2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

canım, hiç bir sorun olmasa bile dr.lar ikinci bir göz görsün diye perinataloğa gönderiyorlar. Böylece olası bir risk durumunda tedbirli olursun.. Keşke ihmal etmeseydin..

Cnm yaa bu fiyat ne ben 55 tl ye yaptırdım izmirde e ozel bir labovtrarlar da düzen e gidiyor kan anakaraya Yuh diyorum bu fiyatı veren hastaneye iyice araştır heryerde ücret değişiyor çünkü
his geldin aramıza cnm bence geç kalmış sayılmaz sin hen bir perinataloga git ben de gittim hepimiz gittik yanılmıyorsam çünkü her Dr 2. Bir gözün görmesini istiyor bebeği insallh vakitli sağlıklı dogum nasip etsin Rabbim hepimize

canım hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun sende benim gibi sürekli yatıyorsun olsun bebişlerimiz için herşeye değer yeterki sağlıcakla gelsinler...bende de arada aynı sertleşmeler oluyor bazen nefes almakta zorlanıyrum ama doktorum herhangi bir riskten bahsetmedi bu hafta gittiğimde sorarım artık...inşallah tüm sıkıntılardan kurtulacaz bu topikte çok şey öğreniyorsun bende yeni katıldım iyiki geldin...güzel paylaşımlar diliyorum....

Rabbim dermansiz dert vermesin hic birimize insallah. . .hepsi gecicek insallah ben buna inaniyorum bizim bebeklerimizin cok ozel oldugunu dusunuyorum ve bu sikintili yolun sonunda insallah mukafatimiz buyuk olucak . .

Sudenazcim benim stresli gunlerimde toplanmalarim ve sertlesmelerim cok oluyordu ama strestendi farkindaydim nst ye bagladiklarinda toplandiklarinda degerler artiyodu ama drum gunde 10kereyi gecmezse tedirgin olma dedi artik ara sira oluyor

kızlar idrar kaçırma sorununuz varmı...ikz annelerine özellikle soruyıorm

Canim ben otururken tuveletimin cok geldigini anlamiyorum ayaga kalktigimda cok sikismis oluyorum lavaboya gidene kadar idrarimi kaciriryorum bazen sanirim cok fazla baski yapiyorlar dra henuz soramadim yarin sorucam sen drunla gorustunmu bu konu hakkinda

bugün bizde doktor teyzemizdeydik.kuzucuklarımızı gördük..biri 1kilo 50 gr. diğeride 1 kilo 160 gr. olmuş. yanaklar tombul tombul olmuş tam ısırmalık :) kuzumun biri gülücük yolladı annesine ve ben çok mutlu oldum...bir de vajinal ultrasonla açılma varmı diye bakıldı şükür yokmuş herşey yolunda bir ay sonra çağırdı ama 1 ay uzun bi süre değilmi...göğsümden gelen 1 damla kanı söyledim korkma süt damarlarının genişlemesinden dir dedi göğüs ucu koruyucu krem yazdı bizden bukadar......iyi akşamlar dileriz:)))

ALLAH'ın izniyle inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın... 4'lü tarama yaptırcam ama umarım ALLAH'IN izniyle kötü bişey çıkmaz. Amiiinnn rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Cnm yaa bu fiyat ne ben 55 tl ye yaptırdım izmirde e ozel bir labovtrarlar da düzen e gidiyor kan anakaraya Yuh diyorum bu fiyatı veren hastaneye iyice araştır heryerde ücret değişiyor çünkü

evet araştırdım 4'lü tarama testi biyerde 160tl en uygun fiyatı bu. diğer hastaneler 200tl 350tl diye gdiyo. bide şart koştu illa burda yaptıracaksın diye ne yapacağımı şaşırdım.

Maşallah kuzucuklarına annesi.. Sağlıkla büyüsünler.. her zaman herşey yolunda gider inşallah.. iyi akşamlar...

evet araştırdım 4'lü tarama testi biyerde 160tl en uygun fiyatı bu. diğer hastaneler 200tl 350tl diye gdiyo. bide şart koştu illa burda yaptıracaksın diye ne yapacağımı şaşırdım.

Cnm bu sana kalmış istediğin yerde yaptırılsın sen de söyleseydin ücretiniz cok yüksek diye bence cok yüksek ben izmir de 55tl ye yaptırdım Benm Dr uma söyledim bizim merkez de fiyatı yuksekgeldi dışarıda yaptırıcm dedim ok düzene gittikten sorun yok dedi kabul etti

Yaaa kızlar ben de bugünlerde başladım strese ve karnımın bugün cok gerildiğini hissediyorum bebeğimin saga sola toplandığını hissediyorum yarın sabh Dr ümü arıcam ne yapıyorsunuz toplanma olunca

Yaaa kızlar ben de bugünlerde başladım strese ve karnımın bugün cok gerildiğini hissediyorum bebeğimin saga sola toplandığını hissediyorum yarın sabh Dr ümü arıcam ne yapıyorsunuz toplanma olunca

canım o stres bende de hep var ama stres yapmamız gerekiyor bugün benim karnımda çok gergindi daha yeni yeni rahatladı.. sağa sola toplanınca yatış yönümü değiştiriyorum kendiliğinden gidiyorlar... ama cumartesi doktora gidince bu gerginliklerin sertleşmenin sebebini soracam inşallah herşey yolundadır...

maşallah canım kuzucuklarına hep böyle sağlıcakla büyüsünler inşallah...

Arkadaslar 2gundur ayaklarimda yanma ve sisme var bugun daha fazla sanki caresi nedir bilen varmi tuzuda tamamen kesmeme ragmen sisiyo ve yaniyo

canım maaşallah bebişlerinee...gayet iyiler çok şükür ama evet 1 ay çokmuş..bizim 2 haftada 1 e düşürdü randevularımızı....

Arkadaslar 2gundur ayaklarimda yanma ve sisme var bugun daha fazla sanki caresi nedir bilen varmi tuzuda tamamen kesmeme ragmen sisiyo ve yaniyo

bende 2 haftadır çekiyorum...doktor bana soğuk suya sok ayaklarını demişti..sıcaktan kaçınmak lazımmış bide kapalı ayakkabı giyme dedi..ayrıca tansiyonuda takip etmek lazımmış bu durumda eğer tansiyonda normalin üstüne çıkıyosa o zaman gebelikte bu şişlikler sorun yaratır ama tansiyonda bir sorun yoksa sadece sana eziyeti var bebişler için sorun değil dedi...bide canım ayaklarını sallandırma daha çok şişiyor..ya ayak altına yastık koyup kaldırcaksın yada yürüyüş yapıcaksın o zaman iniyolar biraz...

Günaydın canlarimmmm nasılsıniz bakalım bizim de takiplerimiz iki hafta da bir gerçi hamileliğin basın dn beri bizim böyle yeri geldi ben hafta bir gittim seker Dr cum kırmadı bizi hiç hep ne zaman istersen gel icin rahat etsin yeterki senin dedi Gece kızım hep toplanmıştı saga sola yada göbek deliğimin orda bir yeri iktiriyordu resmen cok merak Ettim hiç tekmeleme di Allah'tan sabah karsı hareketlen di ben de biraz gerginlik etkilendi galiba minik prensesim şimdi başladı yine karnımı sallamaya bazı zamanlar cok sert vuruyor kızım hadı ben çıkıyorum hepinizi de öpüyorum

Cnm bol bol su iç cok iç ama gecen v de dinledim enaz 4 Lt dıyordu Dr ve özellikle hamileler dedi hava isin di terleme alıcak vücud susuz kalmasın dıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…