Yatış pozisyonumu değiştiriyorum..Yaaa kızlar ben de bugünlerde başladım strese ve karnımın bugün cok gerildiğini hissediyorum bebeğimin saga sola toplandığını hissediyorum yarın sabh Dr ümü arıcam ne yapıyorsunuz toplanma olunca
Yatış pozisyonumu değiştiriyorum..
cnm bende de oluyor bi arkadasım dedi ki bebek poposunu ya da basını dayıyormus o andaYaaa kızlar ben de bugünlerde başladım strese ve karnımın bugün cok gerildiğini hissediyorum bebeğimin saga sola toplandığını hissediyorum yarın sabh Dr ümü arıcam ne yapıyorsunuz toplanma olunca
gelincik hosgeldin aramızacanım o stres bende de hep var ama stres yapmamız gerekiyor bugün benim karnımda çok gergindi daha yeni yeni rahatladı.. sağa sola toplanınca yatış yönümü değiştiriyorum kendiliğinden gidiyorlar... ama cumartesi doktora gidince bu gerginliklerin sertleşmenin sebebini soracam inşallah herşey yolundadır...
cnm bi dergi de okumustum hatta ünlüler de hamileyken yapıyorlarmıs mutlaka her gün yarım demet maydonoz sisliklere cok iyi geliyormus benim de ayakkabılarım dar olmaya basladıArkadaslar 2gundur ayaklarimda yanma ve sisme var bugun daha fazla sanki caresi nedir bilen varmi tuzuda tamamen kesmeme ragmen sisiyo ve yaniyo
oyyy masallah kuzucuklarabugün bizde doktor teyzemizdeydik.kuzucuklarımızı gördük..biri 1kilo 50 gr. diğeride 1 kilo 160 gr. olmuş. yanaklar tombul tombul olmuş tam ısırmalık :) kuzumun biri gülücük yolladı annesine ve ben çok mutlu oldum...bir de vajinal ultrasonla açılma varmı diye bakıldı şükür yokmuş herşey yolunda bir ay sonra çağırdı ama 1 ay uzun bi süre değilmi...göğsümden gelen 1 damla kanı söyledim korkma süt damarlarının genişlemesinden dir dedi göğüs ucu koruyucu krem yazdı bizden bukadar......iyi akşamlar dileriz:)))
nazen de sen de hosgeldin cnm zor günler geciirmişsin umarım bundan sonrası daha rahat gecercanım daha önce perinatoloğa hiç gitmedim açıkçası,ilk defa duyuyorum..renkli ultrasona gittiğim doç.dr previa değil dedi ama plesentam aşağıda daha öncede kanamam da oldu zaten..kanama olduğunda sadece aramamı söyledi..
göğsümden süt gelmesinin nedeni rahmimin sık kasılması ve doğuma hazırlanması maalesef
İstanbuldayım ben,29 mayısta doğum yapıcam inş
Yaaa kızlar ben de bugünlerde başladım strese ve karnımın bugün cok gerildiğini hissediyorum bebeğimin saga sola toplandığını hissediyorum yarın sabh Dr ümü arıcam ne yapıyorsunuz toplanma olunca
cnm bi dergi de okumustum hatta ünlüler de hamileyken yapıyorlarmıs mutlaka her gün yarım demet maydonoz sisliklere cok iyi geliyormus benim de ayakkabılarım dar olmaya basladı
arkadaslar biz cocuk odası yapmayı düsünmüyoruz 2 yıla kadar tasıncaz
o zamana kadar zaten pek kullanılmıyormus yatak odasına bi besik ve sifonyer eklicez
ilk basta park yatak düsündük ama kaba geldi biraz gecen real de dolasırken bi bebek mağazasına girdik
bildiğimiz mobilya yatakların mini boyutu vardı
50*90 boyutlarında sallanan yatak tam istediğimiz gibi hem hantal diil hem de rahat
yalnız sizce bu yatak içerisine yani bu boyutlarda yatak ve nevresim bulabilir miyiz orda yoktu
ananemiz yaptırıyor yün ve pamuktan ama ben bi de ortopedik yatak olsun istiyorum
kızlar hepinize ilginiz için teşekkür ederim..
ben perinatoloğu hiç duymadım,sizi daha önce keşfetsem güzel olurmuş demek ki..
fetal ultrason için bi doç e gitmiştik,orada detaylı inceliyor diye başka doktor düşünmedim başlarda..
ama şu sıralar aklımdan bahçeci kliniğindeki Bora cengiz Beye gitmek geliyordu zaten, başka bi doktor da görmüş olsun diye..
kendiside düşük uzmanı diye biliyorum..ablamın doktoruydu..
İstanbulda olanlar iyi bi perinatolog önerebilirler mi bana?
buarada lale247 neden eylülde erken alıcaklar,senin sıkıntın nedir canım..
Kızlar beni Dr um nts ye çağırdı az once karnımın toplanmasın dn dolayı ve dediki aslında bebegin toplanması da bir harekettir rahat ol sen ama gel yine de icin rahat etsin alttan da bakalım rahim ağzına dedi dua edin bize delütfen hbr veririm gelince
Gunaydin guzel anneler karasucum guzel haberlerle gel insallah bizimde bugun perinatolog randevumuz var cikicaz simdi dualarinizi bekliyoruz
arkadaslar biz cocuk odası yapmayı düsünmüyoruz 2 yıla kadar tasıncaz
o zamana kadar zaten pek kullanılmıyormus yatak odasına bi besik ve sifonyer eklicez
ilk basta park yatak düsündük ama kaba geldi biraz gecen real de dolasırken bi bebek mağazasına girdik
bildiğimiz mobilya yatakların mini boyutu vardı
50*90 boyutlarında sallanan yatak tam istediğimiz gibi hem hantal diil hem de rahat
yalnız sizce bu yatak içerisine yani bu boyutlarda yatak ve nevresim bulabilir miyiz orda yoktu
ananemiz yaptırıyor yün ve pamuktan ama ben bi de ortopedik yatak olsun istiyorum
günde 3 litreye yakın su tüketmeye çalışıyorum. Hiç duymamıştım ama maydanozuda denerim inşallah iyi gelir.. Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?