanmayi birakirsam sayet butun gun evde kalirim cunku taksiye binmiyorum cok hizli kullaniyorlar hic cukurlara dikkat etmiyorlar daha onumde 3ay var esime bagimli kalmak istemiyorum haftaya kontrolumuz var druma da sorarim insallah banada sakincasi yok der
Hepsi burdandan baktim simdi hamile bakim sutune ama acaba yanlis biseymi cikiyor acaba fiyati cok uygun olmasina sasirdim cunku bide boyut olarak nasil biliyomusun bir kac tanemi siparis versem buzdolabinda saklanip kullanilmasi gerkiyormus urun aciklamasinda yaziyordu birde pisik onleyici pudrami kremmi kullanmaliyiz
Hepsi burdandan baktim simdi hamile bakim sutune ama acaba yanlis biseymi cikiyor acaba fiyati cok uygun olmasina sasirdim cunku bide boyut olarak nasil biliyomusun bir kac tanemi siparis versem buzdolabinda saklanip kullanilmasi gerkiyormus urun aciklamasinda yaziyordu birde pisik onleyici pudrami kremmi kullanmaliyiz
Kızlar ben bugün Havuzlu Han'a gittim. Deneyimlerimi paylaşayım: Fiyatlar her yerde farklı. 56 gr. Lansiosh göğüs kremini 25 tl.ye aldım.chicco ikili tarak 15 TL. Her dükkanda farklı fiyattı. 56 gr. olanı piyasadan kalktıgı için her yerde yok. Mecburen aldım. Nakite % 10 indirim diyorlar ama karta da yapıyor bazı yerler % 5 falan.. Park yatak olsun puset olsun dışarıyla aynı fiyat.. Tok satıcılar. Müşteriye doymuşlar. Tek avantajı herşeyin bir arada olması. Aldıklarımın resimlerini ekleyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?