sanada tünaydın cnm çok şükür ıyıyiz bızde bugun bı arkadaşa gezmeye gıtcez ama malum sıcak havadan benımde hıc gozum kesmıyoTunaydin guzel anneler hava cok sicak cok sey yapasim var ama hic bisey yapmayada halim yok bugun sadece miskinlik yapicam sizler nasilsiniz
Tunaydin guzel anneler hava cok sicak cok sey yapasim var ama hic bisey yapmayada halim yok bugun sadece miskinlik yapicam sizler nasilsiniz
Karasu81 senin dünkü nöbeti ben devraldım bugece..uzun süre bekledim sonra dediğin gibi tatlı bişeyler yedikten bisüre sonra hanımefendi uyandı :)ama yinede uykum kaçmıştı,4e kadarda ben oturdum,ve sonuç sanki küçük çocuğum varmış gibi sabahta uyuyamadım :)
ya kızlar hastane için gecelik-sabahlık olayını nerden halledebiliriz,malum ben çıkamadığım için netten bakabileceğim yerler var mı:)
haklısın cnm daha dıkkatlı olmamızda yarar var ters bı hareketımden bebegime bşey olmasını ıstemem Allah korusun..buarada bende yogurdumu kendım yapıyorum daha saglıklı dıye hazırlara pek bende guvenemıyorum.beslenme onerılerınıde dıkkate alcam cnm sagol..Allahım hepımızın bebeklerıne saglık versın
Bu sıcakta fazla bir alternatif yok ne yazıkki. Evde miskinlik yapıyorum. sabah 7.00 de uyandım, şimdi de yorgunum var ama uyuyamam.. Canım sana kim yardım edecek doğumdan sonra? Ben part time birini arıyorum..
offf hava cok sıcak okul da kapandı
kendimi bosluğa düsmüs gibi hissediyorum
bi uğras bulayım en iyisi
puzzle alayım bi tane,bikaç kitap yoksa vakit gecmicek gibi görünüyor...
Canim annem ve ablam cok yakin kayinvalidemde ama en cok anneme guveniyorum ve esimde rutin calisma duzeni olan biri degil haftada en az 3gun evde gec gidiyo erken geliyo bazi donemlerde yogun oluyo sadece ve saolsun kendisi cok yardimcidir her konuda ve 35yillik bekleyis sonrasinda baba olmanin sevinciyle benim yukumu cok hafifletir o konuda cok korkmuyorum ikiz oldugu halde yardimci olacak kimse yoksa gunluk ev islerineyardimci olacak birini bulman cok iyi olur senin icin ama sanki ben kimseye emanet edemem gibi geliyo bebeginle sen ilgilenip diger islerle yardimci ilgilenmeli benim fikrim bu
Hu hu kizlarevethaba cok sick ve ben bayılmaya başladım Benm de kadınım var 3gun geliyor haftada fakat hergün gelicek doğumdan 1 ay once ve öyle devam edicisinden hiç bir is yapmıyorum kiÇamaşır makinem dn bulaşık makineme kadar ütümü herseyimi o yapıyor doğumdan sonrada aynı düzen bebeğimi bende kimseye elletmem ben bakarım kızıma
Haftada 3 gün için ne kadar veriyorsun? bugün biri 800 tl. istedi benden yani aylığı 1.600 tl. ye geliyor. Yüksek lisans mezunları 1.000 tl.ye başlıyo bankaya..
Cnm benim ben SSK ile 900 tl veriyorum hafta ici hergün icinde 200 tl fark anlaştık yani 1100 e gelicek SSK olmasa bu kadar vermem ama esimin icine sinmiyor olmaz fazla ver çalışanın gözü kalmasın diyor yani para ısını esim ayarlıyor net maaş ne kadar bilmiyorum muhasebe banka hesabına yatırıyor hergünde çalışıyor gözüküyor SSK si 30 gun üzerinden oluyr ben cok memnunum arı gibi hiç durmuyor benim evim 280 m herisi yapıyor istersem yemekte yapıyor sarma sardiriyorum misafirim varsa servis te yapıyor ikram da hazırlıyor tabi arada erzakta alıyorum cok a saygılı 1500 de istese veririm kaçırmam eve gelince hemen forması var giyer düzenli ve temiz cnm biraz sakin bazı zamn istegimi 2 kez söylemek zorunda kalıyorum ama deger insallh sende iyi birin deng gelirsin
Bakalım inşallah buluruz canım. Bizim ev 120 m2 falan herhalde. O yüzden daha uygun biri olmalı. Bebek odasına sokmam zaten kimseyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?