- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.641
Kızlar size bir fikir danışmak istiyorum..kına gecesi için:
şöyle bir magnet mi goodheart paylaşmıştı... Ki ben ararken:)) Eki Görüntüle 421075 bunu kınada dağıtmak mı??
Yoksa öncesinde şöyle bir şey görmüştüm: Eki Görüntüle 421080
bunu nasıl yapabilirim.onuda bilmiyorum tabi::::
Fikir verin bana....
kızlarr hangisini yapayım..yardım bana ..yardım bana...yoksa ikisinide mi yapmayayım:))))))
kızlarr hangisini yapayım..yardım bana ..yardım bana...yoksa ikisinide mi yapmayayım:))))))
KIZLAR BİR MESAJ FORMATI HAZIRLAYIP HEPİMİZ ONU GÖNDERELİM
FORUMDA GİRDİĞİMİZ BAŞKA KONULARDAKİ KIZLARA YAZALIM HERKESİ SEFERBER EDELİM DUYY SESİMİZİ KK.
KESİNLİKLE HAKLISIN NE GEREKİYORSA YAPALIM BİZ BİRBİRİMİZİ YAKIN GÖRDÜK PAYLAŞIM YAPIYORUZ NEDEN DIŞARIDAN
İNSANLAR ÖZEL HAYATIMIZI İZLİYOR.
canım bana sorsan zaten düğün davetiyende kına tarihin yerinde yazıyor bana göre bu fuzuli masraf ama içinde kalacaksa şayet birincisi daha güzel geldi bana[/QUO
b
bende kınada değişik bişeyler olsun ama az masraflı olsun istiyorum:))
konuştuğumuz konuların dışardan görülebilmesini istemiyoruzz
evetttt kızlarrr kimsenin bizi izlemesini is te mi yo ruzzzzzzz
konuştuğumuz konuların dışardan görülebilmesini istemiyoruzz
kesinlikle....adminler duyun bizi
selam kızlar
Bencede dışarıdan kimse görmesin bizi
Bugün nasıl bir gün böyle ne uyanabildim ne uyuyabildim başım çatlıyorr
yönetim böyle bir şeyin yapamıyormuş, takip ettiğim bir başka topiğin hanımları ( çok takipçisi olan topic ne zaman girsem 25,30 üye ve ziyaretçiler ile dolu ) kaç kere yazdılar, tek konuyu kapatmaları mümkün olamıyormuş sistemleri ile ilgili birşeymiş..
Bencedeeee.....
KIZLAR BİR MESAJ FORMATI HAZIRLAYIP HEPİMİZ ONU GÖNDERELİM
FORUMDA GİRDİĞİMİZ BAŞKA KONULARDAKİ KIZLARA YAZALIM HERKESİ SEFERBER EDELİM DUYY SESİMİZİ KK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?