2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

teş.ederimm :) 2011 kasımda olduu baya oldu yani sözümde 2011 ocaktıı hatta nişanlıma derdimki dünden önce tabii zamanaşımına uğradın diyip almamazlık yapma benii

face'de falan toplanırsanız ben gelemem kızlar ne yazıkki
ben buradaki mail adresimi değiştirdim..sizde değiştirin kızlar...

bende yazdım...bakalım ne olucak

olmazsa farklı nasıl bir çözüm buluruz oturur düşünürüz

mail adreslerinizi değiştirirseniz ve kimseye böyle bir sitenin varolduğundan bahsetmezseniz eğer insanlar açıp bakalım bu ne yazmış vs vs incelemezler

Hee oyunbozanlık yapabilirim belki ben ama kk yı terketmem
Sonuçta tüm günümü burda geçiriyorum bir çok topiği yakından takip ediyorum benim için faydalı

anaaammm ,burda ilk önce ifşa olacak olan benım ya adımı yazmıstım deli gibi değiştirmek istiyorum oda bı ton iimiş,yaa bende farklı bı adresten acayım barı ne olur ne olmaz ılerde bırı görür yanarız,zaten benım basıma geldı bı arkaaım da uyeymıs konu acmıs bende hemen fotografcı ararken atlamısım oraya,sonunda bana ayyy o saliha senmısın dedi düğün tarihimi yazmıstım soru sorarken değilim diyemedim,ve geçmişte yazdıklarımı nişanlımla yasadıklarımı asla bılmesını ıstemeyecegım bı arakadasım yakın arkadasım yanı

kullanıcı adını ve mail adresini değiştir kuzucum

kazen

kk gizliliğini istiyoruz
dışarıdan ziyaretciler konuları yorumları görmemesini talep ediyoruz

kk üyesi
forever 1212 gibi

bak bu olur şöylede yazabilir miyiz acaba? Nasıl olur

[sıze=3]sayın kk yöneticisi

kk'nın devamlı üyeleri olarak yazdıklarımızın sadece kk'da gizli kalması ve paylaştığımız bilgilerimizin üye olmayanlar tarafından çalınmaması adına sürekli nick değiştirmek istemediğimizden, kk'daki konuların dışarıdan ziyaretçilere kapatılmasını istiyoruz.
Bu kadınlar kulübünün kalitesini de etkileyecektir.

Saygılarımızla,
[/sıze]

şöylede olabilir facede bir profil açalım bir birimizi ekleyelim grup gibi ordan da yazışabilriz
ama tuğçe face kullanamıor başka kulllanamayanlar olabilir

herkes birbhirine o zman mail adresi versin
mail herkes kullanıyordur

benimde messengerim ve facebookum yok
Mailde böyle konuşmaz çok zor olur kızlar.. Zaten iş yerinde bir ton mail geliyor

Troubledoll357357
liberte
ve emyay_8990 iletişimim var zaten bura hariç
ama burda yararlı şeylerde öğreniyoruz
Tek istediğim gizlilik olması:26:

ben gönderdim canım

Merhaba
Konuyu gizli yapmamizi istemissiniz konuyu hemen Kadinlar Hamami bolumune tasiyalim AMAAAAAAAA

- bu gruba nasil uye oldugunuzu hatirliyor musunuz ? (arama motorlarindan X konuyu arayarak siteye gelip uye oldunuz, simdi bu konuyu arama motorlarindan gizlersek belki cok iyi arakdaslik kurabileceginzi birileri bu basligi goremeyecek ve grubunuzun dahada kalabalik olmasinin onune gecmis olacaksiniz)

- Burayi merak eden her halukarda gider uye olur (30 sn) ve yeniden burayi disariya kapali alanda da takip edebilir.

Yani ozetle konuyu disariya kapamamiz sizin sorununuzu cozmeyecektir AMAAAAAA

Siz paylasimlarinizda daha dikkatli davranir (ornegin fotograflarinizi albumde paylasip ozel yaparsaniz sadece arkdas listneizdekiler gorur) kullanici isminiz sizi yansitmayan olursa (Kullanici adi degisikligi icin tiklayin) sorunlarin ortadan kalkacagini umuyorum.

Facebook uzerinden herkes birbirini eklesin ama orada buraki grubun aynisini kurup burada bunun reklamini yaparsaniz siteden suresiz uzaklastirma alacaginizi da lutfen unutmayin. Zira facebook hesabi olmayan veya isyerinden oraya giremeyen uyeler icin bu cifte standart oluyor burada paylasimlar bitiyor ve bize ciddi sikayetler geliyor.

Umarim cok acik bir aciklama olmustur ....

Sorulariniz olursa cevaplayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…