2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Kızlar beni Dr um nts ye çağırdı az once karnımın toplanmasın dn dolayı ve dediki aslında bebegin toplanması da bir harekettir rahat ol sen ama gel yine de icin rahat etsin alttan da bakalım rahim ağzına dedi dua edin bize delütfen hbr veririm gelince

Yatış pozisyonumu değiştiriyorum..

Walla cnm ben de değiştirdim surekli dünden beri şimdi de sert karnım tas gibi di bütün gece ve ben cok net bebeğimin saga sola toplandığını hissediyordum neler yaptım en son gece 4 e geliyordu başladı kiprasyamaya sabah merk etti. Şimdi hemen aradım Dr ümü o da gelin nts ye dedi benim karnı. Genelde yumuşak ve o kadar com toplandiki bebeğim korktum

Gunaydin guzel anneler karasucum guzel haberlerle gel insallah bizimde bugun perinatolog randevumuz var cikicaz simdi dualarinizi bekliyoruz

Yaaa kızlar ben de bugünlerde başladım strese ve karnımın bugün cok gerildiğini hissediyorum bebeğimin saga sola toplandığını hissediyorum yarın sabh Dr ümü arıcam ne yapıyorsunuz toplanma olunca
cnm bende de oluyor bi arkadasım dedi ki bebek poposunu ya da basını dayıyormus o anda

gelincik hosgeldin aramıza
Arkadaslar 2gundur ayaklarimda yanma ve sisme var bugun daha fazla sanki caresi nedir bilen varmi tuzuda tamamen kesmeme ragmen sisiyo ve yaniyo
cnm bi dergi de okumustum hatta ünlüler de hamileyken yapıyorlarmıs mutlaka her gün yarım demet maydonoz sisliklere cok iyi geliyormus benim de ayakkabılarım dar olmaya basladı
oyyy masallah kuzucuklara

nazen de sen de hosgeldin cnm zor günler geciirmişsin umarım bundan sonrası daha rahat gecer

arkadaslar biz cocuk odası yapmayı düsünmüyoruz 2 yıla kadar tasıncaz
o zamana kadar zaten pek kullanılmıyormus yatak odasına bi besik ve sifonyer eklicez
ilk basta park yatak düsündük ama kaba geldi biraz gecen real de dolasırken bi bebek mağazasına girdik
bildiğimiz mobilya yatakların mini boyutu vardı
50*90 boyutlarında sallanan yatak tam istediğimiz gibi hem hantal diil hem de rahat
yalnız sizce bu yatak içerisine yani bu boyutlarda yatak ve nevresim bulabilir miyiz orda yoktu
ananemiz yaptırıyor yün ve pamuktan ama ben bi de ortopedik yatak olsun istiyorum

kızlar hepinize ilginiz için teşekkür ederim..
ben perinatoloğu hiç duymadım,sizi daha önce keşfetsem güzel olurmuş demek ki..
fetal ultrason için bi doç e gitmiştik,orada detaylı inceliyor diye başka doktor düşünmedim başlarda..
ama şu sıralar aklımdan bahçeci kliniğindeki Bora cengiz Beye gitmek geliyordu zaten, başka bi doktor da görmüş olsun diye..
kendiside düşük uzmanı diye biliyorum..ablamın doktoruydu..
İstanbulda olanlar iyi bi perinatolog önerebilirler mi bana?

buarada lale247 neden eylülde erken alıcaklar,senin sıkıntın nedir canım..

Yaaa kızlar ben de bugünlerde başladım strese ve karnımın bugün cok gerildiğini hissediyorum bebeğimin saga sola toplandığını hissediyorum yarın sabh Dr ümü arıcam ne yapıyorsunuz toplanma olunca

dün gece bende aynısını yaşadım ve çokta korktum sürekli toplanıp durdu sabahı zor ettim hamile olan kişilere soruyorum normal diyorlar inş normaldir bende endişeleniyorum umarım güzel haberlerle gelirsin karasu

bende 2 haftadır çekiyorum...doktor bana soğuk suya sok ayaklarını demişti..sıcaktan kaçınmak lazımmış bide kapalı ayakkabı giyme dedi..ayrıca tansiyonuda takip etmek lazımmış bu durumda eğer tansiyonda normalin üstüne çıkıyosa o zaman gebelikte bu şişlikler sorun yaratır ama tansiyonda bir sorun yoksa sadece sana eziyeti var bebişler için sorun değil dedi...bide canım ayaklarını sallandırma daha çok şişiyor..ya ayak altına yastık koyup kaldırcaksın yada yürüyüş yapıcaksın o zaman iniyolar biraz...[/QUOTE]

