bizde oda yapmayacaz kızlar öncelkle ilk 3-4 ay için park yatak alacam birlikte yatırmayı düşünüyorum. sonrasında beşiklerini alacam geceleri yanlarında yatmam gerektiği için yatak odamda düşünüyorum inşallah düşündüğüm gibi olur. birbirlerini çok uyandırır ağlarlarsa ayırırım artık ne yapayım...
Canlarım ben geldim kızım masallh bomba gibi şükür hiç birşey çıkmadı nts de bu kiz para yemeye meraklı yaa yattık nts ye bana paldir küldur girişti resmen hersey yolunda 1160 gr olmuş gelişim bir gun onde süper dedi boyumuz da masallh37 cm olmuş ve Dr dediki yeri daraldıkca olucak bu kasilmalar daha cok Pazartesi kontrol var tekrar sonrasında tatile gidebilirsin dedi cok sevin dim alttan baktı rahim ağzıma 4.1 cm çıktı bu da cok iyi dedi gecen hafta 3.1 e düşmüştü dinlenmeye devam yorma kendini dedi ve ben cok harektliyimdir de kızdı sen nasıl yüruyorsun yavaş biraz olmaz ki böyle dedi Ya ben bakıyorum da etrafa da o kadar cok hamile var ay oturup kalkarken ay ay yürürken kırılıyorlar resmen ben yapamıyorum napim huyum değil
cnm cok sevındım bı problem olmamasına .kızınada maşAllah gelişimi çok güzel..bende cok hareketlıyım etraftan hep tepkı alıyorum yavaş ol dıye:) son aylara gırdık agırlaşmazsak ıyıdır...:)Canlarım ben geldim kızım masallh bomba gibi şükür hiç birşey çıkmadı nts de bu kiz para yemeye meraklı yaa yattık nts ye bana paldir küldur girişti resmen hersey yolunda 1160 gr olmuş gelişim bir gun onde süper dedi boyumuz da masallh37 cm olmuş ve Dr dediki yeri daraldıkca olucak bu kasilmalar daha cok Pazartesi kontrol var tekrar sonrasında tatile gidebilirsin dedi cok sevin dim alttan baktı rahim ağzıma 4.1 cm çıktı bu da cok iyi dedi gecen hafta 3.1 e düşmüştü dinlenmeye devam yorma kendini dedi ve ben cok harektliyimdir de kızdı sen nasıl yüruyorsun yavaş biraz olmaz ki böyle dedi Ya ben bakıyorum da etrafa da o kadar cok hamile var ay oturup kalkarken ay ay yürürken kırılıyorlar resmen ben yapamıyorum napim huyum değil
gözünaydın karasu çok şükür bebeğin iyi.benimde dünden beri aynen öyle sürekli toplanıyor benimde cuma günü kontrol bakalım
cnm cok sevındım bı problem olmamasına .kızınada maşAllah gelişimi çok güzel..bende cok hareketlıyım etraftan hep tepkı alıyorum yavaş ol dıye:) son aylara gırdık agırlaşmazsak ıyıdır...:)
merhaba arkadaslar, ben ocak sonunda tüp bebek tedavisi görüp hamile kalmistim, bayadan beri buraya girip yazamadim, simdi 22. haftamdayim ve allahin izniyle kiz cocugu bekliyorum. sizede hepinize hayirlisini diliyorum. haftaya detayli organ kontrölü var, siz bunu yaptirdinizmi? bebegin suyunu kontrol ettiren varmi aranizda? ben düsük riski oldugu icin yaptirmamistim. su ana kadar hersey yolunda boyu kilosu gününe göre normal. insallah evlatlarimizi sag salim kucagimiza aliriz. bu arada 8 yasinda bir oglum var bu ikinci hamileligim.
Canım düşük riskiyle ne ilgisi var bebeğin suyunu kontrol ettirmenin? Her ultrasonda bakılıyor zaten su miktarına.. alttan bakılan birşey değil ki bu. Zaten bu saatten sonra Allah göstermesin düşük değil erken doğum olarak adlandırılıyor..
Detaylı ultrason için de 22. haftayı geçirmemek lazım diye söylüyorlar. Ben geçen hafta yaptırdım.
Nerede doğum yapacaksın?
Karasu81,happywomen çok geçmiş olsun..Rabbim daha iyi etsin meleklerimizi inş..
bende cuma gidicem doktora bakalım nasıl geçicek..
maydonoz yazmışsınız ama hamilelikte tüketilmemesi gereken birşey maydonoz..çünkü düşük riski oluşturuyormuş..
tavsiye etmem şahsen..
lale247 bende doç dr Ahmet Gül'e gittim detaylı ultrason için istanbulprenatal'a..epey bi inceledi beni 21.haftamda..detaylı ultrason için yer arayan varsa tavsiye ederim..
canım iyi dileklerin için saol..benim kızımda kaç sattir hareketli değil..bukdar uzun uyurmu kii..bende onun tekmelerini ciddi ciddi hissedene kadar uyuyamam sanırım..
aah ah şu bi dokuz aya gelsek bizde inş :)
iyi geceler sanada canım kuzunada :)..
Com t ederiz canlarım evet gelisimi masallh hamdolsun Rabb'ime cok iyi bencede 23. Hafta da bir hafta geri gidiyordu kızım Dr bol protein ye demişti kemik suyu çorba yapti. Kendime icine bulgurla beraber bol bol kırmızı et ve yumurta birde her Ogün sabah bile kahvaltı da bol yoğurt yiyorum kendim yapıyorum ama yoğurdumu
Mekselin sakin benim gibi panik yapma rahat ol ben de bir daha bu kadar telaş yapmam kendime alıcaksin aksam az daha sinirim dn korkum dn sen de sirt ustu yat çikolata ye öyle toplanın ca insallh senin de guzel haberlerini alıcaz
Kamelya cm aslın da biz de sorun var biraz yavaş olmak lazım bencede gece ben bir fırladım ki yataktan ben ile korktum kendim den bu beni Dr umun 2. Kez azarlamasi yürüdüğüm icin hızlı ben cok agirlasicagimi sanmıyorum bu yapı ile ilgili cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?