ALLAH yardımcımız olsun canım. yakın mesafeli yerlere giderken hep terlik giyiyorum. tansiyonumu hiç takip etmedim ama bundan sonra düzenli bakarım. soğuksu yaptım dün gece biraz rahatlattı bakalım kontrol günü geldiğinde doktorada söylerim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

cnm bi dergi de okumustum hatta ünlüler de hamileyken yapıyorlarmıs mutlaka her gün yarım demet maydonoz sisliklere cok iyi geliyormus benim de ayakkabılarım dar olmaya basladı

günde 3 litreye yakın su tüketmeye çalışıyorum. Hiç duymamıştım ama maydanozuda denerim inşallah iyi gelir.. Rabbim yardımcımız olsun

internetten biraz araştır cnm belki bişeyler bulursun ama bana kalırsa yatak bulursan nevresim takımıda mutlaka bulunur. Hayırlı olsun şimdiden yatak ve yorganı bebişinin..
Bende oda yapmıcam şimdilik düşüncem bambu beşik ve şifonyer alıp yatak odama koymak. 1 yaşından sonra rabbim nasip ederse oda yaparım.

Kızlar hepinize ayrı ayrı t ederim dualarinz icin ben daha evdeyim gidemedim çünkü uyuyp kalmışım 11de esim uyandırdı gece ayaktaydim yaa koltukta uyumuştum şimdi araç bekliyorum birazdn gidicem Dr hapinize hbr vericem cepten girebiliyorum nette öpüyorum sizi Rabbim hepimize yardımcı olsun insallh

Canım ben Fetüs'e gittim. Çiftehavuzlarda yeri. Fetus

Mehmet Uludoğan'dı perinatalog. Memnun kaldım.

Doğum tarihi 10 ekim ama Eylül'de gelişimini tamamlayınca alacaklar insallah. Böylece kanama riskine karşı acil sezeryana girmemiş olcam. 36-37. haftada zaten gelişimini tamamlamış oluyor bebek..

Canım ben yataklar standart diye biliyorum.. Fazla bilgim yok ne yazık ki.. Biz oda yapacağız kısmetse çünkü kiradayız ve yakın zamanda ev değiştirme planımız yok..Birde evde iki tane kedimiz oldugu için bebeğin ayrı odası olması şart. Niyetim, o odaya kedileri sokmayıp telsizle takip etmek uyudugunda. yada sürekli göz önünde olacak yoksa bu kedi milletinin ne yapacağı belli olmaz..

Gunaydin guzel anneler karasucum guzel haberlerle gel insallah bizimde bugun perinatolog randevumuz var cikicaz simdi dualarinizi bekliyoruz

dualarımız sizinle kızlar güzel haberlerle gelin inşallah...

biz odayı yaptırıyoruz canım yeni eve göre..bende çok araştırdım fazla büyük istemiyodum ama en küçük 60x120 var yani 4-5 yaşına kadar kullanabilir zaten ondan sonra normal yatak alıcam...senin boyutlar çok küçük geldi bana yani bazı yataklar var evet küçük ama onlar en fazla 6-8 aylık olana kadar (hareketlenmeye kalkmaya başladıklarında sakıncalı oluyolar) iyi araştır derim..senin oğluşunda normalden uzun olucak biliyosun :)

bide kıyafetlerini eşyalarını koymak için ne yapıcaksın? valla ben oda yapmasam koycak hiç yerim yok...benim dolap bana zor yetiyor :)

bizde oda yapmayacaz kızlar öncelkle ilk 3-4 ay için park yatak alacam birlikte yatırmayı düşünüyorum. sonrasında beşiklerini alacam geceleri yanlarında yatmam gerektiği için yatak odamda düşünüyorum inşallah düşündüğüm gibi olur. birbirlerini çok uyandırır ağlarlarsa ayırırım artık ne yapayım...

günde 3 litreye yakın su tüketmeye çalışıyorum. Hiç duymamıştım ama maydanozuda denerim inşallah iyi gelir.. Rabbim yardımcımız olsun

Maydonoz dusuk rıskını artırıyormus dıye okudum bır cok yerde lutfen arastırın. Bende de aynı sorun var ayagımı soguk suya koydum bu seferde kasıklarım cok agrıdı usuttugum ıcın, cesme suyundan soguk olmasın bence. ayaklarımı avuc ıclerımı ıslatıyorum ates gıbı yanıyor

bır suredır yazamadım mecburı ev degısıklıgı yaptık, tasındıgımız yere ınternet gec baglandı malesef ancak yazabılıyorum.Zaman gectıkce sıkıntılar artıyor Allah yardım etsın hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…